Author Topic: Natalne karte članov foruma-peti del  (Read 69314 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Natalne karte članov foruma-peti del
« Reply #225 on: August 18, 2013, 07:17:44 PM »
Kod devica na AC odločno ugovarjam.  :D  :D
Na kritiko sem neobčutljiva oz. imam bolj problem s tem, da redkokatero sploh registriram in krog se vedno bolj oži (oz. se širi drugam).
Boli me koka, kaj si ta in ta misli. Naj kar tupi... reče vzvišena devica, hi hi.  :D
Registriram, upoštevam, razmislim... v primeru, da osebo cenim kot "avtoriteto" recimo... na področju, znotraj katerega je bila izrečena kritika. Tudi kar se tiče čisto osebnih zadev, upoštevam kritiko, izrečeno s strani osebe, ki jo pač cenim kot osebo. Njeno modrost itd...
Se mi zdi, da sem precej napredovala glede marsičesa prav zaradi upoštevanja primernih kritik, zato so celo zelo dobrodošle.
Slabše prenašam, če oseba, ki jo cenim, kritike sploh ne izreče.  ::) To me mogoče celo bolj "užali" kot kritika.  :D

Sem bila pa bolj občutljiva glede tega kot najstnica, to je pa res.

Evo sem analizirala svoj krompir v ciganskem golažu, ki se mu reče horoskop.  ;)

ja itak  ;) ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #226 on: August 18, 2013, 07:46:50 PM »
Ja, precej vroč golaž, da TAKO NAGLAS KRULI.  :D
Krompir še zafarbat nima cajta.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #227 on: August 18, 2013, 08:23:04 PM »
Ja, precej vroč golaž, da TAKO NAGLAS KRULI.  :D
Krompir še zafarbat nima cajta.

:)

hihi ... imam doma enega z Devičko na As  ;)
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #228 on: August 19, 2013, 08:56:59 AM »
Moj foter je devica, sploh ne bi o tem  8)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #229 on: August 19, 2013, 09:05:16 AM »
Se oglasi še ena devička na asc :) Sem zelo samokritična, mogoče celo preveč, rada slišim kritiko ljudi, ki jih cenim, ne prenesem pa žaljivk, poniževanja oz. tlačenja samozavesti. Dostikrat se to lahko hitro zameša, saj konstruktivna kritika je dobrodošla, ne pa napihovanje svojega ega na račun drugrega. Kritiko mora človek znati pravilno podati naprej, človek začuti ali je kritika dobronamerna ali samo nabijanje svojega ega in reševanje svoje zakompleksanosti. Če gledam svoj prvi zakon, mi je bilo zelo moteče, ker moj mož ni nikoli izrazil nobene kritike in tudi sprejel jo je zelo težko-ima  :So v  :de. Prav želella sem si, da bi povedal svoje mnenje, da bi podal kakšno kritiko, saj le tako lahko rasteš ob partnerju, če ti nastavlja zrcalo. Če se pa nekdo vedno v vsem strinja s tabo, pa je to skoraj tako, kot če bi bil sam-nimaš zrcala. Ja, rada imam kritiko, saj se zavedam, da le tako lahko rastem, se izpopolnjukjem, se izboljšujem, se brusim, seveda pa nekako notranje začutim katera kritika je prava zame in katera je izraz nekih kompleksov osebe, ki je to kritiko podala. Tudi sama sem lahko kritična do drugih, sem se pa naučila, da pazim kako to kritiko podam naprej, trudim se kritiko povedati s soćutjem, da človek začuti, da bi se lahko premaknil naprej v kakšni stvari. Je pa to vedno naš osebni pogled, ki ni nujno vedno sprejemljiv za drugo osebo. Vsi pisani, vsi drugačni ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #230 on: August 19, 2013, 09:16:31 AM »
Tea, hvala za tvojo razlago.
Gre za najstnico, ki ima polno 8. hiso, notri   :Lu in  :Sa:ov ter  :So in  :Ma:B:Me je v  :ov v 7.hisi. Ze sama 8.hisa govori o skrivnostih, zelo tezko spregovori o bistvu, vse naokoli...
Torej vladar asc pade v 7-odnosi definitivno zelo pomembni, hitro podleze mnenju drugih, kritiko zeloooo tezko prenasa-saj kdo jo pa ne ;)

Hvala tudi tebi za izmenjavo

Ja, težko bo tole. 8 hiša in še ovnovska Luna

Res je, da nihče nima rad, da nima prav. Je pa tudi res, da so Device na AS poseben primer  ;)

Kaj tale najstnica ima težave? ali gre za "normalno" odraščanje in spoznavanje življenja?

Tukaj bi dodala še bistvo, katerega sem "pozabila" napisati-tale najstnica ima vrh 3. hiše v  :Sk in notri njenega vladarja  :PL:st-odprta komunikacija je zelo težavna, veliko skrivnosti....
Po moje gre trenutno še za normalno odraščanje in spoznavanje življenja.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #231 on: August 19, 2013, 12:50:54 PM »
Se oglasi še ena devička na asc :) Sem zelo samokritična, mogoče celo preveč, rada slišim kritiko ljudi, ki jih cenim, ne prenesem pa žaljivk, poniževanja oz. tlačenja samozavesti. Dostikrat se to lahko hitro zameša, saj konstruktivna kritika je dobrodošla, ne pa napihovanje svojega ega na račun drugrega. Kritiko mora človek znati pravilno podati naprej, človek začuti ali je kritika dobronamerna ali samo nabijanje svojega ega in reševanje svoje zakompleksanosti. Če gledam svoj prvi zakon, mi je bilo zelo moteče, ker moj mož ni nikoli izrazil nobene kritike in tudi sprejel jo je zelo težko-ima  :So v  :de. Prav želella sem si, da bi povedal svoje mnenje, da bi podal kakšno kritiko, saj le tako lahko rasteš ob partnerju, če ti nastavlja zrcalo. Če se pa nekdo vedno v vsem strinja s tabo, pa je to skoraj tako, kot če bi bil sam-nimaš zrcala. Ja, rada imam kritiko, saj se zavedam, da le tako lahko rastem, se izpopolnjukjem, se izboljšujem, se brusim, seveda pa nekako notranje začutim katera kritika je prava zame in katera je izraz nekih kompleksov osebe, ki je to kritiko podala. Tudi sama sem lahko kritična do drugih, sem se pa naučila, da pazim kako to kritiko podam naprej, trudim se kritiko povedati s soćutjem, da človek začuti, da bi se lahko premaknil naprej v kakšni stvari. Je pa to vedno naš osebni pogled, ki ni nujno vedno sprejemljiv za drugo osebo. Vsi pisani, vsi drugačni ;)

Pod tole se pa sama na veliko podpišem. Isto, identično, enako, ujemajoče, zadeto povzeto...  :D

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #232 on: August 19, 2013, 02:17:54 PM »
Pa saj Device smo čist fajne, noooo  :P
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #233 on: August 19, 2013, 07:37:17 PM »
Venera in Mars v  :de  :P :P :P

Tudi jaz imam rada kritiko, ker mi je fajn, da potem z njo rastem. Čeprav jaz imam rada, da mi direkt povedo vsi, ne rabijo pazit, kako izjavijo  ;D
9ZK 674

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #234 on: November 22, 2013, 06:31:32 PM »
Prav presenečena sem bila danes, 22.11. - naša "ta mlada" ima prav danes rojstni dan, vedno smo jo obravnavali kot  :Sk, danes pa na astro.com opazim tole:
Current Planets
22-Nov-2013
   Sun   0  :st      33'58"

torej je možno, da jo je treba umestiti med  :st; tudi njeno delovanje je takšno; saj vem, da je za astro profil važno še kaj drugega, ampak prva beseda je pa le znamenje. Od kje različni datumi začetka znamenja?

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #235 on: November 24, 2013, 08:59:32 AM »
Cvetka, treba je pač upoštevat uro rojstva za AC in JA tvoja tamlada je Strelec
www.Astro-Star.net

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #236 on: November 25, 2013, 11:25:06 PM »
No, da sem odkrita, malo bolj gledam njeno karto zaradi mojih bodočih vnukov; dobro leto in pol sta uradno poročena, dojenčka pa še ni; prepričana sem bila, da bo ob prehodu   :J preko natalne  :Lu v 5H, pa ni bilo ... sedaj mislim, da je naslednji termin konjunkcija T :J preko P :Lu ?? Ni pa tole moje pisanje nič taščevsko/zmajevsko usmerjeno, bolj testiranje mojega astro znanja  :D
« Last Edit: November 26, 2013, 12:28:36 AM by cvetka »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #237 on: November 26, 2013, 07:04:06 AM »
Tascevsko-zmajevsko hahaha
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #238 on: November 26, 2013, 08:08:10 AM »
No, da sem odkrita, malo bolj gledam njeno karto zaradi mojih bodočih vnukov; dobro leto in pol sta uradno poročena, dojenčka pa še ni; prepričana sem bila, da bo ob prehodu   :J preko natalne  :Lu v 5H, pa ni bilo ... sedaj mislim, da je naslednji termin konjunkcija T :J preko P :Lu ?? Ni pa tole moje pisanje nič taščevsko/zmajevsko usmerjeno, bolj testiranje mojega astro znanja  :D

haha Cvetka  ;D

Pravijo, da smo tašče kobre haha.
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #239 on: November 26, 2013, 09:37:16 AM »
Hehe, cvetka, si pa zabavna, ko takole pišeš  ;D
9ZK 674