Author Topic: Razlaga sanj za redne clane foruma XI  (Read 170980 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Razlaga sanj za redne clane foruma XI
« Reply #630 on: January 13, 2015, 01:46:39 PM »
Ma ja, saj približno vem, kam pes taco moli. Kot da bi nekaj znotraj mene kričalo, daj zbudi se in pojdi rešit tisti del, ki je ujet. Bom si dala namero, da se mi to razkrije, ker bi rada to spustila na plano.

Hvala obema.

:-*
Kaj ti predstavlja sestra?
Kako jo vidis? Kaj je tisto v njej kar ti je vsec in kaj je tisto kar ti ni vsec?

Moja sestra... Ravno sredi "dvoboja" sva. Kaj mi ni všeč? To, da ne pomisli, ko kaj reče, kako nekoga prizadane, njej se pa ne sme nič nazaj rečt. To, da je vseskozi v ospredju samo ona, ona, da ima pozornost, drugi pa pač ne. To, da mora biti k njej vse prinešeno, ona pa nasprotno ne bi dala/prinesla ničesar.

Kaj mi je všeč? To, da je nekaj naredila iz sebe, da je ušla slabi družbi in šla na lepše.

To, da ne pomisli, ko kaj reče, kako nekoga prizadane, njej se pa ne sme nič nazaj rečt. To, da je vseskozi v ospredju samo ona, ona, da ima pozornost, drugi pa pač ne. To, da mora biti k njej vse prinešeno, ona pa nasprotno ne bi dala/prinesla ničesar.

Tvoja negativna senca-nekaj kar ne maraš pri sebi, nekaj česar nočeš videti, da imaš tudi sama...lažje to potem vidimo v zrcalu, v drugi osebi ;)
Tudi temu delu daj malo veljave, saj ni nič narobe, če si priznaš,da je to tudi del tebe, da mogoče celo malo zavidaš sestri, ker je lahko takšna...Ti pa se stalno trudiš in si želiš biti zgledno in  všečno dekle ;)
Zbezaj malo tega "negativnega" senčnega dela ven iz sebe, ne bodi toliko na razpolago drugim, pusti se kdaj crkljati, zahtevaj pozornost tudi ti,
povej kar misliš, pa četudi bo kdo kdaj užaljen...
Pojdi v podzemlje k Hadu in pusti svojo deviškost zunaj, okuži se malo s podzemljem in pridi potem ven iz njega nova, močnejša, trdnejša...

To, da je nekaj naredila iz sebe, da je ušla slabi družbi in šla na lepše.

Tvoja pozitivna senca-nekaj kar občuduješ, njen pogum, njena moč, da je znala "pravilno" se odločiti, da je kljub sranju, kjer je bila, imela toliko moči se potegniti ven....
Vse to so tudi tvoje lastnosti, živi jih, zavedaj se jih, daj jim še več veljave...

Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #631 on: January 13, 2015, 01:53:38 PM »
Haha, kako si lepo napisala, pojdi k Hadu.  8) Tako zelo plutonovsko.

Delam na tem, da bezam ven, kar je ven za dat. Da nisem več tako prijazna, dobra, ampak da povem tudi svoje, da sem "grda". Nikjer ne piše, da moram vsem ustrezat. Še najbolj moram ustrezat sebi.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #632 on: January 13, 2015, 02:12:12 PM »
Haha, kako si lepo napisala, pojdi k Hadu.  8) Tako zelo plutonovsko.

Delam na tem, da bezam ven, kar je ven za dat. Da nisem več tako prijazna, dobra, ampak da povem tudi svoje, da sem "grda". Nikjer ne piše, da moram vsem ustrezat. Še najbolj moram ustrezat sebi.

Jaaaaaa, to sem hotela slišati :P >:D :-* :-* :-*
Imaš kar precej device v horoskopu (venera in mars) in sonce v tehtnici, na vsak način ugajati, ustrezati, biti všečen, služiti drugim...
Govorim iz sebe, imam tudi precej tega v sebi notri shranjenega...
Soočiti se in vzljubiti tudi tisti "grdi" del sebe ;)
saj nič ni narobe, če si dober, če pomagaš drugim, če drugim služiš, če to delaš iz ljubezni, iz sebe, če te to osrečuje...samo potem ne vidiš tega v drugih kot nekaj negativnega, kot njihov minus....potem te to ne moti več, si zadovoljen sam s sabo, s svojim načinom razmišljanja, funkcioniranja,s svojim življenjem, potem si vesel, da si takšen in ljubiš tudi takšne ljudi, ki živijo drugače...
Dokler te motijo in jih opaziš kot moteče, pomeni, da je to še vedno del tvoje negativne sence, nekaj kar še nisi spustila v zavedno...
Moje osebno mnenje Saška-res si preveč pridna ;) :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #633 on: January 13, 2015, 02:16:47 PM »
Ja, me moj tukaj zelo nazaj drži, ker on pa pač pove svoje, brez pardona. In se učim tudi tukaj spuščat zadeve in se spreobračat.

Sanjalka, ne me preveč hvalit, se mi bo še zdel.  ;D :-*
9ZK 674

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #634 on: January 13, 2015, 02:19:54 PM »
Soočiti se in vzljubiti tudi tisti "grdi" del sebe ;)

Midva s tem mojim delom sva zelo "na ti".  ;D

Je tukaj, kaj naj drugega kot to, da ga sprejmem in crkljam.  :P
« Last Edit: January 13, 2015, 02:25:59 PM by Maja »
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #635 on: January 13, 2015, 02:33:05 PM »
Ja, me moj tukaj zelo nazaj drži, ker on pa pač pove svoje, brez pardona. In se učim tudi tukaj spuščat zadeve in se spreobračat.

Prava pohvala bo takrat, ko bom pohvalila tudi tisti tvoj "grdi" del, takrat boš celovita... ;)
Pravijo, da tehtnice pravzaprav stalno rabijo-mo neke konflikte, da jih lahko potem uravnotežamo, kako bi brez tega le živele ;)
Zato so za tehtnice dobrodošla ognjena znamenja, da njihovo razumsko domišljijo malo z ognjem razburkajo ;D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #636 on: January 13, 2015, 02:33:48 PM »
kakšni lepi uri oddaje mojih dveh zadnjih postov v tej rubriki

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #637 on: January 13, 2015, 02:56:59 PM »

Prava pohvala bo takrat, ko bom pohvalila tudi tisti tvoj "grdi" del, takrat boš celovita... ;)
Pravijo, da tehtnice pravzaprav stalno rabijo-mo neke konflikte, da jih lahko potem uravnotežamo, kako bi brez tega le živele ;)
Zato so za tehtnice dobrodošla ognjena znamenja, da njihovo razumsko domišljijo malo z ognjem razburkajo ;D

Hehe, ognjeno, ja, sem že sama po ASC ognjena.  :P Če je preveč mirno, je pa dolgčas.  :laugh:
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #638 on: January 13, 2015, 03:13:34 PM »

Hehe, ognjeno, ja, sem že sama po ASC ognjena.  :P Če je preveč mirno, je pa dolgčas.  :laugh:

Kar nekaj tehtnic z asc v strelcu sem že videla.
Ja, paše takšen ascendent na tvoje sonce, pa še urančka imaš na asc, tako da dolgčas ti pa res ne more biti ;D

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #639 on: January 13, 2015, 05:05:34 PM »
Tudi v razpravah tule smo postale ognjene  :laugh: Jaz tudi ascendent ognjen.   8) In tudi težko izrazim oni "hadovski" del  :P

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #640 on: January 13, 2015, 10:18:12 PM »
No in ravno sedaj, ko sem imela te sanje, sem danes vzela v roke knjigo o luninih vozlih. In kaj preberem?

Kadar se z nekom primerjate, začutite negotovost in izredna potreba po potrjevanju vas prisili, da rečete, kar je treba, da ga spomnite na svojo moč v upanju, da se bo strinjal z vami. Zaradi te stare potrebe po potrditvi morda celo storite kaj, za kar menite, da vam bo prineslo največ odobravanja, ne tistega kar bi v resnici radi storili.

::) ::) ::)
9ZK 674

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #641 on: January 14, 2015, 05:55:25 AM »
dobro jutro!
meni se redko sanja, ampak danes se mi je in sicer: da sem kar naenkrat imela v narocju komaj rojeno popolno nasprotje mojega otroka. enako je bilo samo to, da sta bila oba drobizka-zahirancka. otrok v sanjah je bil crnolas, s temnimi ocmi, imel je sesalni refleks. enkrat sem ga podojila, potem je izginil iz mojega vidnega polja, jaz pa jokala neznani zenski, da ga nisem zelela in da ga nocem.
pac, bila sem kot otrok, ki v sanjah upa, da so vse le sanje ;D
merde, se zdaj me preganjajo tiste temne ocke ???
no, in po vsem tem sem v sanjah na veeelikem parkplacu srecala se kolega v rdecem ogrinjalu(nisem videla obraza, samo vedela sem, da je on) in mu zazelela vse lepo v (pravoslavnem) novem letu.bil je full vesel, ker da vsi kar pozabijo na njihov praznik.

ste tako prijazne in kratko pokomentirate, kaj bi to lahko bilo, prosim?! :-*

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #642 on: January 14, 2015, 09:29:53 AM »
Jaz pa sem kolesarila  :laugh: kolesarila in kolesarila...celo ljubo noč.
na eni točki poti, sta se mi  na mojem kolesu pridružili še dve osebi.
Stali sta zadaj na sedežu in me močno držali, jaz pa šibala....brez težav, kjub temu da nas je bilo "nekaj" na kolesu.
He he he
Adijo sanje....imam pa itak občutek, da so dobrega pomena...mogoče da kolo življenja peljem v pravo smer? brez težav? in z njo moje "sopotnike" (otroka, moža)
Hi hi

Po moje imaš pravi občutek. Vozila simbolizirajo, kako "vozimo" svoje življenje, s tem da s kolesom moraš dobro obvladat ravnotežje. Kar ti očitno gre. Energije toliko, da še druge zravn "furaš"  ;D

;D Hvala Rena  :-*
Bile so res "hecne" sanje...se še spomnim, da je bilo kr nekaj kolesarjev, ampak ni bila tekma...pač vozili smo se.
Po ravni (brez klancev) asvaltni cesti (z ovinki  :laugh:).
Mi je bilo zanimivo da sta tisti dva osebka želela oba na moje kolo, ko bi eden lahko šel recimo k komu drugemu (ker je bilo kolesarjev res kr nekaj) ...in smo se "furali" :laugh:
Šibala, brez problema, brez napora...teklo je tekoče, pa še par kolesarjev sem prehitela, ker je tako letelo  :laugh:
Hvala Rena.
Res je zanimivo brat tvoje razlage.
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #643 on: January 15, 2015, 09:31:33 AM »
Ma, že tretjič v enem tednu sanjam sestro, drugič pa očeta.  ???

KAJ BI RADI OD MENE?? In spet to bežanje, prav tekla sem na vso moč pred njima, pa sta me "ujela", pa je bilo potem ok, ampak dobro no, kaj je to?  ???
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #644 on: January 15, 2015, 09:53:09 AM »
Ma, že tretjič v enem tednu sanjam sestro, drugič pa očeta.  ???

KAJ BI RADI OD MENE?? In spet to bežanje, prav tekla sem na vso moč pred njima, pa sta me "ujela", pa je bilo potem ok, ampak dobro no, kaj je to?  ???

Pred čim bežiš v življenju?