Author Topic: Razlaga sanj za redne clane foruma XI  (Read 170705 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Razlaga sanj za redne clane foruma XI
« Reply #135 on: October 27, 2013, 09:38:54 AM »
Danes sem pa jaz imela sanje o postelji ...

Z neko skupino ljudi, v kateri sem prepoznala nekaj bivših sošolcev iz gimnazije in osnovne šole, smo bili nekje kot v neki šoli v naravi. Prišli smo v objekt, v katerem naj bi bivali in spali ... Spalnica je bila ena za vse, v njej je bilo več velikih postelj, v katerih naj bi skupaj spalo po več ljudi. Posteljnina je sicer izgldala čista, bela, ampak v postelji je bilo polno listja in peska in zdele so se precej neudobne. Pričakovala sem, da bodo tudi stranišča umazana, ampak ko sem šla na WC in začela gledati po kotih in vohati, če smrdi, sem presenečena ugotovila, da so stranišča izedno čista. Odločila sem se, da v tisti postelji ne bom spala ... Potem sem se zbudila.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #136 on: October 28, 2013, 02:46:47 PM »
Danes sem pa jaz imela sanje o postelji ...

Z neko skupino ljudi, v kateri sem prepoznala nekaj bivših sošolcev iz gimnazije in osnovne šole, smo bili nekje kot v neki šoli v naravi. Prišli smo v objekt, v katerem naj bi bivali in spali ... Spalnica je bila ena za vse, v njej je bilo več velikih postelj, v katerih naj bi skupaj spalo po več ljudi. Posteljnina je sicer izgldala čista, bela, ampak v postelji je bilo polno listja in peska in zdele so se precej neudobne. Pričakovala sem, da bodo tudi stranišča umazana, ampak ko sem šla na WC in začela gledati po kotih in vohati, če smrdi, sem presenečena ugotovila, da so stranišča izedno čista. Odločila sem se, da v tisti postelji ne bom spala ... Potem sem se zbudila.

Tako na hitro bi rekla, da si se očistila vsega dreka-wc so bili čisti, to je prostor, kjer se očistimo.
To, da si se odločila, da ne boš spala v postelji s sošolci iz OŠ in gimnazije, kjer je polno listja in peska, bi rekla, da si se na nezavednem nivoju že odločila, da si prerasla obdobje tistih dni, da si zrelejša. Ne vem na kaj te spominja to obdobje oz. ti sošolci, to boš najbolje sama vedela. Čeprav na prvi pogled izgleda belo, se pravi nedolžno, v resnici ni tako, saj se tam skriva pesek in listje, kar pomeni, da ne bi mogla mirno spati, ker bi te ta pesek in listje ves čas žulila.
Skratka razmisli kaj ti predstavlja to obdobje iz OŠ in gimnazije in ti sošolci. To je nekaj kar si na nezavednem nivoju dojela, da ni dobro zate, čeprav izgleda najprej vse fino, belo in čisto. Pa ni!
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #137 on: October 28, 2013, 10:26:58 PM »
Hvala za komentar.

Hm. Razmišljam, kaj bi mi ti ljudje pomenili ... Kaj pa vem ... Mogoče nimajo takega pomena, ker sem med mnogo ljudmi opazila samo nekje 2 do 3 bivše sošolce. Moja pozornost ni bila na ljudeh, temveč na posteljah. Bolj je bil problem spati v TISTIH posteljah kot s temi ljudmi.

Tudi sama sem prebirala o posteljah kot o sanjskih simbolih in sem našla podatek, da umazana postelja lahko pomeni tudi neprijetne, nečedne okoliščine, v katerih se nahajamo, in slabe občutke glede tega. Če prenesem v prakso - ja, očedila sem se nesnage  :laugh:, zdaj sem pa v drugi, nekoliko neprijetni situaciji (brezposelnost). Zdi se pa mi, da bo izhod iz tega stanja veliko lažji glede mojega doživljanja, kot je bil izhod iz bivše službe, ker skoraj čisto do konca nisem mogla verjeti, da bo tega res konec. Tudi zato se je tokrat mogoče pojavila postelja namesto umazanega stranišča - ker v preteklosti sem sanjala, da čistim izredno umazana stranišča.

Zelo sem vesela, da je sranje odšlo. izraz je res v kontextu.  :laugh:

9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #138 on: October 29, 2013, 08:21:43 AM »
Hvala za komentar.

Hm. Razmišljam, kaj bi mi ti ljudje pomenili ... Kaj pa vem ... Mogoče nimajo takega pomena, ker sem med mnogo ljudmi opazila samo nekje 2 do 3 bivše sošolce. Moja pozornost ni bila na ljudeh, temveč na posteljah. Bolj je bil problem spati v TISTIH posteljah kot s temi ljudmi.

Tudi sama sem prebirala o posteljah kot o sanjskih simbolih in sem našla podatek, da umazana postelja lahko pomeni tudi neprijetne, nečedne okoliščine, v katerih se nahajamo, in slabe občutke glede tega. Če prenesem v prakso - ja, očedila sem se nesnage  :laugh:, zdaj sem pa v drugi, nekoliko neprijetni situaciji (brezposelnost). Zdi se pa mi, da bo izhod iz tega stanja veliko lažji glede mojega doživljanja, kot je bil izhod iz bivše službe, ker skoraj čisto do konca nisem mogla verjeti, da bo tega res konec. Tudi zato se je tokrat mogoče pojavila postelja namesto umazanega stranišča - ker v preteklosti sem sanjala, da čistim izredno umazana stranišča.

Zelo sem vesela, da je sranje odšlo. izraz je res v kontextu.  :laugh:

Ja, tvoja odločitev je, da ne boš ostala v teh okoliščinah (nečista postelja), čeprav je na prvi vtis delovala lepa.
Mogoče bi včasih, v tistem obdobju, ko si bila še najstnica ostala,sedaj definitivno ne več. Mislim, da tukaj sanje kažejo na spremembe v tebi, ki so pozitivne.
Lepo, sem vesela zate :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #139 on: October 29, 2013, 08:29:03 AM »
Ja, tu bi lahko bilo to, da sem si posavila meje in ne bom šlaza vsako ceno prek nečesa, kar mi je osebno odvratno, ampak bi se mogoče "spodobilo" potrpet. NEEEEEEE!!!
Zna biti, da je prišel čas, da se naučim odločnosti in izpilim odrezavost, kar si že dolgo časa želim.
9ZK 656

Offline roberta

• Novinec
  • *
« Reply #140 on: November 04, 2013, 08:54:18 AM »
Jaz sem pa danes mela take ful zanimive in kar prijetne sanje.
V službi so nas enih par poklical v pisarno, pol pa nas presenetili z novico, da bomo plesali...
In smo plesali cele dneve. bilo je prijetno, uživali smo. Če se prav spomnim je bil dunajski valček.
Pripravljali smo se za nek nastop in tisti dan, ko je šlo zares, sem si kodrala lase.
Imela sem ful dolge in goste lase. Nisem jih česala,ker nisem imela glavnika. sam kodrala sem si jih.
In ni mi šlo prav dobro od rok  :D tole kodranje.
No zunaj pa prava zimska pravljica. Polno snega.
Če je še snežilo nevem, je pa bilo čudovito.
Tudi nevem, če smo ga kidali, al pometali, ali samo hodli po njem, mogoče samo opazovali...res nevem.
Prijetne sanje, res.
 :P

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #141 on: December 24, 2013, 08:26:11 AM »
Danes sem sanjala našo Teo :) Imela je postrižene, črne, kratke lase, tako luštno frizuro, zelo urejeno in preprosto. Sem bila presenečena, da je postrigla svoje dolge lase, ampak ji je zelo pasalo, je bila luštna :) No in sva rekli par besed, pa mi pravi, veš, v življenju moraš poizkusiti vseh dvanajst znamenj moških, da veš kako funkcionirajo, šele takrat si zrel za pravi odnos oz. šele takrat res spoznaš moške ;D
Hecno, ne vem kaj naj bi to pomenilo ::)

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #142 on: January 07, 2014, 12:01:44 PM »
Jaz sem pa sanjala čudne sanje...

Sanjala sem, da je sodelavka, ki je sedaj podpisala pogodbo, tako, kako naj rečem, zahrbtna. Bila sem kot en duh ali kaj naj rečem, da nisem bila tako prisotna, videla pa sem, da se vedno "prisesa" na nekoga zato, da opravlja. Videla sem zahrbtno naravo, ker sem res že imela o njej dobro mnenje, da bo vse ok, da bomo lahko funkcionirali skupaj itd.
Poleg tega pa sem videla, da je sodelavka, ki mene nadomešča, ko me ni, napisala naši največji stranki, da se bo od sedaj naprej delalo drugače, ker češ da sem jaz vse delala na hitro oz sem zelo hitro vse stranki uredila, ona pa da si bo vzela čas, da bo svoje opravila. Vem, da sem bila, ko sem prebrala mejl, ker sem bila v kopiji, vsa ogorčena, kako lahko stranki kaj takega napišeš... Poleg tega pa sem bila čisto ogorčena, ker sem res mislila, da je ona, hm, fer, da kaj takega ne bi nikoli naredila.

Ne vem, kako naj si sedaj vse to razlagam. Ker ena izmed napovedi za leto 2014 je bila tudi, da se bom z dvema sodelavkama "zapela" oz bom imela nek spor. Ali me sanje opozarjajo, da sta to ti dve sodelavki? ALi moram pri sebi kaj razčistiti?
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #143 on: January 07, 2014, 06:24:30 PM »
Bom ob priliki malo razmislila...sam zaenkrat sem v nemogoči gužvi... Če bo pa katera druga prej, pa itak. Več glav več ve  ;D :-*

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #144 on: January 08, 2014, 09:11:20 AM »
Uf te sanje so mi pa dale se nekaj materiala za "sanjanje" podnevi....

Sanjala sem, da sva sla z bivsim fantom v hribe, kot da bi zlezla nekam na 2300 metrov nadmorske visine, ampak ves cas sva hodila po travniku in tudi ko sva prisla a vrh te gore je bil se vedno travnik, poln rozic... tam na travniku je bila neka lesena hiska, pred njo klopce, in najlepsi razgled, kar sem jih videla.
Okoli hiske so skakali neki tuji otroci, se igrali in lovili.

Midva pa sva se zavalila v visoko travo, in si privoscila romanticen sex....

In potem se se zbudila... vsa vlazna  ;D

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #145 on: January 13, 2014, 08:13:49 PM »

Sanjala sem, da sva sla z bivsim fantom v hribe, kot da bi zlezla nekam na 2300 metrov nadmorske visine, ampak ves cas sva hodila po travniku in tudi ko sva prisla a vrh te gore je bil se vedno travnik, poln rozic... tam na travniku je bila neka lesena hiska, pred njo klopce, in najlepsi razgled, kar sem jih videla.

Mogoče še vedno nisi ravnodušna do njega in si ga (pod)zavestno želiš.  ;D

Ali pa gre za navezanost na tisto obdobje, v katerem si bila z njim. Kako si se dojemala takrat? Se ti zdi, da si bila bolj vesela, bolj ljubljena, zaželena, bolj samozavestna. Nostalgija.
9ZK 656

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #146 on: January 13, 2014, 08:25:56 PM »
Danes sem po dolgem času imela žive sanje. Ponavadi se jih ne spomnim. Hodili smo po snegu in se trudili prit v šolo pravočasno. Hkrati sem pomislila: "Kaj pa hodim v šolo, saj sem že vse opravila in dvakrat diplomirala." Vseeno sem vestno šla po poti.

Nato sem se znašla na vrhu ogromnega jezu. Takega: KLIK
Obrnjena sem bila proti tej strani, kjer ni vode - s tem, da za mano ni bilo reke ... Voda je pljuskala oz. valovila PROTI jezeru, ni je zajezeval. Stali smo na vrhu in morali bi skočiti, da bi šli naprej - in to takrat, ko pride val. Bilo je zelo globoko in tako zelo me je bilo strah, da se ne spomnim, kdaj me je bilo nazadnje tako ... Valovi so bili šibki in nisem hotela skočit. Voda je bila rjavkasta. Nekateri so že skočili in varno pristali, ampak jaz se nisem mogla odločit za skok. Nato se je name obesil eden izmed nas in strah me je bilo, da bom padla. Občutki so bili nekje med "nočem" in med občutkom, da sem varna in mi bo pomagal - ne da me hoče nalašč vreči dol. Padla sem ... V globoko rjavo vodo ... Obenem sem se že zbujala ... Zadnje, kar se spomnim, je bilo, da sem razmišljala, da moram počakat, da dosečem globino, ki jo bo povzročil padec, potem bom splavala navzgor.

Prosim za kakšen komentar.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #147 on: January 14, 2014, 10:14:35 AM »
Danes sem po dolgem času imela žive sanje. Ponavadi se jih ne spomnim. Hodili smo po snegu in se trudili prit v šolo pravočasno. Hkrati sem pomislila: "Kaj pa hodim v šolo, saj sem že vse opravila in dvakrat diplomirala." Vseeno sem vestno šla po poti.

Nato sem se znašla na vrhu ogromnega jezu. Takega: KLIK
Obrnjena sem bila proti tej strani, kjer ni vode - s tem, da za mano ni bilo reke ... Voda je pljuskala oz. valovila PROTI jezeru, ni je zajezeval. Stali smo na vrhu in morali bi skočiti, da bi šli naprej - in to takrat, ko pride val. Bilo je zelo globoko in tako zelo me je bilo strah, da se ne spomnim, kdaj me je bilo nazadnje tako ... Valovi so bili šibki in nisem hotela skočit. Voda je bila rjavkasta. Nekateri so že skočili in varno pristali, ampak jaz se nisem mogla odločit za skok. Nato se je name obesil eden izmed nas in strah me je bilo, da bom padla. Občutki so bili nekje med "nočem" in med občutkom, da sem varna in mi bo pomagal - ne da me hoče nalašč vreči dol. Padla sem ... V globoko rjavo vodo ... Obenem sem se že zbujala ... Zadnje, kar se spomnim, je bilo, da sem razmišljala, da moram počakat, da dosečem globino, ki jo bo povzročil padec, potem bom splavala navzgor.

Prosim za kakšen komentar.

Prvo kar me je prešinilo je, da so sanje prav škorpijonske-rjava voda, doseči dno, da se lahko spet dvigneš proti vrhu, tvoja zgodba....

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #148 on: January 14, 2014, 10:36:22 AM »
Tudi sama sem pomislila isto ...  :o
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #149 on: January 14, 2014, 08:51:36 PM »

Pustimo ob strani, da so bile na nek način mokre sanje   :laugh: Mislim pa, da vajina hoja (hrib na 2300?) navzgor pomeni željo po preobrazbi. Vzpon v višji predel lahko pomeni, da želiš nekaj ozavestiti, torej iz podzavesti spraviti na plano. Otroci simbolizirajo spremembo, nekaj novega. Mislim, da si želiš spremembe, lepo, cvetoče življenje. In varno (hiška). Pot do svojega kotička, svoje sreče.