Author Topic: Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 110971 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #150 on: January 06, 2013, 08:54:39 AM »
Veš, da bo šlo Maja. Popoldne bom šele imela svoj čas  :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #151 on: January 06, 2013, 08:58:55 AM »
Hvala Punce.  :-*

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #152 on: January 06, 2013, 09:10:28 AM »
Kadarkoli. Se ne mudi. Hvala.  :-*
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #153 on: January 06, 2013, 09:11:01 AM »
ejla punce! vse dobro v novem letu :)))) pridno čarajte še naprej :)))

jaz "uživam" v toplicah na rehabilitaciji! kolker sem mislila, da bo luštno si spočit itd, je hudičevo dolgočasno. ves dan sam, edino terapije, nimaš kam na kavo, nič :( pa še sibirski mraz napovedujejo :/ ma bo že :)

dve vprašanji: bolečine v hrbtenici, grozljivo ponoči, bo kaj bolje po terapijah ali bo potrebno kaj radikalnega? veselim se ap enega obiska, ki se je napovedal, ali bo do njega prišlo?  ::)

hvala pikice, katerakoli bo utegnila! :)

mimogrede Rena, do dogodka ni prišlo, bilo je veliko razočaranje :( si me posvarila, da bo lahko, se ni dalo izognit :/

Bom pogledala tole na naslednji pavzi ...  ;)
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #154 on: January 06, 2013, 12:33:20 PM »
ejla punce! vse dobro v novem letu :)))) pridno čarajte še naprej :)))

jaz "uživam" v toplicah na rehabilitaciji! kolker sem mislila, da bo luštno si spočit itd, je hudičevo dolgočasno. ves dan sam, edino terapije, nimaš kam na kavo, nič :( pa še sibirski mraz napovedujejo :/ ma bo že :)

dve vprašanji: bolečine v hrbtenici, grozljivo ponoči, bo kaj bolje po terapijah ali bo potrebno kaj radikalnega? veselim se ap enega obiska, ki se je napovedal, ali bo do njega prišlo?  ::)

hvala pikice, katerakoli bo utegnila! :)

mimogrede Rena, do dogodka ni prišlo, bilo je veliko razočaranje :( si me posvarila, da bo lahko, se ni dalo izognit :/

Po terapijah bo bolje, ampak za res dober učinek boš, kot si že sama omenila, potrebovala nekaj bolj radikalnega. To nekaj bo spremenilo tvoje življenje. Bo dolgotrajno, morala se boš držat določenih stvari, ampak rezultat bo dober.

Obisk ... Tu se bodo stvari hitro obračale. Situacija je nepredvidljiva, zato bi težko rekla ali bo ali ne bo, ker bo šlo za trenutno odločitev. Ne bodi razočarana, če se slučajno zgodi, da do njega ne bo prišlo.
9ZK 656

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #155 on: January 06, 2013, 12:47:40 PM »
hmmm... radikalnega torej... ja sprememba načina življenja... :) upam, da ne spet uradna medicina.

hehe, ne bi mogla bolj trofit glede obiska :) zdaj še moram sam pogruntat, kako ne bit razočaran, če se nečesa veseliš :D ampak ok, si me vnaprej pripravila, vsaj to bo nekoliko olajšalo :))

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #156 on: January 06, 2013, 12:49:13 PM »
Tako je. Sprememba načina življenja. Natanko to se mi je pokazalo. Samo nisem bila prepričana, pa nisem hotela točno napisat.  :o
Toooooo, tarot!

No, glede obiska ... Vsekakor sva naravnani in upava na to, da bo, ane?  ;)
9ZK 656

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #157 on: January 06, 2013, 03:30:20 PM »
seveda :))) hvala ti lepa čarovnica :)))

ps: v zdravilišču srečala zdravnika po "moji meri" - alternativca. dal mi je en nasvet - vsak dan pol žličke himalajske soli v liter ali več vode - in zdravje teče kot urica. če katero kaj več zanima z veseljem napišem.

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #158 on: January 06, 2013, 04:47:50 PM »
aisha, (vsaj) jaz bom z veseljem prebrala  8)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #159 on: January 06, 2013, 08:20:04 PM »
Moja osebna številka  je 9 in tudi letos imam številko 9.

PUŠČAVNIK, itak...kaj drugega tako ni za pričakovati... :(
znamenje device...ohhhh.

Nič tako vzdihovat, vsak simbol ima dobre in slabe strani  ;). Ker je to tvoj življenjski simbol , globoko spoštuješ red in harmonijo, kar je res tudi znamenje device. Najbrž si rada sama, vendar ne vedno. Le takrat, ko se počutiš omejeno, se odmakneš, da zaščitiš svoj osebni prostor in ko postane položaj kaotičen, neurejen, neharmoničen. Sicer pa se lahko ukvarjaš in z ljudmi in z različnimi položaji.

Leto rasti v puščavniku, torej letos, pa:

- najboljše leto za dokončevanje vseh nerešenih stvari iz preteklosti, saj simbolizira prehod

- stvari se dokončno razrešujejo v nove smeri

- nove priložnosti, izzive vam ponujajo starejši ljudje rojeni v znamenju Device ali pomembni starejši moški

- leto čistih, nedotaknjenih vrednot

- potreba po pomenu in vsebini v medosebnih odnosih, sicer raje živite sami

- močna potreba po tišini in samoti, da bi lahko premislili o tistem, kar ste dokončali ali o tistem, kar ste začeli

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #160 on: January 06, 2013, 08:36:15 PM »
Moja osebna je 8 in letošnja je 8 ::)
Kaj pa to pomeni?
Zanima me tudi kako gredo cikli, če sem začela rojstvo z 8, potem to pomeni, da je bil 10 letni cikel v znamenju 8 in potem naslednjih 10 let v znamenju 9, in naslednjih 10 let v znamenju 10....
A prav razmišljam oz. računam?

Sanjalka, za tole bi morala seštevek dneva in meseca prištet vsem letnicam od rojstva dalje. Število do 21 ostane, od 22 naprej pa sešteješ do enomestnega števila. Naredi in boš videla, da ti gredo števila v nekem zaporedju. Neko  zaporedje števil, ki se nato prekine in gre naprej v novem zaporedju. Boš videla. Na hitro sem pokuknila iz datuma rojstva v tvoji karti. Ko si izpolnila eno leto, si začela s ciklom 18 do 21 (4 leta), nato od 4 do 9 (6 let) ipd. Iščem še odgovor, zakaj imamo od cca 1989.leta cikle po 10 let, prej pa so cikli zelo različno dolgi... Ko je presek novega cikla, je čas tega cikla v poudarku prvega števila, vsako leto v tem ciklu pa druga karta prispeva, vpliva na rešitev na poudarku prvega števila. Bolj enostavno ne znam razložiti.

Skratka, leta 2009 si začela nov, desetletni cikel rasti, s štirico. Cesar - avtoriteta, postavljanje meja, voditeljske sposobnosti, odgovornost... V tem ciklu morda začutimo potrebo po selitvi, spremembi, potovanju, novih potezah, odpiranju novih življ.področij, po razčiščevanju odnosa z očetom ali očetovskimi figurami. To zahteva premik v smer, ki nas privede do izvora lastne moči in voditeljski sposobnosti. No, v tem ciklu v barvi Cesarja, je to leto poudarek na 8, da uravnotežiš stvari, ki so bile dosedaj neuravnotežene.

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #161 on: January 06, 2013, 11:41:28 PM »
aisha, (vsaj) jaz bom z veseljem prebrala  8)

tudi jaz!  ;D

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #162 on: January 06, 2013, 11:44:15 PM »
Prosim za en vpogled.
Odnos z eno sodelavko ni najboljši. A bo kaj boljše?

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #163 on: January 07, 2013, 09:22:02 AM »
Preverila bi en biznis, prosim!
Hvala!  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #164 on: January 07, 2013, 10:05:17 AM »
Moja osebna je 8 in letošnja je 8 ::)
Kaj pa to pomeni?
Zanima me tudi kako gredo cikli, če sem začela rojstvo z 8, potem to pomeni, da je bil 10 letni cikel v znamenju 8 in potem naslednjih 10 let v znamenju 9, in naslednjih 10 let v znamenju 10....
A prav razmišljam oz. računam?

Sanjalka, za tole bi morala seštevek dneva in meseca prištet vsem letnicam od rojstva dalje. Število do 21 ostane, od 22 naprej pa sešteješ do enomestnega števila. Naredi in boš videla, da ti gredo števila v nekem zaporedju. Neko  zaporedje števil, ki se nato prekine in gre naprej v novem zaporedju. Boš videla. Na hitro sem pokuknila iz datuma rojstva v tvoji karti. Ko si izpolnila eno leto, si začela s ciklom 18 do 21 (4 leta), nato od 4 do 9 (6 let) ipd. Iščem še odgovor, zakaj imamo od cca 1989.leta cikle po 10 let, prej pa so cikli zelo različno dolgi... Ko je presek novega cikla, je čas tega cikla v poudarku prvega števila, vsako leto v tem ciklu pa druga karta prispeva, vpliva na rešitev na poudarku prvega števila. Bolj enostavno ne znam razložiti.

Skratka, leta 2009 si začela nov, desetletni cikel rasti, s štirico. Cesar - avtoriteta, postavljanje meja, voditeljske sposobnosti, odgovornost... V tem ciklu morda začutimo potrebo po selitvi, spremembi, potovanju, novih potezah, odpiranju novih življ.področij, po razčiščevanju odnosa z očetom ali očetovskimi figurami. To zahteva premik v smer, ki nas privede do izvora lastne moči in voditeljski sposobnosti. No, v tem ciklu v barvi Cesarja, je to leto poudarek na 8, da uravnotežiš stvari, ki so bile dosedaj neuravnotežene.

Rena hvala :-*
Tale zgornji del tvojega odgovora bom morala še malo naštudirati, spodnji del odgovora pa vsekakor velja in sem vesela, da je tako ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.