Author Topic: KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE II  (Read 14344 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
Re: KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE II
« Reply #45 on: November 13, 2012, 05:56:58 PM »
Če še ni prepozno, lepo prosim še jaz.  :)

Odneguj svojo žalost, obrani svojo zasebnost, občutek varnosti, potem pa na delo. Naredi kar moraš narediti, ni več odlašanja Hannah.

Hvala!! :D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #46 on: November 13, 2012, 05:57:48 PM »
jaz bi pa najprej vprasala, zakaj se "spodobi" ob tem dogodku pogledat v karte, potem bi se pa mogoce v vrsto postavila ;D

Ker mogoče dobimo odgovor kaj je v tem času najbolj izpostavljena naloga.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #47 on: November 13, 2012, 05:59:14 PM »
Tea! Tudi jaz bi prosila, če je še čas.
Danes sem (končno!) odrezala poslovno partnerico.  :-X
Malo prehitela plan, ampak ni šlo drugače. Dvignila mi je pritisk do te mere, da mi je počil pisker.
Komaj sem vozila avto, ker me je od vznemirjenosti dušilo. No zdaj sem ok.  ;)
Hvala za komentar!  :-*

Zanimivo - odpirajo se novi pogledi, svoboda in nekoliko več avanturističnega delovanja. Mislim, da je čas za tvoje sanje. V nadaljevanju pa ti prihaja več duhovnega spoznanja
www.Astro-Star.net

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #48 on: November 13, 2012, 06:20:00 PM »
Tea! Tudi jaz bi prosila, če je še čas.
Danes sem (končno!) odrezala poslovno partnerico.  :-X
Malo prehitela plan, ampak ni šlo drugače. Dvignila mi je pritisk do te mere, da mi je počil pisker.
Komaj sem vozila avto, ker me je od vznemirjenosti dušilo. No zdaj sem ok.  ;)
Hvala za komentar!  :-*

Zanimivo - odpirajo se novi pogledi, svoboda in nekoliko več avanturističnega delovanja. Mislim, da je čas za tvoje sanje. V nadaljevanju pa ti prihaja več duhovnega spoznanja

Oooo, to je pa res zanimivo. Zveni super... in upam, da bom uživala v novih avanturah... in duhovnih spoznanjih.
Hvala, Tea!  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #49 on: November 13, 2012, 06:40:33 PM »
Rena, pri tebi so v prvi vrsti odnosi vseh vrst s pomembnimi drugimi: partner, družina, otroci. Narediti bo potrebno red in kljub temu sodelovati v neki harmoniji. Ti si nadarjena za diplomatske odnose, le odločitve težko sprejemaš in mogoče v nekaterih priložnostih ne izraziš tistega, kar bi bilo potrebno. Preveč popustljiva bi človek rekel. Torej red je tudi ravnovesje ... v nadaljevanju ti kaže odlično sposobnost skomunicirat vse. Še prej pa analizirat situacijo, postavit v predalčke, biti pri tem manj čustveno vpleten, pač pa povedat tako kot je. Gre za zrak in zračno energijo - torej odnosi so lahko zelo harmonični, če so enakopravni. In če je v družini diplomacija to kljub temu pomeni, da nosi vsak svojo odgovornost za zrelost, da lahko stvar funkcionira na visoki ravni.

Vau. Ja lepa hvala za ta odgovor. No pol pa v meditacijo s poudarki na čiščenjih, smo na vezi.  :-* :-* :-*

Offline Luna

• Mojster
« Reply #50 on: November 13, 2012, 08:50:28 PM »
Če bo še prilika za karte, bi še jaz prosila.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #51 on: November 14, 2012, 09:51:31 AM »

Luna, predvsem bo poudarek na odnosih, na sodelovanju, odličitvah glede tega in spoznanju, kaj v odnosih potrebuješ, da dosežeš notranji mir in zadovoljstvo.
Predelovanje občutka, da v odnos mogoče preveč daješ, pa premalo dobivaš, vsekakor pa tudi vpašanje idealizacije partnerskih odnosov in ljubezni.
www.Astro-Star.net

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #52 on: November 14, 2012, 11:15:20 AM »
Tea, ste mi rekli, da naj vprašanje zastavim na forumu pa sem se odločila, da bi prosila za nasvet karmične karte sicer ne o tej temi o kateri se ravnokar govori ampak o eni dragoceni stvari, ki sem jo izgubila in sem že vse preiskala pa nič našla. Čisto sem že obupala. Gre pa se za prstan, ki ima velik pomen. Mogoče kak namig kje bi še lahko iskala, karkoli ..... ??

Jaz bom pa odgovorila tako, kot se za to temo spodobi  ;)

Mrk prinaša potrebo po drugačnem pogledu na situacijo in na osvoboditev na vseh nivojih. Uran je energija spremembe, revolucije in novih poti
Če se trdno držimo smeri, ki za nas ni prava, če ne vnašamo novih svežih vetrov, energij, potem stvari ne bodo stekle v smer, ki bo za nas prava.

Preveri simbolni pomen tega prstana in odgovor se ti bo razjasnil.

Hmm tole zdej mi res ni preveč jasno .... simbolni pomen prstana je poroka torej poročni prstan .... združitev .... ampak kaj ima to veze z iskanjem  ???

Offline Luna

• Mojster
« Reply #53 on: November 14, 2012, 11:40:53 AM »

Luna, predvsem bo poudarek na odnosih, na sodelovanju, odličitvah glede tega in spoznanju, kaj v odnosih potrebuješ, da dosežeš notranji mir in zadovoljstvo.
Predelovanje občutka, da v odnos mogoče preveč daješ, pa premalo dobivaš, vsekakor pa tudi vpašanje idealizacije partnerskih odnosov in ljubezni.

Hvala, res je, se že kaže vse tole. :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #54 on: November 27, 2012, 10:25:42 AM »
Neodvisno mnenje rabim, spet nočem videt  ;D Sem vrgla karte, če bi bil en profesor primeren da ga izberem za magistrsko, pa je padlo mars v deveti hiši.
Pri drugem pa venera v sedmi. Itak je tale venera v sedmi super fajn, sam kaj ko mi je profesor antipatičen, uni drugi pa veliko bolj simpatičen, ampak tisti mars  ::)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #55 on: November 27, 2012, 10:55:52 AM »
A je možno, da bi ti Mars nakazoval, da boš to hitro opravila?

Ker če gledam z astrološkega vidika, je 9. hiša ravno hiša visokega študija, filozofije.

Intuitivno - druga izbira je veliko "lažja", čez bi prišla z levo roko.
Prva izbira pa - dala bi ti neke vrste izziv, nekaj, kar ti bo v veselje, vendar bi ti znalo pobrati malo živcev.

Je odločitev kaj lažja?
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #56 on: November 27, 2012, 10:59:16 AM »
Ma meni je tisti mars bolj deloval, da bo treba se res ubadat z neko zakonodajo in z vsemi pravnimi vidiki podolgem in počez.

Ta druga pa ja, bi šla hitro skoz :D Mater vedno pišem tele diplomske/magistrske ko imam dojenčka doma in potem izberem lažjo pot  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #57 on: November 27, 2012, 11:22:41 AM »
Jaz bi izbrala 9. hišo in Marsa. Pač intuicija ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #58 on: November 27, 2012, 11:35:04 AM »
Jaz sem tudi bolj za 9. in Marsa. To mi je bolj pravilno delovalo, večji izziv ti je  ;)
9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #59 on: November 27, 2012, 11:44:05 AM »
Čak ti tarot vržem sam še nekam šibam in te pokličem :)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna