Prosila bi za en zdravniški pregled. 
Čudno je tole z mojim kašljem. Sicer skrbi vse okrog mene bolj kot mene, ampak vseeno... Rena, Maja, lahko katera pokuka v karte? Gre le za zoprn podaljšek viroze ali sem bolj za na Golnik?
Hvala! 
Pika, ne bo hudega. Tole je še del viroze in ne bo kar takoj še dobro. Bodi potrpežljiva. S kašljem in s sabo. Mogoče že misliš, da se ne bo nikooooli končal, ampak jaz te vidim v prihodnosti popolnoma zdravo. Na hitro pa ne bo šlo - bolj si boš želela, bolj boš trmasta in nestrpna, bolj se ti bo vleklo. Tole rabi svoj čas, da preneha.
Takole sem bila jaz enkrat bolna (5-6 let nazaj): Najprej viroza - vročino sem imela 1 mesec!

Kašljala sem še potem 6 tednov. Pa vsak teden bolečine v ledvicah. Sploh sem imela takrat nonstop vnetja ledvic - potem nikoli več v življenju. Vsake nekaj dni sem bila pri zdravniku, kot nek hipohonder. Pa nič na ledvicah ... Me je tako psihiralo, sem mislila, da se sploh ne bom več pozdravila. Potem enkrat so me pa res ledvica ornk napadla, nisem vedela, kaj me boli - ledvica, maternica, želodec, črevo ...
Je bila pa to posledica strahu, v katerem sem takrat kar dolgo živela (2 leti napetosti, negotovosti) ...