Author Topic: Razlaga sanj za redne clane foruma XI  (Read 170986 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Razlaga sanj za redne clane foruma XI
« on: October 07, 2012, 10:35:55 AM »
Danes sem sanjala, da sem nekoga ubila  :o Niti priblizno se ne spomnim vseh sanj, vem da sem sla v New York. Da sem tam hodila po neki cesti in nekaj iskala - ne vem vec kaj, mislim da hiso. Se spomnim, da sem nekomu razlagala kako sem zadovoljna s svojo iznajdljivostjo. In potem smo bili naenkrat v neki stavbi, ne vem se ne spomnim vec kaj se je dogajalo, vem da nekaj pomembnega, da je bil neki teror s strani nekih oseb. Vmes se mi zdi, da sem celo nekoga resila. Potem se pa samo spomnim borbe za svoje zivljenje v dezju in kako sem nekomu zarinila noz v vrat in z zadovoljstvom gledala kako umira  :o OK se mi kar dozdeva, da gre tole za sluzbo :S
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Razlaga sanj za redne clane foruma XI
« Reply #1 on: October 07, 2012, 10:45:29 AM »
Meni se pa zadnjih nekaj dni spet sanja o pobijanju, klanju ... Kot neko vojno stanje je. Vidim, kako mučijo ljudi, kako ji pobijajo. Vsepovsod kri, odtrgani udi, človeški organi ...

Takole se mi je sanjalo približno dve leti nazaj, ko sem se prebijala še skozi zadnje dni nekega daljšega težkega obdobja.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #2 on: October 07, 2012, 10:46:48 AM »
haha Maja sva ocitno za skupaj zadnje dni  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #3 on: October 07, 2012, 10:54:01 AM »
škorpijonske teme hihi
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #4 on: October 07, 2012, 12:09:17 PM »
Jaz sem pa nisem sanjala nobenega klanja  :P

Sempa sanjala o srečanju z nekom... Sedaj vem, kaj me čaka...
9ZK 674

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #5 on: October 07, 2012, 06:22:55 PM »
haha Maja sva ocitno za skupaj zadnje dni  ;D

Pa najbrž nama obema tole služba dela ...
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #6 on: October 07, 2012, 06:59:02 PM »
Danes sem sanjala, da sem nekoga ubila  :o Niti priblizno se ne spomnim vseh sanj, vem da sem sla v New York. Da sem tam hodila po neki cesti in nekaj iskala - ne vem vec kaj, mislim da hiso. Se spomnim, da sem nekomu razlagala kako sem zadovoljna s svojo iznajdljivostjo. In potem smo bili naenkrat v neki stavbi, ne vem se ne spomnim vec kaj se je dogajalo, vem da nekaj pomembnega, da je bil neki teror s strani nekih oseb. Vmes se mi zdi, da sem celo nekoga resila. Potem se pa samo spomnim borbe za svoje zivljenje v dezju in kako sem nekomu zarinila noz v vrat in z zadovoljstvom gledala kako umira  :o OK se mi kar dozdeva, da gre tole za sluzbo :S

Jane, tudi sama menim, da gre za službo, le da se malo premisli, da ne bova ostali pri najbolj očitnem. Lahko bi se dotikalo tudi česa drugega. Smrt vsekakor pomeni spremembo, preobrazbo, v tem primeru pa si to smrt oziroma spremembo povzročila ti. Menim, da si s tem, ko si nekoga "ubila", nekaj odstranila in naredila prostor za novo. Celo ime "New" ti sporoča, da želiš spustiti v svoje življenje nekaj novega in zelo si bila zadovoljna, da si to storila. Vsekakor se zavedaš, da je v tebi dovolj iznajdljivosti, da boš to lahko storila in se uprla vsakemu terorju. Tudi dež simbolično prinaša očiščenje, stavba pa lahko pomeni  hišo, domovanje tvoje biti, zavesti oziroma duše. Pripravljena si se boriti, da ohraniš svoje bistvo in dom svoje duše. Pazi pa se tudi nasprotnikov, ki jih boš morala odrezati (nož).

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #7 on: October 07, 2012, 07:11:42 PM »
Meni se pa zadnjih nekaj dni spet sanja o pobijanju, klanju ... Kot neko vojno stanje je. Vidim, kako mučijo ljudi, kako ji pobijajo. Vsepovsod kri, odtrgani udi, človeški organi ...

Takole se mi je sanjalo približno dve leti nazaj, ko sem se prebijala še skozi zadnje dni nekega daljšega težkega obdobja.

Kot sem obrazložila Jane, gre pri pobijanju za odstranitev ovir in pripravi mesta za nekaj novega. Kri je povezana z življenjem, se pravi s tem, kar nas ohranja pri življenju. Sedanja situacija te globoko prizadeva in ovira tvoje življenje ter življenje oseb okoli tebe. Odtrgane ude in človeški organe simbolično vidim kot razmere, v katerih ljudje ne morejo normalno funkcionirati, saj jih "pohabijo", raztrgajo in onemogočijo v izražanju njihovega osnovnega življenjskega namena.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #8 on: October 07, 2012, 07:13:06 PM »
Jaz sem pa nisem sanjala nobenega klanja  :P

Sempa sanjala o srečanju z nekom... Sedaj vem, kaj me čaka...

Komentar torej ni potreben, sanje so očitno preroške.  :D

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #9 on: October 07, 2012, 07:25:25 PM »

Jane, tudi sama menim, da gre za službo, le da se malo premisli, da ne bova ostali pri najbolj očitnem. Lahko bi se dotikalo tudi česa drugega. Smrt vsekakor pomeni spremembo, preobrazbo, v tem primeru pa si to smrt oziroma spremembo povzročila ti. Menim, da si s tem, ko si nekoga "ubila", nekaj odstranila in naredila prostor za novo. Celo ime "New" ti sporoča, da želiš spustiti v svoje življenje nekaj novega in zelo si bila zadovoljna, da si to storila. Vsekakor se zavedaš, da je v tebi dovolj iznajdljivosti, da boš to lahko storila in se uprla vsakemu terorju. Tudi dež simbolično prinaša očiščenje, stavba pa lahko pomeni  hišo, domovanje tvoje biti, zavesti oziroma duše. Pripravljena si se boriti, da ohraniš svoje bistvo in dom svoje duše. Pazi pa se tudi nasprotnikov, ki jih boš morala odrezati (nož).

Hvala Rena, lepo si to povedala. Mislim da kaj drugega kot sluzba ne more biti, ker na ostalih podrocjih vse mirno ;)

Moja astro karta

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #10 on: October 07, 2012, 07:27:36 PM »
Prosim Jane  :-*

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #11 on: October 07, 2012, 07:31:10 PM »

Kot sem obrazložila Jane, gre pri pobijanju za odstranitev ovir in pripravi mesta za nekaj novega. Kri je povezana z življenjem, se pravi s tem, kar nas ohranja pri življenju. Sedanja situacija te globoko prizadeva in ovira tvoje življenje ter življenje oseb okoli tebe. Odtrgane ude in človeški organe simbolično vidim kot razmere, v katerih ljudje ne morejo normalno funkcionirati, saj jih "pohabijo", raztrgajo in onemogočijo v izražanju njihovega osnovnega življenjskega namena.

Jaaa, spremembe so nujne. In mislim, da se bodo v kratkem zgodile. Tudi dogajanje kaže tako ... Do aprila bo še pestro ..
Te moje sanje o klanju so vedno lucidne. V njih se sama odločam, ali bom gledala, kaj se dogaja in sodelovala ali ne. In sploh nimam občutkov groze, temveč kar z zanimanjem gledam to klanje.
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #12 on: October 07, 2012, 07:48:13 PM »
Zanimive lucidne sanje, ja. Jih jz tudi imam. Zgleda, da si tudi v sanjah neustrašna  8)

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #13 on: October 07, 2012, 07:50:47 PM »
Zanimive lucidne sanje, ja. Jih jz tudi imam. Zgleda, da si tudi v sanjah neustrašna  8)

;D
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #14 on: October 07, 2012, 07:59:17 PM »
Jaaaaaaaaaaaaaaaa  ;D