Nekaj bi vseeno dodala za stalnejše uporabnice in spraševalke v tejle rubriki. Da ne bi kdo mislil, da to ni resno delo in da kaj takega lahko nekdo počne za zabavo. To je resno delo, odgovorno tudi, pa tudi če punci /Maja in Rena/ delata v svojem prostem času. Zato naj samo pripomnim, da je včasih fajn, da se spomnimo nanju tudi s kakšnim darilcem 
Jaz bi rada delala še več, pa mi zadnje čase sploh ne znese. Za računalnikom sem pretežno samo v službi, ampak takrat bognedaj, da bi kdo videl karte na mizi.

Rena, v zadnjih dneh si naredila ogromno vpgledov in imam kar malo slabo vest, ker nisem mogla nič pomagat.

Reno moram pohvaliti tudi pri analizi sanj, saj je tudi na tem področju res zelo dobra.
Rean, msilim, da bi res morala razmisliti v smeri, da bi to počela tudi za denarce, saj le vlagaš v to precej energije, znanja, občutka, kar vsekakor zasluži tudi denarno povračilo.
Maja, prav tako menim, da bi tudi ti morala pričeti to delati proti plačilu, saj ti očitno to leži.
Tea, lepo da si se spomnila 
Ja, zelo mi leži. Moje sanjsko delo bi bilo svetovanje ljudem - malo na podlagi kart, malo kot neka oblika psihoterapije.
Kadar delam vpoglede, mi karte najbolj prikažejo človekovo notranje dogajanje - miselne in čustvene procese, vzorce, želje. Pokažejo mi človekovo najbolj skrito notranjost, psiho. Mogoče zato, ker mi to področje leži in ker hočem, da človek deluje iz svoje prave Biti, se spozna, ugotovi, kako deluje, zakaj se mu nekaj dogaja in hočem, da bi se rešil tistega, kar ga bremeni.
Sem razmišljala že, da bi se mogoč začela s tem preživljat, ampak moj cilj ni samo nabiranje denarja, temveč tudi učinkovita pomoč. Področje vedeževanja, ezoterike ipd. je žal precej na slabem glasu. Ker je polno nekih šalabajzerjev. Smešno pa je, da imajo ravno ti največje dobičke. Zato, ker človeku povedo tisto, kar želi slišat - ta človek je potem zadovoljen, širi glas, se tudi sam vrača nazaj, zavajanje se nadaljuej, denar teče ... Nočem iti v to. Ker sem za resnico in poštenost. Povprečna stranka (in teh je največ), želi, da ji poveš točen datum, kdaj se bo kaj zgodilo, kaj mora naredit, kako naj se odloči. Jaz tega ne morem in nočem. Za vpogled v Resnico mora biti človek precej zrel, mora znat sprejet, kar sliši in se sprijaznit s stvarmi, tudi, če niso po njegovi volji. Če bi se spustila v to, bi sprejemala samo take stranke.
Pred kratkim sem delala vpogled neki sodelavki, v zvezi z ljubeznijo, seveda. Šlo je za neko novo poznanstvo. Povedala sem, kako delujeta - kot posameznika in kako bi delovala kot celota itd. In vse tisto, kar je najbolj potrebno, če hočeta, da se bo kaj razvilo (ker noben odnos ni usoden in samoumeven in ne obstane za vsako ceno, ne glede na to, kaj vse partnerja počneta) ... Je pa rekla "A to je to?"

Ja, to je TO. To je bistvo, to je tisto, kar ti bo koristilo tekom celega življenja, ne samo v odnosu do tega človek, ampak ri vseh zadevah.
Ozkoglednost. Želijo, da rešuješ njihove težave, da jim daješ zagotovila ... S takimi se žal ne bom šla. Ker tak človek te ob svojem porazu, ker se ni znal obvladat in mu je spodletelo, oblati, namesto, da bi se že na začetku zazrl vase in pravilno deloval.
Skratka, ta in še nekaj sodelavk zdaj hodijo k neki ženski, ki jim je mastno zaračunala, poleg tega pa še progala "patanuštre" (rožne vence), da jih nosijo okrog vratu - uresničilo se pa od napovedanega še nič ni.
Prihodnost ni usojena in absolutna. Oblikujemo jo s svojimi dejanji in miselnimi procesi. Zato je brez veze dajat neumne napovedi z zelo fiksnim časom.
Rada bi delala na kvaliteti, ne na kvantiteti.
In zato se nisem še spuščala v to. Niti sama ne morem/ne upam še začet ...