Author Topic: Natalne karte članov foruma-peti del  (Read 69347 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Natalne karte članov foruma-peti del
« Reply #60 on: December 20, 2012, 08:53:13 PM »

Lisa,
vladar tvojega horoskopa je  :U:Sk .
Vladar tvojega  :So je  :NE:st .
Vladar tvoje  :Lu je  :PL:te .

Ne vem kje si našla  :Ma in  :Sa ?
 :Ma je 1.planet v tvojem horoskopu in je vladar tvoje  :Ve , :Sa pa imaš kotnega na DSC, to je pa tudi vse.

vse to vem.
ampak mene zanima dominanten planet moje natalne karte?
ne  zanima me vladar  :So ,   :Lu ali ASC.... ;)

Saturn je definitivno dominanten, tradicionalni vladar tvoje karte, pa še tesno koten v 7
Zakaj bi bil pa Mars dominanten pa res ne vem

To je po tisti tabeli, ki sem jo malo nazaj gor pripopala. Imširagičeva fora  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline nadalina1111

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #61 on: December 22, 2012, 01:07:02 PM »
Meni je pa zanimivo, da imamo pri nas vsi (jaz, partner in sin) jupitra v deseti hiši-hiši statusa. Kako bi si to razlagala?

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #62 on: December 22, 2012, 02:24:00 PM »

Saturn je definitivno dominanten, tradicionalni vladar tvoje karte, pa še tesno koten v 7
Zakaj bi bil pa Mars dominanten pa res ne vem

hvala :-*
ja,  :Sa bi znal biti moj vladar...
Mi je všeč, da sem tako zelo odgovorna, disciplinirana, resna, samotarska, umirjena in še kaj......, kar ni za v javnost.. :)

Nekak se itak najbolj vidim v kombinaciji  :ko:Sk in  :ri...

:Ma dominanten zato, ker je v 1.hiši, kjer je najbolj močan in ker tvori zelo veliko aspektov z drugimi planeti...
ampak saj se bolj najdem v  :Sa....

http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline nadalina1111

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #63 on: December 22, 2012, 03:49:05 PM »
Lisa, na tej strani je dober zapis za stopinje- zato, ker pove katera znana osebnost ima kak planet na določeni stopinji:

http://books.google.com/books?id=Kl8Z6-41VvsC&pg=PA1&hl=sl&source=gbs_toc_r&cad=4#v=onepage&q&f=false

še ena stran:
http://www.astrotheme.com/the_360_symbolic_degrees.php

Sem pa gledala malo po Imširagičevi knjigi- Tajne stepena zodiaka: za 23° nisem našla neke  skupne točke med znaki.

Edino vem za 22°, da naj bi bila eden izmed pokazateljev za genialnost.

Offline nadalina1111

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #64 on: December 22, 2012, 03:53:59 PM »
Tea, Jane,
 se opravičujem...to bi pasalo sem:
Topic: STOPINJE V ASTROLOGIJI

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #65 on: January 08, 2013, 09:40:07 AM »
Karte svojih družinskih članov res redko gledam, ampak tamal mi malo štrajka zadnje čase ima malo stiske zato sem pogledala kaj dogaja. Itak T  :Sa je v 4 hiši in je delal  :kon :Ma in  :Ve ko se je vse začelo, zdaj pa dela T :Ma rošado na  :Sa , ki je v tretji hiši. Njegova komunikacija je ratala zelo oštra, se dere na otročke iz skupine naj bodo tiho, če niso tiho, kar eno primaže. Hoče biti sam...moje ogledalo ja...pomanjšana kopija mene v njegovi starosti.
Je pa valda saturn čez 4 hišo odraz stiske - mama. Razlog trenutn je moj velik trebušček in da ne morem več početi stvari z njim kot jih je bil navajen in ga kar malo mori vse skupaj.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #66 on: January 08, 2013, 09:55:34 AM »
Tudi pri meni je T Mars /vladar 2/  12 kvadrat Neptun lepo izrazil svojo energijo z izgubo denarja. Hvala bogu je vse drugo lepo štimalo, pa sem ga dobila nazaj
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #67 on: January 08, 2013, 10:02:51 AM »
Ja res Tea, prav fino, da so se dinarčki prikazali. Sploh nisem šla gledat svojih aspektov kaj je bilo takrat, ko so mi iz hiše ukradli 100 €. Pa šele včeraj sem ugotovila, da imam zavarovano krajo....mater sem ažurna  :-X

ampak tale mars pa je.... ::) Po eni strani sem vesela, da je pri tamalemu kljub temu da je v 4. hipi vsaj lepo aspektiran, nima kvadratov in česa podobnega, tako da upam da kaj hujšega ne bo.
Ima pa še retro merkur v natalni in to teško veš kaj vse se njemu po glavi plete  :)

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #68 on: January 08, 2013, 11:46:59 AM »
Punce drage moje, jaz imam  :Ma totalno na udaru:
T :Sa dela  :tr na N  :Ma
T :PL dela  :op na N :Ma
:Ma in T  :J tudi delata aspekt na N :Ma, tako da je vroče, zelo vroče ;D
Imam ful energije, se takoj razpiz..., povem vsem kar jim gre, čutim moč v sebi, tako da je to kar ok.
No, edino sedaj sem se 2x urezala in ponoči imam moraste sanje (N :J je v 12.hiši).
V natančnem aspektu T :PL (4.hiša)  :op:Ma (10.hiša)  je prišlo ven veliko dreka v družini in smo ga spucali :)
Verjetno bo tega čiščenja še nekaj.

Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #69 on: January 08, 2013, 08:32:20 PM »
Pri meni je T :Ma na ASC v  :op z N :Sa, ter v  :kv z T :Sa , N :Lu in N  :U
Ker zajeban T - kvadrat.
Ful mi je težko...takšno čudno energijo nosim v sebi... ??? :-\ :-X 

smilim se sama sebi....nervozna sem....ljudi ne prenašam...nekam bi se skrila, če bi se lahko.....če bi mi življenje  to dopuščalo...
agresivna na trenutke....

ampak najbrž SVET KUJE ZAROTO V MOJE DOBRO.

drugače  :Ma vladar 2.hiše....
« Last Edit: January 08, 2013, 08:44:57 PM by Lisa »
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #70 on: January 09, 2013, 07:41:23 AM »

Imam ful energije, se takoj razpiz..., povem vsem kar jim gre, čutim moč v sebi, tako da je to kar ok.

Tudi mene je ta aspekt nekako "prisilil" da sem ratala brutalno iskrena, kar bleknem. Ne da se mi več ujčkat ljudi. Pa začuda zaenkrat dobro sprejemajo, večina jih reče kar hvala  ;D

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #71 on: January 09, 2013, 07:44:33 AM »

Tudi mene je ta aspekt nekako "prisilil" da sem ratala brutalno iskrena, kar bleknem. Ne da se mi več ujčkat ljudi. Pa začuda zaenkrat dobro sprejemajo, večina jih reče kar hvala  ;D

Ja, to se vedno bolje obnese. Sicer te takoj raztrgajo in izčrpajo do zadnjega atoma moči.
Če pa znaš postavit meje in povedat kruto resnico, jih pa takoj streziš in prizemljiš.
Odkar se znam postavit za svoja stališča in svoje navade, bolje shajam. In prej ko to storiš, bolje je. Ker si pridobiš spoštovanje.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #72 on: January 09, 2013, 08:28:50 AM »

Ja, to se vedno bolje obnese. Sicer te takoj raztrgajo in izčrpajo do zadnjega atoma moči.
Če pa znaš postavit meje in povedat kruto resnico, jih pa takoj streziš in prizemljiš.
Odkar se znam postavit za svoja stališča in svoje navade, bolje shajam. In prej ko to storiš, bolje je. Ker si pridobiš spoštovanje.

Jaz bi tuuuuuuuuuuuuud mal tega aspekta si sposodila.  :P

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #73 on: January 09, 2013, 09:11:39 AM »
Saj niti ne rabiš aspekta. Enkrat, ko si postaviš v glavi, da je brezveze ujčkat ljudi in v sebi držat eno resnico, ki konec koncev škoduje zgolj in samo tebi, potem se navadiš rečt. Ne rabiš bit totalno nesramen, ampak prijazno direkten, pa verjemi, da bojo sprejeli pozitivno. Tisti, ki tega ne naredijo,pa tako ali tako niso pripravljeni potem slišat te resnice in je brezveze, da jim karkoli govoriš.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #74 on: January 09, 2013, 09:18:52 AM »
Ja, diskretno, ampak konkretno.

Mami je rekla zadnjič, da me občuduje, kako znam stvari povedat - da lahko tisti na drugi strani razume, da pikam ali pa ne. Odvisno, kako pogleda.
To je zato, ker vsak sam spozna, kaj dela narobe, jaz samo ogledalo postavim in vsak takoj zapiska, ko mu stopiš na žulj.  ;D
9ZK 656