Author Topic: Razlaga sanj za redne clane foruma XI  (Read 170617 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline modraVila

• Novinec
  • *
Re: Razlaga sanj za redne clane foruma XI
« Reply #585 on: January 06, 2015, 11:38:09 AM »
Itak da, dobrodošla, ModraVila.  :-*

No, ti si pa imela orngi sanje... Koliko pa delaš osebne zaščite? Kaj čistiš svojo auro? Mogoče, to samo razmišljam sedaj, ni nujno, da drži. Morda, odkar si se začela bolj ukvarjat s ciganskimi in drugimi kartami. Ko sem se začela sama ukvarjat s tarot kartami, sem prva dva tedna začutila enormno novih energij okoli sebe, nekatere sem tako čutila, da je bilo kar strašljivo. In sem za nekaj časa odnehala, dokler nisem tega "prebavila" in začutila, da sem močnejša. Verjetno v sebi čutiš svet različnih energij okoli nas, nekatere so slabe, škodljive, nekatere dobre. In ja, molitev zelo pomaga. Ne hodim v cerkev, a molitev Oče naš ima posebno energijo. Prav tako, če se obrnemo na Jezusa, Marijo. Lahko tudi svetnike, druga božanstva. V sanjah si naslonila tudi na reiki, kar je prav. Instiktivno si ravnala prav, tako da si se naslonila na vir svojih notranjih moči in zunanjih energij, ki jih imaš v sebi.

Zase lahko izvajaš sedaj nekaj časa bolj redno reiki seanse, v katerih prosi Kozmično energijo za očiščenje auričnih teles in zaščito. Pa angela varuha tudi. Angeli so vedno ob nas, pomagajo pa le, če jih zaprosimo za to. Vedno jim moraš dat jasen signal, da jih prosiš za pomoč, zaščito.

Medved predstavlja eno veliko moč, velik  potencial, je mogočen. In očitno se intenzivno dogaja v tvoji podzavesti, kjer se skrivajo naše velike, še nepoznane moči, prepričanja, vzorci. Prebujaš jih, zato delaj na osebni stabilnosti. Z meditacijami, reikijem, kot že rečeno. Mačka isto, je nočna žival, je simbol podzavestnega. Zmajčki...v sencah. Vse te prispodobe zaznavam kot to, da čutiš nek notranji strah.

Ampak brez skrbi, zaupaj temu, da te vesolje varuje, pa delaj na sebi in bo.

Lepo pozdravljena Rena  :-*

Waauuuu hvala za tako hitro razlago  :-*  pa skoraj vsak tedn meditiram na simbole reiki ki mi prečistijo vse iz avre itd in napolnijo  z močno energijo :-) pa tudi ko začutim strah si očistim z reikiom iz fizičnega in avričnih polj
S kartami se ukvarjam nekaj let,pa se mi ne zdi da bi me škodile,.jih čistim  :D
Drugače pa ja molitve so zelo močne in jaz zelo verjamem v njih ter v angele  :)

Hvala za lepo razlago,saj ko sem se zbudila sem razmišlala kaj se je to dogajalo in mislim da sem jaz videla v tej pošasti (kot medved duh) videla in čutila moj strah in paniko ter nezaupanje v sebe in jezo... in so mi reiki mojsti ter nadangeli in najvišje duhovno vodstvo pokazali da lahko vse premagam z njihovo pomočjo in da le zaupam v sebe in v njih in v akcijo!
 za medveda nisem vedla kaj bi pomenilo,pa sem čisto navdušena da praviš da simbol medveda pomeni moč pogum,in glih to meni primankuje..
ja skos se stem obremenjujem kaj bo zmano,kdaj bom premagala te strahove kaj naj naredim itd.. zato sem sem včeraj šla v meditacijo prosila Nadangela Mihaela za zaščito in se prezemlila ,nato sem šla postopnicah gori in na stopnicah so bile sveče rdeče in rumene in rože še sem hodila gori dokler nisem prišla do ogromnih zlatih nebesnih vrat in poklicala sem Nadangela Rafaela da mi prosim pove kaj se zmenoj dogaja in kaj naj naredim,.. in kar naenkat sem se v mislih začela zelo jeziti in kregati sama s seboj nato me je začel nož zabadati v predel ledvic,pomislila sem da sem v peklu zato sem še naprej hodila po stopnicah nato pa sem kar zaspala.zato mislim da to kar sem sanjala sem dobila ubistvo odgovor na moja vprašanja ki sem jih včeraj spraševala nadangele. Je to možno da sem v sanjah dobila odgovor na moja uprašanja v meditaciji?

WAAW Rena čudovita si,obvladaš čisto si odkrila sanje  :-* :-* hvala

Offline modraVila

• Novinec
  • *
« Reply #586 on: January 06, 2015, 11:42:59 AM »
Lepo napisano, Rena. :)

Sicer jaz ne razlagam sanj, ker to prepustim mojstricam v teh sobanah, pa vendar bi tudi jaz dodal stavek ali dva.

Moje osebno mnenje je, da lahko te sanje predstavljajo tvoje težave s strastjo in hrepenenjem glede neke stvari oziroma situacije. O tej situaciji veliko premišljuješ. Pomisli, katere stvari bi to lahko bile (poslovno, osebno - preteklost, prihodnost).
Vendar pa imaš glede te situacije predsodke (nisi sigurna v nič, niti v sebe), kar pomeni, da se bojiš nečesa za kar misliš, da ne spada k tebi, da ne more biti del tebe in podobno.
Te sanje lahko kažejo tudi na to, da si v življenju prišla do neke pomembne ugotovitve oziroma samospoznanja (lahko tudi duševno samoopazovanje).
In sporočilo sanj bi lahko bilo tudi, da bodi bolj odločna in sigurna v sebe, vendar pa bi lahko konec tvojih sanj prikazoval ravno tole, kar sem omenil. In  sicer, da si začela zaupati sama sebi in da je to ta pomembna ugotovitev, preko katere si sedaj v teh sanjah prešla.

:)

Živjo sončni Žarek  ;)
waaw ti si tudi pravi mojster,zelo ti gre odlično razlaganje  :)
res je povsem  si me pogruntal hvala  :-*
ja zadnje čase zelo razmišlam o svojem življenju da tak način nikamor me ne pelje,in zato se borim sama s seboj saj hočem oziroma prov hrepenim po tem da se spremenim osvobodim,popolnoma prenovim ker se res ne maram,..
in zato imam borbe s seboj ker nočem sprejeti v sebe strahu in panike
ja počasi začenjam res zaupati v sebe,no trudim se hehe :laugh:
hvala žarek za tvoj čas  ;)

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #587 on: January 06, 2015, 11:54:43 AM »

Waauuuu hvala za tako hitro razlago  :-*  pa skoraj vsak tedn meditiram na simbole reiki ki mi prečistijo vse iz avre itd in napolnijo  z močno energijo :-) pa tudi ko začutim strah si očistim z reikiom iz fizičnega in avričnih polj
S kartami se ukvarjam nekaj let,pa se mi ne zdi da bi me škodile,.jih čistim  :D
Drugače pa ja molitve so zelo močne in jaz zelo verjamem v njih ter v angele  :)

Hvala za lepo razlago,saj ko sem se zbudila sem razmišlala kaj se je to dogajalo in mislim da sem jaz videla v tej pošasti (kot medved duh) videla in čutila moj strah in paniko ter nezaupanje v sebe in jezo... in so mi reiki mojsti ter nadangeli in najvišje duhovno vodstvo pokazali da lahko vse premagam z njihovo pomočjo in da le zaupam v sebe in v njih in v akcijo!
 za medveda nisem vedla kaj bi pomenilo,pa sem čisto navdušena da praviš da simbol medveda pomeni moč pogum,in glih to meni primankuje..
ja skos se stem obremenjujem kaj bo zmano,kdaj bom premagala te strahove kaj naj naredim itd.. zato sem sem včeraj šla v meditacijo prosila Nadangela Mihaela za zaščito in se prezemlila ,nato sem šla postopnicah gori in na stopnicah so bile sveče rdeče in rumene in rože še sem hodila gori dokler nisem prišla do ogromnih zlatih nebesnih vrat in poklicala sem Nadangela Rafaela da mi prosim pove kaj se zmenoj dogaja in kaj naj naredim,.. in kar naenkat sem se v mislih začela zelo jeziti in kregati sama s seboj nato me je začel nož zabadati v predel ledvic,pomislila sem da sem v peklu zato sem še naprej hodila po stopnicah nato pa sem kar zaspala.zato mislim da to kar sem sanjala sem dobila ubistvo odgovor na moja vprašanja ki sem jih včeraj spraševala nadangele. Je to možno da sem v sanjah dobila odgovor na moja uprašanja v meditaciji?

WAAW Rena čudovita si,obvladaš čisto si odkrila sanje  :-* :-* hvala

Aha, no nisem vedela, ali to že počneš (meditacije, čiščenja) in kako dolgo se že ukvarjaš s kartami, zato sem pomislila, kar se je meni na začetku dogajalo.

Ampak ta poudarjeni del... Na kaj si se začela jeziti? Kaj si si rekla, ko si se kregala sama s seboj? 

Bolečina v predelu ledvic tudi pomeni strah. Strah je čustvo, ki se najbolj dotakne vitalne energije ledvic, medtem ko se jeza recimo najbolj dotakne vitalne energije jeter...

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #588 on: January 06, 2015, 12:01:54 PM »

Sicer jaz ne razlagam sanj, ker to prepustim mojstricam v teh sobanah, pa vendar bi tudi jaz dodal stavek ali dva.

Moje osebno mnenje je, da lahko te sanje predstavljajo tvoje težave s strastjo in hrepenenjem glede neke stvari oziroma situacije. O tej situaciji veliko premišljuješ. Pomisli, katere stvari bi to lahko bile (poslovno, osebno - preteklost, prihodnost).
Vendar pa imaš glede te situacije predsodke (nisi sigurna v nič, niti v sebe), kar pomeni, da se bojiš nečesa za kar misliš, da ne spada k tebi, da ne more biti del tebe in podobno.
Te sanje lahko kažejo tudi na to, da si v življenju prišla do neke pomembne ugotovitve oziroma samospoznanja (lahko tudi duševno samoopazovanje).
In sporočilo sanj bi lahko bilo tudi, da bodi bolj odločna in sigurna v sebe, vendar pa bi lahko konec tvojih sanj prikazoval ravno tole, kar sem omenil. In  sicer, da si začela zaupati sama sebi in da je to ta pomembna ugotovitev, preko katere si sedaj v teh sanjah prešla.

Živjo sončni Žarek  ;)
ja zadnje čase zelo razmišlam o svojem življenju da tak način nikamor me ne pelje,in zato se borim sama s seboj saj hočem oziroma prov hrepenim po tem da se spremenim osvobodim,popolnoma prenovim ker se res ne maram,..

Hvala. Jaz drugače nisem mojster in se ne štejem pod poznavalca te tematike. ;) Me pa veseli, da ti je odgovor všeč in da v njem najdeš povezavo. Vse dobro želim tudi tebi. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline modraVila

• Novinec
  • *
« Reply #589 on: January 06, 2015, 12:06:05 PM »
hehe Rena nič hudega  ;D smo si različni ane  ;) in ti si si z meditacijo pomagala da si se bolše potem počutila?

kregala sem se sama s seboj (prov drla sem se nase vsajala pač res sem se jezila hehe na tak način da bi ja končno izjavla iz sebe zakaj si to počnem zakaj se uničujem zakaj se sama sebe mučim??  da nas se sama že spametujem,da je že čas da neham pogrevat zgodovino in da grem naprej,da se sama sebe bremzam da mi noben nč neče da si sama sebe uničujem ...itak odgovora ni blo sama sem bla tiha in vsa prestrašena kaj se to dogaja iskala sem angele..ubistvu sem bežala sama pred seboj da se nebi pogovorila nato pa sem začutila in videla noč kako me samo od sebe zabada v levo stran ledvic  :(
hvala za razlago nisem vedla zakaj se ravno v ledvice zbadam ..
ah ja

Offline modraVila

• Novinec
  • *
« Reply #590 on: January 06, 2015, 12:08:21 PM »

Živjo sončni Žarek  ;)

Hvala. Jaz drugače nisem mojster in se ne štejem pod poznavalca te tematike. ;) Me pa veseli, da ti je odgovor všeč in da v njem najdeš povezavo. Vse dobro želim tudi tebi. :)

sisi in ne dvomi v to, odlično si razumel sanje,delaj na tem da še razlagaš sanje to ne zna vsak
ceni svoj dar  ;)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #591 on: January 06, 2015, 12:19:26 PM »
hehe Rena nič hudega  ;D smo si različni ane  ;) in ti si si z meditacijo pomagala da si se bolše potem počutila?

kregala sem se sama s seboj (prov drla sem se nase vsajala pač res sem se jezila hehe na tak način da bi ja končno izjavla iz sebe zakaj si to počnem zakaj se uničujem zakaj se sama sebe mučim??  da nas se sama že spametujem,da je že čas da neham pogrevat zgodovino in da grem naprej,da se sama sebe bremzam da mi noben nč neče da si sama sebe uničujem ...itak odgovora ni blo sama sem bla tiha in vsa prestrašena kaj se to dogaja iskala sem angele..ubistvu sem bežala sama pred seboj da se nebi pogovorila nato pa sem začutila in videla noč kako me samo od sebe zabada v levo stran ledvic  :(
hvala za razlago nisem vedla zakaj se ravno v ledvice zbadam ..
ah ja

Zakaj se uničuješ? Kaj se mučiš? Katerih dogodkov iz zgodovine ne moreš prebolet? Bežala si sama pred seboj, da se ne bi pogovorila? Mislim, saj ni treba odgovorit na javno, je pa fajn, da si odgovore brez olepševanja napišeš na list in se soočiš z njimi.

Torej verjetno, nekaj ne moreš zacelit, te boli in ne bi rada več mislila na to? Vendar, to je še vseeno v tebi prisotno. Veš, ni tako enostavno samo reči, da moraš pozabiti... Metode, kako čez to? Hmm, več jih je, samo treba se je odločit za neko varianto.

Kaj je meni pomagalo? Na začetku, ko sem začutila to s kartami, sem jih dala za cca dva tri tedne na stran, nato pa sem začutila moč, se je to samo prebavilo. Na splošno pa, zase delam različne vaje, meditacije, reiki. Sicer kakor kdaj, kakor pogosto, ali dolgo nič, potem spet bolj intenzivno.... Kot je potreba in me "pikne" :)

Offline modraVila

• Novinec
  • *
« Reply #592 on: January 06, 2015, 12:26:07 PM »
Hvala Rena bom poskusila urihtat se  :-* zdaj so mi sanje pokazale pot kako nardit ko ne vidim poti  :D
bom pa res si na listek napisala in se sama s seboj poskusila pogovorit v meditaciji.

A si reiki mojstrica? jaz mam zdaj reiki 2 stopnjo narejeno

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #593 on: January 06, 2015, 02:21:47 PM »
Jz sem pa reiki trojka  :D. Vse dobro  :-*

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #594 on: January 09, 2015, 06:54:06 PM »
tudi mozno... nazadnje sem dala odpoved v eni izmed sluzb, ker nisem vec zelela potovati.
Zdaj sem tukaj, kjer se od mene spet pricakujejo potovanja. (s tem imas izkusnje, to bos delala, v tem si dobra)

Pa se spet tega otepam po dolgem in pocez. In vem da mi bo uspelo.
Ker sem si drugace postavila prioritete.

Ja, mogoče ti je dedi to želel povedati, da ni vredno toliko odpovedovanja za službo...Da to ne pelje nikamor drugam kot v "nesrečo"...
Moraš pa sama začutiti kaj si ti želiš, kaj je zate sprejemljivo in kaj ne, kdaj greš preko sebe, kdaj samo sebe zatiraš....Seveda se je v življenju potrebno prilagajati in sprejemati spremembe, ima pa vsak izmed nas neke notranje vrednote, katere je prav, da jih spoštuje in upošteva. Te vrednote niso vezane na zunanje dogodke, ljudi, moralo, so naše notranje, pomembne nam samim, so del nas, katere nam kažejo pravo pot....
 :-*

Ko sem prebrala oboje sanje, o dediju, sem tudi jaz dobila občutek, da gre za povezavo s službo. Namreč, zlato v prvih sanjah, zlatarna -  me spomnijo na kovance v tarot kartah, ki simbolizirajo materialno osnovo za življenje in materialno varnost. Kot si sama napisala, si imela dedija in babico rada, pri njima si se čutila varno. Blok je tudi stavba, ki simbolizira človeške plati: podzavest, zavest, um... V pritličju : zavest, kuhinja. Torej, skrb za preživetje in varnost, varnost, ki si jo čutila kot otrok. Čisto na vrhu: sedež uma. Socialna služba: potrebuješ oporo, podporo prijateljev, družine. Evo, pa še dva, ki sta želela ukrast denar: potrjuje okoli česa se suče tvoja skrb.

In v drugih sanjah: nosečnost - nov projekt. Verjetno tvoja služba, želiš si novo, ne te, v kateri si sedaj. Potrebuješ pomoč, podporo, a je ne dobiš - dedi (simbol varnosti) je pokopan. Perilo je obesil - tudi ti bi rada oprala in se "očistila" problemov, s katerimi se soočaš. Strah te je negotovosti, strah te je stopit v neznano (luknji brez dna). Trudiš se, da obdržiš neko stanje, v katerem si sedaj, torej neko minimalno socialno varnost. Sama si v tem? Starša se nista zmenila. A vedi, vseeno bo zate poskrbljeno: vrt je vseeno ploden in raste zelenjava.

:o ja rena tocno tako kot si napisala, res me vse to vezano na sluzbo skrbi, oziroma me skrbi predvsem financno stanje. Iz tega verjetno v sanjah res ta skrb ker so zeleli ukrasti denar.
je pa tako, da opazam tudi, da mi v zivljenju moja druzina zelo veliko pomeni, moja starsa, brat, pokojni stari starsi itd.. smo pac vedno bili zelo navezani eden na drugega. In je kr res, da jih vse po vrsti tudi veliko sanjam. Verjetno res, ker si se vedno zelim pri njih "zadnjega" varnega pristana. Ker vem da bo vedno tam, ne glede na vse ostale ljudi in dogodke.

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #595 on: January 09, 2015, 06:56:02 PM »
danes sem sanjala, da sta imela starsa neko garazo, na mestu kjer zdaj pred hiso parkirisce. In se je vnela streha na tej garazi in vsi smo gasili, gasilci so prisli gasit itd... in kljub temu da je gorelo se nekaj drugih his, njih niso gasili, sam naso garazo in to je bilo, potem so tam stali jedli in pili ..

in to je bilo to...

fant pa je rekel, da je sanjal poplavo tu okoli nase hise, kjer ni nikoli poplavljeno, in kjer so hribi da je bila sama ravnina polna vode...

kaksen kontrast  ;D

Zanimivo, da veliko sanjaš stare starše in starše...veliko ti pomeni družina in povezanost z družino. Hrana - varnost, ljubezen, ki nam jo v času odraščanja pogosto izkazujejo tudi s hrano. Glede na to, da je gorela streha, garaže, bi rekla, da se streha nanaša  na um: spreminjanje, čiščenje v smislu umskega, intelektualnega upravljanja življenja. Ne vem, kaj se dogaja s čustvi? Ti je prav, da življenje obvladuješ logično, umsko ali je ta del ravno zato zgorel, da bi pustila čustvom, da svobodno privrejo na plano? Vidiš, fant je pa sanjal ravno o tem čustvenem delu, ki je povezan s tabo in tvojo družino...

Jaz sem opazila, da sem na svoja custva pozabila ze dolga leta nazaj. Takrat so mi vsi govorili da sem prevec custvena pa sem jih vedno bolj zacela izklapljati. Zdaj pa je ravno obratno, vse kar pocnem, pocnem razumsko, vse odlocitve, vsa dozivetja itd.. in poskusam priti nazaj v svoj custveni svet. Da si dovolim biti tudi custven clovek in da to sploh ni slabo. Me caka se dolga pot...

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #596 on: January 11, 2015, 09:11:45 AM »
jaz sem pa danes imela ful zanimive sanje.
Zgleda, da smo imeli organiziran izlet k nekemu duhovnemu učitelju...
Imeli smo razna predavanja in pogostitev. Na konc je sledila še kava, in ko sem jo popila in pogledala v skodelico, sem not zagledala poročni par. Bila je zelo lepa bela nevesta z razkošno obleko in ženin. Nad njima pa je bil velik angel. Njegova krila so bila zazpeta po celi šalčki in objemala oba osebka.
Tako čudovita jasna slika, da jo imam še zdejle pred očmi.
Hotela sem šalčko nest k tistemu duhovnemu učitelju pokazat, ampak gleča okrog njega je bila prevelika. Ko sem končno uspela priti do njega, pa mi jo je gospa, ki je pomivala posodo odnesla.
Kljub temu, sem tistemu učitelju razložila, kaj sem videla v šalčki, in je rekel, da ve kaj je bilo not...
Pol je pa vklopil printer, in mi dal dva izvoda slike iz moje šalčke "poročni par z prelepim angelom" - kako???? kako je videl? Kako je lahko imel sliko moje šalčke????
Vprašala sem ga,kaj pomeni ta prelep prizor v kavi...in rekel mi je, da dobim odgovor ob pravem času.
In Rena, če verjameš al ne, v sanjah sem si rekla: "ok, bom pisala Reni, ko pridem domov"
Sledila je pot domov...

Rena, bila bi vesela kakšnega tvojega komentarja
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #597 on: January 11, 2015, 09:23:48 AM »

Jaz sem opazila, da sem na svoja custva pozabila ze dolga leta nazaj. Takrat so mi vsi govorili da sem prevec custvena pa sem jih vedno bolj zacela izklapljati. Zdaj pa je ravno obratno, vse kar pocnem, pocnem razumsko, vse odlocitve, vsa dozivetja itd.. in poskusam priti nazaj v svoj custveni svet. Da si dovolim biti tudi custven clovek in da to sploh ni slabo. Me caka se dolga pot...

Dolga pot...vsaka pot pa se začne s prvim korakom. Nič ne odlašaj  :D. Ljudje potrebujemo živeti vse dele sebe. Zdi se mi, da te je strah, če bi bila čustvena, potem tudi ranljiva, izpostavljena in bi te lahko kaj prizadelo. Ali, da si v preteklosti dobila občutek, da te ljudje ne bi spoštovali, če pokažeš čustveno plat. Itak nič v tem življenju ni varno, lepo pa je imet odklenjen srček  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #598 on: January 11, 2015, 09:49:40 AM »
jaz sem pa danes imela ful zanimive sanje.
Zgleda, da smo imeli organiziran izlet k nekemu duhovnemu učitelju...
Imeli smo razna predavanja in pogostitev. Na konc je sledila še kava, in ko sem jo popila in pogledala v skodelico, sem not zagledala poročni par. Bila je zelo lepa bela nevesta z razkošno obleko in ženin. Nad njima pa je bil velik angel. Njegova krila so bila zazpeta po celi šalčki in objemala oba osebka.
Tako čudovita jasna slika, da jo imam še zdejle pred očmi.
Hotela sem šalčko nest k tistemu duhovnemu učitelju pokazat, ampak gleča okrog njega je bila prevelika. Ko sem končno uspela priti do njega, pa mi jo je gospa, ki je pomivala posodo odnesla.
Kljub temu, sem tistemu učitelju razložila, kaj sem videla v šalčki, in je rekel, da ve kaj je bilo not...
Pol je pa vklopil printer, in mi dal dva izvoda slike iz moje šalčke "poročni par z prelepim angelom" - kako???? kako je videl? Kako je lahko imel sliko moje šalčke????
Vprašala sem ga,kaj pomeni ta prelep prizor v kavi...in rekel mi je, da dobim odgovor ob pravem času.
In Rena, če verjameš al ne, v sanjah sem si rekla: "ok, bom pisala Reni, ko pridem domov"
Sledila je pot domov...

Rena, bila bi vesela kakšnega tvojega komentarja

Hehe, na  zdaj pa vem, zakaj slabo spim...ja če pa mislite name med sanjami  ;). Temu se reče lucidne sanje. Med sanje se vmeša del naše zavestnosti, ki hkrati že razmišlja o sanjah. Ali jih celo usmerja...

Občutek, ki ga dobim ob tvojih sanjah: poroka - rada bi se z nekom ali nečim povezala. Z delom sebe? Čudovita bo tale slika, ko jo uresničiš. In vesolje te podpira, kar sama veš, zato si tudi videla, da angel objema oba osebka. Po moje tebe, tako čustveni, intuitivni, nežnejši del tebe (ženska - nevesta), kot umski, racionalni del (ženin - moški - simbol yang - aktivnost, um). A ti se še ne zaneseš čisto na sebe, še iščeš svojega učitelja, podporo, pomoč. Ne potrebuješ drugih, ne potrebuješ podob v kavi, kartah, da bi uvidela svojo pot. Ženska je odnesla skodelico, ker je niti ne potrebuješ. Tako, videla si podobo, skodelico lahko pomije. Ker je tvoj notranji učitelj in podoba o tem, kaj si želiš in zmoreš v življenju, v tebi sami. Samo združiti moraš svoje notranje potenciale in verjeti vase.

Zbudi se...pa ne samo s kavo  ;)

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #599 on: January 11, 2015, 10:20:02 AM »
Neverjetno dobra razlaga, Rena. :) Tole je pa čisto iz profesionalnega vidika razloženo. Zelo všečno. ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆