Hannah, ja, tole bo dobro v vsakem primeru. Če pa se počutiš malo neprizemljena, bi bilo dobro okrepit prvo čakro. Poznaš koga, ki bi ti z nihalom preveril? Jz sem sedaj to naredila, še nikoli prej nisem tako, da bi nihalo prosila, naj pokaže smer gibanja vrtinca tvoje prve čakre. Malo se je vrtelo v desno (prav), potem pa malo elipsasto v smeri severovzhod (če rečeva, da je desno zahod). Potem malo vzhod zahod... Sem kar nehala, ker itak ne vem, koliko je to realno. Če imaš koga, da ti preveri, mi pa povej prosim, da vidim, če to kaj drži. No skratka, vaje za prvo čakro, da se prizemljiš, privežeš na središče zemlje, so: fizična aktivnost, delo na zemlji, v naravi, sploh če hodiš z bosimi nogami, ples ob taki močni, ritimični glasbi, recimo rock. V knjigi Resnice življenja od Bona Barška je tudi ena vaja: zamišljaš si, da od tvoje prve čakre do žarečega središča zemlje vodi rdeča nit, ketna ali kaj že vem, kaj. Nato delaš tako na pol počepe, vsakokrat si zamišljaš, kako se vežeš na to središče. To imam v spominu, delno, knjigo sem pa posodila in ne morem preverit. Moj, žal pokojni, učitelj reikija je tudi napisal eno knjigo posebej o čakrah. Čakre: Matjaž Bogdan Zepan. Pa na netu je itak dosti gradiva.
Karte pa pravijo: da kakšna entiteta najbrž ni, da pa se ne zaneseš na svojo intuicijo, na svojo notranjo žensko. Kako naj ti rečem, dobila si namreč svečenico, ki je po eni strani modra, dobra, izjemno močna, intuitivna ženska, po drugi strani pa to svojo moč lahko tudi izkorišča. Ker je tako močna, jo lahko uporabi tudi v negativne namene. Saj mogoče ne namenoma, ampak če ni pri volji, enostavno preveč ve, čuti in s tem naredi posledično nekaj bolj vplivnega. Drugače pa, kako si trenutno? Karte so pokazale: pretres, vse se ti ruši, spreminja, začenja se nekaj novega. In tudi neko hinavščino, laž okoli tebe, pa utrujenost vidim. Nekoga, ki zaradi teže bremena, ne more normalno gledati, po kateri poti hodi.