Ma ja, saj približno vem, kam pes taco moli. Kot da bi nekaj znotraj mene kričalo, daj zbudi se in pojdi rešit tisti del, ki je ujet. Bom si dala namero, da se mi to razkrije, ker bi rada to spustila na plano.
Hvala obema.
Kaj ti predstavlja sestra?
Kako jo vidis? Kaj je tisto v njej kar ti je vsec in kaj je tisto kar ti ni vsec?
Moja sestra... Ravno sredi "dvoboja" sva. Kaj mi ni všeč? To, da ne pomisli, ko kaj reče, kako nekoga prizadane, njej se pa ne sme nič nazaj rečt. To, da je vseskozi v ospredju samo ona, ona, da ima pozornost, drugi pa pač ne. To, da mora biti k njej vse prinešeno, ona pa nasprotno ne bi dala/prinesla ničesar.
Kaj mi je všeč? To, da je nekaj naredila iz sebe, da je ušla slabi družbi in šla na lepše.
To, da ne pomisli, ko kaj reče, kako nekoga prizadane, njej se pa ne sme nič nazaj rečt. To, da je vseskozi v ospredju samo ona, ona, da ima pozornost, drugi pa pač ne. To, da mora biti k njej vse prinešeno, ona pa nasprotno ne bi dala/prinesla ničesar.Tvoja negativna senca-nekaj kar ne maraš pri sebi, nekaj česar nočeš videti, da imaš tudi sama...lažje to potem vidimo v zrcalu, v drugi osebi

Tudi temu delu daj malo veljave, saj ni nič narobe, če si priznaš,da je to tudi del tebe, da mogoče celo malo zavidaš sestri, ker je lahko takšna...Ti pa se stalno trudiš in si želiš biti zgledno in všečno dekle

Zbezaj malo tega "negativnega" senčnega dela ven iz sebe, ne bodi toliko na razpolago drugim, pusti se kdaj crkljati, zahtevaj pozornost tudi ti,
povej kar misliš, pa četudi bo kdo kdaj užaljen...
Pojdi v podzemlje k Hadu in pusti svojo deviškost zunaj, okuži se malo s podzemljem in pridi potem ven iz njega nova, močnejša, trdnejša...
To, da je nekaj naredila iz sebe, da je ušla slabi družbi in šla na lepše.Tvoja pozitivna senca-nekaj kar občuduješ, njen pogum, njena moč, da je znala "pravilno" se odločiti, da je kljub sranju, kjer je bila, imela toliko moči se potegniti ven....
Vse to so tudi tvoje lastnosti, živi jih, zavedaj se jih, daj jim še več veljave...