Author Topic: Razlaga sanj za redne clane foruma XI  (Read 170810 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Razlaga sanj za redne clane foruma XI
« Reply #150 on: January 14, 2014, 09:06:41 PM »
Jaz sem pa danes mela take ful zanimive in kar prijetne sanje.
V službi so nas enih par poklical v pisarno, pol pa nas presenetili z novico, da bomo plesali...
In smo plesali cele dneve. bilo je prijetno, uživali smo. Če se prav spomnim je bil dunajski valček.
Pripravljali smo se za nek nastop in tisti dan, ko je šlo zares, sem si kodrala lase.
Imela sem ful dolge in goste lase. Nisem jih česala,ker nisem imela glavnika. sam kodrala sem si jih.
In ni mi šlo prav dobro od rok  :D tole kodranje.
No zunaj pa prava zimska pravljica. Polno snega.
Če je še snežilo nevem, je pa bilo čudovito.
Tudi nevem, če smo ga kidali, al pometali, ali samo hodli po njem, mogoče samo opazovali...res nevem.
Prijetne sanje, res.
 :P

Malo pozno, a bolje pozno kot nikoli  :D. Lasje so simbol osebne moči (Samson). In čeprav si imela dolge in goste lase, jih nisi mogla niti počesat, kodrat ti jih pa tudi ni najbolj uspelo. Lasje so lahko simbol lepote, čutnosti, pomenijo zavedanje ženske (tudi moške) lepote... Se pravi, imaš moč, se zavedaš svoje ženskosti, svojih notranjih želja, ki jih imaš kot ženska, a tega ne znaš prav uporabit (ne česat ne kodrat). Nanaša se na lastnosti, ki bi lahko prišle do izraza predvsem v službi, saj je ples s sodelavci. Ples pomeni sodelovanje s sodelavci, s katerimi morate uskladit svoje umetniške, izrazne sposobnosti. Sneg prekrije pokrajino, zato lahko pomeni očiščenje, sneženje pa tudi veselje. Želiš razčistiti te stvari in se veseliti novih ustvarjalnih možnosti ali pa raje vse skupaj zakriti in na to ne misliti...

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #151 on: January 14, 2014, 09:08:23 PM »
Bom še odgovorila ostalim, nisem namenoma dala komu prednosti. Cel dan na šihtu in sem kr neki, na kar sem prvo naletela  :-*

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #152 on: January 15, 2014, 09:15:18 AM »
No dej dej, nepotizem  :P
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #153 on: January 16, 2014, 12:07:54 PM »
Imela tako lepe sanje danes:
sem plesala s svojim dragim in dragi je bil na začetku strašno neroden, bil je nesiguren v svoje plesne sposobnosti in tudi sama nisem vedela katere korake bo plesal in sem ga opazovala, da vidim oz. bolj da ga začutim kaj bo začel plesati, tudi držal me je nekam nesigurno, sramežljivo, no in nato se je začelo, začel je s pravimi plesnimi koraki, čedalje bolj odločno me je držal in vodil in ko sem dojela, da sem varna v njegovem objemu, sem zavzela pravo plesno držo, samozavestno. Plesala sva vse bolj divje, vse bolj samozavestno, kot prava profesionalca, tako dobro sva plesala, da sploh nisem več imela nog na tleh, ampak sem lebdela oz. plesala trdno v njegovih rokah, nad tlemi...Joj, res pravi plesni užitek, poln svobode, ritma, zanesenosti, dva, ki plešeta res entuziastično, prepleteno....
Na vratih v dvorano so se začeli zbirati ljudje in so naju navdušeno opazovali, bil je prekrasen občutek....
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #154 on: January 16, 2014, 08:39:02 PM »
Danes sem sanjala našo Teo :) Imela je postrižene, črne, kratke lase, tako luštno frizuro, zelo urejeno in preprosto. Sem bila presenečena, da je postrigla svoje dolge lase, ampak ji je zelo pasalo, je bila luštna :) No in sva rekli par besed, pa mi pravi, veš, v življenju moraš poizkusiti vseh dvanajst znamenj moških, da veš kako funkcionirajo, šele takrat si zrel za pravi odnos oz. šele takrat res spoznaš moške ;D
Hecno, ne vem kaj naj bi to pomenilo ::)

Ja tu bi pa jz pričakovala še Tein komentar  8). Drugače pa še skupaj z Roberto v sanje hodita, obe lase, obe ples  :P. No, ampak recimo, da Tea predstavlja astrologinjo. Astrologijo pa si študirala tudi ti. Mogoče je simbol za tvoj del osebnosti, ki se ukvarja z vpogledi, študijem o osebnostnih lastnostih, možnih poteh in kako po njih hoditi najbolj pripravljena itd. Lasje so kratki, praktični, kot da je čas, da se zaključi (odreže) z nečim v preteklosti, na kar je bila osredotočena energija in angažiranost. Glede znamenj, sam pa res ej, kako bi človek sicer v praksi najbolj spoznal delovanje astroloških zakonitosti?  ;) :P Skratka, to zadnje boš ti vedela, kakšen odnos razvijaš do različnih osebnosti (pa naj ti bo, recimo v enem moškem)  :D

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #155 on: January 16, 2014, 08:43:14 PM »
Nadaljujem...Trenutno prenizek "level" baterij za karkoli več - celodnevni šihti. Saša, kako misliš nepotizem? To so še kakšne druge sanje, ne samo tiste o sodelavkah?

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #156 on: January 17, 2014, 09:17:42 AM »
Rena, hecala sem se  ;)

Saj sedaj vidim, da so me sanje očitno malo opozarjale na vse skupaj... Ravno včeraj sem imela situacijo, ko sem že mislila, da bom obe nekam poslala.

Zdi se mi tisto, ko dam vse v kopijo, povem, rčem, pa sej moj del je opravljen, samo njun ni. Najhuje pri vsem tem pa je, da šef tega ne vidi in da praktično, če jaz rečem, bom izpadla kot da tožarim, če nič ne rečem, pa s tem manjšam pogajalsko moč sodelavca zaradi morebitnih novih naročil, ker logično je, da stranka ne bo vzela več vozil pri nas, če jim ne postrežemo dovolj dobro informacij ali če na dan, ko bi se vozila morala razložiti, stranka kliče in ji sodelavka reče, ja, se sploh še naložila niso, stranka znori, sodelavka pa reče, da kako je stranka sitna...
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #157 on: January 17, 2014, 09:33:39 AM »
Danes sem sanjala našo Teo :) Imela je postrižene, črne, kratke lase, tako luštno frizuro, zelo urejeno in preprosto. Sem bila presenečena, da je postrigla svoje dolge lase, ampak ji je zelo pasalo, je bila luštna :) No in sva rekli par besed, pa mi pravi, veš, v življenju moraš poizkusiti vseh dvanajst znamenj moških, da veš kako funkcionirajo, šele takrat si zrel za pravi odnos oz. šele takrat res spoznaš moške ;D
Hecno, ne vem kaj naj bi to pomenilo ::)

Ja tu bi pa jz pričakovala še Tein komentar  8). Drugače pa še skupaj z Roberto v sanje hodita, obe lase, obe ples  :P. No, ampak recimo, da Tea predstavlja astrologinjo. Astrologijo pa si študirala tudi ti. Mogoče je simbol za tvoj del osebnosti, ki se ukvarja z vpogledi, študijem o osebnostnih lastnostih, možnih poteh in kako po njih hoditi najbolj pripravljena itd. Lasje so kratki, praktični, kot da je čas, da se zaključi (odreže) z nečim v preteklosti, na kar je bila osredotočena energija in angažiranost. Glede znamenj, sam pa res ej, kako bi človek sicer v praksi najbolj spoznal delovanje astroloških zakonitosti?  ;) :P Skratka, to zadnje boš ti vedela, kakšen odnos razvijaš do različnih osebnosti (pa naj ti bo, recimo v enem moškem)  :D

Rena hvala za vpogled, si res dobra v tem, tako da tole spravi še v posel ;)
Sem dvakrat prebrala tole tvojo razlago, ja in seveda, kratki lasje, praktičnost, astrologija...
Res je, študij sem zaključila in sem začela astrologijo uporabljati praktično, imam kar precej strank, tako da sedaj podajam svoje znanje naprej in pomagam ljudem pri prepoznavanju samih sebe....In v tem uživam, rada imam to, rada se poglabljam v ljudi in jim skušam pomagati z vpogledom v njihove skrite dele osebnosti. To je namreč temelj psihološke astrologije. 
Napisala si, da se nekaj odreže, zaključi s preteklostjo,  seveda sedaj so vloge obrnjene, prej sem bila učenka, sedaj sem "učiteljica", verjetno sem zato sanjala Teo, ker mi predstavlja ta moj del osebnosti. In všeč mi je to ;)
Ja, dvanajst znamenj, uf kar nekaj moških, mislim, da trenutno imam kar precejšen kolaž različnih znamenj v svojem dragem, tako da mi učenje preko njega in življenje z njim ustreza... :)

Hvala :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #158 on: January 17, 2014, 05:55:49 PM »
Rena, hecala sem se  ;)

Saj sedaj vidim, da so me sanje očitno malo opozarjale na vse skupaj... Ravno včeraj sem imela situacijo, ko sem že mislila, da bom obe nekam poslala.

Zdi se mi tisto, ko dam vse v kopijo, povem, rčem, pa sej moj del je opravljen, samo njun ni. Najhuje pri vsem tem pa je, da šef tega ne vidi in da praktično, če jaz rečem, bom izpadla kot da tožarim, če nič ne rečem, pa s tem manjšam pogajalsko moč sodelavca zaradi morebitnih novih naročil, ker logično je, da stranka ne bo vzela več vozil pri nas, če jim ne postrežemo dovolj dobro informacij ali če na dan, ko bi se vozila morala razložiti, stranka kliče in ji sodelavka reče, ja, se sploh še naložila niso, stranka znori, sodelavka pa reče, da kako je stranka sitna...

Ojla Saša, sem si mislila, da se hecaš. Ampak nenazadnje, sanj si ne izbiramo  :P

Tudi sama menim, da so sanje predelava problema z odnosi v službi. Si pa v opisu sanj in tukaj uporabila besedo kopija. Sanjala si tudi o pogodbi. Gre za razporeditev obveznosti (pogodba) in ne veš, kako bi odreagirala oziroma nimaš trdnih stališč, na osnovi katerih bi pokazala avtoriteto. V službi ni odstopanja, tu niso prijateljske stvari in tu ni tožarjenja. Ok, sodelavce lahko brez odstopanja pozoveš, da naredijo kar je potrebno. Opozoriš jih še enkrat, strožje in poveš, da če ne bo šlo tega rešiti medsebojno, se boste naslednjič dobili pri šefu. Vsi skupaj, z odprtimi kartami. Doma si lahko privoščimo, da ne izpolnimo obveznosti in se pač skregamo ali kakorkoli že rešujemo. V službi je pa to dolžnost, ki mora biti izpolnjena, da podjetje nastopa urejeno navzven in noter, posledično tudi uspešno. Zato si nekako "kopija", tega kar misliš, a ne izrečeš. Recimo  ;)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #159 on: January 17, 2014, 06:00:48 PM »
Super Sanjalka, me veseli, da si se našla v razlagi. Saj nastavljam saj nastavljam... za dodatni zaslužek  ;D. Imam ene par idej v paci, pa da bo toliko, da se bo splačal popoldanski sp. Pismo me tole jezi, a ne bi država rekla, ok, odprite popoldanski s.p., pa vsaj prvi dve leti da ni obveznih prispevkov. Oziroma, konec leta bi se pogledalo, če je dobiček, pa potem nek odstotek davka. Ma tud 50 eur na mesec ne dam, dokler si ne naberem toliko, da vsaj enkrat več zaslužim...mislim minimalno.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #160 on: January 17, 2014, 06:21:56 PM »
Danes sem po dolgem času imela žive sanje. Ponavadi se jih ne spomnim. Hodili smo po snegu in se trudili prit v šolo pravočasno. Hkrati sem pomislila: "Kaj pa hodim v šolo, saj sem že vse opravila in dvakrat diplomirala." Vseeno sem vestno šla po poti.

Nato sem se znašla na vrhu ogromnega jezu. Takega: KLIK
Obrnjena sem bila proti tej strani, kjer ni vode - s tem, da za mano ni bilo reke ... Voda je pljuskala oz. valovila PROTI jezeru, ni je zajezeval. Stali smo na vrhu in morali bi skočiti, da bi šli naprej - in to takrat, ko pride val. Bilo je zelo globoko in tako zelo me je bilo strah, da se ne spomnim, kdaj me je bilo nazadnje tako ... Valovi so bili šibki in nisem hotela skočit. Voda je bila rjavkasta. Nekateri so že skočili in varno pristali, ampak jaz se nisem mogla odločit za skok. Nato se je name obesil eden izmed nas in strah me je bilo, da bom padla. Občutki so bili nekje med "nočem" in med občutkom, da sem varna in mi bo pomagal - ne da me hoče nalašč vreči dol. Padla sem ... V globoko rjavo vodo ... Obenem sem se že zbujala ... Zadnje, kar se spomnim, je bilo, da sem razmišljala, da moram počakat, da dosečem globino, ki jo bo povzročil padec, potem bom splavala navzgor.

Prosim za kakšen komentar.

Pa še naša Maja. Nisem najbolje razumela. Torej, obrnjena si bila proti strani, kjer ni bilo vode, skočiti pa bi morala takrat, ko pride val. Če bi zamudila, bi torej padla na trda tla? Mislim, ali bi morala skočit na stran s trdnimi tlemi, kamor si bila obrnjena ali v vodo, ko bi prišel val? 

Pomenljiv  je že tvoj prvi stavek: hodili ste po snegu. Lucidne sanje, v katerih si razmišljala, saj sem že končala dva faksa. In praviš: vseeno sem vestno šla po poti. Ja, to si ti, vestno in vse narediti, čeprav proti sebi. Zato je tu sneg, ki ti to zmehča, zabriše in s tem olajša.

Res zanimive sanje.  Ajaaa, voda je pljuskala proti jezu, ne jezeru, si "lapsus lingnvila"? Jz, ki ni zajezeval? No to mi še malo razloži. Ampak zaenkrat vidim sliko čustev na eni strani in trdne zemlje na drugi. Ti si pa vmes, razpeta med enim in drugim, na jezu.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #161 on: January 17, 2014, 07:17:30 PM »
Proti jezu, ja ...  :embarrassed:

Jez res ni zajezeval, ampak je voda prihajala z nasprotne strani - od spodaj - proti jezu. Ravno zato, ker je bil pojav tako poseben, težko razumem ... Ponavadi je razlaga za jez zadrževanje čustev, ampak tu?
In v to vodo sem morala skočit.
« Last Edit: January 17, 2014, 07:19:05 PM by Maja »
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #162 on: January 17, 2014, 07:38:13 PM »
Aha, razumem. No meni še vedno najbolj pade v oči, da si bila postavljena, recimo razdvojena, med čustvi in racionalnim, prizemljenim (trdna tla). Morala si se soočit z nekimi čustvi, ki te obremenjujejo ali se nečesa bojiš, ti grozi... -  rjava voda. Nisi si upala, na osnovi tega, da te je nekdo malo potisnil (prisilil na nek način) in hkrati pokazal, da nisi sama, pa si naredila prvi korak. No skok  ;D

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #163 on: January 20, 2014, 11:40:47 AM »
Uf te sanje so mi pa dale se nekaj materiala za "sanjanje" podnevi....

Sanjala sem, da sva sla z bivsim fantom v hribe, kot da bi zlezla nekam na 2300 metrov nadmorske visine, ampak ves cas sva hodila po travniku in tudi ko sva prisla a vrh te gore je bil se vedno travnik, poln rozic... tam na travniku je bila neka lesena hiska, pred njo klopce, in najlepsi razgled, kar sem jih videla.
Okoli hiske so skakali neki tuji otroci, se igrali in lovili.

Midva pa sva se zavalila v visoko travo, in si privoscila romanticen sex....

In potem se se zbudila... vsa vlazna  ;D

Mogoče še vedno nisi ravnodušna do njega in si ga (pod)zavestno želiš.  ;D

Ali pa gre za navezanost na tisto obdobje, v katerem si bila z njim. Kako si se dojemala takrat? Se ti zdi, da si bila bolj vesela, bolj ljubljena, zaželena, bolj samozavestna. Nostalgija.

Ma ves, da se z njim v tistem obdobju nisem pocutila bolj ljubljene in srecne...sploh ne... se z zdajsnjim fantom pocutim bolj kot eno, bolj povezano, sva bolj team kakor s tistim bivsim.... Je pa res da je bilo to obdobje izpred kar nekaj let... in takrat sem imela cisto drugacno sluzbo / brez stresa, ki sem jo opravljala res s srcem in veseljem, bila mnogo bolj sproscena in bolj jaz... bi temu rekla. Zivljenje na splosno je bilo mnogo lazje.
Zdaj je pac realen pogled, nekoliko drugacen...

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #164 on: January 20, 2014, 11:43:55 AM »
Uf te sanje so mi pa dale se nekaj materiala za "sanjanje" podnevi....

Sanjala sem, da sva sla z bivsim fantom v hribe, kot da bi zlezla nekam na 2300 metrov nadmorske visine, ampak ves cas sva hodila po travniku in tudi ko sva prisla a vrh te gore je bil se vedno travnik, poln rozic... tam na travniku je bila neka lesena hiska, pred njo klopce, in najlepsi razgled, kar sem jih videla.
Okoli hiske so skakali neki tuji otroci, se igrali in lovili.

Midva pa sva se zavalila v visoko travo, in si privoscila romanticen sex....

In potem se se zbudila... vsa vlazna  ;D

Pustimo ob strani, da so bile na nek način mokre sanje   :laugh: Mislim pa, da vajina hoja (hrib na 2300?) navzgor pomeni željo po preobrazbi. Vzpon v višji predel lahko pomeni, da želiš nekaj ozavestiti, torej iz podzavesti spraviti na plano. Otroci simbolizirajo spremembo, nekaj novega. Mislim, da si želiš spremembe, lepo, cvetoče življenje. In varno (hiška). Pot do svojega kotička, svoje sreče.

Rena, ves da je vse to res! Sem v obdobju, ko se nekatere stvari poskusajo ozavestiti, prodreti na plano, spremeniti,... In ja vsekakor, vedno bolj si zelim topline in varnosti. In jo z vsakim dnem tudi vidim, kak dan vec kak dan manj... Bile so res lepe sanje...

Jaz moram reci, da sem aktivna sanjalka, vsako jutro se spomnim sanj, in vsako jutro jih fantu povem :) vsako jutro se dodobra nasmejiva, ker pravi, da namesto da bi glava pocivala - sanja! No te sanje o bivsem, sem zamolcala, ker niso za njegova usesa :D