Tvoj zapis Sanjalka samo potrjuje, kako samo ena stvar v karti nikoli ni dokončna.
Pri tebi je bila Venera, kot vladarica druge v sekstilu z vladarjem 8 in to je prevagalo - očitno
Še vseeno pa vas opozarjam pri tej stopinji. Če vlagate, dobro premislite, ali raje počakajte, da vpliv te stopinje mine.
na sploh imaš ti tistega vladarja 8 lepo aspektiranega, še posebno če vlagaš v dom, družino, nepreminine
Zato pa je zdaj verjetno taka potreba, da to počenš v R marsu .....kljub vsemu raje počakaj
Evo, sem pripela še karto iz tistega obdobja. Tudi P MC je bil že skoraj na N veneri.
Ampak sekstila med p venero in t saturno pa ne vidim...
vladar tvoje 8 je Mars
Seveda, sem imela tega saturna tako v glavi, da sem gledala saturna 
Ja lep sekstil med p venero in n marsom, res je 
Ja, vlaganje v dom in nepremičnine se mi je vedno zeloooo dobroooo obrestovalo, oh, hvala univerzumu za to obilje

Drugače pa bo r mars ravno tam nekje na n luni, ko bo moj dragi verjetno podpisal pogodbo za nakup te parcele na morju in glede na to, da je vladar 8.hiše (skupne finance), upam, da bo tudi tole prineslo obilje.
Vedno sem vlagala v nepremičnine in to brez nič, brez denarja, s krediti, ampak na koncu se je vedno tako obrnilo, da je bila vrednost tudi 3x ali še več višja od vložka in kredita skupaj. Zanimivo, da sem imela tudi vedno dober občutek in intuicijo, da enostavno moram to narediti, kljub vsem opozorilom s strani okolice, da če sem nora, da kaj se grem, da kako bom to plačevala....no in potem so kasneje hodili k meni po nasvete kako mi je to uspelo

Zaključek:res je potrebno zaupati sebi, poslušati svoj notranji glas in temu slediti, postavitev planetov v karti res ni kar tako, sama pravim (povzeto iz sv. pisma), kakor zgoraj tako tudi spodaj in to se mi preko astrologije vedno znova potrjuje....