Author Topic: Natalne karte članov foruma-peti del  (Read 69384 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Natalne karte članov foruma-peti del
« Reply #45 on: December 16, 2012, 09:24:52 AM »
Kar se pa tice obiskov pa ja dobijo posladke a ne Sasa in Tamara :D Kar nekaj casa sem delala v gostinstvu in ce ze nekoga povabim, potem neki dam na mizo. Ce so to obcasni obiski, ce pa je to kolegica, ki jo vidim vsak drug dan, je pa ze itak navajena da si gre sama v hladilnik iskat :D

juhej - pridem na obisk  :P

Dobrodosla :) z veseljem vaju sprejmem :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #46 on: December 16, 2012, 07:39:07 PM »

radovedna sem.

baje, da je moj vladar   :Ma.... pa sem morala preveriti...in sem našla, kako se izračuna ta zadeva...

ugotovila sem, da imam dva vladarja :  :Ma in  :NE..
jao, tale  :NE. :)

kje si pa zdaj to dobila  :o

haha...
 :o ...tale smeško me je ful nasmejal...

kako sem dobila ta dva planeta za vladarja?
neko formulo za izručun sem našla na enem tujem forumu, ampak je zdaj ne najdem več...
v bistvu sem gledala, če je planet koten, potem, če je vladar  :So, ASC ali  :Lu, aspekte in najbrž še kaj drugega...
ker  :Ma je koten v 1.hiši in tvori največ aspektov z drugimi planeti v karti...
 :NE pa itak tudi koten v 10.hiši, vladar  :So, pa tudi on tvori zelo veliko aspektov z drugimi planeti..

ne vem, men se zdita kar primerna...čeprav bi lahko bila tudi  :Sa in  :U.
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #47 on: December 17, 2012, 08:50:28 AM »

radovedna sem.

baje, da je moj vladar   :Ma.... pa sem morala preveriti...in sem našla, kako se izračuna ta zadeva...

ugotovila sem, da imam dva vladarja :  :Ma in  :NE..
jao, tale  :NE. :)

kje si pa zdaj to dobila  :o

haha...
 :o ...tale smeško me je ful nasmejal...

kako sem dobila ta dva planeta za vladarja?
neko formulo za izručun sem našla na enem tujem forumu, ampak je zdaj ne najdem več...
v bistvu sem gledala, če je planet koten, potem, če je vladar  :So, ASC ali  :Lu, aspekte in najbrž še kaj drugega...
ker  :Ma je koten v 1.hiši in tvori največ aspektov z drugimi planeti v karti...
 :NE pa itak tudi koten v 10.hiši, vladar  :So, pa tudi on tvori zelo veliko aspektov z drugimi planeti..

ne vem, men se zdita kar primerna...čeprav bi lahko bila tudi  :Sa in  :U.

Lisa,
vladar tvojega horoskopa je  :U:Sk.
Vladar tvojega  :So je  :NE:st.
Vladar tvoje  :Lu je  :PL:te.

Ne vem kje si našla  :Ma in  :Sa?
 :Ma je 1.planet v tvojem horoskopu in je vladar tvoje  :Ve, :Sa pa imaš kotnega na DSC, to je pa tudi vse.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #48 on: December 17, 2012, 09:18:47 AM »
Sem polna neke jeze, besa, nakopičene energije, dogajajo se mi manipulacije in sem malo pogledala svojo karto:
N :Ma je zelo močno na udaru in sicer T :PL je danes z njim v eksaktni opoziciji, T  :Sa dela točen trigon, P  :Ma dela polsekstil, T  :J prihaja in bo naredil tudi polsekstil ter T  :Me (vladar moje karte) dela natančno inkonjunkcijo.
Ponoči imela res moraste sanje in na splošno je v meni precej nakopičenih emocij, ki prihajajo na plano....
Je hči slišala kako me oseba iz lastne družine opravlja in grdo govori o meni, mene pa ta ista oseba gleda v oči in mi reče, da je vse ok, da ni nič narobe??
Sem razoočarana.
Tea, lahko prosim malo še ti pogledaš, saj veš, pri sebi je človek navadno malo slep in ne vidi vedno vsega? Kaj naj storim, naj počakam, da ti tranziti in te energije minejo ali naj vse pošljem nekam in grem svojo pot naprej?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #49 on: December 17, 2012, 07:58:32 PM »
Verjetno je k temu slabšemu počutju pripomogel tudi T Mars kvadrat Saturn še dni prej pa njegova opozicija na tvoj stelij v Raku in kvadrat na Luno.

Torej sprožen je bil tvoj natalni T kvadrat in je normalno, da se je nekje energija morala sprostit.  Računaj še par dni stiske: T Mars kljub trigonu na Urana, ti vendarle dela obenem tudi petšestin na Merkurja - tadva pa natalno med seboj kvadrat

In seveda ob Plutonskem tranzitu na natalni Mars, poleg tega pa ne zanemari, da je Saturn v tranzitu, sicer v trigonu nanj - oba sta malefika - torej tak tranzit neglede na sicer pozitivni vpliv težko prenašamo, ker čutimo nemoč ukrepati - poleg tega obenem dela kvadrat na P Mars, zato ta trigon nikakor ne smemo jemati zlahka - njegova tranzitna dispozicija je Pluton, ki kot sva že ugotovili niti natalno niti tranzitno ni temu v prid, ampak obratno.

Tudi ko bo tranzitni Mars v vodnarju bo v začetnem delu januarja še hudo, saj dela petšestine - sprostilo pa se bo potem v trigonih - konec januarja.

Računaj pa na Uranski kvadrat na tvoj stelij v Raka /tam nekje bo tudi P Luna/ sama preračunaj, nisem šla natančno gledat.

Verjetno zdaj ne bo česa hujšega. Se boš pa o tvojem partnerstvu odločala nekje spomladi 2015:

mrki na osi 1/2/7
Uran kvadrat Venera - kot vladarica tvoje 9 /mislim, da je to tvoj 2 mož/
Pluton opozicija Venera
Saturn vstop v 4
Netpun vstop v 7
Mislim da bo takrat tudi vozlova opozicija
Pa jeseni potem Jupitrov prehod preko AC in solarni mrk točno na Plutonu

Dovolj kazalcev, da se boš intenzivno ukvarjala s tem vprašanjem.

Zdaj pa je čas, da razrešiš svoj T kvadrat, da ga ne boš vlekla tudi v 3 partnerstvo  ;)

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #50 on: December 18, 2012, 06:54:18 AM »

Lisa,

:Ma je 1.planet v tvojem horoskopu in je vladar tvoje  :Ve, :Sa pa imaš kotnega na DSC, to je pa tudi vse.

vse to vem.
ampak mene zanima dominanten planet moje natalne karte?
ne  zanima me vladar  :So ,   :Lu ali ASC.... ;)

« Last Edit: December 18, 2012, 06:59:11 AM by Lisa »

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #51 on: December 18, 2012, 06:55:36 AM »
Mene zanima kateri planet v natalni karti je dominaten?
Po čem se gleda?
Po aspektih ali po tem, kje se nahaja?

po vladavini, po kotnosti, po višini ....

zakaj?

tole mene zanima....dominaten planet v moji natalni karti!!
Tea, upam, da napišeš kaj več na to temo...me zelo zanima zakaj te tako čudita  :Ma in  :NE kot dominantna planeta v moji karti???
« Last Edit: December 18, 2012, 07:00:44 AM by Lisa »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #52 on: December 18, 2012, 06:59:14 AM »
Mene zanima kateri planet v natalni karti je dominaten?
Po čem se gleda?
Po aspektih ali po tem, kje se nahaja?

po vladavini, po kotnosti, po višini ....

zakaj?

tole mene zanima....dominaten planet !!
Tea, upam, da napišeš kaj več na to temo...me zelo zanima zakaj te tako čudi  :Ma in  :NE kot dominantna planet v moji karti???

To vem, da uporabljajo tradicionalni astrologi amapak sama se nikoli nisem spustila v to. Je pa ena debata tukaj na forumu pa malo poglej http://www.forum.hr/showthread.php?t=271424
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #53 on: December 18, 2012, 07:01:23 AM »

Moja astro karta

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #54 on: December 18, 2012, 07:02:41 AM »
Hvala Jane. :-*
Ravno po tem postopku sem si izračunala, da sta  :Ma in  :NE dominantna planeta moje natalne karte.
Mogoče sem bila malo površna, ker se Tea tako zelo čudi mojemu izračunu.... :)Ne vem ??
« Last Edit: December 18, 2012, 07:05:00 AM by Lisa »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #55 on: December 18, 2012, 07:06:28 AM »
Ah ne, verjetno ni mislila, da imaš v glavi ta izračun. Ker je to bolj domena tradicionalistov. In kako se ti zdi, da bi bila te dva vladarja tvoje karte?

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #56 on: December 18, 2012, 08:42:43 AM »
Če se gremo tradicionalno astrologijo, potem je treba tudi razmišljat kot tradicionalist pri razlagi karte. Tam od Saturna naprej ni nič več. Sicer mešamo hruške in jabolke.
www.Astro-Star.net

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #57 on: December 18, 2012, 10:16:47 AM »
Verjetno je k temu slabšemu počutju pripomogel tudi T Mars kvadrat Saturn še dni prej pa njegova opozicija na tvoj stelij v Raku in kvadrat na Luno.

Torej sprožen je bil tvoj natalni T kvadrat in je normalno, da se je nekje energija morala sprostit.  Računaj še par dni stiske: T Mars kljub trigonu na Urana, ti vendarle dela obenem tudi petšestin na Merkurja - tadva pa natalno med seboj kvadrat

In seveda ob Plutonskem tranzitu na natalni Mars, poleg tega pa ne zanemari, da je Saturn v tranzitu, sicer v trigonu nanj - oba sta malefika - torej tak tranzit neglede na sicer pozitivni vpliv težko prenašamo, ker čutimo nemoč ukrepati - poleg tega obenem dela kvadrat na P Mars, zato ta trigon nikakor ne smemo jemati zlahka - njegova tranzitna dispozicija je Pluton, ki kot sva že ugotovili niti natalno niti tranzitno ni temu v prid, ampak obratno.

Tudi ko bo tranzitni Mars v vodnarju bo v začetnem delu januarja še hudo, saj dela petšestine - sprostilo pa se bo potem v trigonih - konec januarja.

Računaj pa na Uranski kvadrat na tvoj stelij v Raka /tam nekje bo tudi P Luna/ sama preračunaj, nisem šla natančno gledat.

Verjetno zdaj ne bo česa hujšega. Se boš pa o tvojem partnerstvu odločala nekje spomladi 2015:

mrki na osi 1/2/7
Uran kvadrat Venera - kot vladarica tvoje 9 /mislim, da je to tvoj 2 mož/
Pluton opozicija Venera
Saturn vstop v 4
Netpun vstop v 7
Mislim da bo takrat tudi vozlova opozicija
Pa jeseni potem Jupitrov prehod preko AC in solarni mrk točno na Plutonu

Dovolj kazalcev, da se boš intenzivno ukvarjala s tem vprašanjem.

Zdaj pa je čas, da razrešiš svoj T kvadrat, da ga ne boš vlekla tudi v 3 partnerstvo  ;)

Hvala Tea za tole obširno razlago. Ja, tale "napad" na mojega N :Ma je res kar naporen, po drugi strani mi daje zelo močno energijo povedati stvari tako kot so in postaviti se zase.
Bom pogledala še tranzite za 2015, tako kot si napisala in še v partnerjevi karti, ker mislim, da njemu takrat dela T :U :kon na N :Ve in mu pride  P :Lu na N :PL...
Ja, ta moj T kvadrat in še jod, ki je tudi povezan s partnerstvom, to dvoje moram dobro predelati.
Pri jodu je predvsem pomemben  :Sa, ki zahteva odločnost v partnerstvu, postaviti se zase in biti na nek način oven v partnerstvu, kar za samo partnerstvo seveda ni najbolj enostavno.
Pri T kvadratu pa so vpleteni  :Ve:Lu in spet  :Sa, jah ni čudno, da me vedno nekaj bremza.
Mislim, da je bistvo, da razrešim obe konfiguraciji v tem, da že realiziram tega :Sa:ov. Saj delam na tem, moraš pa vedeti, da je moj sedanji partner močan  :ov, s 6 planeti v  :ov, kateri vsi padejo v mojo 8. hišo in še njegov N  :Sa dela točen  :kv na mojo N  :Ve...

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #58 on: December 18, 2012, 11:49:24 AM »
Moji tranzit v 2015 so takšni kot si jih napisala, tako da bo res ogromno dogajanja, sicer pa se začenja že zdaj, saj mi T :PL dela opozicijo na moj stelij in T :U vse to kvadrira, zadnji mrk pa je bil eksaktno na mojem MC-ju (aktvirana os IC/MC)
No, pri partnerju bo spomladi 2015 takole:
T :U mu bo prišel točno na N  :Sa (6.hiša), P  :Lu:te vstopi v 12 hišo, vladarica  :Ve je v natalu v  :kon:Sa (6.hiša)
T :Sa se sreča s P ASC (2.hiša)
:NE mu vstopi v 5. hišo
mrk tudi njemu pride na N :PL (sva isti letnik) in sicer na osi 11/5

Pri njemu bolj vprašanje zdravja,službe,potem otroci in na koncu tudi njegovi cilji, vrednostni sistem...

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #59 on: December 20, 2012, 10:14:20 AM »

Lisa,

vse to vem.
ampak mene zanima dominanten planet moje natalne karte?
ne  zanima me vladar  :So ,   :Lu ali ASC.... ;)

Saturn je definitivno dominanten, tradicionalni vladar tvoje karte, pa še tesno koten v 7
Zakaj bi bil pa Mars dominanten pa res ne vem
www.Astro-Star.net