Author Topic: Razlaga sanj za redne clane foruma XI  (Read 170910 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Razlaga sanj za redne clane foruma XI
« Reply #120 on: April 10, 2013, 04:36:54 PM »
Vem, da sem v tujih očeh trmasta.  ;D

To je še kako dobra lastnost, če jo uporabimo konstruktivno in pozitivno ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #121 on: April 10, 2013, 04:43:23 PM »
Moja podzavest = moja zavest.

Ja bravo dekle, potem si res čisto edinstvena  :D Že od Freuda ali kaj vem od koga naprej je znano, da imamo podzavest  ;)

Nič kaj nasilnega, agresivnega ... Metala sem ga po rokah in ga za nogo obesila z balkona. Obenem sem si pa rekla, da kako je fino, ker sem tako močna od dvigovanja uteži, da lahko takole človeka "zrihtam".  :laugh:

Sej, kaj pa je to, če nekoga za nogo obesiš čez balkon... Pravzaprav nič nevarnega  ;)

Če povzamem, ta fant iz preteklosti predstavlja torej: nezaupanje, zalezovanje, zasliševanje, ogroženost in psihično nasilnost. Če nič drugega, se je v tebi gotovo kdaj porajal občutek nezaupanja. Nezaupanja v: dobiti nove priložnosti, biti "Norec", seveda simbolno po tarotu. In mogoče si šele sedaj dokončno popucala jezo ter druge občutke, ki so se ti porajali takrat.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #122 on: April 10, 2013, 05:20:34 PM »
Vem, da sem v tujih očeh trmasta.  ;D

To je še kako dobra lastnost, če jo uporabimo konstruktivno in pozitivno ;)

Mi koristi, ja.

Moja podzavest = moja zavest.

Ja bravo dekle, potem si res čisto edinstvena  :D Že od Freuda ali kaj vem od koga naprej je znano, da imamo podzavest  ;)

Pa recimo, da sem podzavest ozavestila.  ;D
Hm, Freud je trdil tudi, da kakanje prinaša spolno zadovoljstvo ...  :laugh:

9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #123 on: April 10, 2013, 05:24:43 PM »
Ja, Freud je živel v takem času, ko so morali zakrivat spolne potrebe in nagnjenja, pa je seveda to pripisal temu. Važno je, da je opredelil podzavest.

Super, če si podzavest preselila na svetlo  ;)

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #124 on: April 10, 2013, 05:47:23 PM »

tudi jaz zadnje čase intenzivno sanjam .... večkrat padam v globino, včasih samo padam brez nadzorA, parkrat sem že treščila in se raztreščila, pred nekaj dnevi so em v stanovanju napadali trije krokodili, wtf, zadnjič sem v sanjah iskala stanovanje, pa sem pozabila, kje sem doma oziroma nisem našla poti nazaj. same take čudne mam.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #125 on: September 12, 2013, 02:23:20 PM »
Sem pa mela neke čudne sanje, se spomnim samo delček. S tamalim sva stala pred neko vodo, zgledalo je jezero, voda je bila temna, pri obali se je videlo notri. In tako zagledam, da nekaj plava in rečem Taju, poglej kača, pazi da ne boš šel notri. In res plava taka velika, dolga kača. Naenkrat se pa kača začne spreminjat in ugotovim, da plava pes. In se začnem smejat in rečem lej kuža je.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #126 on: September 12, 2013, 02:49:35 PM »
Sem pa mela neke čudne sanje, se spomnim samo delček. S tamalim sva stala pred neko vodo, zgledalo je jezero, voda je bila temna, pri obali se je videlo notri. In tako zagledam, da nekaj plava in rečem Taju, poglej kača, pazi da ne boš šel notri. In res plava taka velika, dolga kača. Naenkrat se pa kača začne spreminjat in ugotovim, da plava pes. In se začnem smejat in rečem lej kuža je.

Tako na prvo žogo:
ni vse tako grozno kot se zdi ta trenutek, na koncu se boš še nasmejala nekemu dogodku :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #127 on: September 12, 2013, 02:52:54 PM »
Jaz pa sanjala, da sem videla hčerko, ki je imela 7 let (v resnici jih ima 20) in je imela obuta dva različna čeveljca, enega s petko in eno balerinko.
Rekla sem mojemu dragemu, poglej, dva različna čeveljca si je obula. Pogledam še enkrat in imela je dva ista, oba s petko, bila je kot princeska. Sama pa sem imela neke športne, enostavne, preproste, mogoče celo malo robustne čevlje obute, hm sem si rekla, poglej kako ona lahkotno hodi v teh čeveljcih, tudi sama bi si lahko obula takšne :)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #128 on: September 12, 2013, 05:09:18 PM »

Tako na prvo žogo:
ni vse tako grozno kot se zdi ta trenutek, na koncu se boš še nasmejala nekemu dogodku :)

Super, moram samo se ugotovit cemu se bom smejala hehe
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #129 on: October 15, 2013, 02:53:34 PM »
Danes sanjala kači, dve kači sta bili, rumene barve, plazili sta se po postelji, v kateri sem bila...V tej postelji je bila še sodelavka iz službe in še nekateri iz službe (ne vem kateri), vsi so spali, bila je tema....
Bilo me je groza, da se bo katera začela plaziti po meni, bila sem v stranšni opreznosti in nikakor ju nisem mogla zaslediti, samo vedela sem, da sta in da se lahko vsak hip splazita name...
Brrrrr..... :-\ Ne maram kač >:(
Ah, saj vem Maja, ti jo imaš doma za svojo ljubljenko, no mene pa ponoči preganjata....

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #130 on: October 15, 2013, 04:06:07 PM »
Ja, v bistvu sta pri meni tudi dve kačici.  :)

Zanimive sanje. Te skrbi kaj glde službe? Se ti zdi, da imaš večje skrb od sodelavcev ali pa da te kaj ogroža, njih pa ne ...
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #131 on: October 15, 2013, 07:20:50 PM »
Danes sanjala kači, dve kači sta bili, rumene barve, plazili sta se po postelji, v kateri sem bila...V tej postelji je bila še sodelavka iz službe in še nekateri iz službe (ne vem kateri), vsi so spali, bila je tema....
Bilo me je groza, da se bo katera začela plaziti po meni, bila sem v stranšni opreznosti in nikakor ju nisem mogla zaslediti, samo vedela sem, da sta in da se lahko vsak hip splazita name...
Brrrrr..... :-\ Ne maram kač >:(
Ah, saj vem Maja, ti jo imaš doma za svojo ljubljenko, no mene pa ponoči preganjata....

Sodelavci...tvoje sposobnosti, zmožnosti, kako opravljaš neko delo, zadolžitve, kako izražaš samo sebe? Kako prebuditi, izraziti te sposobnosti, poiskati modrost, odkriti notranjost? Kako se preobraziti, da pridejo na plano? Kako biti ob tem varen (postelja)?

Na netu pa poišči še simboliko rumene barve, razmisli, kako pomen te barve povežeš s preobrazbo, notranjo modrostjo. Na tem forumu je o barvah tudi že pisala naša Taja6. http://www.nenavadno.com/forum/index.php?topic=2285.0

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #132 on: October 16, 2013, 08:34:12 AM »
Hvala Maja in Rena, za vajina vpogleda.
Obe sta videli bistvo, res je v službi se srečujem s preizkušnjami, da znam pravilno, s pravimi besedami zagovarjati svoje delo, da znam postaviti meje kje je moja odgovornost in kje se neha, saj bi najraje prevalili vse name in tudi na ostale-odgovornost in večino dela. In, ja v tem moram biti precej modra, ne zaletava, ne vzvišena, ne distancirana, ampak še vedno zvesta sama sebi. Drugače rada opravljam svoje delo, je pa v sužbi vedno več ustrahovanja, podtikanja, no vsaj želja po tem, če bi se jim pustili...
Moram biti budna kot v sanjah in ne smem spati, tako kot so spali ostali sodelavci.
In zanimivo, dan po teh sanjah, sem imela v službi takšno preizkušnjo, se pravi so bile to tudi neke vrste opozorilne sanje...

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #133 on: October 16, 2013, 10:50:14 AM »
Zanimivo, sanjalka. Kolikokrat si jaz zaželim kakšnega namiga skozi sanje, pa ga ni ... Prej ga dobim preko koga drugega, kot da bi se meni kaj sanjalo. Moj mož je zelo dovzeten za te stvari - sanja stvari, ki se res zgodijo, pomisli na ljudi, ki jih potem sreča ali pa ga kdo pokliče, ko je ravno mislil nanj, četudi se do tedaj dolgo ni oglasil ...  :o Mu vedno potem rečem: "Daj še zame kaj povej!"  :laugh:

Verjamem, da boš uspešno prebrodila to obdobje!
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #134 on: October 16, 2013, 11:44:24 AM »
Zanimivo, sanjalka. Kolikokrat si jaz zaželim kakšnega namiga skozi sanje, pa ga ni ... Prej ga dobim preko koga drugega, kot da bi se meni kaj sanjalo. Moj mož je zelo dovzeten za te stvari - sanja stvari, ki se res zgodijo, pomisli na ljudi, ki jih potem sreča ali pa ga kdo pokliče, ko je ravno mislil nanj, četudi se do tedaj dolgo ni oglasil ...  :o Mu vedno potem rečem: "Daj še zame kaj povej!"  :laugh:

Verjamem, da boš uspešno prebrodila to obdobje!

Hvala Maja za spodbudne besede :-*
Meni se prav tako velikokrat sanja nekaj, kar se mi potem naslednji dan tudi zgodi, sploh kot otrok sem bila zelo, zelo dovzetna za te stvari.
Res pa je, da vnaprej ne vem ali so to opozorilne sanje, ali mogoče kompenzacijske ali pač samo sanje, ki jih je zrežirala podzavest :)
Sem pa v sanjah tudi že dobila spročilo za partnerja, tako da nikoli ne veš ;)
Sama se včasih pohecam in pravim, da imam pravo videoteko mojih sanj, lahko izbiraš med grozljivkami, komedijami, erotiko, dramo, kriminalko, pač sanje vseh žanrov ;D