Ma, že tretjič v enem tednu sanjam sestro, drugič pa očeta. ???
KAJ BI RADI OD MENE?? In spet to bežanje, prav tekla sem na vso moč pred njima, pa sta me "ujela", pa je bilo potem ok, ampak dobro no, kaj je to? ???
Pred čim bežiš v življenju?
Ne vem, sanjalka, pojma nimam. Kakor gledam, ne vme, zakaj imam zdele te težave. Ja, sem "skregana" s sestro oz malo v sporu z njo, oče pa... Mah, pač ok, je tak, kakršen je. Če je to del moje osebnosti, ne vem, enostavno mni je tisto, pa kaj bi radi.
Kaj bi pa ti rada?
Živiš takšno življenje kot res sama hočeš ali živiš tako, da izpolnjuješ neke družbene norme, neke nezavedne želje drugih, zato da ugajaš, zato da si sprejeta?
Kot si že napisala tvoja sestra živi tako kot ona hoče, vseeno ji je za ostale, vsi jo strežejo....
Kaj pa ti? Bežiš pred tem delom sama sebe, ampak ne moreš ubežati, na koncu te ujame...
Slej, ko prej mora ta del priti na plano, ne boš ga mogla zatajiti....
Jah, dobro, glede sestre mi par stvari tut ni jasno, ampak ok, ima tako, kot želi. Vsakemu svoje.
PA se mi zdi, da bolj kot se trudim ugajat sama sebi in živeti tako, kot jaz želim, slabše mi gre. In seveda posledično mi potem 5000 stvari, ki jih želim, ne pride skupaj in sem še bolj zagrenjena.
Sej vem, da imam Saturna čez 12 in da mi prihaja na plano vse živo, samo res ne vem, kaj je tisti, pred čemer bežim...