Author Topic: Natalne karte članov foruma-peti del  (Read 69557 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Natalne karte članov foruma-peti del
« Reply #315 on: March 21, 2014, 11:57:05 AM »
Ko je šel pluton čez n luno-moja najtežja življenjska izkušnja do takrat, posledično sem imela še dologooo let travmo na to temo.....
Travma je bila tako zelo močna, da nisem spala, nisem jedla, prisoten strah v glavi 24 ur... Sem mislila, da se te travme, strahu ne bom nikoli otresla...
Šlo je za neko družinsko tematiko, za bolezen....

Ko je šel meni, sem tisto obdobje kar prespala. Niti ene stvari ni bilo, ki bi se mi zdela vredna, da sploh živim zanjo ...
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #316 on: March 21, 2014, 11:58:31 AM »
Mene so pa doletele hormonske motnje, ki se zelo grdo poznajo tudi na koži. Preveč sem shujšala, se mi zdi ... Ali kaj napada mojo  :Ve?

Sicer počutje boljše.  :Sa se je nekoliko odmaknil s  :So, ampak se vrača ... Se bo pri Rx prehodu spet tako poznalo na počutju? Ker zdaj mi je šlo res na bolje po vsem, kar je bilo čez zimo.

hormoni so povezani s prehodom P lune preko Neptuna

Da imaš zdravstvene težave in težave s telesom je zaslužen t Kirona kvadrat vladar tvoje 6
iz 2 hiše /telo, fizično/
Seveda bo tudi aprilski mrk na tvojem vozlu v Biku in bo potrebno presvetliti tvojo vrednost in vrednote glede vsega materialnega, fizičnega ........... Ja, P Venera kot vladarica je tudi dotaknjena s Kironom, čeprav sam tranzit je že separativen, vendar je v sami progresiji v dotiku z Merkurjem.
T Pluton je v petšestinu s Kironom /pri tebi leze že v 6 hišo/ in vsekakor je to zoprna zadeva za zdravje  ali pa poškodbe predvsem gibalnih delov /roke, noge/

Glavna tema - Saturn - je leto Saturnovega povratka in pri tebi še prehod preko Sonca. Normalno, da odraščaš in te Saturn sooča z tistim, kar je zate možno in prav in tistim, kar bo potrebno spustiti iz življenja, ker ti dela samo težavo in obremenitev.

Podpira te Uran - sploh pri sprejamanju drugačnih informacij v življenje, tvoj mentalni ego, če hočeš je v fazi novih spoznanj in nabiranju znanj, pa ti to že veš, saj t Neptun šepeta in tvoja intuicija, kaj je zate dobro je itak v tem času OK. Imaš pa tudi Jupitra, ki je ta čas tvoj zaveznik

Ja, roke in noge niso in niso prišle k sebi. V zadnjih dveh tednih ogromen napredek, končno konec težav. Zaradi vsega tega nov plan, nov začetek. Čez zimo sem res naredila najbolje, ko sem se izolirala in počakala, da gre vse skupaj mimo. Nestrpna nisem bila, v bistvu mi je zelo dobro delo delat nič.
Samo strah mi je še ostal ... Ampak glede na preteklost, ko se začnejo težave, grem do podna, ko pa gre navzgor, gre z novim pristopom veliko bolje.

Oh, moj Jupi. Vesela sem ga tam v 1. hiši. Mi bo pomagal, da bom dobila nazaj apetit in voljo in par kg.

P Luna bo tudi kmalu čez Neptun, potem še čez ASC in tu se nadejam še česa pozitivnega.

Absolutno - boš videla, kako bož zaživela, ko bo Luna na AC in prek

Tudi Kiron se že umika iz kvadrata z Merkurjem

Naj se tvoje besede pozlatijo in poletijo direkt v Božja ušesa!

Hvala za komentar.
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #317 on: March 21, 2014, 12:00:48 PM »
Mene so pa doletele hormonske motnje, ki se zelo grdo poznajo tudi na koži. Preveč sem shujšala, se mi zdi ... Ali kaj napada mojo  :Ve?

Sicer počutje boljše.  :Sa se je nekoliko odmaknil s  :So, ampak se vrača ... Se bo pri Rx prehodu spet tako poznalo na počutju? Ker zdaj mi je šlo res na bolje po vsem, kar je bilo čez zimo.

hormoni so povezani s prehodom P lune preko Neptuna

Da imaš zdravstvene težave in težave s telesom je zaslužen t Kirona kvadrat vladar tvoje 6
iz 2 hiše /telo, fizično/
Seveda bo tudi aprilski mrk na tvojem vozlu v Biku in bo potrebno presvetliti tvojo vrednost in vrednote glede vsega materialnega, fizičnega ........... Ja, P Venera kot vladarica je tudi dotaknjena s Kironom, čeprav sam tranzit je že separativen, vendar je v sami progresiji v dotiku z Merkurjem.
T Pluton je v petšestinu s Kironom /pri tebi leze že v 6 hišo/ in vsekakor je to zoprna zadeva za zdravje  ali pa poškodbe predvsem gibalnih delov /roke, noge/

Glavna tema - Saturn - je leto Saturnovega povratka in pri tebi še prehod preko Sonca. Normalno, da odraščaš in te Saturn sooča z tistim, kar je zate možno in prav in tistim, kar bo potrebno spustiti iz življenja, ker ti dela samo težavo in obremenitev.

Podpira te Uran - sploh pri sprejamanju drugačnih informacij v življenje, tvoj mentalni ego, če hočeš je v fazi novih spoznanj in nabiranju znanj, pa ti to že veš, saj t Neptun šepeta in tvoja intuicija, kaj je zate dobro je itak v tem času OK. Imaš pa tudi Jupitra, ki je ta čas tvoj zaveznik

Ja, roke in noge niso in niso prišle k sebi. V zadnjih dveh tednih ogromen napredek, končno konec težav. Zaradi vsega tega nov plan, nov začetek. Čez zimo sem res naredila najbolje, ko sem se izolirala in počakala, da gre vse skupaj mimo. Nestrpna nisem bila, v bistvu mi je zelo dobro delo delat nič.
Samo strah mi je še ostal ... Ampak glede na preteklost, ko se začnejo težave, grem do podna, ko pa gre navzgor, gre z novim pristopom veliko bolje.

Oh, moj Jupi. Vesela sem ga tam v 1. hiši. Mi bo pomagal, da bom dobila nazaj apetit in voljo in par kg.

P Luna bo tudi kmalu čez Neptun, potem še čez ASC in tu se nadejam še česa pozitivnega.

Absolutno - boš videla, kako bož zaživela, ko bo Luna na AC in prek

Tudi Kiron se že umika iz kvadrata z Merkurjem

Naj se tvoje besede pozlatijo in poletijo direkt v Božja ušesa!

Hvala za komentar.

:) :-*
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #318 on: March 21, 2014, 12:02:11 PM »
In T neptun bo iz 8 v trigonu - HAHA mogoče pa nova ljubav  ;)

A nismo to že nekje slišali?  :P :P :P
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #319 on: March 21, 2014, 12:05:28 PM »
In T neptun bo iz 8 v trigonu - HAHA mogoče pa nova ljubav  ;)

A nismo to že nekje slišali?  :P :P :P

tukaj vidim, da sem napisala iz 8 - Neptun bo iz 7 - napisano in mišljeno pa je seveda pravilno
www.Astro-Star.net

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #320 on: March 21, 2014, 03:55:42 PM »
Ko je šel pluton čez n luno-moja najtežja življenjska izkušnja do takrat, posledično sem imela še dologooo let travmo na to temo.....
Travma je bila tako zelo močna, da nisem spala, nisem jedla, prisoten strah v glavi 24 ur... Sem mislila, da se te travme, strahu ne bom nikoli otresla...

Ko je šel meni, sem tisto obdobje kar prespala. Niti ene stvari ni bilo, ki bi se mi zdela vredna, da sploh živim zanjo ...

No, tega tranzita pa v tem lajfu jaz ne bom doživela,  :-*

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #321 on: March 21, 2014, 04:18:49 PM »
Dobila knjigo
VELIKA ŠOLA ASTROLIGIJE, Julia in Derek Parker.
in 
Umetnost astrološkega predvidevanja (napovedovanje življenskih dogodkov), Carol Rushman

Fantastičnoooo  :o
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #322 on: March 21, 2014, 04:25:16 PM »

No, tega tranzita pa v tem lajfu jaz ne bom doživela,  :-*

O moj Bog, jaz bom tega imela  :o

Scier na malo bolj stara leta, ampak vseeno  :o

Se popravljam, tam okoli 2040 me bo usekal. Vam lahko takrat poročam  ;D
9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #323 on: March 21, 2014, 05:47:39 PM »
Meni bo pa  :NE kaj kmalu že tako  :ri  :Ve potacal. Pustimo se presnetiti.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #324 on: March 23, 2014, 10:51:24 AM »
Meni bo pa  :NE kaj kmalu že tako  :ri  :Ve potacal. Pustimo se presnetiti.

oooo, to pa še ne bo tako zelo kmalu  ;)
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #325 on: March 23, 2014, 10:52:51 AM »
Zdaj ti jo bo še malo drmal Satun, pa tvoj vozu tudi ....
www.Astro-Star.net

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #326 on: March 23, 2014, 11:12:14 AM »
A odlično, meni tudi.
 T :Sa se bo spet kmalu zoperstavljal moji že tako podhranjeni  :Ve in jo obral do kosti.

Z vsem spoštovanjem, dragi planeti zgage. Ampak jaz sem ukopčila lekcijo, mi je jasno, usrala sem ga večkrat, itak samo sebi škodila in mi je že malo dolgčas od tega. Zdaj bi pa malo smeha. Hvala.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #327 on: March 23, 2014, 11:49:44 AM »
A odlično, meni tudi.
 T :Sa se bo spet kmalu zoperstavljal moji že tako podhranjeni  :Ve in jo obral do kosti.

Jaz imam 49kg.  :-X
Pa še povišala sem vnos ...
Mater, sem ustvarila hud metabolizem ...
Saj bo šlo zdaj navzgor, bom začela migat in sicer bolj v smeri mase kot moči ... Rasla bom.  ;)
9ZK 656

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #328 on: March 23, 2014, 11:53:24 AM »
Čitam to krasno knjigo "velika šola astrologije"
pa nucam samo eno potrditev glede sončnega znamenja.
To je znamenje v katerem se nahaja sonce, ane?
ali znamenje horoskopa???
Jaz mam sonce v kozorogu, pa tudi drugače sem kozorog.
Moj otrok pa ma sonce v škorpionu, je pa strelec.
Sončno znamenje je škorpion, ane?

SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #329 on: March 23, 2014, 12:02:07 PM »
A odlično, meni tudi.

Jaz imam 49kg.  :-X
Pa še povišala sem vnos ...
Mater, sem ustvarila hud metabolizem ...
Saj bo šlo zdaj navzgor, bom začela migat in sicer bolj v smeri mase kot moči ... Rasla bom.  ;)

Maja, jaz sem imela do nosečnosti 51 kg (višina 169), jedla kremenatlje in nutelo, za dva dedca porcije, ni bilo variante, da bi se zredila. Teža je ostajala stalno ista.
Kadar sem garala za kakšno razstavo, sem padla na 49, enkrat od garanja na 47 in so se me prestrašili. Po otvoritvi sem prišla nazaj na 51.
Zdaj sem že celo večnost na 54kg in ne glede na to, ali se prenajedam ali ne jem nič, al je čokolada al solata, je teža ista.

Svojo podhranjeno  :Ve sem sicer mislila v drugačnem kontekstu.  ::)