Author Topic: Razlaga sanj za redne clane foruma XI  (Read 170811 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Razlaga sanj za redne clane foruma XI
« Reply #15 on: October 08, 2012, 10:19:00 AM »
Jaz sem pa nisem sanjala nobenega klanja  :P

Sempa sanjala o srečanju z nekom... Sedaj vem, kaj me čaka...

Komentar torej ni potreben, sanje so očitno preroške.  :D

Veš, opažam, da dobivam veliko sporočil skozi sanje in to tistih direktnih. Enostavno samo prosim za vodstvo in eccola ga dobim.

Včasih moram seveda razbrati, kaj točno mi sporočajo, vendar vedno vem, kam pes taco moli.

Nikoli nisem znala zaupati svojim sanjam, pa vendarle, sedaj jim. Je pa tudi res, da če jih sanjam, potem tudi vem, kaj se lahko zgodi in tudi vem, da imam jaz tisto moč, da lahko spremenim izid.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #16 on: October 15, 2012, 03:00:23 PM »
Danes sem proti jutru sanjala zelo žive sanje :) Sanjala sem, da sem srečala Pahorja, prej se nisva poznala in ne vem kako je prišlo do pogovora, ampak jaz sem njemu rekla, da mi je njegovo razmišljanje zelo všeč, da čutim, da njegove besede prihajajo iz srca (prav posebej se spomnim, da je bil poudarek na tem, da prihajajo iz SRCA), bil je vesel  mojega komplimenta in potem sva padla v pogovor (ne spomnim se vsebine pogovora, spomnim pa se obojestranskega spoštovanja in izražanja naklonjenosti). Po pogovoru mi je izročil ključ in me prosil, da grem odklenit sejno sobo, ta naj bi bila nadstropje višje, kjer sva bila midva sedaj. Ne vem več, zakaj naj bi jo šla odklenit, ali bi morala iti kaj iskat, ali samo odklenit, ne vem več. Rekel je, da na vratih piše sejna soba in da grem po stopnicah navzgor in jo bom videla. Bila sem vesela, saj sem čutila to kot nekakšno čast, da mi je zaupal ta ključ od tako pomembnega prostora. Ko sem odšla od njega,sem videla, da vodi več stopnic v zgornje prostore in sedaj nisem vedela po katerih moram iti, mi je bilo pa nerodno ga iti še enkrat spraševati, saj mi je dal dokaj točna navodila, pa zgleda nisem bila dovolj pozorna.
Sem si pot navzgor izbrala po občutku, vendar nisem našla te sejne sobe, vmes je bilo več prostorov, kot bi bila v šoli in bi bila ena soba učilnica, pa pisarna, skratka samo te sejne sobe ni bilo. Bilo mi je čudno kako to, da imajo poslanci tukaj sestanke, da se tukaj dobivajo na sejah, saj mi je zgledalo kot bili bili v neki šoli (prej stari kot novi, še tisti iz jugoslovanskih časov). Skratka sobe z napisom sejna soba na vratih  nisem našla,čeprav sem že mislila, da jo vidim, sem že videla napis sej..., pa se na koncu izkaže, da ni pisalo sejna soba, skratka tik pred tem, da jo najdem, pa jo ne- bila sem razočarana in imela sem občutek, da bom razočarala tudi osebo, ki mi je ključ dala. Potem sem srečala sodelavko, ki mi je pomagala iskati to sobo in ne spomnim se več ali sva jo skupaj našli ali ne....Sem se zbudila s prijetnim občutkom :)

Draga Rena, spet te prosim, če mi lahko malo osvetliš tele sanje. Če se pa kateri drugi kaj utrne, bom seveda tudi vesela komentarja.

Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #17 on: October 16, 2012, 07:56:15 PM »
Sanjalka, še nimam zadnje verzije sanjskega slovarja, tako Pahorja v njem še nisem našla  ;).

Lahko pa je simbol za politiko in s tem v zvezi iskanje načina, kako nekoga prepričati, kakšno strategijo ubrati, da dosežeš določen cilj. In ta cilj se dotika srca, čustvene varnosti, iskrenosti. S kakšnim ključem lahko poiščeš, dosežeš pot do rešitve oziroma dosežeš nek notranji prostor. Se odločiš za duhovno napredovanje. Najdeš prostor, ki se nanaša na dogovarjanje,  osebno napredovanje, iskanje  pravega razmerja z delovanjem, v katerem se poskusiš držati določenih okvirov in dokazati svojo pripravljenost in sposobnost delovati v skladu s pričakovanim. Hkrati da zadovoljiš svoja notranja pričakovanja,  notranjega učitelja oziroma svoj jaz, ki je v oporo, ko je potrebno poiskati pravo rešitev.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #18 on: October 16, 2012, 08:34:57 PM »
Ja, super Rena, ti znas te sanje tako dobro ubesediti, da se me njihova razlaga vedno dotakne. Ja, to je to, zadovoljiti svoja pricakovanja, svoj notranji jaz, kljuc do tega pa je iskrenost, srcnost, postenost, spostovanje,vse te obcutke sem v sanjah obcutila in kot nagrada mi je bil zaupan kljuc, ki odpre vrata k necemu visjemu. Iiiiiii, joj kok sem zdaj vesela ;D ja, Pahor pa res se ni nikjer zapisan, mogoce bi ti lahko napisala sanjsko knjigo in bi se njega vkljucila :laugh:
Hvala Rencica :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #19 on: October 16, 2012, 08:46:25 PM »
Hehehe, tebe ni težko razveselit  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #20 on: October 16, 2012, 09:16:06 PM »
 ;D

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #21 on: October 20, 2012, 11:08:47 AM »
Kaj se mi danes ni vse sanjalo ...  :o

Od nekega zamašenega stranišča, polnega blata, ki se ga sploh ni dalo odplakniti. Sem se trudila, potem je nekako šlo ... V tem blatu so bili neki zajedalci - kot polži - prav s tistimi tipalkami polžjimi.

Potem se mi je sanjalo, da sem se zajubila kot naivna najstnica v nekoga, ki ga sicer poznam in ta scenarij je nemogoč.  :laugh: Bila sva nora zaljubljenca, čeprav sem vedela, da sem poročena, da ne bo šlo kar tako, ampak sem bila prepričana, da se bom ločila. Pa nobenih negativnih občutkov ni bilo. Kot bi bila Norec iz tarota - hotela sem se brezglavo podat nekam naprej. Me je pa nekako od tega hotel odvrnit moj pokojni oče, ki je bil ZELO jezen.

Po mojem se mi je v glavi pomešalo vse tole glede možnosti nove službe in je nastala tale kolobocija ...
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #22 on: October 21, 2012, 07:24:38 PM »
Kaj se mi danes ni vse sanjalo ...  :o

Od nekega zamašenega stranišča, polnega blata, ki se ga sploh ni dalo odplakniti. Sem se trudila, potem je nekako šlo ... V tem blatu so bili neki zajedalci - kot polži - prav s tistimi tipalkami polžjimi.

Potem se mi je sanjalo, da sem se zajubila kot naivna najstnica v nekoga, ki ga sicer poznam in ta scenarij je nemogoč.  :laugh: Bila sva nora zaljubljenca, čeprav sem vedela, da sem poročena, da ne bo šlo kar tako, ampak sem bila prepričana, da se bom ločila. Pa nobenih negativnih občutkov ni bilo. Kot bi bila Norec iz tarota - hotela sem se brezglavo podat nekam naprej. Me je pa nekako od tega hotel odvrnit moj pokojni oče, ki je bil ZELO jezen.

Po mojem se mi je v glavi pomešalo vse tole glede možnosti nove službe in je nastala tale kolobocija ...

Saj veš Maja, s čim je povezano stranišče... s čiščenjem notranje "navlake" in odplavljenjem le - te iz sebe, oziroma, bi rekla, da je to korak naprej, kot trojka palic napram dvojki palic  ;). Ker je bilo toliko blata, si nekako le uspela s prebojem. Zanimiva mi je pa simbolika polža, mogoče te opozarja, da lahko stopaš naprej malo bolj počasi. Tole sem skopirala s Pozitivk:

http://www.pozitivke.net/article.php/20031023114750761
Totem polža uči potrpežljivosti, vztrajnosti, neutrudnosti, gladkega lagodnega premikanja v izbrani smeri. Ko napredujemo zlagoma in zavestno, lahko opazujemo svoje občutke in se povežemo z njimi, izognemo se pastem slepil in utvar, spregledamo skozi iluzije in se premikamo naprej varno ter pozorno. Vzamemo si čas, da nas pridobljeno znanje in izkušnje prežamejo, tako da jih lahko učinkovito vključimo v svoje vsakdanje življenje.
Počasi, gladko, tekoče, drseče, brez trenj, motenj in težav se varovanci polžjega totema premikajo skozi življenjske preizkušnje. Svoj dom vedno nosijo s seboj, tako kot polž svojo hišico, kamor se kadar koli lahko varno skrije pred grožnjami zunanjega sveta. Znani rek pravi: Dom je tam, kjer je srce.

Nora zaljubljenca lahko simbolizirata to, da bi se morala kdaj spustit s "špagce", zacveteti in "poleteti", se kot Norec podati na pot brez pričakovanj, kalkuliranj, prtljage. Oče predstavlja tvojo notranjo avtoriteto, tvoje zadržke in disciplino.
« Last Edit: October 21, 2012, 07:29:49 PM by Rena »

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #23 on: October 23, 2012, 05:53:37 PM »
Evo me. Končno, da se zahvalim za interpretacijo. Zadnjič sem jo samo zadovoljno prebrala in povezala s stvarmi, ki se trenutno dogajajo v mojem življenju.
Kaj naj rečem - vse drži!
Odločila sem se, da bom dogajanju samo sledila. Danes me tip za razgovor še ni poklical. Rekel je okrog torka. To je lahko tudi jutri. Če bo, bo. Če ne bo, mi že n namenjeno. Pustila sem vsa vrata (in okna, hehe) odprta pa naj pride, kar mora. V sebi čutim, da je mogole končno prišel čas, ko se bo začelo dogajati.
Drek se bo počasi počistil z mojega stranišča in končno bo spet čisto.
Spomnim se svojih občutkov v sanjah. Prizor je bil grozen, ogaben, ampak nisem čutila strahu, gnusa, odpora ... Samo počistila sem. Mogoče se je globoko v meni kaj premaknilo. Mogoče sem izpustila tiste stvari, ki me še vežejo na trenutno stanje. Iz te službe bi pogrešala doloćene ljudi . sploh sodelavca, s katerim se trudiva, da bi se rešila s tega sranja (hm, zanimivo, že prej je bilo govora o dreku - mogoče je povezava). Kolikokrat sem mu rekla, da bom jaz odšla od tu, ko bo on, oz. obratno. Dozdeva se mi, da bova šla od tu približno sočasno. To me res zanima ...
Zadnjič sem si rekla, da moram pustit te občutke navezanosti. Če se s kom razumemo, se bomo slišali tudi kasneje. Če bomo še imeli kakšno skupno poslanstvo. Če ne, pač ne. Sprejemam.
Vem, da se z danes na jutri ne bo nič spremenilo, zaupam pa, da se je začel začetek konca te službe ...
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #24 on: October 23, 2012, 06:12:07 PM »
Evo te. Saj ok, sam nisem bila ziher, če si pričakovala odgovor in s tem v zvezi potem sledila  ;)

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #25 on: October 24, 2012, 06:11:21 AM »
Jutro!

Tole moram pa takoj napisat, da ne pozabim....
Kakšne sanje, joj.
Da sem jahala konja in sva šl ana sprehod čez železniške tire in se je prestrašil, se dvignil, jaz padla vznak in: zlomljena medenica 3x, zlom stegnenice, zlom kolka, gležnja, vretenc, roke,
pretres možganov, notranje krvavitve v trebušni votlini, ipd, ipd.
(na pamet v nulo znam ponovit še lastinske izraze poškodb skoraj...)
Potem okrevanje je bilo čudežno hitro, naenkrt sem spet hodila po ulicah (v domačem kraju in okoli), nihče mi ni verjel, da spet hodim. 3/4 sanj se je potem odvijalo v smislu, kako jaz razlagam ljudem, kaj se mi je zgodilo, kako se je konj dvignil in prestrašil, kako sem ležala tam na železniških tirih in cvikala, da ne bo še vlak pripeljal, ipd.
Kako so me reševalci pobirali, nihče me ni upal premakniti zaradi zlomov, ipd.
V glavnem, kako mi ljudje potem čestitajo in se čudijo moji zgodbi, id....

Kakršnakoli razlaga, pomen?
Hvala....  :-*

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #26 on: October 24, 2012, 09:44:51 AM »
Škorpijonka, ali ni očitno?

Seveda si take sanje imela, ker si bila sesuta, na dnu, sedaj pa se pobiraš in nobenemu ni jasno, kako ti je to uspelo  ;)

Jaz mislim, da so ti sanje dale fantastično sporočilo - da se boš pobrala!

:-* :-* :-*
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #27 on: October 24, 2012, 08:06:47 PM »
Jutro!

Tole moram pa takoj napisat, da ne pozabim....
Kakšne sanje, joj.
Da sem jahala konja in sva šl ana sprehod čez železniške tire in se je prestrašil, se dvignil, jaz padla vznak in: zlomljena medenica 3x, zlom stegnenice, zlom kolka, gležnja, vretenc, roke,
pretres možganov, notranje krvavitve v trebušni votlini, ipd, ipd.
(na pamet v nulo znam ponovit še lastinske izraze poškodb skoraj...)
Potem okrevanje je bilo čudežno hitro, naenkrt sem spet hodila po ulicah (v domačem kraju in okoli), nihče mi ni verjel, da spet hodim. 3/4 sanj se je potem odvijalo v smislu, kako jaz razlagam ljudem, kaj se mi je zgodilo, kako se je konj dvignil in prestrašil, kako sem ležala tam na železniških tirih in cvikala, da ne bo še vlak pripeljal, ipd.
Kako so me reševalci pobirali, nihče me ni upal premakniti zaradi zlomov, ipd.
V glavnem, kako mi ljudje potem čestitajo in se čudijo moji zgodbi, id....

Kakršnakoli razlaga, pomen?
Hvala....  :-*

Oj Škorpijonka. Kaj čutimo, ko vidimo konja? Vidimo njegovo moč, njegov zanos, svobodo, raje kot v hlevu, čutimo njegov neukročeni značaj, njegovo zlitost z naravo, njegovo spontanost, nezadržno uživanje v teku.... Kako pa mi obvladujemo našo prvinskost, naše nagone, hotenja, hrepenenja? Kakšna je naša moč, da zajahamo svojega notranjega konja, vzamemo uzdo v roke in vodimo kočijo naše poti? Tvoja pot je začrtana s tirnicami, a ne teče gladko, na njej so prepreke - tiri. Lahko jih prestopiš, a včasih se na njih tudi spotakneš. Spotakneš pri premagovanju in obvladovanju svojih notranjih hotenj, ki jih moraš utiriti v določene tire. Mogoče ne želiš po poti, kamor te vodijo začrtani tiri...Noge so tiste, ki naj bi te nesle naprej, a morda se v uporu tej poti zlomijo, saj v sebi nagonsko čutiš, da nočeš po tej poti....Ne samo noge, tudi roke, ki predstavljajo sposobnost, kako se spoprimeš s težavami, kako močna si v svojem delovanju. Notranje krvavitve, v želodcu, kjer biva naš sončni pletež, naši instinktivni možgani, kjer nas stisne, ko se prestrašimo, ti izteka kri, simbol življenjske energije...

In vendar, kot je rekla Saša, si vse to premagala. Še reševalci niso vedeli, kako bi ti pomagali, ti pa si le to vse zacelila in se ponovno postavila na noge. Lahko si ponosna na svojo notranjo moč ter si zaslužiš čestitke.  :-*

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #28 on: October 24, 2012, 09:05:47 PM »
 :o

Uau...
hvala.....

niti slučajno si nisem predstavljala, da bi lahko bilo toliko skritih pomenov.....
HVALA!!!!!!!!!!!  :-* :-* :-* :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #29 on: October 24, 2012, 10:01:11 PM »

niti slučajno si nisem predstavljala, da bi lahko bilo toliko skritih pomenov.....
HVALA!!!!!!!!!!!  :-* :-* :-* :-*

Zanimivo, ane. Prosim  :D