Author Topic: Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 110952 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #210 on: January 08, 2013, 09:09:56 PM »
Ej punce, hvala. Res mi, gotovo lahko rečem tudi nama, pomeni, da ste opazile najino delo. Res je, kot je rekla Tea, tega ne narediva kar tako z levo roko. Vsaj jaz se še vedno učim in ob polaganju kart ni kar en dva tri klik, pa že vidim sliko. Potrebujem svoj čas, tudi mir, da se lahko posvetim "sliki" in poskusim začutiti zgodbo postavitve.

Kot je napisala Maja, tudi jaz najbolj uživam, kadar se nekdo resnično želi poglobiti v svoj položaj, psiho, dušo in si pomagati pri napredovanju.

Je pa nekaj. Majo čaka izpit in diploma, mene diploma. Obe bi raje delali vpoglede tarot in druge, nama ljube vsebine, a obe morava končno končati to, kar od naju pričakuje, bom rekla, materialna stvarnost. Zato bova v januarju malo več časa posvetili svojim obveznostim in prosiva za strpnost, če bo kakšen odgovor potreboval več časa.

Ste pa zlate...lepo je biti tu in z vami. Hvala  :-* :-* :-*

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #211 on: January 08, 2013, 09:13:26 PM »
Jaz imam isti problem. Ljudje enostavno niso sposobni dojet resnice. Trenutno osebno prehajam skozi tisto fazo kontrol frika... Tako kot je Maja rekla, SAMI se odločamo za dejanja in skupek vsega ti potem da končni rezultat. Nikoli ni nič zapisano v kamen. Četudi si danes želim nečesa, pa mi nekdo reče, da bom to dobila. Ko to res dobim, je še vedno na meni, da rečem ja ali ne. To je čar človekove svobodne volje.

Definitivno bi bila taka skupina zelo dobrodošla, bila bi nekaj nevsakdanjega, vendar hkrati zelo lepega. Jaz idejo zelo podpiram.

Drugače pa ja, ljudje dejansko na nas še vedno gledajo kot na čarovnice. Še vedno gledam odzive nekaterih ljudi, od začetka me je še ganilo, sedaj si pa mislim, karkoli pač že, važno, da jaz vem, pri čem sem.
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #212 on: January 08, 2013, 10:01:37 PM »
Preverila bi en biznis, prosim!
Hvala!  :-*
Sprva se bo potrebno kar potrudit, se dokazati pred konkurenco. Konkurenco obrniti tako, da iz tega potegneš korist, kontrolirati čustva, da ne boš prehitro odnehala, se zjezila. Ne smeš graditi na preteklih uspehih, oziroma se zanesti, da zadošča doslej storjeno. Storiti moraš mogoče še kaj drugače, če se da. Možen je nov začetek projekta, samo ne brez truda.

Zadetek!  ;)
Sem bila že vsa jezna dopoldne, pa se spomnim na vpogled.  :D
Delam po najboljših močeh... kar pač lahko.
Hvala še enkrat!  :-*

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #213 on: January 09, 2013, 01:07:27 AM »
Jaz bi tudi prosila za en vpogled...moje potovanje je pred vrati. Bo bolj delavno ali bolj počitniško? Tokrat ne dobim kakega pametnega občutka...čutim pa, da nekaj se bo tam zgodilo. Lahko kak namig prosim?? Hvalaaaa :-*

Tvoje potovanje bo zabavno in zanimivo. Čisto počitniško v smislu, da boš pretežno v mirovanju, kar pozabi, da bo.  ;)
Dobro ti bo delo, da se boš odmaknila od domačega okolja. V tem času znaš prit do nekih zaključkov, ki jih do sedaj nisi utegnila naredit, ali pa pa boš pridobila neko znanje, informacije, prebliske, ki ti bodo pomagali.
Ti samo uživaj.

MAja..samo javljam, da je daleč od mirovanja in poležavnaja...v bistvu presenteljivo veliko dela je za ta čas...do zaključkov še nisem prišla..sicer pa imam še 12 dni pred sabo...je pa vsekakor zanimivo...zabavno pa ??? hmmmm..no ja lahko se tudi tako vidi :) Hvala ti  :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #214 on: January 09, 2013, 07:19:57 AM »
Jaz bi tudi prosila za en vpogled...moje potovanje je pred vrati. Bo bolj delavno ali bolj počitniško? Tokrat ne dobim kakega pametnega občutka...čutim pa, da nekaj se bo tam zgodilo. Lahko kak namig prosim?? Hvalaaaa :-*

Tvoje potovanje bo zabavno in zanimivo. Čisto počitniško v smislu, da boš pretežno v mirovanju, kar pozabi, da bo.  ;)
Dobro ti bo delo, da se boš odmaknila od domačega okolja. V tem času znaš prit do nekih zaključkov, ki jih do sedaj nisi utegnila naredit, ali pa pa boš pridobila neko znanje, informacije, prebliske, ki ti bodo pomagali.
Ti samo uživaj.

MAja..samo javljam, da je daleč od mirovanja in poležavnaja...v bistvu presenteljivo veliko dela je za ta čas...do zaključkov še nisem prišla..sicer pa imam še 12 dni pred sabo...je pa vsekakor zanimivo...zabavno pa ??? hmmmm..no ja lahko se tudi tako vidi :) Hvala ti  :-*

Uživaj še naprej!
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #215 on: January 09, 2013, 07:33:26 AM »
Drugače pa ja, ljudje dejansko na nas še vedno gledajo kot na čarovnice. Še vedno gledam odzive nekaterih ljudi, od začetka me je še ganilo, sedaj si pa mislim, karkoli pač že, važno, da jaz vem, pri čem sem.

Pa ne toliko kot čarovnice, bolj nas vidijo kot neke čudake. Pa takoj tisti strah ... Mislijo, da imaš neke posebne moči. Tarot in ostalo je pa samo orodje - kot kladivo, klešče, škarje, kuhalnica, glavnik za lase, telefon, karkoli.  ;D Vsak ga lahko uporablja. Samo, kaj vse kroži naokrog, o uporabi teh orodij ...   ::) Me včasih kdo vpraša, če je res, če je to treba tako in tako ... Se samo smejim.  :laugh:
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #216 on: January 09, 2013, 07:38:29 AM »

Ti samo uživaj.

Saturn a ne hehehehe
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #217 on: January 09, 2013, 07:41:51 AM »
Ej punce, hvala. Res mi, gotovo lahko rečem tudi nama, pomeni, da ste opazile najino delo. Res je, kot je rekla Tea, tega ne narediva kar tako z levo roko. Vsaj jaz se še vedno učim in ob polaganju kart ni kar en dva tri klik, pa že vidim sliko. Potrebujem svoj čas, tudi mir, da se lahko posvetim "sliki" in poskusim začutiti zgodbo postavitve.

Kot je napisala Maja, tudi jaz najbolj uživam, kadar se nekdo resnično želi poglobiti v svoj položaj, psiho, dušo in si pomagati pri napredovanju.

Je pa nekaj. Majo čaka izpit in diploma, mene diploma. Obe bi raje delali vpoglede tarot in druge, nama ljube vsebine, a obe morava končno končati to, kar od naju pričakuje, bom rekla, materialna stvarnost. Zato bova v januarju malo več časa posvetili svojim obveznostim in prosiva za strpnost, če bo kakšen odgovor potreboval več časa.

Ste pa zlate...lepo je biti tu in z vami. Hvala  :-* :-* :-*

Obe se še učiva. To so stvari, ki se jih človek uči celo življenje. Ker je zgodba, ki jo govori tarot vseobsežna. V sebi ima vse, kar obstaja na tem svetu. In je unikatna za vsakega človeka, situacijo. Mogoče tu ne bi "učenje" sploh bil primeren izraz ... Bolj gre za to, da znaš tarot občutit, naučit na pamet se ga tako ne da. Vsaka karta govori več različnih zgodb. Tarot = življenje, pot življenja. In s tem, ko spoznavam življenje, lažje spoznavam tudi tarot.

Kot je napisala že Rena, malo sva na tesnem s časom ... Bova delali vpoglede, ampak mogoče bo kdaj trajalo dan ali dva ... Bova pa vedno odgovorili na vaša vprašanja.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #218 on: January 09, 2013, 08:44:45 AM »
Baje bodo v Mariboru odprli romsko restavracijo, ki bo poleg hrane nudila še vedeževanje. Zanimiva kombinacija.  ;)
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #219 on: January 09, 2013, 09:01:41 AM »
Dobro so se spomnili, ziher bo laufala  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #220 on: January 09, 2013, 09:05:37 AM »
Baje bodo v Mariboru odprli romsko restavracijo, ki bo poleg hrane nudila še vedeževanje. Zanimiva kombinacija.  ;)

To pa super, upam, da bo tudi romska glasba, ki je meni tako zelo všeč.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #221 on: January 09, 2013, 09:14:50 AM »

Pa ne toliko kot čarovnice, bolj nas vidijo kot neke čudake. Pa takoj tisti strah ... Mislijo, da imaš neke posebne moči. Tarot in ostalo je pa samo orodje - kot kladivo, klešče, škarje, kuhalnica, glavnik za lase, telefon, karkoli.  ;D Vsak ga lahko uporablja. Samo, kaj vse kroži naokrog, o uporabi teh orodij ...   ::) Me včasih kdo vpraša, če je res, če je to treba tako in tako ... Se samo smejim.  :laugh:

Ja, čarovnica sem tukaj uporabila v negativnem pomenu besede... Kolikokrat jaz naletim na take komentarje, pa vseeno vedno rečem, da če hoče verjeti in sprejeti bo, drugače pač ne.

se mi zdi, da imajo ljudje še vedno v glavi čarovnice so črna magija, lahko te zacoprajo in ne vem kaj še vse. Kakšne komentarje sem že slišala kdaj, se samo smejim lahko  ;D

Sem pa sama imela včasih totalni strah na glas povedat, da sem intuitivec in da določene zadeve čutim, vidim, vem, uporabljam tarot, astrologijo, itd. Sedaj se ne skrivam več.
9ZK 674

Offline roberta

• Novinec
  • *
« Reply #222 on: January 09, 2013, 09:16:37 AM »
tudi jaz mam to leto 9,
osebna karta pa 5

5 kot jaz  :D. Takšni ljudje močno cenimo družino in okrog sebe ustvarjamo vezi, nekakšno razširjeno družino, kamor se podamo. Smo vdani  :o, praktični, usmerjeni k skupnosti. Visoko cenimo učenje in poučevanje (res  :D ). Primerni za dajanje in in sprejemanje na področjih poučevanja, svetovanja in vodenja. Zanima nas, na kakšne načine bi lahko uresničili zamisli. Vlečejo nas ustvarjalne umetnosti. Glasbo imamo radi (kako res). Pomembno duhovno delo, filozofska narava...

Cikel rasti 9, Puščavnik:
- najboljše leto za dokončevanje vseh nerešenih stvari iz preteklosti, saj simbolizira prehod
- stvari se dokončno razrešujejo v nove smeri
- nove priložnosti, izzive vam ponujajo starejši ljudje rojeni v znamenju Device ali pomembni starejši moški
- leto čistih, nedotaknjenih vrednot
- potreba po pomenu in vsebini v medosebnih odnosih, sicer raje živite sami
- močna potreba po tišini in samoti, da bi lahko premislili o tistem, kar ste dokončali ali o tistem, kar ste začeli

Hvala Rena, kako res je vse!

In puščavnik za to leto, se že kaže.
Že konec lanskega leta sem se nekako potegnila vase.
Kot da sem naveličana tega kaosa vsepovsod in stalnega hitenja...hinavščine, tekmovalnosti, dokazovanja,...
Ni lepšega kot mirni večeri z otrokom in možem...ko pustiš iz misli ves ta nori svet.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #223 on: January 09, 2013, 09:21:12 AM »
roberta, kako meni manjka več takih mirnih dni ...  :'(
9ZK 656

Offline roberta

• Novinec
  • *
« Reply #224 on: January 09, 2013, 09:23:32 AM »
Tudi jaz bi se rada obema (Rena in Maja) zahvalila za vajino dobrosrčnost.
Hvala, da s svojim znanjem pomagata reševat naše težave in tegobe.
Res sta zlati.
Hvala