Author Topic: Razlaga sanj za redne clane foruma XI  (Read 170615 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Razlaga sanj za redne clane foruma XI
« Reply #240 on: May 10, 2014, 07:45:14 PM »
Moje želje pa so itak vedno mišljene v pozitivne smeri, čeprav menim, da bi hitro našel katero, ki bi se je bal, vendar ne v pravem pomenu besede. Tole si dobro napisala, hvala. ;)

Želje se lahko bojimo tudi na način, da od nas zahteva spremembo, napredek, pa bi raje capljali na mestu. Recimo. Sama vem, da imam verjetno podzavestni vzorec - strah pred uspehom.

Tole si tudi dobro napisala. Uh, Bog ne daj, da bi me sukubus obiskoval, hehe. :P Sam bi rekel, da je pri meni nežnejša čustvena plat dobro izpopolnjena, ljubezni mi ni manjkalo. Hrepenenje po ženski... Ja, tole je med drugim čisto možno. :) Ampak, ko se zgodijo takšne sanje... Gre za nekaj zelo močnega. Glede straha pa moram nekaj ukreniti. Zaenkrat še ne vem kaj, se pa zavedam, da v mojih globinah obstaja. Izvor neznan. Je pa zadeva zelo moteča. Je pa fora, da osebno nisem neki pomehkuženec. Ampak to glede straha priznam, kadarkoli.  :)

Morda kaj iz preteklih življenj...

Na kak način moteča zadeva? Le v sanjah oz. kdaj se izrazi?

Me veseli, da ti je bila razlaga všeč.  :-*

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #241 on: May 10, 2014, 09:59:10 PM »
Želje se lahko bojimo tudi na način, da od nas zahteva spremembo, napredek, pa bi raje capljali na mestu. Recimo. Sama vem, da imam verjetno podzavestni vzorec - strah pred uspehom.

S tem se strinjam, ja. :)

Morda kaj iz preteklih življenj...

Na kak način moteča zadeva? Le v sanjah oz. kdaj se izrazi?

Me veseli, da ti je bila razlaga všeč.  :-*

Morda je od prej, ja. Ni pa nujno.

Tole z strahom pa težko pojasnim. Še sam ne zastopim. :(

Kar se tiče sanj. Sem imel dolga obdobja, ki niso vsebovala strašnih, nasilnih sanj. Potem pa sem imel obdobja, ko sem sanjal samo nasilne sanje. Vedno sem moral pred nečim bežati (liki ljudi).

Sem pa težave imel tudi zaradi lucidnosti (lucidnosti sem si po eni strani želel, po drugi pa vedno manj :D), in to do takšne mere, da ko sem se zavedal lucidnosti, sem zadevo v trenutku prekinil. Ker pa to vedno ni bilo mogoče je prišlo tudi do situacije, ko sem se zbujal iz sanj v sanje. To so bili res strašni trenutki.  :(

Dodajam: stvar je moteča pri duhovnosti in to v vse smeri. Že pri meditaciji mi nekaj ne štima...
« Last Edit: May 10, 2014, 10:04:24 PM by Žarek »
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #242 on: May 10, 2014, 10:26:42 PM »
Pa še nekaj sem pozabil. Ona stran do katere si dala povezavo, je super zadeva! ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #243 on: May 11, 2014, 06:56:38 AM »
Pa še nekaj sem pozabil. Ona stran do katere si dala povezavo, je super zadeva! ;)

Si videl torej  :D. Tako lahko preveriš zase: demon, vrata, okna, vojska, puška, avto...ipd... Ampak bolj kot ne se ti na koncu vse razlage poenotijo v: zavestni in podzavestni svet  :D.

Takole bi rekla, če se pojavljajo neki elementi, na osnovi katerih čutiš strah, jih boš sam itak težko ozavestil. Za meditacijo ti lahko edino predlagam, da pred njo izvajaš zaščito, kot recimo merkaba ali da prosiš za zaščito svojega angela varuha ali druge angele.

Med meditacijo smo odprti, okoli nas pa le krožijo še kakšne energije nižjega ranga, recimo elementali in se lahko pripopajo na našo auro.

Tole je merkaba, najbrž že veš zanjo (prvi link, ki sem ga našla)...

http://www.duhovnost.eu/sl/Dogodki/Merkaba

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #244 on: May 11, 2014, 08:50:53 AM »
Do sedaj še nisem naletel na tako obširno stran o simbolih. Fajn stvar.  ;) Za merkabo sem že slišal, ja. Tudi zelo fajn stvar. Jo bo potrebno spet preučiti... Zaščito uporabljam skoraj vedno. Jo bom pa od zdaj naprej še bolj dosledno. Hvala ti za vse odgovore, cenim to.  :)

◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #245 on: May 11, 2014, 09:34:25 AM »
Danes sem sanjala hišo bivšega fanta. Prekrasno sonce,ki jo je obsijalo,hiša prazna,na zunaj novogradnja se brez fasade,znotraj pa samo dva fotelja,na katerih so spali dva neznana moška in moja bivša obilna direktorica.

Hiša je na robu balkona začela goreti,ampak jaz plamena nisem videla,samo dim.
Pred hišo na skali pa si bile tri belosive in dve črni mački.

In to je to...

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #246 on: May 11, 2014, 10:32:51 AM »
Danes sem sanjala hišo bivšega fanta. Prekrasno sonce,ki jo je obsijalo,hiša prazna,na zunaj novogradnja se brez fasade,znotraj pa samo dva fotelja,na katerih so spali dva neznana moška in moja bivša obilna direktorica.

Hiša je na robu balkona začela goreti,ampak jaz plamena nisem videla,samo dim.
Pred hišo na skali pa si bile tri belosive in dve črni mački.

In to je to...

Vidka, sem šla prav nazaj iskat in vidim, da sem si pravilno zapomnila, da nisi prvič sanjala o bivšem fantu. Kaj ti on pomeni danes? Kakšne spomine gojiš nanj? Pri iskanju tvojih postov (mi ne shodi več vsega sledit sproti) sem našla tudi pod Olajšaj se opis tvojega sedanjega odnosa. Torej, kaj je tisto, kar je bilo prej, pa ni sedaj? Kaj je tisto od prej, kar še ni zaceljeno in prerezano? Morda so kakšni spomini sedaj videt v olepšani luči, morda pa se ti zdi: zakaj se vedno meni to dogaja? Se mi je prej in ponovno zdaj? Ne vem, samo razmišljam, kakšne vse iztočnice bi lahko vodile v to razmišljanje... Saj veš, partnerji so na nek način naše ogledalo, zgodijo se nam za izkušnje, ki jih moramo obvladati, se jih naučiti premagovati, najti notranjo moč, da napredujemo. Zakaj partnerju signaliziraš (ne zavestno, podzavestno), da nisi vredna njegove ljubezni? Spet ne vem, samo ugibam na osnovi poskusa vživeti se... Si od začetka podtalno oddajala nezaupanje, ker se on ni odjavil z neta, ti pa si se?

Hiša, brez fasade... Hiša smo mi, naša osebnost, fasada je, kako nas vidijo drugi. Verjetno se počutiš ranljiva, brez zaščite. Morala bi vzet življenje v svoje roke - direktorca. Tvoj strogi notranji vodnik, ki ve, da bo treba slej ko prej opravit delo. Moška na foteljih, hmmm... Prazen fotelj, naj bi pomenil lenobnost, na tvojih fotelih pa sedita dva moška. Morda celo tvoj sedanji in tvoj bivši.... Morda pa sta to speča moška, ki simbolizirata jang, torej aktivno moško energijo, ki je potrebna, da ju zbudiš in sprožiš za aktivno reševanje situacije.

Dim je strah, neravnovesje... morda. Nekaj je začelo goret, negotovost, ker še ne veš kaj. Lahko pa dim simbolizira kot pri indijancih očiščenje. A prej bi rekla, da v notranjosti začenja tlet in žaret, dimi se, skrajni čas, da se še ukrepa, preden ogenj na veliko zagori.

Mačka, bitje noči, simbol podzavestnega delovanja, naše intuicije. Rada ima svobodo. Če ji paše, se pusti cartat, če ne, pa se umakne. Skratka dela po svoje in si dovoli precej svobode, kot se tudi ti želiš osvobodit, dosečt, kar si želi čuteča ženska energija v tebi.

In še:
Copy paste:
SIVA BARVA je povezana s strahom, slabim telesnim in duševnim počutjem, depresijo in predvsem z občutkom zmedenosti. Je simbol podzavesti, nejasnosti, nerazumevanja in mraka. V sanjah izraža žalost, otožnost in dolgočasje.
ČRNA BARVA
predstavlja čas in negativne sile, simbolizira nezavedna in neznana globoka spoznanja, skrivnost, strah in tesnobo, žalovanje in smrt.
Črna barva je barva izvora oz. začetka in podoba noči, napoveduje neprijetne razmere, žalost, tesnobo in depresijo, strah pred zavrženostjo. Izraža nekaj v vas, kar samo od sebe odmre (lahko gre za lastnost, nagnjenje ali temno plat vaše osebnosti) in predstavlja opozorilo, da morate svoje življenje spremeniti. Ker gre za transformacijo, o kateri premišljujete ali na katero se podzavestno že pripravljate, je lahko črna tudi barva protesta, predstavlja praznino.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #247 on: May 12, 2014, 08:38:16 AM »
Rena, super interpretacije sanj ;)
Bi prosila še za interpretacijo mojih sanj, saj veš drugi več vidijo.... :)
Sanjala sem stanovanje,kjer smo z družino živeli pred več kot 20 leti... No in sedaj je bilo to stanovanje veliko večje, odkrila sem cel kup novih sob, stanovanje je bilo res prostorno, bogato, kar sprehajala sem se po njem in odkrivala nove in nove sobe.... Bilo je čudovito, pomislila sem, joj koliko sob, saj to je res krasno, tukaj se bo pa dalo dihati, tukaj bomo imeli lahko vsak svoj prostor... No in tako sem se s sinom pogovarjala, da bi lahko tudi on s punco živel v enem delu tega stanovanja in bi lahko imel svojo zasebnost, ta del bi imel sigurno vsaj 150 m2, tako veliko in prostorno je bilo vse skupaj. Sva se pogovarjala in preučevala možnosti, mislila sem si, da si želi imeti svojo intimo, svoj prostor in da ne bi bil preveč navdušen, da bi živeli skupaj. Potem sem ugotovila, da bi lahko z zunanje strani zgradili stopnice in tako bi imela s punco tudi svoj vhod, tako bi lahko bili ločeni, pa vendar na nek način skupaj... Druga opcija pa je bila, da gremo v nakup stanovanja zanj oz. v najem stanovanja zanj.... Meni se je zdelo, da bi bila ta rešitev, da bi živel v tem delu našega stanovanja najugodnejša iz finančnega vidika, da mogoče bi bilo pa res bolje, če bi imel čisto svoje stanovanje,saj bi bil tako res svoboden in tudi nisem vedela, če bi bilo to mojemu partnerju vše, da bi živeli skupaj, z njim o tem še nisem govorila (v sanjah seveda)....
Sanje niso podale dokončnega odgovora, bilo je zgolj razmišljanje in pogovarjanje s sinom...
Vsekakor sem bila nad velikostjo stanovanja in novimi sobami zelo navdušena. V resničnem življenju, v tem stanovanju pred več kot 20 leti (takrat je imel sin tam od 2-5 let) nisem bila rada in nimam lepih spominov na to stanovanje, saj je bilo v okolju, kjer se nisem dobro počutila in sem si zelo želela, da se čimprej odselimo od tam...Zato sem bila v sanjah presenečena nad ugovotivijo kako prostorno je pravzaprav to stanovanje in kako tega nisem videla že prej, kako se mi je ta prostornost prej skrila....
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #248 on: May 12, 2014, 04:10:34 PM »

Vidka, sem šla prav nazaj iskat in vidim, da sem si pravilno zapomnila, da nisi prvič sanjala o bivšem fantu. Kaj ti on pomeni danes? Kakšne spomine gojiš nanj? Pri iskanju tvojih postov (mi ne shodi več vsega sledit sproti) sem našla tudi pod Olajšaj se opis tvojega sedanjega odnosa. Torej, kaj je tisto, kar je bilo prej, pa ni sedaj? Kaj je tisto od prej, kar še ni zaceljeno in prerezano? Morda so kakšni spomini sedaj videt v olepšani luči, morda pa se ti zdi: zakaj se vedno meni to dogaja? Se mi je prej in ponovno zdaj? Ne vem, samo razmišljam, kakšne vse iztočnice bi lahko vodile v to razmišljanje... Saj veš, partnerji so na nek način naše ogledalo, zgodijo se nam za izkušnje, ki jih moramo obvladati, se jih naučiti premagovati, najti notranjo moč, da napredujemo. Zakaj partnerju signaliziraš (ne zavestno, podzavestno), da nisi vredna njegove ljubezni? Spet ne vem, samo ugibam na osnovi poskusa vživeti se... Si od začetka podtalno oddajala nezaupanje, ker se on ni odjavil z neta, ti pa si se?

Hiša, brez fasade... Hiša smo mi, naša osebnost, fasada je, kako nas vidijo drugi. Verjetno se počutiš ranljiva, brez zaščite. Morala bi vzet življenje v svoje roke - direktorca. Tvoj strogi notranji vodnik, ki ve, da bo treba slej ko prej opravit delo. Moška na foteljih, hmmm... Prazen fotelj, naj bi pomenil lenobnost, na tvojih fotelih pa sedita dva moška. Morda celo tvoj sedanji in tvoj bivši.... Morda pa sta to speča moška, ki simbolizirata jang, torej aktivno moško energijo, ki je potrebna, da ju zbudiš in sprožiš za aktivno reševanje situacije.

Dim je strah, neravnovesje... morda. Nekaj je začelo goret, negotovost, ker še ne veš kaj. Lahko pa dim simbolizira kot pri indijancih očiščenje. A prej bi rekla, da v notranjosti začenja tlet in žaret, dimi se, skrajni čas, da se še ukrepa, preden ogenj na veliko zagori.

Mačka, bitje noči, simbol podzavestnega delovanja, naše intuicije. Rada ima svobodo. Če ji paše, se pusti cartat, če ne, pa se umakne. Skratka dela po svoje in si dovoli precej svobode, kot se tudi ti želiš osvobodit, dosečt, kar si želi čuteča ženska energija v tebi.

Ves, nekako se mi je v misli prikradel ta bivsi fant, ampak bolj zato, ker sem razmisljala v zadnjem casu, kako sva midva funkcionirala skupaj, kaj ni bilo ok, kaj je bilo ok itd, bolj v smislu razclenjevanja sebe v odnosih. Kdo sem jaz, zakaj sem taka, zakajreagiram tako, itd... Sicer pa do njega ne gojim nikakrsnih custev, je od najine veze minilo ze dobrih 7 let. In prav je tako!  8)

Pri tem razmerju e bilo marsikaj na zacetku drugace kot je sedaj, ena izmed stvari je gotovo tudi ta, da sem bila mnogo bolj samozavestna kot sedaj. V meni se je moja tehtnica ocitno malo "prevec zazibala" in sem izgubila notranji mir. Ampak je tudi ta v aktivnem iskanju in verjamem, da kmalu pride :) Moram postimati nekatera podrocja zivljenja, pa bom hitro nazaj na svojih tirih.
Dobiti sluzbo / ali odpreti svojo firmo, se vrniti nazaj k sportu, k prijateljem, k temu kar rada pocnem. Saj se ze pocasi vracam, a dejstvo je, da gredo stvari pocasi...

Jaz res veliko sanjam, skorajda je ni noci ko se ne bi sanj spomnila, vcasih jih zjutraj partnerju tudi povem, pa se ob nekaterih dodobra nasmejiva, pravi da bi lahko pisala knjige po njih,... Pri nekaterih pa spretno malo prikrojim osebe v sanjah, da ne bi bilo kake vroce krvi  ;D

JA tu na forumu napisem kar direktno kaksne stvari, kar me mori, kar premlevam itd,.. ampak to zato, ker nisem clovek fasad / oklepov ali mask. Upam, da se mi ta iskrenost kdaj ne vrne kot kak bumerang...  vas tukaj le jemljem, kot neko svojo druscino, na katero se clovek lahko vedno zanese :)
« Last Edit: May 12, 2014, 04:12:50 PM by vidka »

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #249 on: May 12, 2014, 04:29:07 PM »

JA tu na forumu napisem kar direktno kaksne stvari, kar me mori, kar premlevam itd,.. ampak to zato, ker nisem clovek fasad / oklepov ali mask. Upam, da se mi ta iskrenost kdaj ne vrne kot kak bumerang...  vas tukaj le jemljem, kot neko svojo druscino, na katero se clovek lahko vedno zanese :)

Meaning? Da bom komu kaj govorila? Saj te niti ne poznam. Sem ti želela dat samo kakšne iztočnice, povedala, da samo razmišljam o možnih smereh...

Tak da...nč jasno kaj pomeni tvoj odgovor.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #250 on: May 12, 2014, 04:40:41 PM »
Rena, super interpretacije sanj ;)
Bi prosila še za interpretacijo mojih sanj, saj veš drugi več vidijo.... :)
Sanjala sem stanovanje,kjer smo z družino živeli pred več kot 20 leti... No in sedaj je bilo to stanovanje veliko večje, odkrila sem cel kup novih sob, stanovanje je bilo res prostorno, bogato, kar sprehajala sem se po njem in odkrivala nove in nove sobe.... Bilo je čudovito, pomislila sem, joj koliko sob, saj to je res krasno, tukaj se bo pa dalo dihati, tukaj bomo imeli lahko vsak svoj prostor... No in tako sem se s sinom pogovarjala, da bi lahko tudi on s punco živel v enem delu tega stanovanja in bi lahko imel svojo zasebnost, ta del bi imel sigurno vsaj 150 m2, tako veliko in prostorno je bilo vse skupaj. Sva se pogovarjala in preučevala možnosti, mislila sem si, da si želi imeti svojo intimo, svoj prostor in da ne bi bil preveč navdušen, da bi živeli skupaj. Potem sem ugotovila, da bi lahko z zunanje strani zgradili stopnice in tako bi imela s punco tudi svoj vhod, tako bi lahko bili ločeni, pa vendar na nek način skupaj... Druga opcija pa je bila, da gremo v nakup stanovanja zanj oz. v najem stanovanja zanj.... Meni se je zdelo, da bi bila ta rešitev, da bi živel v tem delu našega stanovanja najugodnejša iz finančnega vidika, da mogoče bi bilo pa res bolje, če bi imel čisto svoje stanovanje,saj bi bil tako res svoboden in tudi nisem vedela, če bi bilo to mojemu partnerju vše, da bi živeli skupaj, z njim o tem še nisem govorila (v sanjah seveda)....
Sanje niso podale dokončnega odgovora, bilo je zgolj razmišljanje in pogovarjanje s sinom...
Vsekakor sem bila nad velikostjo stanovanja in novimi sobami zelo navdušena. V resničnem življenju, v tem stanovanju pred več kot 20 leti (takrat je imel sin tam od 2-5 let) nisem bila rada in nimam lepih spominov na to stanovanje, saj je bilo v okolju, kjer se nisem dobro počutila in sem si zelo želela, da se čimprej odselimo od tam...Zato sem bila v sanjah presenečena nad ugovotivijo kako prostorno je pravzaprav to stanovanje in kako tega nisem videla že prej, kako se mi je ta prostornost prej skrila....

Sanjalka, hvala  :-*

Asociacija, ki jo dobim je, da si predelala preteklost, ki je povezana s tem stanovanjem in takratnim življenjem. Ker ne gojiš več zamer ali očitkov, sedaj vidiš to stanovanje svetlo, prostorno (ne oklepa te več v smislu čustvene ujetosti). Možnost izgradnje stopnic je povezava enega dela "stanovanja" (telesa) z drugim, torej delčka predelane podzavesti z zavestjo. Vsekakor pa je stanovanje simbol povezanosti s svojo družino, s katero želiš, ve se,  ostati povezana.  :-* :-* :-*
« Last Edit: May 12, 2014, 04:43:04 PM by Rena »

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #251 on: May 12, 2014, 07:51:46 PM »
Hvala Rena srcica :-*
Poglej tvojo cudovito uro oddaje posta ;)
Jutri napisem kaj vec...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #252 on: May 12, 2014, 07:57:37 PM »
Hvala Rena srcica :-*
Poglej tvojo cudovito uro oddaje posta ;)
Jutri napisem kaj vec...

A veš, da sem že sama videla. Zadnje dneve, kadar pogledam na uro, je velikokrat 44 minut čez...ali pa je 2.22, 3.03...ampak štirice največkrat  ;D

Prav  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #253 on: May 13, 2014, 08:26:28 AM »
Ja, lepe ura oddaje posta. Ne vem točno kaj pomenijo sicer štirice, bom malo pobrskala po netu...

No, da napišem še kaj več glede sanj... ;)
Razmišljala sem tudi v tej smeri, da želim sinu podariti del svoje osebnosti (svojega razmišljanja, svoje notranjosti...) in se sprašujem, če ne bi bilo bolje, da bi mu kupili stanovanje, se pravi bi bilo bolje, da ima svojo osebnost, svoje razmišljanje.. In stopnice od zunaj, tudi, če mu podarim del svoje širine (stanovanje je bilo res prostorno z veliko sobami) naj ima dostop do tega od zunaj, se pravi, da se ne prepletava preveč, da je svoboden...
Kot bi mu želela podariti nek del sebe, neko svojo dediščino (nematerialno)...vendar ločeno od mene.
Mogoče tudi to, da ne želim mešati sedanjega življenja, sedanjega odnosa z njim, da bi  mu raje stopnice zgradila od zunaj, da sicer vedno lahko pride v ta del stanovanja, vendar se mu ni treba srečevati z nami, razen, če bi si sam tako želel...
In ja, to stanovanje je iz obdobja, ko je bil še majhen otrok in sem morala skrbeti zanj, no sedaj je odrasel, vendar se mogoče počutim in vedem še vedno tako, kot da je majhen, kot da moram poskrbeti zanj...
Drugače pa v resnici iščem možnosti, da mu kupimo stanovanje, sedaj sem to zaradi trenutnih tranzitov preložila na jesenski čas.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #254 on: May 14, 2014, 11:31:28 AM »
Danes sem (spet) sanjala osnovno šolo. Pred dnevi sem sanjala bivšega sošolca, saj je blizu mene doma, pa se nikoline srečamo ... Na začetku osnovne šole je bil moj edini pravi prijatelj. Bila sem tiha, plašna, ampakzelo zrela deklica. Spomnim se enega najinega pogovora ... Vsi so se spravljali na neko sošolko. Bila je močna in po narodnosti ne Slovenka. Kako sva bila žalostna in ogorčena zaradi tega.
 Bila sva sošolca tudi v gimnaziji. In do njega sem vedno imela neko posebno spoštovanje, pa še sram me je bilo zaradi slabe ocene pred njim ...
Danes sem se v sanjah srečala v tej šoli, ampak pri tej starosti. Zraven je bil tudi moj mož, ki je bil moja neuslišana ljubezen v 6. razredu ... Tam je bila moja učiteljica iz 1. in 2. razreda in sem ji razlagala, kako sem zdaj in da sva midva skupaj.

Razmišljam, kaj pomenijo sanje o tistem obdobju. Bila sem drugačna kot zdaj, a hkrati v nekih pogledih ista. Kot da se res že od nekdaj zavedam svojega Jaza, Biti, Duše ... Mogoče veste, kaj hočem razložit. Vedno, že v vrtcu, sem se močno zavedala sebe, življenja in minljivosti, kar me je zelo bolelo. Bila sem otrok s skrbmi, pa ne s tem, kaj bom dobila, dosegla itd., ampak prav s tistimi življenjskimi ... O tem bi lahko pisala ...
9ZK 656