Author Topic: Angelske karte - osebno sporočilo 14.del  (Read 140529 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bilka

• Mojster
Re: Angelske karte - osebno sporočilo 14.del
« Reply #240 on: October 16, 2013, 01:41:00 PM »
Zdravo Maja,

če nisem prepozna, tudi jaz prosim za sporočilo.

Hvala.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #241 on: October 16, 2013, 02:38:11 PM »
Zdravo Maja,

Hvala.

LJUBEZEN ZDRAVI STRAH: Moč vaše ljubezni lahko ozdravi nasilje in jezo, ki se je bojite.

Karkoli že je, ne boj se.  ;)
9ZK 656

Offline bilka

• Mojster
« Reply #242 on: October 16, 2013, 04:49:10 PM »
Zdravo Maja,

Hvala.

LJUBEZEN ZDRAVI STRAH: Moč vaše ljubezni lahko ozdravi nasilje in jezo, ki se je bojite.

Hvala Maja:)

Karkoli že je, ne boj se.  ;)

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #243 on: January 08, 2014, 07:52:18 AM »
Danes bi se pa ena angelska karta prilegla tudi meni....  ;)

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #244 on: January 08, 2014, 08:35:18 PM »
Danes bi se pa ena angelska karta prilegla tudi meni....  ;)

AFRODITA: Notranja boginja: Prebudite svojo notranjo boginjo s plesom, skrbjo zase in tako, da boste cenili svojo božanskost.
9ZK 656

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #245 on: March 13, 2014, 11:04:03 AM »
Pika baje meče vodnike  ;D

Mene tudi splošna usmeritev, na kaj se moram osredotočiti.
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #246 on: March 13, 2014, 11:48:57 AM »

Draga Saša,
takole porečejo vodniki  ;):
- Imagination. Tvoj notranji otrok se želi igrati. Sprostiti se. Nahrani ga! Kot da si preokupirana s skrbmi oz. odgovornostmi ali preobilico dela in preveliko obremenjenostjo z drugimi. Vzemi si čas za sanjarjenje, raziskovanje, radovednost. Čas za kreativnost. Ustvarjaj! Kar resnično potrebuješ ta trenutek, je IGRA.  ;)
- Purpose. Druga karta govori o tem, da si nekako na pravi poti in stvari gladko tečejo. Da se pomikaš v smeri svojega namena. Delaj, kar te veseli in izpolnjuje. Kar ti je v tem trenutku izziv, je to, da se ne izčrpaš preveč (na to te opozarja že prva karta). Sicer so tvoji vodniki čisto zadovoljni s tvojim napredkom, vendar te istočasno opozarjajo, da čeprav ljubiš svoje delo (oz. na karkoli se že to nanaša) in se ti zdi, da bi lahko delala non stop, rabita tvoje telo in um tudi rekreacijo.
- Prioritete! Nekaj je treba ovreči, da lahko narediš prostor za nove energije. Razmisli, kaj je tisto, kar moraš pustiti, da gre. Njihovo glavno sporočilo se glasi: " To reach for something greater, you must first let go of what's in your hand." Se preveč oklepaš nečesa starega, da potem novo ne more zasijati v vsem svojem sijaju? Mogoče si obremenjena s preteklostjo? Sistematično se pomikaj naprej v skladu s svojimi prioritetami in sproti odstranjuj, kar ti ne služi več.

Upam, da sem ti kaj pomagala.  :-*
Mislim pa, da se lepo premikaš v skladu s svojim namenom.  ;)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #247 on: March 13, 2014, 12:39:22 PM »
Lahko mi prilepiš ene vodnike. Mogoče bolje, da v bolj ustrezno temo (Angelska sporočila bodo najbrž "zelo killed", torej OK.) ... Ker pa me ne bremeni nič konkretnega, bi vprašala za splošno usmeritev trenutno v življenju. Hvala ti. 

Maja, evo vodniki zate.  ;)

Zanimivo...

- Invention. "Ko dobiš limone, si naredi limonado."
Hvaležna bodi za vse blagoslove, vse pluse, ki jih imaš v življenju. Vodniki ti pomagajo, da vse situacije obrneš tako, da bodo tebi v prid. To ne pomeni, da zanikaš bolečino, temveč jo uporabi kot vzpodbudo, da se premakneš na višji nivo. Mislim, da to tudi že počneš. Karta je lahko tudi potrditev, da delaš pravilno.

- Boredom. Zanimivo. Ravno si rekla, da ti nikoli ni dolgčas. Torej - spet potrditev. Njihovo glavno sporočilo: "Give more, and your emptiness will subside." Itak daješ ogromno. Tako da... to je očitno dober način in prava pot zate. Da daješ. Te pa prijazno pozivajo k temu, da je v življenju več, kot trenutno izražaš, in te pozivajo, da se spomniš svojega dušnega namena, "obveze" in prispevanju k soljudem. Ogromno lahko daš. Tvoj občutek praznine je reakcija na neizražen talent, kreativnost, ljubezni v srcu, skratka vsega, po čemer hrepeni tvoja duša.
Mislim, da se vsega tega dobro zavedaš in imaš podporo in moč, da vse to udejanjiš.

- Imagination. Tvoj notranji otrok se želi nahraniti. Igraj se. Čas je za kreativnost. Preveč si okupirana z odgovornostmi in z drugimi.
Torej - zdrava mera vsega je potrebna. Sanjaj, bodi igriva in ustvarjaj!!

Vodniki ti torej zelo glasno in jasno dajejo vedeti, da imaš vso podporo in pomoč pri temu, da se pomikaš k svojemu namenu. Ki ti je očitno tudi zelo jasen.

:-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #248 on: March 13, 2014, 12:45:16 PM »
Jaz tudi prosim  :) Ljubav in finance/job.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #249 on: March 13, 2014, 01:03:54 PM »

Draga Saša,
takole porečejo vodniki  ;):
- Imagination. Tvoj notranji otrok se želi igrati. Sprostiti se. Nahrani ga! Kot da si preokupirana s skrbmi oz. odgovornostmi ali preobilico dela in preveliko obremenjenostjo z drugimi. Vzemi si čas za sanjarjenje, raziskovanje, radovednost. Čas za kreativnost. Ustvarjaj! Kar resnično potrebuješ ta trenutek, je IGRA.  ;)
- Purpose. Druga karta govori o tem, da si nekako na pravi poti in stvari gladko tečejo. Da se pomikaš v smeri svojega namena. Delaj, kar te veseli in izpolnjuje. Kar ti je v tem trenutku izziv, je to, da se ne izčrpaš preveč (na to te opozarja že prva karta). Sicer so tvoji vodniki čisto zadovoljni s tvojim napredkom, vendar te istočasno opozarjajo, da čeprav ljubiš svoje delo (oz. na karkoli se že to nanaša) in se ti zdi, da bi lahko delala non stop, rabita tvoje telo in um tudi rekreacijo.
- Prioritete! Nekaj je treba ovreči, da lahko narediš prostor za nove energije. Razmisli, kaj je tisto, kar moraš pustiti, da gre. Njihovo glavno sporočilo se glasi: " To reach for something greater, you must first let go of what's in your hand." Se preveč oklepaš nečesa starega, da potem novo ne more zasijati v vsem svojem sijaju? Mogoče si obremenjena s preteklostjo? Sistematično se pomikaj naprej v skladu s svojimi prioritetami in sproti odstranjuj, kar ti ne služi več.

Upam, da sem ti kaj pomagala.  :-*
Mislim pa, da se lepo premikaš v skladu s svojim namenom.  ;)

Pika, hvala.

Ja, jaz bi včasih doma še kar kaj delala za službo  ;D

Ampak se bom tudi to naučila, da ne smem več počet. Bom si vzela počitek, ko ga bom potrebovala, to zagotovo. Me je pa potrebno na trenutke malo spomniti, ja.

Hvala :-*
9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #250 on: March 13, 2014, 01:19:22 PM »
Na trenutke? Bejb ti bi rabila nek opomnik na 15 minut  ;) :-*  :D Saj veš, da te imam rada ane  ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #251 on: March 13, 2014, 01:22:36 PM »
Kaj kaj kaj no  :P

Sej se bom slej ko prej mogla umirit, hahaha.
9ZK 674

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #252 on: March 13, 2014, 01:34:37 PM »
Pika, ali te lahko še jaz prosim, se pa vprašanje tiče moje ožje družine,  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #253 on: March 13, 2014, 01:37:47 PM »
Jaz tudi prosim  :) Ljubav in finance/job.

Tejka, izvoli.

Ljubav.
Uf. Tukaj pa ogenj ven buta.  :D A nisi glih nekaj zaključila? Ne vem, a bo ponovno ogenj vzplamtel, ali boš pogorela, ali boš pregorela.  :laugh: Se hecam. Ampak nekaj bo srčno gorelo.

- Life Force, Afrodita. Tvoja seksualnost je prebujena in "on fire"  8) :P, tvoj seksualni apetit hlepi po zadovoljitvi. Si privlačna, zapeljiva, močna, mogočna. Zelena luč za tvojega seksualnega partnerja je prižgana.
Vendar te karta hkrati opozarja, da imej svoje strasti pod kontrolo, da ne začnejo one obvladovat tebe.
Eeeeeej, Tejka, kdo bo ta tip? Jaz bi ga tudi!  :laugh:
Pazi, da ne postaneš odvisna od čutov.
Svoje strasti uporabljaj kreativno, ne destruktivno.

- Imagination. Spet isto kot pri Saši im Maji. Igraj se, uživaj. Nahrani notranjega otroka.

Finance/job
Ooooooo  :D

- ja čaki. Prva karta: BUSINESS. Vodnik: Venera.  :D Kaj češ lepšga?
Sporočilo bom citirala: "Business is an art, which you can master if you work from the heart and work with love."
Pazi pa, da ne postaneš pohlepna. Pri delu bodi velikodušna, odpri se za te darove in stopi čez omejitve v smislu, da si očitno bila v preteklosti malo "negativno" usmerjena do denarja oz. materialnega in si ga na nekem nivoju odklanjala celo. Tudi poslovni stiki znajo bit dobri, vsaj tja si vodena.
- SELF CONTROL. Ostani zbrana in cool. Kontroliraj svoja čustva v tem obdobju transformacije in tranzicije in se ne pusti manipulirati od drugih. Samo zbrana in skulirana ostani. Ne vpletaj se v dramo okrog sebe. Pojdi tečt, če si pod stresom. In ostani prizemljena.

Uf, Tejka, kot tempirana bomba si. Ampak če boš obvladovala ves nakopičeni eksploziv, se ti obetajo dobri časi in boš žela užitke in dobitke.  8)

:-*
« Last Edit: March 13, 2014, 01:40:14 PM by Pika »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #254 on: March 13, 2014, 01:38:09 PM »
Še jaz za biznis  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/