Danes sem sanjala, da sem nekoga ubila
Niti priblizno se ne spomnim vseh sanj, vem da sem sla v New York. Da sem tam hodila po neki cesti in nekaj iskala - ne vem vec kaj, mislim da hiso. Se spomnim, da sem nekomu razlagala kako sem zadovoljna s svojo iznajdljivostjo. In potem smo bili naenkrat v neki stavbi, ne vem se ne spomnim vec kaj se je dogajalo, vem da nekaj pomembnega, da je bil neki teror s strani nekih oseb. Vmes se mi zdi, da sem celo nekoga resila. Potem se pa samo spomnim borbe za svoje zivljenje v dezju in kako sem nekomu zarinila noz v vrat in z zadovoljstvom gledala kako umira
OK se mi kar dozdeva, da gre tole za sluzbo :S
Jane, tudi sama menim, da gre za službo, le da se malo premisli, da ne bova ostali pri najbolj očitnem. Lahko bi se dotikalo tudi česa drugega. Smrt vsekakor pomeni spremembo, preobrazbo, v tem primeru pa si to smrt oziroma spremembo povzročila ti. Menim, da si s tem, ko si nekoga "ubila", nekaj odstranila in naredila prostor za novo. Celo ime "New" ti sporoča, da želiš spustiti v svoje življenje nekaj novega in zelo si bila zadovoljna, da si to storila. Vsekakor se zavedaš, da je v tebi dovolj iznajdljivosti, da boš to lahko storila in se uprla vsakemu terorju. Tudi dež simbolično prinaša očiščenje, stavba pa lahko pomeni hišo, domovanje tvoje biti, zavesti oziroma duše. Pripravljena si se boriti, da ohraniš svoje bistvo in dom svoje duše. Pazi pa se tudi nasprotnikov, ki jih boš morala odrezati (nož).