Author Topic: Razlaga sanj za redne clane foruma XI  (Read 170704 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Razlaga sanj za redne clane foruma XI
« Reply #300 on: June 13, 2014, 11:00:21 AM »
Potem pa daj.  ;)
9ZK 674

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #301 on: June 13, 2014, 11:01:30 AM »
Mogoče ...

Itak je časa čez glavo.
9ZK 656

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #302 on: June 13, 2014, 11:02:00 AM »
Res je.

Zakaj ne, če imaš čas in voljo.
9ZK 674

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #303 on: June 13, 2014, 11:07:16 AM »
Samo še vir moram najt ...
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #304 on: June 13, 2014, 11:59:23 AM »
Samo še vir moram najt ...

Obrni se na Maria Baar, inštitut Ipal, ti bo znal dati kakšno dobro informacijo glede kabale..
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #305 on: June 13, 2014, 12:05:06 PM »
O, hvala ... Ker na hitro, kot gledam, je kup literature, ampak res bi rada dobila kaj kvalitetnega.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #306 on: June 13, 2014, 12:19:18 PM »
Jaz se tudi že celo večnost spravljam kabalo prebrat...

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #307 on: June 27, 2014, 12:00:44 PM »
Danes sem spala nekje do 4h zjutraj, potem sem se zbudila in nisem mogla zaspat nazaj. Kakšno uro sem poslušala čivkanje ptičkov zunaj, potem me je zmanjkalo in imela sem dvoje čudnih sanj ...

V prvih sem dobila službo v nekem luxuznem wellness centru, toplicah, nekem turističnem komplexu. Bile so različne stavbe, bazeni ... Jaz pa naj bi delala v neki vili, ki naj bi bila luxuzen nastanitveni objekt. Bila je obdana z lepim parkom, lepa, s stolpiči. Živela naj bi kar v njej in dali so me v eno sobo. Eno noč sem prespala tam, naslednji dan sem pa odgrnila rjuho, pod njo je bila pa vzmetnica, čisto umazana pa stenice so bile na njej. Čudila sem se, da me ni nobena ugriznila, ampak takoj sem se razburila nad odgovornimi, kako si lahko dovolijo kaj takega. Te stenice so imele krila in so začele hodit in letat po prostoru. S čevljem sem začela udrihati po njih, čeprav sem imela v mislih, da živali ne smem in nočem pobijat. Udarcem niso podlegle, nisem jim mogla nič.
Prišlo je še nekaj oseb, nadrejenih, in rekla sem jim, da se tega ne grem, da odhajam in da pride mož pome. Kmalu je res prišel in sva odšla.

Zanimivo je, da so bile to zdaj druge sanje v kratkem času, kjer sem se znašla v težavah in sem se obrnila na moža, da me reši in zaupala sem, da me bo res.

V drugih sanjah sva bila pa z možem na morju - v Piranu, kamor hodiva. V mojih sanjah, če je morje, je Piran. Nekje v bližini naj bi bila nastanjena moja mami in njen partner in sklenila sva, da ju obiščeva. Bila sta v zgornjem nadstropju neke visoke stavbe in do tja je vodilo okroglo stopnišče. Na koncu vsakega nadstropja so se stopnice tako zožile, da se je bilo treba prijet na steno in dobesedno splezat gor. Bila sva skoraj na vrhu in vprašala sem moža, če je utrujen ali pa ga je strah, ker greva lahko tudi z dvigalom (dvigalo se mi je v pretelosti že pojavljalo v sanjah, zato menim, da ima zame pomembno simboliko). Relek je, da ne, ampak sem vseeno predlagala, da greva zadnji dve nadstopji z dvigalom, ker sem ga želela preizkusit. Nadstropij je bilo skupaj 22. Dvigalo je bilo veliko, lepo, prostorno. Vstopila sva vanj - noter ni bilo običajnih tipk s števili nadstropij, ampak samo številčnica z enomestnimi ciframi, s pomočjo katerih si odtipkal številko nadstropja. Hotela sem vtipkat 22, ampak se mi je odtipkalo 2222. Dvigalo je začelo drvet z veliko hitrostjo. Ustrašila sem se, ampak sem kmalu našla rdečo tipko, ki je dvigalo ustavilo. Potem sem hotela še enkrat vtipkat 22 - se je pa mož začel zafrkavat - tako, kot vedno nagajava drug drugemu - in je pritiskal na neke naključne tipke, ki so bile tam zraven, poleg številčnice. Pritisnil je na eno tipko in v dvigalu se je začela predvajat pesem Fredija Milerja: Vedno si sanjala njega.  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Potem sem se zbudila.

9ZK 656

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #308 on: June 30, 2014, 10:53:16 AM »
danes sem v zivo sanjala, da mi je dvakrat zgorelo stanovanje.... ocitno se v glavi delajo premiki, pozigajo staro in delajo prostor za novo? :)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #309 on: June 30, 2014, 11:30:20 AM »
Meni se je pa sanjalo, da mi jo je papagaj zbrisal skozi okno.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #310 on: July 05, 2014, 03:38:30 AM »
Zdaj sem se zbudila iz zanimivih sanj. V moji sobi so proti enemu kotu na stropu hodili pajki vseh velikosti, oblik in barv. Tam so spletli debelo mrežo. Bili so povsod. Po tleh, pod odejo in bili so zelo aktivni. Veseli, celo malo smešni so bili, ko so skakljali okrog. Pomislila sem, da jih moram posesat s sesalcem in pospravit nered, ampak jih nisem hotela ubit. Itak sem pa vedela, da jih ne bom mogla, ker so se kar razmnoževali.

Tole je precej močna simbolika, kot gledam. Ne vem pa, kako bi razlagala - kot realizacijo idej, napredovanje ... Ali kot ujetost?
« Last Edit: July 05, 2014, 03:41:56 AM by Maja »
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #311 on: July 05, 2014, 09:50:46 PM »
Danes sem spala nekje do 4h zjutraj, potem sem se zbudila in nisem mogla zaspat nazaj. Kakšno uro sem poslušala čivkanje ptičkov zunaj, potem me je zmanjkalo in imela sem dvoje čudnih sanj ...

V prvih sem dobila službo v nekem luxuznem wellness centru, toplicah, nekem turističnem komplexu. Bile so različne stavbe, bazeni ... Jaz pa naj bi delala v neki vili, ki naj bi bila luxuzen nastanitveni objekt. Bila je obdana z lepim parkom, lepa, s stolpiči. Živela naj bi kar v njej in dali so me v eno sobo. Eno noč sem prespala tam, naslednji dan sem pa odgrnila rjuho, pod njo je bila pa vzmetnica, čisto umazana pa stenice so bile na njej. Čudila sem se, da me ni nobena ugriznila, ampak takoj sem se razburila nad odgovornimi, kako si lahko dovolijo kaj takega. Te stenice so imele krila in so začele hodit in letat po prostoru. S čevljem sem začela udrihati po njih, čeprav sem imela v mislih, da živali ne smem in nočem pobijat. Udarcem niso podlegle, nisem jim mogla nič.
Prišlo je še nekaj oseb, nadrejenih, in rekla sem jim, da se tega ne grem, da odhajam in da pride mož pome. Kmalu je res prišel in sva odšla.

Zanimivo je, da so bile to zdaj druge sanje v kratkem času, kjer sem se znašla v težavah in sem se obrnila na moža, da me reši in zaupala sem, da me bo res.

Te sanje, kot poznam situacijo, mi delujejo povezane z realnostjo in tvojim iskanjem službe. Še toliko bolj, ker je bilo že jutro in si se morda pogreznila v spanje z enim delom in drugim delom ostala razmišljujoča. Kajti ko ne moremo spati, se nam mota po glavi naša situacija in stvari, s katerimi smo trenutno okupirani. Tako si dobila službo v turističnem komplexu, saj si rekla, da bi delala tudi v turizmu? Postelja je del našega življenja, v njej spimo, ali ko zbolimo, včasih tudi, ko smo žalostni in se pokrijemo z odejo ter počutimo varne. Tako si se morda počutila, da nimaš občutka varnosti, ki ti ga daje zaposlitev oziroma služba. Na netu sem našla, da stenice pomenijo jezo, s krili pa se simbolično dvigamo iz ujetosti, ali napredujemo na višje nivoje, česarkoli že....znanja, spretnosti, duhovne ozaveščenosti.

V drugih sanjah sva bila pa z možem na morju - v Piranu, kamor hodiva. V mojih sanjah, če je morje, je Piran. Nekje v bližini naj bi bila nastanjena moja mami in njen partner in sklenila sva, da ju obiščeva. Bila sta v zgornjem nadstropju neke visoke stavbe in do tja je vodilo okroglo stopnišče. Na koncu vsakega nadstropja so se stopnice tako zožile, da se je bilo treba prijet na steno in dobesedno splezat gor. Bila sva skoraj na vrhu in vprašala sem moža, če je utrujen ali pa ga je strah, ker greva lahko tudi z dvigalom (dvigalo se mi je v pretelosti že pojavljalo v sanjah, zato menim, da ima zame pomembno simboliko). Relek je, da ne, ampak sem vseeno predlagala, da greva zadnji dve nadstopji z dvigalom, ker sem ga želela preizkusit. Nadstropij je bilo skupaj 22. Dvigalo je bilo veliko, lepo, prostorno. Vstopila sva vanj - noter ni bilo običajnih tipk s števili nadstropij, ampak samo številčnica z enomestnimi ciframi, s pomočjo katerih si odtipkal številko nadstropja. Hotela sem vtipkat 22, ampak se mi je odtipkalo 2222. Dvigalo je začelo drvet z veliko hitrostjo. Ustrašila sem se, ampak sem kmalu našla rdečo tipko, ki je dvigalo ustavilo. Potem sem hotela še enkrat vtipkat 22 - se je pa mož začel zafrkavat - tako, kot vedno nagajava drug drugemu - in je pritiskal na neke naključne tipke, ki so bile tam zraven, poleg številčnice. Pritisnil je na eno tipko in v dvigalu se je začela predvajat pesem Fredija Milerja: Vedno si sanjala njega.  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Potem sem se zbudila.

Zanimive sanje. Morje..naša mati, naš izvor (tako ga vsaj čutim jaz). Pa še tvoja mama je bila tam :). Torej vrnitev k svojemu izvoru, k občutku varnosti. Stopnice simbolično pomenijo vzpenjanje do ozaveščanja, do tistega najvišjega kraja, kjer bomo dosegli "nirvano". Ali enostavno še prej, sploh osvetliti velik del naše podzavesti, ki je kot ledena gora. Vrh (zavest) je majčken, v globini morja, pa največji del. In pot do tja ni lahka: zavite stopnice, ponekod pa še teh zmanjka in je treba enostavno plezati. Zanimivo je število 2. O njem si kar sama pobrskaj na netu. Z možem sta dva...skupaj sta moč in zaveza...uravnovešena pola... yin in yang....dve nadstropji...skupaj 22 nadstropij...pa še 2222. Ljubezen do moža, res lepo :). Sanjaš ga in še Fredi ti poje: vedno si sanjala njega :).

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #312 on: July 05, 2014, 10:04:24 PM »
Zdaj sem se zbudila iz zanimivih sanj. V moji sobi so proti enemu kotu na stropu hodili pajki vseh velikosti, oblik in barv. Tam so spletli debelo mrežo. Bili so povsod. Po tleh, pod odejo in bili so zelo aktivni. Veseli, celo malo smešni so bili, ko so skakljali okrog. Pomislila sem, da jih moram posesat s sesalcem in pospravit nered, ampak jih nisem hotela ubit. Itak sem pa vedela, da jih ne bom mogla, ker so se kar razmnoževali.

Tole je precej močna simbolika, kot gledam. Ne vem pa, kako bi razlagala - kot realizacijo idej, napredovanje ... Ali kot ujetost?

Meni to, da se pajkov nisi bala, ampak so ti bili celo smešni in veseli, pomeni prej ustvarjalnost, vendar takšno, ki jo "tkeš" tudi s pomočjo mreže medsebojnih odnosov. Kaj če se glede na prejšnje sanje počutiš tudi malo ujeta v mreži medsebojnih odnosov, na primer, na nek način si vezana tudi na družino, zaradi katere si si vedno prizadevala bit samostojna in jim tako prihranit, da bi morali skrbet še zate? In sem vprašala še karte. Za realizacijo idej, napredovanje: Moč. Za ujetost Kraljica novcev, tako da menim, da ujetost bolj iz vidika biti opora in se držati na položaju  :D

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #313 on: July 05, 2014, 10:08:38 PM »
danes sem v zivo sanjala, da mi je dvakrat zgorelo stanovanje.... ocitno se v glavi delajo premiki, pozigajo staro in delajo prostor za novo? :)

Meni se tudi tako zdi  :)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #314 on: July 05, 2014, 10:12:45 PM »
Meni se je pa sanjalo, da mi jo je papagaj zbrisal skozi okno.

O ti ti papagajček, pa je odletel v svobodo. Tako si tudi ti na nek način bolj "oponašala" življenje, kot zares živela...bolj govorila z jezikom...kot z resničnimi čustvi... Zdaj, pa v svobodo in naj v kričečih barvah tega papagajčka zraste ustvarjalni in osebni krik, brez oponašanja naučenega, ampak krik TEBE SAME. Cmok  :-*