Author Topic: Razlaga sanj za redne clane foruma XI  (Read 170615 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Razlaga sanj za redne clane foruma XI
« Reply #225 on: April 12, 2014, 03:26:10 PM »
Svetloba, poljub z zensko pomeni spojitev s tvojo notranjo zensko platjo, s tvojo animo. Sprejmi to svojo zensko plat, ne boj se te intenzivnosti... ;)

Hm.
Vedno v sanjah strastno kušujem moške, pa še kaj pikantnega sledi potem.
Naj torej sprejmem svojo moško plat? Hm.
A nimam težav ravno s sprejemanjem svoje ženskosti?
Baje sem intenzivno zlita z moško energijo, pretežno yang. Khm.
Nisem poljubila ženske v sanjah niti enkrat, kaj šele kaj drugega. Ženske so v mojih erotičnih sanjah čisto diskriminirane.  ;D
Hja...

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #226 on: April 12, 2014, 04:08:27 PM »
Uh, tudi pri meni nikoli, tudi v najbolj obupni misli na spolna dejanja, ne bi bilo žensk.
9ZK 656

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #227 on: April 12, 2014, 04:17:44 PM »
Kar se mene tiče... Jaz sem usmerjen v ženske smeri...  ;D
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #228 on: April 12, 2014, 04:31:16 PM »
Prebrala sem, da je homoseksualnost ali biseksualnost lastnost razvitih, starih, modrih duš.
Prov.

Nisem stara modra duša, to itak vem... najbrž si zato Dalajlamo težko predstavljam z dedcem ali dvema na sebi.
« Last Edit: April 12, 2014, 04:32:51 PM by Pika »

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #229 on: April 12, 2014, 05:47:59 PM »
No, jaz sem pa danes zelo živo spet sanjala nekaj zanimivega. Kadar se sanj spomnim, so vedno zelo intenzivne, simbolične, čudne ...

Svoji dve domači kačici sem imela v majhnem terariju. Hoteli sta pobegnit iz njega, jaz pa sem se na vse kriple trudila, da ne bi ušli. Ampak kakorkoli sem pokrila terarij, vedno je katera našla pot. Ena se je nato celo poškodovala, ko je poskušala pobegnit. Glavo je imela ločeno od telesa, ampak je vseeno lezla (asociacija na Lunine vozle - legenda o glavi in repu).

Sama interpretiram, da tlačim nekaj, čemur moram dati prosto pot, sicer se bo vse skupaj pokvarilo. Zelo bom vesela kakšnega mnenja.

Maja, pri meni je prva asociacija glede kač bila, da veš, kaj moraš spustiti na plano, ampak se temu upiraš iz neznanega razloga. Morda strahu, morda spremembe, ker vem, da imaš kači drugače zelo rada. Kot nekaj, kar definira tudi tebe s tvojim tatujem, bi rekla, da je to nek globlji pomen, nekaj v podzavesti, ki se ti morda na nek način zvito skriva, pa vseeno le-to lahko najdeš.
Ker če se boš upirala temu, bo, kot si že sama ugotovila, šlo  vse v franže.

morda ne bi bilo tako napačno, da si prebereš kaj o simboliki kače, morda celo kača kot kitajski horoskop, kjer so opisane lastnosti ljudi, ki so kače po kitajskem horoskopu, ali pa celo, da malo pobrskaš po sebi in ugotoviš, kaj tebi kača predstavlja, predvsem tista, ki te krasi. Kateri del tebe predstavlja?

Ne vem, to je meni padlo na pamet, ko sem prvič prebrala, pa nisem šla brat naprej razlag...
9ZK 674

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #230 on: April 12, 2014, 09:22:18 PM »
Saša, hvala tudi tebi za komentar.

Veselim se novega, spuščam to k sebi, ampak, ja, nekoliko se upiram.
Vse je drugače, novo, (pre)dobro in zato sumljivo. Taka sem.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #231 on: April 13, 2014, 07:20:26 PM »
Svetloba, poljub z zensko pomeni spojitev s tvojo notranjo zensko platjo, s tvojo animo. Sprejmi to svojo zensko plat, ne boj se te intenzivnosti... ;)

Hm.
Vedno v sanjah strastno kušujem moške, pa še kaj pikantnega sledi potem.
Naj torej sprejmem svojo moško plat? Hm.
A nimam težav ravno s sprejemanjem svoje ženskosti?
Baje sem intenzivno zlita z moško energijo, pretežno yang. Khm.
Nisem poljubila ženske v sanjah niti enkrat, kaj šele kaj drugega. Ženske so v mojih erotičnih sanjah čisto diskriminirane.  ;D
Hja...

Ja, saj zato pa ne sanjas poljuba ali kaksnega drugega zlitja z zensko, ker si spojena z mosko energijo. Ce imas problem s svojo zenskostjo (ceprav dvomim ;)), potem bi ti sanje lahko kazale odpor do zenskega poljuba ali kakrsnegakoli drugacnega zlitja z zensko.
Ce zenska sanja poljub z zensko ali sex z zensko, ne pomeni, da je homoseksualna ;)
Psiholosko pomeni, da se je zlila s svojo zensko platjo, da jo je sprejela in da v njej maksimalno uziva.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #232 on: April 13, 2014, 07:27:01 PM »

Mogoče so pa sanje sexualne narave?
Meni se včasih v času ovulacije cel teden vsak dan sanja o sexxxu ...  ;D
Sama imam sexualne sanje pred menstruacijo in to redno, se ne pritozujem, bolje kot imeti glavobole ali kaksne druge zoprne simptome  ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #233 on: April 13, 2014, 07:33:32 PM »

Mogoče so pa sanje sexualne narave?
Meni se včasih v času ovulacije cel teden vsak dan sanja o sexxxu ...  ;D
Sama imam sexualne sanje pred menstruacijo in to redno, se ne pritozujem, bolje kot imeti glavobole ali kaksne druge zoprne simptome  ;D

Jaz imam pa seksualne sanje in glavobole.  :D

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #234 on: May 10, 2014, 10:00:27 AM »
Sanje, noč, skupina enot se pomika proti objektu točke X, ki se je nahajala v višji stavbi... Točka X izgleda kot velik, temen prostor z velikimi okni, dvojnimi večjimi vrati... Nato se iz točke X začnemo pomikati nazaj proti točki X1, ko se ena izmed vrat zataknejo... Razbijem vrata in se pomikamo naprej proti stopnišču... Zaznamo blokado, sledi spopad... Pomikamo se nižje po stopnišču, med drugim zaznavam defenzivno delovanje nasprotniških sil...

Druge sanje s podobno vsebino... Glede na parametre ne gre za misijo. Na neznani lokaciji zaznani dve osebi. Vsaj ena je oborožena z polavtomatskim orožjem s katerim me pozneje rani... Kljub ranjenosti sva sedaj s še eno osebo v vozilu, ki ga upravljam po neznani lokaciji. S to osebo nadaljujeva v točno določeno smer...

Interpretacije ne potrebujem... :)
« Last Edit: May 10, 2014, 10:12:29 AM by Žarek »
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #235 on: May 10, 2014, 01:08:16 PM »
Sanje, noč, skupina enot se pomika proti objektu točke X, ki se je nahajala v višji stavbi... Točka X izgleda kot velik, temen prostor z velikimi okni, dvojnimi večjimi vrati... Nato se iz točke X začnemo pomikati nazaj proti točki X1, ko se ena izmed vrat zataknejo... Razbijem vrata in se pomikamo naprej proti stopnišču... Zaznamo blokado, sledi spopad... Pomikamo se nižje po stopnišču, med drugim zaznavam defenzivno delovanje nasprotniških sil...

Druge sanje s podobno vsebino... Glede na parametre ne gre za misijo. Na neznani lokaciji zaznani dve osebi. Vsaj ena je oborožena z polavtomatskim orožjem s katerim me pozneje rani... Kljub ranjenosti sva sedaj s še eno osebo v vozilu, ki ga upravljam po neznani lokaciji. S to osebo nadaljujeva v točno določeno smer...

Interpretacije ne potrebujem... :)

No, pa mene zanima tvoja okvirna interpretacija, da vidim, če podobno misliva  ;D

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #236 on: May 10, 2014, 02:53:25 PM »
No, pa mene zanima tvoja okvirna interpretacija, da vidim, če podobno misliva  ;D

Moj povzetek je, da sporočilo prinaša slabe stvari. Nisem pa se še opredelil, katero področje zajema in kaj točno predstavlja...

Kaj pa ti misliš? Bi prosil še za tvoj namig! :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #237 on: May 10, 2014, 06:24:31 PM »
Moj povzetek je, da sporočilo prinaša slabe stvari. Nisem pa se še opredelil, katero področje zajema in kaj točno predstavlja...

Ne mislim, da sporočilo prinaša ravno slabe stvari. Menim pa, da sanje izražajo tvoje notranje strahove, konflikte. Morebiti svoje notranje konflikte, morebiti konflikte s povezanimi osebami. Lahko da slutiš v sebi kakšne želje, ki se jih zavestno bojiš in jih hočeš zatajit. Temen prostor z velikimi okni in vrati lahko simbolizira, da želiš iz tega ven in to ozavestit, hkrati pa se tega bojiš. Namreč vrata se zataknejo, odpret jih je treba na silo. Vožnja vozila simbolizira način, kako "vozimo" življenje...kako ga zmoremo usmerjati...bojiš se "neznanega terena". 

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #238 on: May 10, 2014, 06:35:34 PM »
Žarek, zanimive so tudi tvoje sanje, da poljubiš demona. Da te ne kak sukubus obiskuje  :D  ;)

Kot je napisala Sanjalka, je poljub resnično to, da sprejmeš nek del svoje osebnosti, mogoče otrok v tebi, ki je kdaj pogrešal ljubezen. Mogoče "ženstvenost", torej tvoja nežnejšo, čustveno plat. Mogoče so sanje res enostavno samo hrepenenje po ženski, po objemu...lalala  :D Demon pa je nek strahec v tebi...
http://www.kolousode.net/index.php?path=sanjski_simboli&simbol_crka=D

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #239 on: May 10, 2014, 07:32:22 PM »

Ne mislim, da sporočilo prinaša ravno slabe stvari. Menim pa, da sanje izražajo tvoje notranje strahove, konflikte. Morebiti svoje notranje konflikte, morebiti konflikte s povezanimi osebami. Lahko da slutiš v sebi kakšne želje, ki se jih zavestno bojiš in jih hočeš zatajit. Temen prostor z velikimi okni in vrati lahko simbolizira, da želiš iz tega ven in to ozavestit, hkrati pa se tega bojiš. Namreč vrata se zataknejo, odpret jih je treba na silo. Vožnja vozila simbolizira način, kako "vozimo" življenje...kako ga zmoremo usmerjati...bojiš se "neznanega terena".

No, to je pa razlaga kot se šika. Glede notranjih strahov bi pritrdil, ker vem, da bi se kaj našlo. Pomoje gre bolj za globinske zadeve... Moje želje pa so itak vedno mišljene v pozitivne smeri, čeprav menim, da bi hitro našel katero, ki bi se je bal, vendar ne v pravem pomenu besede. Tole si dobro napisala, hvala. ;)

Žarek, zanimive so tudi tvoje sanje, da poljubiš demona. Da te ne kak sukubus obiskuje  :D  ;)

Kot je napisala Sanjalka, je poljub resnično to, da sprejmeš nek del svoje osebnosti, mogoče otrok v tebi, ki je kdaj pogrešal ljubezen. Mogoče "ženstvenost", torej tvoja nežnejšo, čustveno plat. Mogoče so sanje res enostavno samo hrepenenje po ženski, po objemu...lalala  :D Demon pa je nek strahec v tebi...
http://www.kolousode.net/index.php?path=sanjski_simboli&simbol_crka=D

Tole si tudi dobro napisala. Uh, Bog ne daj, da bi me sukubus obiskoval, hehe. :P Sam bi rekel, da je pri meni nežnejša čustvena plat dobro izpopolnjena, ljubezni mi ni manjkalo. Hrepenenje po ženski... Ja, tole je med drugim čisto možno. :) Ampak, ko se zgodijo takšne sanje... Gre za nekaj zelo močnega. Glede straha pa moram nekaj ukreniti. Zaenkrat še ne vem kaj, se pa zavedam, da v mojih globinah obstaja. Izvor neznan. Je pa zadeva zelo moteča. Je pa fora, da osebno nisem neki pomehkuženec. Ampak to glede straha priznam, kadarkoli.  :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆