O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja

<< < (96/137) > >>

sasa:

--- Quote from: Rena on March 27, 2013, 06:11:16 PM ---
--- Quote from: sasa on March 26, 2013, 09:41:33 PM ---Mi lahko katera prosim pogleda, kako se bo ena zadeva razrešila? Bo pozitiven odgovor?

Hvala!

:-* :-*

--- End quote ---

Hmm, malo ja, malo ne  :blank: Ne, res, dobila sem odgovor, da je zadeva v teku, da je na neki točki, ko je treba nadaljevat, se pa pojavi že malo utrujenosti in oseba, kar ne ve, ali bi nadaljevala. Žal pa je tu nekje vmes Kraljica čaš, ki malce idealistično gleda na vse in pričakuje nekaj, kar ni uresničljivo. Nekdo, na položaju, ki zadevo odobrava ali pa nekdo, ki pričakuje pozitivno rešeno zadevo, se mora soočiti z realnostjo in mejami. Kot  nasvet pa je tu karta: As palic. Ne dajmo se, bodimo samozavestni, ustvarjalni, pogumni. Če bomo dali prednost ustvarjalnosti pred varnostjo, se lahko preseže ovire.  :-*

Tako so rekle karte in nisem zaznala direktnega ja ali ne  :D

--- End quote ---

Ja, štekam, zakaj. Res je, sem kraljica čaš v tem primeru. Bom pa vsekakor upoštevala nasvet Asa palic.

Hvala ti, Rena  :-*

Nena:

--- Quote from: Rena on March 27, 2013, 05:58:40 PM ---
--- Quote from: Nena on March 24, 2013, 09:36:13 PM ---Jaz bi se tudi malo uštulila 8) Če bo katera pri volji...kak namig za potovanje drug teden :-* Hvalaaa :-*

--- End quote ---

A namig praviš?  ;) Prav. Pred tem potovanjem ali na njem, se ozri vase. Kaj pričakuješ? Poskusi jasno opredelit svoja pričakovanja in jih nato presojaj v skladu s svojimi pričakovanji, ne pa recimo vplivi drugih. Vzami si čas za odmik in v sebi poišči navdih, dobre zamisli (puščavnik). Bodi realna s svojimi pričakovanji, v smislu, da ne boš pričakovala nečesa, kar je sicer v preteklosti bilo zelo lepo, a tega danes več ni. Odpri oči in poglej, kaj je okoli tebe tukaj in zdaj in zna pomeniti prav toliko lepote, če boš le odprta za to. In končno, Ljubimcaaaaaa :). Neka zveza, sorodna duša, uživanje v kakšnem razvajanju...pusti se nečemu novemu  :-*

--- End quote ---

Oooooo hvala Rena.  :-* :-* Si me prijetno presenetila, ker sploh nisem pričakovala odgovora. Glede na to, da peljem malo skupinico ljudi...bom se prepustila trenutku tukaj in zdaj...in delala na tem, da uživam  :)

innocentbutterfly:
hej punce, a mi lahko katera malo razloži kako gre tole? a to kar napišem kaj me zanima pa poveste? nism ravno vešča v teh zadevah, pa še čist fresh sem.  :D

no, če je tko, bi mene zanimal nekaj glede tega
- kako se bo izšlo s fantom iz tujine, ko se prvič srečava, bo preskočila iskrica, bo ostala enaka navezanost in zaljubljenost kot je zdaj? skrbi me, da se ne zgodi ravno najhuje, nič od tega...kar bi zelo bolelo po letu in pol zveze..
- kako bo samo potovanje? letim prvič in sem imela dan nazaj ene grozne sanje o letalski nesreči, ne vem če to kaj pomeni? mam pa malo straha pred letenjem.
- zanima me, če se bo družinska situacija dobro izšla finančno in bomo uspeli rešiti zadevo
- in pa glede službe, poslala sem ene 2 prošnji spet, bo kaj pozitivnih odgovorov?

upam, da tole gre tako, če ne me pa prosim popravite  :)

Jane:

--- Quote from: innocentbutterfly on March 28, 2013, 04:08:15 AM ---hej punce, a mi lahko katera malo razloži kako gre tole? a to kar napišem kaj me zanima pa poveste? nism ravno vešča v teh zadevah, pa še čist fresh sem.  :D

no, če je tko, bi mene zanimal nekaj glede tega
- kako se bo izšlo s fantom iz tujine, ko se prvič srečava, bo preskočila iskrica, bo ostala enaka navezanost in zaljubljenost kot je zdaj? skrbi me, da se ne zgodi ravno najhuje, nič od tega...kar bi zelo bolelo po letu in pol zveze..
- kako bo samo potovanje? letim prvič in sem imela dan nazaj ene grozne sanje o letalski nesreči, ne vem če to kaj pomeni? mam pa malo straha pred letenjem.
- zanima me, če se bo družinska situacija dobro izšla finančno in bomo uspeli rešiti zadevo
- in pa glede službe, poslala sem ene 2 prošnji spet, bo kaj pozitivnih odgovorov?

upam, da tole gre tako, če ne me pa prosim popravite  :)

--- End quote ---

Dobrodošla na našem forumu. Prej si prosim preberi pravila foruma http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,879.0.html in upam, da se nam boš pridružila še pri drugih temah.

innocentbutterfly:
sem prebrala, hvala =) malo mi zgleda prazen ta forum, ali pa se mi samo zdi, so pa zanimive teme  ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version