Author Topic: Natalne karte članov foruma-peti del  (Read 69312 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Natalne karte članov foruma-peti del
« Reply #210 on: March 06, 2013, 02:17:39 PM »
Pika tole spodaj sem napisala zate v rubriki Tranzitna in Progresivna karta, ne vem ali si prebrala ali ne, zato sem skopirala in ti tukaj pošiljam še enkrat. Upam, da se odvije v dobro vseh vpletenih. Drži se!

Re: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA II. del Quote Modify Remove
Pika, odgovor glede R Merkurja R planeti so vedno karmicne zadeve in ko ta planet pripotuje nazaj na svojo N pozicijo, je navadno preizkusnja ali si svojo lekcijo za nazaj oddelala oz. se je naucila ali pac ne. No in ko se premakne naprej od N pozicije te zacne uciti novih stvari. Vso pot, ki jo potuje R nazaj imas cas opazovanja, ko potuje naprej do N pozicije pa je cas popravnega izpita in potem so tu nove lekcije.
Mislim, da je pri tebi to povezano z bratom. Za tvojo mamo pa ne bi rekla, da ji Merkur kaze na sina, saj Merkur predstavlja brate in sestre. Morala bi pogledati njeno 5. hiso in njenega vladarja ter aspekte s tem vladarjem, potem bi dobila jasnejso sliko. Ce je to njen drugi otrok potem vse to preveri se s 7. hiso in poglej tudi njeno luno, ki kaze na njeno materinstvo..,spodaj sem zapisala v
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #211 on: March 07, 2013, 08:22:20 AM »
Ojla Sanjalka,
najlepša hvala. Res nisem videla tega.

Pri moji mami je takole:
vrh 5. v ovnu (jaz prvi otrok, oven), vladar  :Ma gre na vrh 9. hiše v leva in tvori stelij s  :Sa in  :PL. Vse dela kvadrat na Merkurja (oz. stelij planetov 11. in 12. hiše).
Vrh 7. v dvojčku (brat drugi otrok), vladar Merkur, ki sem ga opisala. Retro na 18. st. v 12. hiši.
Mož (moj oče) dvojček.
Luna v 7. hiši.

Gledam tudi tranzit vozla...

Pripenjam kar njeno karto z današnjimi tranziti.
http://shrani.si/f/2K/oR/3wXpCH4g/mama.gif
« Last Edit: March 07, 2013, 08:25:02 AM by Pika »

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #212 on: March 08, 2013, 02:23:28 PM »
Kateri planet predstavlja črevesje ali vnetje? Verjetno so moje zdr. težave povezane z 12. hišo. Rada bi razbrala če je zadeva prehodna..bolečine v trebuhu imam itak konstantno, to je pa nekaj novega :-\

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #213 on: March 09, 2013, 07:51:31 AM »
Vnetje mars, črevesje pluton.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #214 on: March 09, 2013, 11:25:00 AM »
Ojla Sanjalka,
najlepša hvala. Res nisem videla tega.

Pri moji mami je takole:
vrh 5. v ovnu (jaz prvi otrok, oven), vladar  :Ma gre na vrh 9. hiše v leva in tvori stelij s  :Sa in  :PL. Vse dela kvadrat na Merkurja (oz. stelij planetov 11. in 12. hiše).
Vrh 7. v dvojčku (brat drugi otrok), vladar Merkur, ki sem ga opisala. Retro na 18. st. v 12. hiši.
Mož (moj oče) dvojček.
Luna v 7. hiši.

Gledam tudi tranzit vozla...

Pripenjam kar njeno karto z današnjimi tranziti.
http://shrani.si/f/2K/oR/3wXpCH4g/mama.gif

Še ena informacija. Mogoče glede maminega Merkurja.
Mamin brat (moj stric) je pred kratkim prebolel raka. Zaenkrat kaže dobro.

Offline x29x

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #215 on: May 05, 2013, 03:00:45 PM »
lep pozdrav!

sem nova tuki na vaši strani čeprav že nekaj časa spremlam to stran.

Vidim da ste eni pravi profiči kar se astrologije tiče. jaz spadam med čiste laike, nažalost.

Sicer se je že v tem nekaj pisalo ampak preidimo iz teorije na prakso hahaha
Namreč že 3-4 leta se trudiva da bi zanosila pa še nič. V začetki januarja 2013 sem imela izven maternično nosečnost, posledično seveda so mi ta jajcevod tudi odstranil. Po vsej žalosti in nesreči sem si sedaj že dost opomogla in seveda bova čez čas spet delaLa na otroku. Zanima me (za tiste, ki se na to spoznate) kdaj se vidi zanositev oz. kaj morem gledati, da se to pokaže.

dejansko se mi je to leto na glavo obrnilo. Kar naprej neki zdravstveni problemčiči, ki se še kar vlečejo, upam da  bo kmal bolš.

dajte mi prosim mal prečekirat moje karte spodaj sta natalka z dodatki in solarka.

HVALA VSEM

« Last Edit: May 05, 2013, 03:05:11 PM by x29x »

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #216 on: May 15, 2013, 09:57:12 AM »
Pika,

hotela sem samo zapisat, da se P :Me prestavi na tisti dan iz natalne 15 stopinje na naslednjo /16/, nič dramatičnega.

še 1x lp cvetka

Hvala, Cvetka. Nisem mislila, da si hotela napisat kaj dramatičnega.  ;)
Jaz samo obveščam o dogodkih... kot astro informacijo. Da se pač dogaja drama pri nas.
Merkur pa v moji karti predstavlja tudi mojega brata, kajne.
T Saturn mi gre čez 3. hišo. Bratje, če prav vem.
Moji mami bo šel kmalu čez natalnega Merkurja, ki je retrograden in na 18. stopinji, v 12. hiši, v škorpijonu. No nekaj poti ima še za prehodit, bo pa šel še letos čez, ji je pa že prečkal natalno sonce v škorpiji in zdaj je retro.
Itak ima to vse že natalno v kvadratu s saturnom, marsom in plutonom. Aja no kmalu ji bo šel čez  :ki na 13. st, ki vstopa v 12. hišo.

Poročam...
Brat na zdravljenju, že pred tem se mu je stanje neverjetno izboljšalo, prišel je k sebi in pravi, da se prvič v življenju dobro počuti.  :o Očitno je bil v depresiji vse življenje.
Izboljšani odnosi, spustila skrbi, ... kot bi nekdo zamahnil s čarobno palico.
Razbremenitev se je dogajala v času, ko je bil prog.  :Me na mojem natalnem. Zdaj je čez... In nekaj tednov čutim pri sebi totalen porast energije.
Možno, da se bom udeležila tudi skupinske terapije, kjer je zaželjeno, da je ob bratu eden izmed družinskih članov. Če ne bom šla jaz, bo šla najverjetneje mama.
Tako... na polno dogaja.  :)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #217 on: May 15, 2013, 10:02:18 AM »
Aja. Mamin  :Me je v 12. hiši (smo že ugotovili, da predstavlja mojega brata, njenega sina).
Se bo pridružila sinu ( :Me retro, karmičen) v bolnišnici (12.h) na zdravljenju.
No to je bil samo amaterski preblisk mimogrede...  ;)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #218 on: May 15, 2013, 10:57:21 AM »
Pika, tole pa super, sem res ful vesela zate. Ja, Merkur ti gre naprej in se odvijajo stvari... :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #219 on: May 15, 2013, 12:56:51 PM »
Pika, tole pa super, sem res ful vesela zate. Ja, Merkur ti gre naprej in se odvijajo stvari... :)

Hvala, Sanjalka!  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #220 on: August 02, 2013, 12:45:42 PM »
 :Ve :kon :J v  :ri na dsc, vladar  :NE:vo v 5.hiši-laži, prevare, sprenevedanja v širših razsežnostih ??? :-\
Kako takemu človeku svetovati?

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #221 on: August 18, 2013, 09:46:42 AM »
:Ve :kon :J v  :ri na dsc, vladar  :NE:vo v 5.hiši-laži, prevare, sprenevedanja v širših razsežnostih ??? :-\
Kako takemu človeku svetovati?

samo iz tega aspekta pa ne bi mogli reči da gre samo za laži in prevare in sprenevedanja ????

mislim, da bi to bilo le posledica "odvisnosti od odnosa" oz. idealizacija odnosov - če že sklepamo samo na podlagi enega aspekta.

In ta aspekt, ki si ga navedla, sam po sebi o kakšni disonanci niti ne govori, torej zakaj vprašanje "kako svetovati" - mislim, da bi tukaj bilo potrebno osvetliti tudi še druge /vsaj osebne planete in dispozicije/, da bi lahko kaj pametnega napisala.

Torej če imamo Ribe na DS - imamo na AS Devico - kje pa je Merkur????
In če že posplošujemo, potem moramo vedeti, da Device na As kaj težko prenašajo "kritiko" torej bi lahko sprenevedanja bila tudi posledica tega.

Meni je tko na prvo oko tole  aspekt ZEUSA - on je lahko vse, oni drugi pa so morali biti "idealni" - ampak tole je vendarle na DS - in po vsej verjetnosti bo srečavalo svoje ogledalo. Veliko je odvisno če gre za moško ali žensko karto. Vsekakor pa v takem aspektu zasledimo, da osebo pelje kolektivna utopija odnosov, podleganje vplivom okolja.

Sicer pa Venera govori le o odnosu oz. vrednosti, ki jo imamo glede nekega odnosa. Luna bo dodala čustveno plat oz. če hočeš: kako nekdo ljubi
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #222 on: August 18, 2013, 04:54:58 PM »
Tea, hvala za tvojo razlago.
Gre za najstnico, ki ima polno 8. hiso, notri   :Lu in  :Sa:ov ter  :So in  :Ma:B:Me je v  :ov v 7.hisi. Ze sama 8.hisa govori o skrivnostih, zelo tezko spregovori o bistvu, vse naokoli...
Torej vladar asc pade v 7-odnosi definitivno zelo pomembni, hitro podleze mnenju drugih, kritiko zeloooo tezko prenasa-saj kdo jo pa ne ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #223 on: August 18, 2013, 05:17:06 PM »
Tea, hvala za tvojo razlago.
Gre za najstnico, ki ima polno 8. hiso, notri   :Lu in  :Sa:ov ter  :So in  :Ma:B:Me je v  :ov v 7.hisi. Ze sama 8.hisa govori o skrivnostih, zelo tezko spregovori o bistvu, vse naokoli...
Torej vladar asc pade v 7-odnosi definitivno zelo pomembni, hitro podleze mnenju drugih, kritiko zeloooo tezko prenasa-saj kdo jo pa ne ;)

Hvala tudi tebi za izmenjavo

Ja, težko bo tole. 8 hiša in še ovnovska Luna

Res je, da nihče nima rad, da nima prav. Je pa tudi res, da so Device na AS poseben primer  ;)

Kaj tale najstnica ima težave? ali gre za "normalno" odraščanje in spoznavanje življenja?

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #224 on: August 18, 2013, 06:14:28 PM »
Kod devica na AC odločno ugovarjam.  :D  :D
Na kritiko sem neobčutljiva oz. imam bolj problem s tem, da redkokatero sploh registriram in krog se vedno bolj oži (oz. se širi drugam).
Boli me koka, kaj si ta in ta misli. Naj kar tupi... reče vzvišena devica, hi hi.  :D
Registriram, upoštevam, razmislim... v primeru, da osebo cenim kot "avtoriteto" recimo... na področju, znotraj katerega je bila izrečena kritika. Tudi kar se tiče čisto osebnih zadev, upoštevam kritiko, izrečeno s strani osebe, ki jo pač cenim kot osebo. Njeno modrost itd...
Se mi zdi, da sem precej napredovala glede marsičesa prav zaradi upoštevanja primernih kritik, zato so celo zelo dobrodošle.
Slabše prenašam, če oseba, ki jo cenim, kritike sploh ne izreče.  ::) To me mogoče celo bolj "užali" kot kritika.  :D

Sem bila pa bolj občutljiva glede tega kot najstnica, to je pa res.

Evo sem analizirala svoj krompir v ciganskem golažu, ki se mu reče horoskop.  ;)