Author Topic: Razlaga sanj za redne clane foruma XI  (Read 170767 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Razlaga sanj za redne clane foruma XI
« Reply #540 on: December 04, 2014, 05:15:29 PM »
Dvakrat so se mi v dokaj kratkem času pojavile sanje, da me je nekdo ustrelil. Strelca nikoli nisem poznala, prišel je blizu mene, me večkrat ustrelil, ležala sem na tleh, vedela, da sem ustreljena, ampak nisem bila mrtva. Pomislila sem, da me bo ubil, če bo še streljal, a nikoli ni.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #541 on: December 12, 2014, 10:05:06 AM »
Dvakrat so se mi v dokaj kratkem času pojavile sanje, da me je nekdo ustrelil. Strelca nikoli nisem poznala, prišel je blizu mene, me večkrat ustrelil, ležala sem na tleh, vedela, da sem ustreljena, ampak nisem bila mrtva. Pomislila sem, da me bo ubil, če bo še streljal, a nikoli ni.

Transformacija, prenovitev, nova močnejša Maja....
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #542 on: December 12, 2014, 10:25:28 AM »
Jaz pa danes sanjala svojega bivšega moža, skoraj nikoli ga ne sanjam oz. se ne spomnim kdaj sem ga nazadnje.
Sanjala sem, da je prišel k meni v stanovanje in mi rekel, da bo sedaj kar tukaj ostal, da se je skregal s svojo partnerko in da je to stanovanje itak tudi njegovo (kar v resnici ni). In ga vprašam zakaj sta se skregala, pa pravi, da jo je udaril, ona je kričala in da so sosedje poklicali policijo. Pomislila sem, da je pravzaprav agresiven, da je verjetno tak bil že od nekdaj, le da mene nikoli ni udaril, čeprav sem včasih imela občutek, da bi lahko naredil tudi to. Prešinilo me je kako se ga bom sedaj znebila iz stanovanja, saj nima kam iti...Potem je odšel in prišel nazaj ter mi prinesel dva para čevljev, eni so bili živo rdeči in drugi mislim da temno modri. Ogledovala sem si tiste živo rdeče, bili so mi na prvi pogled všeč, takšni elegantni, nato pogledam peto in vidim, da je polna peta,sicer visoka, vendar polna peta, ne maram polnih pet. Pomislila sem,da mi moj sedanji partner nikoli ne bi kupil takšnih čevljev s polno peto, ampak bi kupil čevlje z visoko elegantno peto in sem se zavedala kako me bivši mož pravzaprav sploh ne pozna.Zraven teh rdečih čevljev je prinesel še par enako rdečih iz enakega usnja rokavic, bile so lepe, ampak itak mi čevlji niso bili všeč. Skratka v sanjah sem dojela, da sem srečna, da imam sedanjega partnerja, da me veliko bolj dobro pozna, da ve kaj mi je všeč, da moj bivši je povrh agresiven, saj je udaril svojo partnerko in da sem srečna, da nisem več z njim. To sem razmišljala v sanjah. Skrbelo me je edino še to, kako ga bom spravila ven iz stanovanja, saj ni imel svojega stanovanja....

Renčica, ko boš pri volji, če boš pri volji, bom vesela tvojega vpogleda v tele sanje.
Hvala :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #543 on: December 12, 2014, 11:24:03 AM »

Transformacija, prenovitev, nova močnejša Maja....

Hvala.  :)

Bi znalo držat, ja ... V bistvu definitivno drži.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #544 on: December 22, 2014, 06:39:40 PM »
Danes sem imela res cudne sanje :blank:
Sem sanjala, da je noc in na nebu ogromna polna luna, ki se je z nenormalno veliko hitrostjo pomikala po nebu navzgor in prav s tako veliko hitrostjo je tudi sla navzdol. Sem se prav ustrasila kaj se to dogaja, saj je bilo res videti nenormalno, vedela sem, da nekaj ni ok. Pomislila sem pa ja ne bo izginila luna, saj mora priti se nazaj, tak je naravni cikel, da ko luna pade, se potem spet dvigne...
Drugi del sanj-se vedno gledam v noc in na nebu ni vec lune, ampak vidim nlp :o Bila sem sokirana in obenem fascinirana, da kaj takega vidim na svoje oci. Klicala sem partnerja naj pride pogledat, stekla sem ponj in ko se vrneva, je nlp ze pristal in zunaj so bili nezemljani, bilo jih je mislim da 6, ali pa 5 ali 7, ne vem tocno. No in vsa vzhicena govorim mojemu poglej, poglej in on meni kaj, kaj naj pogledam. Ja, poglej, kako ne vidis, tam pri kozolcu, tja poglej, nisem mu povedala kaj vidim, sem hotela, da sam vidi. Ampak on ni videl in dojela sem, da to vidim samo jaz, on ne, da v resnici tega ne vidi. Zgrozila sem se ob misli, kaj ce tega v resnici sploh ni in se meni "meša"... Sem se v grozi ob tej misli zbudila.... :-\

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #545 on: December 24, 2014, 09:06:47 AM »
Danes sem sanjala seks, dober seks...uf  :-X
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #546 on: December 24, 2014, 09:17:05 AM »
Danes sem sanjala seks, dober seks...uf  :-X

A ti manjka? ;)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #547 on: December 24, 2014, 09:26:00 AM »
Take vrste kot je bil tale v sanjah definitivno  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #548 on: December 24, 2014, 09:44:36 AM »
 ;D

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #549 on: December 24, 2014, 11:13:50 AM »
Hehe, punce...v vaš seks se nam poglabljala  :P

Za praznike in naprej...veliko sanj...srčnih in zabavnih, ustvarjalnih in smelih, drznih in pogumnih... :-* 8) :D

Danes in jutri sem še malo v praznovanju, potem se mi pa malo sprosti...pa se beremo  :)

Offline Kalini

• Grupa Biokibernetika
  • Novinec
« Reply #550 on: December 24, 2014, 11:58:56 AM »
Uff, meni se je pa sanjalo, da sem zadela na lotu. Ne spomnim se kombinacije številk, niti denarja nisem imela v rokah, spomnim se le listka, ki sem ga imela v rokah in da je bil glavni dobitek. Spomnim se tudi občutkov vznemirjenja in ugodja. Kaj to pomeni, ne vem, a bi mogoče mogla it vplačat loto, ali pa da ne pomenijo takšne sanje ravno nasprotno... bo mogoče Sanjalka bolje vedela.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #551 on: January 01, 2015, 07:56:16 AM »
Danes sem sanjal Portirja in še ena je bila zraven. Sem točno vedel katera, pa sem do jutra pozabil. V glavnem, hoteli smo se kartati s tarot kartami. Ne spomnim se več, kdo je zmagal. ;D
« Last Edit: January 01, 2015, 08:31:59 AM by Žarek »
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline butterfly

• Novinec
  • *
« Reply #552 on: January 02, 2015, 09:42:41 AM »
Že nekaj časa iščem pomen mojih sanj in nikakor ne najdem, mogoče bo kdo od vas kaj več vedel. Velikokrat sem že sanjala oz sploh nevem opisat tega, da mi nekdo govori ali kaže točno vsebino knjige, kaj naj napišem, imam že 3 celotne kolekcije različnih modnih oblek,....2 filmska scenarija....3 knjige....sploh mi ni jasno kaj je to, zelo žive sanje...
A bi kdo vedu kam "odplavam"med spanjem?
« Last Edit: January 02, 2015, 06:42:42 PM by butterfly »

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #553 on: January 02, 2015, 06:39:53 PM »
tudi mozno... nazadnje sem dala odpoved v eni izmed sluzb, ker nisem vec zelela potovati.
Zdaj sem tukaj, kjer se od mene spet pricakujejo potovanja. (s tem imas izkusnje, to bos delala, v tem si dobra)

Pa se spet tega otepam po dolgem in pocez. In vem da mi bo uspelo.
Ker sem si drugace postavila prioritete.

Ja, mogoče ti je dedi to želel povedati, da ni vredno toliko odpovedovanja za službo...Da to ne pelje nikamor drugam kot v "nesrečo"...
Moraš pa sama začutiti kaj si ti želiš, kaj je zate sprejemljivo in kaj ne, kdaj greš preko sebe, kdaj samo sebe zatiraš....Seveda se je v življenju potrebno prilagajati in sprejemati spremembe, ima pa vsak izmed nas neke notranje vrednote, katere je prav, da jih spoštuje in upošteva. Te vrednote niso vezane na zunanje dogodke, ljudi, moralo, so naše notranje, pomembne nam samim, so del nas, katere nam kažejo pravo pot....
 :-*

Ko sem prebrala oboje sanje, o dediju, sem tudi jaz dobila občutek, da gre za povezavo s službo. Namreč, zlato v prvih sanjah, zlatarna -  me spomnijo na kovance v tarot kartah, ki simbolizirajo materialno osnovo za življenje in materialno varnost. Kot si sama napisala, si imela dedija in babico rada, pri njima si se čutila varno. Blok je tudi stavba, ki simbolizira človeške plati: podzavest, zavest, um... V pritličju : zavest, kuhinja. Torej, skrb za preživetje in varnost, varnost, ki si jo čutila kot otrok. Čisto na vrhu: sedež uma. Socialna služba: potrebuješ oporo, podporo prijateljev, družine. Evo, pa še dva, ki sta želela ukrast denar: potrjuje okoli česa se suče tvoja skrb.

In v drugih sanjah: nosečnost - nov projekt. Verjetno tvoja služba, želiš si novo, ne te, v kateri si sedaj. Potrebuješ pomoč, podporo, a je ne dobiš - dedi (simbol varnosti) je pokopan. Perilo je obesil - tudi ti bi rada oprala in se "očistila" problemov, s katerimi se soočaš. Strah te je negotovosti, strah te je stopit v neznano (luknji brez dna). Trudiš se, da obdržiš neko stanje, v katerem si sedaj, torej neko minimalno socialno varnost. Sama si v tem? Starša se nista zmenila. A vedi, vseeno bo zate poskrbljeno: vrt je vseeno ploden in raste zelenjava.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #554 on: January 02, 2015, 06:53:01 PM »
danes sem sanjala, da sta imela starsa neko garazo, na mestu kjer zdaj pred hiso parkirisce. In se je vnela streha na tej garazi in vsi smo gasili, gasilci so prisli gasit itd... in kljub temu da je gorelo se nekaj drugih his, njih niso gasili, sam naso garazo in to je bilo, potem so tam stali jedli in pili ..

in to je bilo to...

fant pa je rekel, da je sanjal poplavo tu okoli nase hise, kjer ni nikoli poplavljeno, in kjer so hribi da je bila sama ravnina polna vode...

kaksen kontrast  ;D

Zanimivo, da veliko sanjaš stare starše in starše...veliko ti pomeni družina in povezanost z družino. Hrana - varnost, ljubezen, ki nam jo v času odraščanja pogosto izkazujejo tudi s hrano. Glede na to, da je gorela streha, garaže, bi rekla, da se streha nanaša  na um: spreminjanje, čiščenje v smislu umskega, intelektualnega upravljanja življenja. Ne vem, kaj se dogaja s čustvi? Ti je prav, da življenje obvladuješ logično, umsko ali je ta del ravno zato zgorel, da bi pustila čustvom, da svobodno privrejo na plano? Vidiš, fant je pa sanjal ravno o tem čustvenem delu, ki je povezan s tabo in tvojo družino...