Author Topic: Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 110949 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline roberta

• Novinec
  • *
Re: Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #225 on: January 09, 2013, 09:28:19 AM »
roberta, kako meni manjka več takih mirnih dni ...  :'(

Maja, želim ti da čimprej dokončaš diplomo in vse izpite...najdeš službo po svojem okusu in potem...
Potem bo tudi več časa za družino.
Tudi tvoj kaos nebo večen  :D
Dobrota je zmeraj poplačana!

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #226 on: January 09, 2013, 09:30:59 AM »
Ej punce, hvala. Res mi, gotovo lahko rečem tudi nama, pomeni, da ste opazile najino delo. Res je, kot je rekla Tea, tega ne narediva kar tako z levo roko. Vsaj jaz se še vedno učim in ob polaganju kart ni kar en dva tri klik, pa že vidim sliko. Potrebujem svoj čas, tudi mir, da se lahko posvetim "sliki" in poskusim začutiti zgodbo postavitve.

Kot je napisala Maja, tudi jaz najbolj uživam, kadar se nekdo resnično želi poglobiti v svoj položaj, psiho, dušo in si pomagati pri napredovanju.

Je pa nekaj. Majo čaka izpit in diploma, mene diploma. Obe bi raje delali vpoglede tarot in druge, nama ljube vsebine, a obe morava končno končati to, kar od naju pričakuje, bom rekla, materialna stvarnost. Zato bova v januarju malo več časa posvetili svojim obveznostim in prosiva za strpnost, če bo kakšen odgovor potreboval več časa.

Ste pa zlate...lepo je biti tu in z vami. Hvala  :-* :-* :-*

... za lektoriranje sem jaz pravi naslov :) ...

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #227 on: January 09, 2013, 09:34:20 AM »
roberta, kako meni manjka več takih mirnih dni ...  :'(

Maja, želim ti da čimprej dokončaš diplomo in vse izpite...najdeš službo po svojem okusu in potem...
Potem bo tudi več časa za družino.
Tudi tvoj kaos nebo večen  :D
Dobrota je zmeraj poplačana!

Izpit in diploma nista tak problem kot tale delovnik ...  ???
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #228 on: January 09, 2013, 09:46:21 AM »
Ej punce, hvala. Res mi, gotovo lahko rečem tudi nama, pomeni, da ste opazile najino delo. Res je, kot je rekla Tea, tega ne narediva kar tako z levo roko. Vsaj jaz se še vedno učim in ob polaganju kart ni kar en dva tri klik, pa že vidim sliko. Potrebujem svoj čas, tudi mir, da se lahko posvetim "sliki" in poskusim začutiti zgodbo postavitve.

Kot je napisala Maja, tudi jaz najbolj uživam, kadar se nekdo resnično želi poglobiti v svoj položaj, psiho, dušo in si pomagati pri napredovanju.

Je pa nekaj. Majo čaka izpit in diploma, mene diploma. Obe bi raje delali vpoglede tarot in druge, nama ljube vsebine, a obe morava končno končati to, kar od naju pričakuje, bom rekla, materialna stvarnost. Zato bova v januarju malo več časa posvetili svojim obveznostim in prosiva za strpnost, če bo kakšen odgovor potreboval več časa.

Ste pa zlate...lepo je biti tu in z vami. Hvala  :-* :-* :-*

... za lektoriranje sem jaz pravi naslov :) ...

Pa jaz tudi  ;D
9ZK 674

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #229 on: January 09, 2013, 12:13:01 PM »
Jaz bi tudi prosila za en vpogled...moje potovanje je pred vrati. Bo bolj delavno ali bolj počitniško? Tokrat ne dobim kakega pametnega občutka...čutim pa, da nekaj se bo tam zgodilo. Lahko kak namig prosim?? Hvalaaaa :-*

Tvoje potovanje bo zabavno in zanimivo. Čisto počitniško v smislu, da boš pretežno v mirovanju, kar pozabi, da bo.  ;)
Dobro ti bo delo, da se boš odmaknila od domačega okolja. V tem času znaš prit do nekih zaključkov, ki jih do sedaj nisi utegnila naredit, ali pa pa boš pridobila neko znanje, informacije, prebliske, ki ti bodo pomagali.
Ti samo uživaj.

MAja..samo javljam, da je daleč od mirovanja in poležavnaja...v bistvu presenteljivo veliko dela je za ta čas...do zaključkov še nisem prišla..sicer pa imam še 12 dni pred sabo...je pa vsekakor zanimivo...zabavno pa ??? hmmmm..no ja lahko se tudi tako vidi :) Hvala ti  :-*

Saturn a ne hehehehe
[/quote

Jap Jane...in ni zabavno sploh ???...še posebej ne danes :'(
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #230 on: January 09, 2013, 12:42:26 PM »
Jaz bi tudi prosila za en vpogled...moje potovanje je pred vrati. Bo bolj delavno ali bolj počitniško? Tokrat ne dobim kakega pametnega občutka...čutim pa, da nekaj se bo tam zgodilo. Lahko kak namig prosim?? Hvalaaaa :-*

Tvoje potovanje bo zabavno in zanimivo. Čisto počitniško v smislu, da boš pretežno v mirovanju, kar pozabi, da bo.  ;)
Dobro ti bo delo, da se boš odmaknila od domačega okolja. V tem času znaš prit do nekih zaključkov, ki jih do sedaj nisi utegnila naredit, ali pa pa boš pridobila neko znanje, informacije, prebliske, ki ti bodo pomagali.
Ti samo uživaj.

MAja..samo javljam, da je daleč od mirovanja in poležavnaja...v bistvu presenteljivo veliko dela je za ta čas...do zaključkov še nisem prišla..sicer pa imam še 12 dni pred sabo...je pa vsekakor zanimivo...zabavno pa ??? hmmmm..no ja lahko se tudi tako vidi :) Hvala ti  :-*

Saturn a ne hehehehe
[/quote

Jap Jane...in ni zabavno sploh ??? ...še posebej ne danes :'(

Ojoj pošiljam malo podpore, ampak sej veš saturn tala tudi nagrade, ne se dat  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #231 on: January 09, 2013, 02:01:54 PM »
Hvala za suport :-* :-* Čakam nagrado  ;)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #232 on: January 09, 2013, 02:13:59 PM »
Hvala za suport :-* :-* Čakam nagrado  ;)

Ti pošiljam podporo :-* :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #233 on: January 09, 2013, 05:50:52 PM »

Ti samo uživaj.

Saturn a ne hehehehe
[/quote

Jap Jane...in ni zabavno sploh ???...še posebej ne danes :'(

Včeraj in danes je marsov kvadrat s saturnom. Mene danes dobesedno vleče v vodoravno. Za nobeno delo nisem.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #234 on: January 09, 2013, 05:55:38 PM »
Jaz sem se pa po dolgem času danes zjutraj takoj sestavila.  :o

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #235 on: January 09, 2013, 06:15:55 PM »
Jaz sem se pa po dolgem času danes zjutraj takoj sestavila.  :o

Super, paše, ane. Jz sem v zadnjem času energetsko tudi boljše, čeprav ne vstanem glih kamot.

Hvala za naslove za lektoriranje  :-* :-* :-*

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #236 on: January 09, 2013, 07:16:35 PM »
Jaz sem tudi energetsko boljše, čeprav mi je danes totalno ven sekalo, da nekoga nekam pošljem  ;D
9ZK 674

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #237 on: January 10, 2013, 12:09:47 AM »
Maja in Rena- hvala obema!   :D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #238 on: January 10, 2013, 08:55:47 AM »
Preverila bi en biznis, prosim!
Hvala!  :-*
Sprva se bo potrebno kar potrudit, se dokazati pred konkurenco. Konkurenco obrniti tako, da iz tega potegneš korist, kontrolirati čustva, da ne boš prehitro odnehala, se zjezila. Ne smeš graditi na preteklih uspehih, oziroma se zanesti, da zadošča doslej storjeno. Storiti moraš mogoče še kaj drugače, če se da. Možen je nov začetek projekta, samo ne brez truda.

Zadetek!  ;)
Sem bila že vsa jezna dopoldne, pa se spomnim na vpogled.  :D
Delam po najboljših močeh... kar pač lahko.
Hvala še enkrat!  :-*

Rena, feedback... ;-)
Preveč sem računala na to, da je prvi uspeh pokazatelj drugega.  ;) Priznam.  :embarrassed:
Morala bi vsaj malo drugače zastaviti zadevo, obrnit stvari, prikazat drugače kot prvič. Pa še tajming je bil neugoden, tako da se bom potegovala za nov datum nekje sredi marca ali aprila.
Rezultat je 5x slabši kot prejšnjič, še vedno pa soliden.
Je pa zadeva za sabo potegnila novo priložnost, ponudbo, zelo mamljivo, seveda se bom pa morala dobro predstavit.  :D
 :-*

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #239 on: January 10, 2013, 09:00:29 AM »
Jaz sem tudi energetsko boljše, čeprav mi je danes totalno ven sekalo, da nekoga nekam pošljem  ;D

haha, po dolgem času sem imela tudi jaz pretežno tak dan in sem mojmu rekla, da sem bolj za v norišnico kot porodnišnico  :laugh:
Danes pa ok, hvalabogu  :) Upam, da tudi ti!