Author Topic: Natalne karte članov foruma-peti del  (Read 69423 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
Re: Natalne karte članov foruma-peti del
« Reply #90 on: January 10, 2013, 10:17:50 AM »
Vdovstvo  :'( :-\ Ojej...to je še slabše ...
Ok, to je moja karta, ampak odvisno je potem še od partnerja, kajne? Lahko, da bom vdova pri 75, kar je bolj pričakovano, kot pa kdaj prej...če mal zabluzim.

Rok imam pa 27.1. in ja 3 porod, drugi je bil v 18. tednu, ker je dojenčku nehalo biti srce.
« Last Edit: January 10, 2013, 10:20:04 AM by Daia* »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #91 on: January 10, 2013, 11:33:59 AM »
Vdovstvo  :'( :-\ Ojej...to je še slabše ...
Ok, to je moja karta, ampak odvisno je potem še od partnerja, kajne? Lahko, da bom vdova pri 75, kar je bolj pričakovano, kot pa kdaj prej...če mal zabluzim.

Rok imam pa 27.1. in ja 3 porod, drugi je bil v 18. tednu, ker je dojenčku nehalo biti srce.

Nisem sicer poglobljeno gledala, vendar mislim da bo tam nekje ja :) 27 ali 28
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #92 on: January 10, 2013, 11:45:36 AM »
Tea, hvala  :-*

Bom javila  ;)

Sem še malo brala o tem vdovstvu in ja, lahko pride kasneje, v starosti ali pa so nekateri dolgo prej srečno poročeni ... to lahk prediham sedaj  ;)
Itak pa mi ta misel še bolj pomaga, da se potrudim za dragega in vidim njegove dobre strani.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #93 on: January 10, 2013, 11:56:12 AM »
Tea, hvala  :-*

Bom javila  ;)

Sem še malo brala o tem vdovstvu in ja, lahko pride kasneje, v starosti ali pa so nekateri dolgo prej srečno poročeni ... to lahk prediham sedaj  ;)
Itak pa mi ta misel še bolj pomaga, da se potrudim za dragega in vidim njegove dobre strani.

točno tako. Vsak trenutek šteje. Življenje zdaj - in to je lahko večnost  :) Uživajta
www.Astro-Star.net

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #94 on: January 10, 2013, 12:44:57 PM »
Mogoče bom spet zmerjana ...  :laugh:

Ampak žensko vdovstvo je kar pogost pojav, ker imajo moški precej krajšo življenjsko dobo. Že če gledam tu okrog nas - moja mami in vse moje sosede, razen ene, so vse vdove, pa niso toliko stare (recimo 55-70 let).

Zato se s tem ne bi obremenjevala. Da je treba živeti vsak trenutek z osebami, ki jih imamo radi, pa naj velja univerzalno, ne samo, če se ustašimo možnosti, da bomo nekoga izgubili, ali pa  prepozno - ko nekoga že izgubimo.
9ZK 656

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #95 on: January 10, 2013, 01:13:18 PM »
Maja, se povsem strinjam s tabo - potrudit za soljudi se je treba tukaj in zdaj.

Če pa maš takšne aspekte v karti, se pač ustrašiš, da se to lahk zgodi kmalu, ko imaš recimo še majhne otroke, kup projektov pa če si res navezan eden na drugega in v razmerju vlada harmonija ... saj z leti si verjetno še bolj povezan, ampak je, verjetno se bo slišalo smešno, bolj življenjsko. Mi pa ta misel daje v ozadju res to, da se za partnerja še bolj potrudim, da prepričkov ne spremenim v prepire in bolj vidim, kaj je v življenju pomembno :)

Ob prebranem tukaj in tudi na netu pa sem videla, da to res ni nujno kmalu in sem se odločila, da se ne bom preveč sekirala in pač, kar bo, bo...upam, da čimkasneje.
« Last Edit: January 10, 2013, 01:15:16 PM by Daia* »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #96 on: January 10, 2013, 01:40:25 PM »
Maja, se povsem strinjam s tabo - potrudit za soljudi se je treba tukaj in zdaj.

Če pa maš takšne aspekte v karti, se pač ustrašiš, da se to lahk zgodi kmalu, ko imaš recimo še majhne otroke, kup projektov pa če si res navezan eden na drugega in v razmerju vlada harmonija ... saj z leti si verjetno še bolj povezan, ampak je, verjetno se bo slišalo smešno, bolj življenjsko. Mi pa ta misel daje v ozadju res to, da se za partnerja še bolj potrudim, da prepričkov ne spremenim v prepire in bolj vidim, kaj je v življenju pomembno :)

Ob prebranem tukaj in tudi na netu pa sem videla, da to res ni nujno kmalu in sem se odločila, da se ne bom preveč sekirala in pač, kar bo, bo...upam, da čimkasneje.

Sem ti dala samo drugo možnost, ko si se pa sekirala za ločitev  :P  ;D

Daia ti samo uživaj in radi se imejte

www.Astro-Star.net

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #97 on: January 10, 2013, 01:42:44 PM »
Tea  :laugh: :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #98 on: January 10, 2013, 01:45:54 PM »
Mogoče bom spet zmerjana ...  :laugh:

Ampak žensko vdovstvo je kar pogost pojav, ker imajo moški precej krajšo življenjsko dobo. Že če gledam tu okrog nas - moja mami in vse moje sosede, razen ene, so vse vdove, pa niso toliko stare (recimo 55-70 let).

Zato se s tem ne bi obremenjevala. Da je treba živeti vsak trenutek z osebami, ki jih imamo radi, pa naj velja univerzalno, ne samo, če se ustašimo možnosti, da bomo nekoga izgubili, ali pa  prepozno - ko nekoga že izgubimo.

zmerjana  :P ;D

Ne glede na statistiko, je pač treba vzeti življenje z vsemi možnostmi. Ob disonantnih aspektih na 7 hišo je težje pričakovati zlato - ali ne vem kakšno že poroko ...... ;D astrološko statistično gledano  :P

Enkrat sem imela astrološki tečaj in je od 8h udeleženk bilo 5 vdov in še jaz, mlajših od 50 let
8 hiša, pluton, luna in vladarji 7 v teh nekih povezavah. Seveda pa to ne pomeni, da bo to tako v vsakem primeru. Energije se lahko odrazijo tudi na mnogo drugih načinov.

Nisem opazila, da bi ženske kar nehale živeti in dihati  ;D Prav nasprotno, vse uspešne podjetnice, kar bi se lahko spet navezovalo na plotonsko/škorpijonsko moč in možnost preporoda in transformacije.

www.Astro-Star.net

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #99 on: January 10, 2013, 01:58:56 PM »
Mal me potolaži, da ni nujno v vsakem primeru tako  ;)

Drugače pa mal heca ... pol je boljše, da se ne poročiva in sva 'samo' prijatelja  :laugh:

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #100 on: January 10, 2013, 05:16:14 PM »
Ah, ne skrbi. Uživaj življenje.  :-*
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #101 on: January 11, 2013, 01:35:58 PM »
Tako je, kot pravi Maja - uživajmo življenje tukaj in sedaj.

Zelo se izgogibam dajati neke odgovore na podlagi enega aspekta v karti. Če pa že, računam, da imamo vsaj toliko astrološkega znanja in zavedanja, da zadeve, ki jih pišemo tukaj gor niso neke resne astrološke analize, pač pa le nek trenutek prebranega, odziva na to - največkrat želim biti pri tem nekoliko humorna ali pa po škorpijonsko satirična z dajanjem nekih možnosti, vendar nikoli zlonamerna.

Daia se ti opravičujem, če sem ti povzročila kaken siv las, ni bilo tako mišljeno.

Spomnim se, da se mi je to zgodilo tudi nekaj časa nazaj /mogoče celo 3 ali 2 leti nazaj/, ko sem ravno tako zapisala nekaj na kratko - mogoče po škorpijonsko neolepšano - in mi je naša članica potem napisala pismo na privat, kako zelo sem jo prizadela. Kljub mojemu globokemu opravičilu jo ni bilo več na forum - do nekaj časa nazaj - ko se mi je pisno na privat opravičila za svojo reakcijo in sporočila, da je posledično veliko delala na principu, ki sva ga dvignile in ga je sprožil moj stavek tukaj na forumu. Zdaj je spet med nami.

Tako da prosim vesolje, naj bom pravilno razumljena. Bodite v cvetju
www.Astro-Star.net

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #102 on: January 11, 2013, 01:45:23 PM »
Tea, sploh ni bil problem v tvojem podajanju, ampak v mojem neznanju in strahu (premalo vem in poznam vse skupaj in sem videla potem res vse črno takoj in zdaj  :-\)...priznam pa vsem ostalim, da se me je tole čisto preveč dotaknilo in mi povzročilo nemalo žalosti in stresa  :blank: In upam, da mi ne bo predolgo ostalo v spominu, da bom to vlekla ob vsaki situaciji ven.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #103 on: January 11, 2013, 01:50:28 PM »
Daia

Vse ima višji namen, kot se zavedamo, le da smo včasih tako zelo črno/beli - da ne vidimo stvari večplastno. Mogoče je pa vse skupaj le opomin, da ni treba skrbeti za prihodnost, pač pa le za sedanjost in da se v vsakem trenutku počutimo popolnoma srečni in zadovoljni.

Zato .... ŽIVJENJE JE ZDAJ (ne včeraj, niti jutri nič ne pomaga) In ker mnogokrat prelagamo vse na jutri ... kako bo jutri fajn, kako bo fajn na dopustu, kako bo fajn, ko bom imela višjo plačo, kako bo fajn, ko bo to ali ono ..........NE!!!!

Fajn je ta trenutek. Naredimo si ga. CARPE DIEM

www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #104 on: January 11, 2013, 01:56:46 PM »
Daia, zavedaj se, da ima človek svobodno voljo in da se lahko odloča po svojih načelih. Nikoli ni vse zacementirano in nikoli ni vse tako zelo črno. Ja, ok, imaš en aspekt neugoden v karti, vendar je to EDEN na celotno karto. Vsak aspekt se pri različnih ljudeh lahko različno izrazi, vsaj tako jaz razumem zadve. Ja, imam tranzit neugoden recimo, vseeno pa zavestno delam na tem, da ga čimbolje prebrodim in ne pustim recimo, da mi sedaj tranzit ali aspekt vodita življenje, temveč jaz vodim njiju, če rauzmeš, kaj želim povedati.

Ti pošiljam podporo, da te ne bo tako bolelo. Vse bo ok  :-*
9ZK 674