Author Topic: V branje tistimi ženskam, ki so nesposobne biti matere  (Read 56792 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Online Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: V branje tistimi ženskam, ki so nesposobne biti matere
« Reply #60 on: September 29, 2012, 08:33:24 PM »
Maja sej glej jaz razumem otroke, ker se vedno poskusim spomniti kako je bilo meni in mi je razumljivo, da nekomu pač vrtec enostavno NI. In OK če ima otrok možnost v redu pa naj bo doma, pri babicah itd. Ampak ne pristanem pa na izsiljevanje in trmarjenje, še manj pa na to, da ne bi šel v vrtec, če ni druge opcije.
To je ravno tako kot če bi mu rekla OK ne rabiš hodit v šolo če ti ni. Naš žal ne more bit doma, pri babicah itd, ker smo vsi po službah. Eno leto je imel tudi sam neko vzgojiteljico, ki mu ni najbolje sedla in sem vedla, da so jutranji jok in bolezni zaradi tega. Sem šla na govorilne in pač povedala vzgojiteljici kaj ima rad in česa ne in je bila hvala bogu tako razumna, da je to sprejela in sta bila potem čist OK. Ampak vedno sem mu pač lepo povedala in se dogovorili zakaj je tam in kdaj pridemo itd.
Ampak da ti vsakodnevni histerični napadi krojijo življenje pa ne sprejemem.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #61 on: September 29, 2012, 08:37:15 PM »
Oh, to pa niti pomislila nisem, da kdaj kaj ne bi. Itak je bilo samoumevno, da moraš biti v vrtcu, v šoli, pri verouku, napisat naloge, se obnašat primerno ...
Nisem bila tisti kričač. Nisem jokala, se drla, se metala v tla (narobe sem se izrazila), samo žalostno sem gledala, ko so me tam pustili. Baje je kar srce trgalo, tako nesrečna sem izgledala. :'(
Prav je, da starši vztrajajo pri svojem. Vem, da sem veliko odnesla od tega. Škoda, ker take vzgoje niso vsi deležni!
9ZK 656

Online Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #62 on: September 29, 2012, 08:43:00 PM »
Vem kaj misliš ja, isto obnašanje sem imela jaz. Čeprav moji starši so bili preveč strogi, dejansko nisem smela NIKAMOR. Mogoče tud zato svojega tako v svet porivam, ker vem kakšna muka je bila, ko so bili moji preveč posesivni.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #63 on: September 29, 2012, 08:46:47 PM »
Mogoče ne posesivni, ampak strogi, načelni. Joj, jaz nisem smela nikamor! Pa če pogledam nazaj, OK, takrat se mi je zdelo obupno, bolano, brezvezno ... Po drugi strani pa nisem prav nič zamudila.
9ZK 656

Online Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #64 on: September 29, 2012, 08:51:52 PM »
Ne, ne moji so bili obsedeni, verjemi  ;) Luna v slabem aspektu s  :PL . To je bil živ obup, sem dobila fanta sem bila okronana s pocestnico, pa je bil prvi in skupaj sva bila 4 leta. Ko sem šla k kolegici spat se je mati jokala doma, kako ji lahko delam tako sramoto, da imava ziher kake obrede ipd. NIČ nisem smela, ker je bilo vse greh. Dokler se mi ni pri 23-tih odfuzlal in je bilo samo to al grem na psihiatrijo ali pa na svoje. In sem se odselila  ;D Najboljše kar sem lahko storila.

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #65 on: September 29, 2012, 08:53:02 PM »
 :o :o :o
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #66 on: October 02, 2012, 10:21:22 PM »
Ok, Jane, wtf?!  :o :o :o :o :o

Zdej vem, zakaj praviš, da me zastopiš.  ::)
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #67 on: October 02, 2012, 10:31:34 PM »
Am, jz pa sploh ne vem, zakaj tu berem. Tema se namreč na nanaša name  :P