No drugače pa malo za ilustracijo, čeprav paše v drugo temo, kako recimo iz prejšnjih življenj podedujemo določene aspekte. V času moje smrti v prejšnjem življenju torej, je bil algol

. Sedaj ga imam

algol. Umrla sem kar nasilne smrti, v podrobnosti ne bi šla, kaj mi je zdaj ta smrt in ta aspekt prinesel v to življenje. Predvsem, ker je ta

sedaj v šesti hiši (zdravje) - hude panične napade. Kot otrok v bistvu ko sem se začela zavedat življenja okrog sebe, sem imela take napade in strah pred smrtjo, predvsem sem vedno znova mislila da se bom zadušila. Seveda meduzi so odsekali glavo in moj spomin na mučenja v taborišču ( če seveda pustimo ob strani še ostale planetke v dvanajsti hiši).
Najhuje je bilo, ko je bog karme - Saturn hodil čez dvanajsto in vrnil spomin na to zadevo. En mesec nisem šla ven iz hiše. No in takrat sem se srečala s karmično diagnostiko in je šlo hvala bogu mimo. Lahko bi se pa grdo končalo.
[/quote]
joj..kr stisnilo me je, ko sem to prebrala

Super kako se je rešilo...

joj, kaj me mika regresija, da bi tudi jst vedela. jst sem kot otrok imela tudi zanimive izkušnje, pa mi noben ni znal pomagati