Jaz sem pa sanjala čudne sanje...
Sanjala sem, da je sodelavka, ki je sedaj podpisala pogodbo, tako, kako naj rečem, zahrbtna. Bila sem kot en duh ali kaj naj rečem, da nisem bila tako prisotna, videla pa sem, da se vedno "prisesa" na nekoga zato, da opravlja. Videla sem zahrbtno naravo, ker sem res že imela o njej dobro mnenje, da bo vse ok, da bomo lahko funkcionirali skupaj itd.
Poleg tega pa sem videla, da je sodelavka, ki mene nadomešča, ko me ni, napisala naši največji stranki, da se bo od sedaj naprej delalo drugače, ker češ da sem jaz vse delala na hitro oz sem zelo hitro vse stranki uredila, ona pa da si bo vzela čas, da bo svoje opravila. Vem, da sem bila, ko sem prebrala mejl, ker sem bila v kopiji, vsa ogorčena, kako lahko stranki kaj takega napišeš... Poleg tega pa sem bila čisto ogorčena, ker sem res mislila, da je ona, hm, fer, da kaj takega ne bi nikoli naredila.
Ne vem, kako naj si sedaj vse to razlagam. Ker ena izmed napovedi za leto 2014 je bila tudi, da se bom z dvema sodelavkama "zapela" oz bom imela nek spor. Ali me sanje opozarjajo, da sta to ti dve sodelavki? ALi moram pri sebi kaj razčistiti?