Zanimive sanje so bile danes tudi - ko si me spomnila na
gladino - hranila sem svoji dve kači, ampak sta bili pod zemljo. To me je asociiralo na zelo zelo globoko podzavest. Kača je že tako simbol podzavesti, med drugim, potem pa še pod zemljo ... Bogve, kaj je še vse spodaj ...
Ja, v teh sanjah sem bila pa vesela, ponosna. Samo veselje in sreča. Z veseljem sem pokazala, kaj sem dosegla in v kakšno osebo sem zrasla. Da sem vedno naredila vse do konca in nisem iskala bližnjic - na to temo je bil tudi pogovor z neko bivšo sošolko v sanjah ...
Škorpijon bo vedno našel kaj tam doli v podzavesti, brez tega ne gre...Zato tako zelo dobro pozna potem tudi druge ljudi oz. jaz pravim, da vidi v njih, v njihovo bistvo, škorpijonu ne moreš nič prikriti ali skriti on je rentgen in enostavno vidi znotraj teme...
Drugače pa osebe, ki nastopajo v sanjah so deli naše osebnosti (kot sem že večkrat napisala) in razmisli kaj ti pomeni ta sošolec, sošolka, tvoj mož, učiteljice...kateri deli tebe ti predstavljajo in kakšne občutke gojiš do teh delov svoje osebnosti...
Če sem prav razumela si vsem ponosno razlagala kakšna si postala in kakšne rezultate si dosegla v svojem življenju...
Nek svoj del osebnosti zelo ceniš in spoštuješ (tvoj sošolec), prav temu delu osebnosti bi se rada dokazala? Je to tvoj animus, tvoja moška energija(odločnost, akcija,vodja...) Ne vem,samo sprašujem, odgovore si boš dala že sama

In mož, kaj ti predstavlja on? Na ta del osebnosti si zelo ponosna...In spet ista vprašanja..Tako nekako boš razčlenila samo sebe,kje trenutno si, kaj ceniš pri sebi, kaj bi mogoče morala spremeniti ali pa enostavno ti sanje (podzavest) sporočajo samo to, da se pravzaprav ceniš, da ceniš vse te svoje dele osebnosti, da se ceniš takšno kot si, da si zelo ponosna sama nase, da si veliko dosegla že v življenju... Mogoče so ti sanje hotele sporočiti, da trenutno dejstvo, da ne dobiš službe, ni povezano s tvojo osebnostjo, s tem kar si in kdor si v resnici...
Izven konteksta tvojih sanj:
Mi je zanimivo, da ko človeka vprašaš kdo je, če ti lahko pove kaj o sebi, bo večina njih povedala kaj so po izobrazbi oz. s katerim poklicem se ukvarjajo in kje so v službi-to je njihova identifikacija...Zelo malo jih pravzaprav ve kdo so v resnici...Tako je pač naravnana naša družba...