Tako je, kot pravi Maja - uživajmo življenje tukaj in sedaj.
Zelo se izgogibam dajati neke odgovore na podlagi enega aspekta v karti. Če pa že, računam, da imamo vsaj toliko astrološkega znanja in zavedanja, da zadeve, ki jih pišemo tukaj gor niso neke resne astrološke analize, pač pa le nek trenutek prebranega, odziva na to - največkrat želim biti pri tem nekoliko humorna ali pa po škorpijonsko satirična z dajanjem nekih možnosti, vendar nikoli zlonamerna.
Daia se ti opravičujem, če sem ti povzročila kaken siv las, ni bilo tako mišljeno.
Spomnim se, da se mi je to zgodilo tudi nekaj časa nazaj /mogoče celo 3 ali 2 leti nazaj/, ko sem ravno tako zapisala nekaj na kratko - mogoče po škorpijonsko neolepšano - in mi je naša članica potem napisala pismo na privat, kako zelo sem jo prizadela. Kljub mojemu globokemu opravičilu jo ni bilo več na forum - do nekaj časa nazaj - ko se mi je pisno na privat opravičila za svojo reakcijo in sporočila, da je posledično veliko delala na principu, ki sva ga dvignile in ga je sprožil moj stavek tukaj na forumu. Zdaj je spet med nami.
Tako da prosim vesolje, naj bom pravilno razumljena. Bodite v cvetju