Tea, prilagam ti natalno karto Blaža, če bi hotela pogledat, prosim
http://shrani.si/f/2w/Cg/3dboEdqO/blaz.png
Luna kot vladar 5 je v slabem aspektu, pa tudi Venera kot vladar 2
mogoče bi šlo z manjšimi dobitki skoz /merkur/
Ahaaaa, torej so v bistvu pomembni samo vladarji teh hiš in kako so aspektirani in s kom...
pol tudi če je peta hiša prazna, njen vladar pa v dobrem aspektu, to tudi nekaj šteje (ne mislim pri meni, mislim nasploh).
Najboljše pa je če je vladar pete hiše jupiter ali venera, ane? Seveda v dobrem aspektu.
Pozorna moram bit tudi na drugo hišo in vse v povezav z njo...posledično z njo pa na osmo hišo.
Sem tolk vrtela ta jezik, da bi zdaj radi vsi okrog mene vedeli če bodo kaj kaj zadeli...

Vejo, da se še komaj spoznavam z astrologijo, in pol je še vse skup bolj hecno.
Smejimo se

učimo
...pa spet pogruntam kaj novega in pol se spet smejimo...
Fajn je, ni kaj.
Tea, upam da se bom lahko v bližni prihodnosti udeležila kakega od tvojih seminarjev.
Za enkrat mi je vse skup v veliko zabavo (meni in res vsem okrog mene), bi pa se res rada naučila gledat karte in na tak način pomagala ljudem okrog mene.
Opažam, da vse več ljudi rabi neko podporo, neko smernico...ali vsaj neko potrditev tega al onega.
Kakorkoli so (navzven) vsi tak proti šloganju, vedeževanju in kakršnega koli gledanja v prihodnost, in kakorkoli govorijo, da v te pizdarije ne verjamejo, pa itak vse počasi mučijo takšna ali drugačna vprašanja.
Jaz sem sam enkrat (v službi) omenila za "te planete" pa da to ni nobeno šloganje, pač pa "če luna vpliva na nas, je logično, da tudi drugi planeti" ane in evo...zdaj pa bi že vsi vse vedli

Torej strank je dovolj, le naučit se še morem

Tea, če dovoliš, bom še kako karto (dobro) pregledala,predelala, napisala svoje mnenje in ti dala za pogledat in pokomentirat.
Lahko???