Author Topic: PLANETARNI VPLIVI 2013 ( retrogradnost, mrki...)  (Read 40684 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: PLANETARNI VPLIVI 2013 ( retrogradnost, mrki...)
« Reply #165 on: November 18, 2013, 04:44:53 PM »
Ja, res je...

Uf, a v peto se morm orientirat al kaj  :o
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #166 on: November 18, 2013, 05:03:07 PM »
Boš ustvarjala in uživala.  8)

Pri meni je bila pa  :Lu seveda v 4. hiši, kjer imam že lunin vozel ... Spet na udaru 4. in 10. hiša. Joj, samo, da se premika!
Karmične astrološke karte tudi pravijo, da se moram osredotočti na potrebe po varnosti in posel omenjajo ... New job, here YOU come! :D

Kuća - poso. Prej, ko sem imela delo, je bilo res samo kuća - poso, pa od obojega v pravem pomenu nisem imela ničesar. Zdaj pričakujem, da bom imela vse in mi bo vse nudilo vse, kar naj bi nudilo.
« Last Edit: November 18, 2013, 05:05:20 PM by Maja »
9ZK 656

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #167 on: November 18, 2013, 05:32:55 PM »
Lisa kopiram iz svoje strani, mogoče najdeš kako iztočnico.

Polna luna v biku je danes in kot sem ze mnogokrat rekla je polna luna kanal za spominjanje prejsnjih zivljenj. Tokratna luna pa ima se drugo nalogo, da vam na neki nacin pokaze vase naloge, ki jih morate opraviti. Tokratna polna luna ima namrec malo saturnove primesi zato je uciteljska. Poglejte kje v vasi karti imate skorpijona in kje bika. Tam kjer je skorpijon, tam je podrocje zivljenja kjer morate spustiti zastarane vzorce in je potrebno tisto cemur vlada hisa, kjer je skorpijon spraviti na visji nivo. Tam kjer je bik pa so predstavljene vrednote, ki jih morate posedovati, da nadaljujete s pomenom zaradi katerega ste na zemlji.

ooo, hvala... :)
ja, ja..itak polna luna je bila v 2.hiši, čist na koncu...
na udaru 2. in 8. hiša...itak ta tematika me muči že dosti časa...pa še čez venero in kirona je šla...tam imam pa tako največ bolečine... :-X
zajebano je, ker ne morem, ne znam..vedno zajebem...
« Last Edit: November 18, 2013, 05:37:37 PM by Lisa »
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #168 on: November 18, 2013, 09:20:16 PM »
Moj škorpijon je v 11. hiši, bik pa v 5. hiši. Se pravi, kar je v škorpijonu je treba spravit na višji nivo, 11. hiša vpliva na prijateljstvo, udejstvovanje v humanitarnih odnosih, v skupinah, instituacijah, organizacijah, ki jim pripadamo. Moj bik pa v 5. hiši, to je ljubezen, družina, dom, umetniške kreativnosti...(se pravi glih na svetu vsi odnosi, tako doma kot v družbi  :P :P :P)  Sem to na netu zdaj brskala, a jz, laik, prav zastopim?  :P

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #169 on: November 18, 2013, 09:32:30 PM »
Ja, res je...

Uf, a v peto se morm orientirat al kaj  :o

Am jaaaaaa  :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #170 on: November 18, 2013, 09:34:50 PM »
Moj škorpijon je v 11. hiši, bik pa v 5. hiši. Se pravi, kar je v škorpijonu je treba spravit na višji nivo, 11. hiša vpliva na prijateljstvo, udejstvovanje v humanitarnih odnosih, v skupinah, instituacijah, organizacijah, ki jim pripadamo. Moj bik pa v 5. hiši, to je ljubezen, družina, dom, umetniške kreativnosti...(se pravi glih na svetu vsi odnosi, tako doma kot v družbi  :P :P :P)  Sem to na netu zdaj brskala, a jz, laik, prav zastopim?  :P

Glih kontra bika spravit na visji nivo ;) Peta hisa, ljubezen, otroci, volja do zivljenja, kreativnost, igranje ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #171 on: November 18, 2013, 10:12:18 PM »

Glih kontra bika spravit na visji nivo ;) Peta hisa, ljubezen, otroci, volja do zivljenja, kreativnost, igranje ;)

Hmmm, takole si napisala: in je potrebno tisto cemur vlada hisa, kjer je skorpijon spraviti na visji nivo
Ampak ok, verjamem  :D. Pa saj bom spravila družino na višji nivo: več nas bo  :P

Hvala draga  :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #172 on: November 19, 2013, 07:26:39 AM »

Hmmm, takole si napisala: in je potrebno tisto cemur vlada hisa, kjer je skorpijon spraviti na visji nivo
Ampak ok, verjamem  :D. Pa saj bom spravila družino na višji nivo: več nas bo  :P

Hvala draga  :-*

Ma sori Rena mal sem te narobe razumela, ja tam kjer je skorpijon spravit na visji nivo, samo sem mislila v smislu, da tam prevetris zadeve, ce npr. trmaris - nehat itd. Ne da skorpijona - slabe stvari razvijas. Pa sej si verjetno razumela.

Moja astro karta

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #173 on: November 19, 2013, 10:41:23 AM »
O ti bogpomagi, zdej mi je naredilo klik... Pismo sem smotana včasih.

Spravljam škorpijona na višji nivo  ;D
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #174 on: November 19, 2013, 05:49:07 PM »
No, potem sem prav razumela. Hvala Jane.  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #175 on: November 19, 2013, 09:19:28 PM »
Relacija 3. - 9. hiša.
Z bratom spet hudo.  :'(
9. hiša pa gre dobro.  :)
Itd.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #176 on: December 04, 2013, 07:04:20 AM »
Ne samo, da sva oba telefone menjala v R merkur v senci, zdaj bo po vsej verjetnosti treba to narediti še z avtom v R veneri

Tolaži me, da ima Ljubo Venero dobro postavljeno, glede na Venerino vladavino bi znala avto preplačati, ali pa izbrati neustrezno barvo, obliko
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #177 on: December 04, 2013, 08:08:03 AM »
Če bo samo barva, se bo še za sprijaznit, kajne  :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #178 on: December 04, 2013, 10:01:55 AM »
Če bo samo barva, se bo še za sprijaznit, kajne  :)

Itak - glede na sicer njegovo čudno 3
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #179 on: December 04, 2013, 11:04:50 AM »
Tea,

ali imamo kje seznam znamk, ki spadajo pod domeno določenega znamenja? Na fb sem videla, da je nekaj napisano, pa me to res zanima. Za barve vem, kako so razporejene.
9ZK 674