Danes sem proti jutru sanjala zelo žive sanje

Sanjala sem, da sem srečala Pahorja, prej se nisva poznala in ne vem kako je prišlo do pogovora, ampak jaz sem njemu rekla, da mi je njegovo razmišljanje zelo všeč, da čutim, da njegove besede prihajajo iz srca (prav posebej se spomnim, da je bil poudarek na tem, da prihajajo iz SRCA), bil je vesel mojega komplimenta in potem sva padla v pogovor (ne spomnim se vsebine pogovora, spomnim pa se obojestranskega spoštovanja in izražanja naklonjenosti). Po pogovoru mi je izročil ključ in me prosil, da grem odklenit sejno sobo, ta naj bi bila nadstropje višje, kjer sva bila midva sedaj. Ne vem več, zakaj naj bi jo šla odklenit, ali bi morala iti kaj iskat, ali samo odklenit, ne vem več. Rekel je, da na vratih piše sejna soba in da grem po stopnicah navzgor in jo bom videla. Bila sem vesela, saj sem čutila to kot nekakšno čast, da mi je zaupal ta ključ od tako pomembnega prostora. Ko sem odšla od njega,sem videla, da vodi več stopnic v zgornje prostore in sedaj nisem vedela po katerih moram iti, mi je bilo pa nerodno ga iti še enkrat spraševati, saj mi je dal dokaj točna navodila, pa zgleda nisem bila dovolj pozorna.
Sem si pot navzgor izbrala po občutku, vendar nisem našla te sejne sobe, vmes je bilo več prostorov, kot bi bila v šoli in bi bila ena soba učilnica, pa pisarna, skratka samo te sejne sobe ni bilo. Bilo mi je čudno kako to, da imajo poslanci tukaj sestanke, da se tukaj dobivajo na sejah, saj mi je zgledalo kot bili bili v neki šoli (prej stari kot novi, še tisti iz jugoslovanskih časov). Skratka sobe z napisom sejna soba na vratih nisem našla,čeprav sem že mislila, da jo vidim, sem že videla napis sej..., pa se na koncu izkaže, da ni pisalo sejna soba, skratka tik pred tem, da jo najdem, pa jo ne- bila sem razočarana in imela sem občutek, da bom razočarala tudi osebo, ki mi je ključ dala. Potem sem srečala sodelavko, ki mi je pomagala iskati to sobo in ne spomnim se več ali sva jo skupaj našli ali ne....Sem se zbudila s prijetnim občutkom

Draga Rena, spet te prosim, če mi lahko malo osvetliš tele sanje. Če se pa kateri drugi kaj utrne, bom seveda tudi vesela komentarja.