Author Topic: Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 110841 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #255 on: January 11, 2013, 11:08:01 AM »
Res je Maja. So me postavili v šah mat pozicjo. Naj se tvoje besede pozlatijo. :-* :-*
Res iz srca hvalaaaa :-* :-* To mi res rabi ta trenutek :)

Malenkost.
Bodi mi dobro!
9ZK 656

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #256 on: January 11, 2013, 03:16:32 PM »
Jaz sem se pa po dolgem času danes zjutraj takoj sestavila.  :o

super, a damo vadbo 2x na teden  :o 8)

A veš da kar bi 2x na teden.  :D

Danes me pa pljuča bolijo. Sumljiva sem sama sebi. Ni to čist ok. S čudnimi podočnjaki po svetu skačem. Nisem pa švoh. Hmmm.
So mi slikali pljuča pred enim mesecem pa so bila perfektna. Nič čudnega, da perfektno kašljam.  ;D

Pljuča te bolijo in te bodo dokler se psihično ne izkašljaš.  :o
Mi smo nepotrpežljivi, bi radi vse takoj, ampak tudi tlačila nisi stvari vase le čez noč ampak leta in leta, tko da če še kak dan traja ni treba da te je strah.
Bolj ko boš "izkašljevalni ventil" odprla in vsem brez olepševanja povedala kaj si misliš in kako čutiš, prej bo mir.
Pa ne boj se tega, saj ne boš žaljiva, jim ne boš očitala, ni potrebe.
Obrni se vase in jim govori le o tem kako se počutiš, opisuje svoje občutke, priznaj da so te ranili, razočarali, ... s tem nikogar ne ogrožaš, ker ga ne napadaš in taka razčiščevanja so veliko bolj produktivna in odrešujoča, kot pa bitka za moč, kdo bo komu več za nazaj pa po možnosti še naprej očital.

Aja, pa dihat ne pozabit  ;D :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #257 on: January 11, 2013, 05:29:02 PM »
Jaz sem se pa po dolgem času danes zjutraj takoj sestavila.  :o

super, a damo vadbo 2x na teden  :o 8)

A veš da kar bi 2x na teden.  :D

Danes me pa pljuča bolijo. Sumljiva sem sama sebi. Ni to čist ok. S čudnimi podočnjaki po svetu skačem. Nisem pa švoh. Hmmm.
So mi slikali pljuča pred enim mesecem pa so bila perfektna. Nič čudnega, da perfektno kašljam.  ;D

Pljuča te bolijo in te bodo dokler se psihično ne izkašljaš.  :o
Mi smo nepotrpežljivi, bi radi vse takoj, ampak tudi tlačila nisi stvari vase le čez noč ampak leta in leta, tko da če še kak dan traja ni treba da te je strah.
Bolj ko boš "izkašljevalni ventil" odprla in vsem brez olepševanja povedala kaj si misliš in kako čutiš, prej bo mir.
Pa ne boj se tega, saj ne boš žaljiva, jim ne boš očitala, ni potrebe.
Obrni se vase in jim govori le o tem kako se počutiš, opisuje svoje občutke, priznaj da so te ranili, razočarali, ... s tem nikogar ne ogrožaš, ker ga ne napadaš in taka razčiščevanja so veliko bolj produktivna in odrešujoča, kot pa bitka za moč, kdo bo komu več za nazaj pa po možnosti še naprej očital.

Aja, pa dihat ne pozabit  ;D :-*

Hvala Nensi!  :-*
Sej napredujem. Samo ne prav hitro.
Napredovala sem do te mere, da... recimo... povem. In to na način, ki ga opisuješ.
Napredovat moram pa še v to smer, da se ne bom sekirala, če bo drugi užaljen. Vse vem... da ni moja stvar, moj problem... samo težko mi je pa dejansko tako delovat, vsaj večinoma.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #258 on: January 11, 2013, 07:00:27 PM »
A še lahko kdo meni, PROSIM, pogleda v karte.
Najprej me zanima, ali se je zdaj zares končalo med mano in njim?
In še; kako mi kaže za ljubezen, na splošno, v letu 2013?
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #259 on: January 11, 2013, 08:00:00 PM »
mene je tudi tri dni nazaj pri mojih rosnih 37ih vsekalo v krizu :o
in se ne sprasujem, ce se cudno lezala al kaj podobnega-sprasujem se, kaj tezkega "nosim"(pa se mi ne zdi, da nosim...zadeve, ki so me teden dni se dol tolkle, so se unesle...mogoce zapoznela reakcija!?)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #260 on: January 11, 2013, 08:21:08 PM »
mene je tudi tri dni nazaj pri mojih rosnih 37ih vsekalo v krizu :o
in se ne sprasujem, ce se cudno lezala al kaj podobnega-sprasujem se, kaj tezkega "nosim"(pa se mi ne zdi, da nosim...zadeve, ki so me teden dni se dol tolkle, so se unesle...mogoce zapoznela reakcija!?)

Moi, kero uro posta si pricoprala!  :o

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #261 on: January 12, 2013, 11:45:02 AM »
 :o :o
sploh nisem vidla!

aha, spet neko znamenje 8) kaj bi lahko pa to pomenilo?!!?

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #262 on: January 12, 2013, 11:56:19 AM »
   0  Stvarnikovo sporočilo ljubezni.

1  Bodite pozorni na svoje misli; zato razmišljajte samo o svojih željah, ne o strahovih, saj privlačite
         tisto o čemer razmišljate.

2  Ohranite vero in ne izgubljajte upanja.

3  Jezus ali kako drugo nebeško bitje vam stoji ob strani in vam pomaga.

4  Angeli vam nudijo oporo v dani situaciji.

5  Obeta se vam pozitivna sprememba.

6  Vse strahove, povezane s posvetnim/materialnim svetom, predajte Bogu in angelom.
          Uravnotežite misli med materialnim in duhovnim.

7   Ste na pravi poti, zato se ne ustavljajte.

8  Naproti vam prihaja obilje.

9  Brez odlašanja se začnite ukvarjati s svojim življenjskim poslanstvom.

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #263 on: January 12, 2013, 12:05:03 PM »
torej, naproti mi prihaja obilje, stvarrnik mi pa stirikratno sporoca, da me ima rad  ;D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #264 on: January 12, 2013, 12:08:05 PM »
Preverila bi en biznis, prosim!
Hvala!  :-*
Sprva se bo potrebno kar potrudit, se dokazati pred konkurenco. Konkurenco obrniti tako, da iz tega potegneš korist, kontrolirati čustva, da ne boš prehitro odnehala, se zjezila. Ne smeš graditi na preteklih uspehih, oziroma se zanesti, da zadošča doslej storjeno. Storiti moraš mogoče še kaj drugače, če se da. Možen je nov začetek projekta, samo ne brez truda.

Zadetek!  ;)
Sem bila že vsa jezna dopoldne, pa se spomnim na vpogled.  :D
Delam po najboljših močeh... kar pač lahko.
Hvala še enkrat!  :-*

Rena, feedback... ;-)
Preveč sem računala na to, da je prvi uspeh pokazatelj drugega.  ;) Priznam.  :embarrassed:
Morala bi vsaj malo drugače zastaviti zadevo, obrnit stvari, prikazat drugače kot prvič. Pa še tajming je bil neugoden, tako da se bom potegovala za nov datum nekje sredi marca ali aprila.
Rezultat je 5x slabši kot prejšnjič, še vedno pa soliden.
Je pa zadeva za sabo potegnila novo priložnost, ponudbo, zelo mamljivo, seveda se bom pa morala dobro predstavit.  :D
 :-*

Tole se je odvilo po napovedih.
Zdaj delam na tejle novi zadevi. Zelo resno so zagrabili, vsaj tako izgleda. Je pa tujina spet.
Prosim za vpogled, če ima katera čas.
Hvala!  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #265 on: January 12, 2013, 12:08:43 PM »
torej, naproti mi prihaja obilje, stvarrnik mi pa stirikratno sporoca, da me ima rad  ;D

Stvarnik te obilno obožuje.  ;)

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #266 on: January 12, 2013, 12:10:24 PM »
jep in zato se mu (skoraj) vsak vecer zahvalim :)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #267 on: January 13, 2013, 03:38:59 AM »

Dajva najprej splošno ... V letošnjem letu imaš priložnost in v svojih rokah vsa sredstva, da ljubezensko področje urediš po svojih željah. Bolj boš dajala poudarek sebi. Kot osebi, kot ženski.

Glede odnosa, za katerega sprašuješ ... Zanimivo se mi kaže. Sta v tem času, ko si čakala na odgovor že zgladila zadevo ali pa sploh ni bilo nobenega konkretnega konca? Ne vidim, da se ne bi nadaljevalo. Je pa ta človek zelo pomemben v tvojem življenju. Skozi različne vzpone in padce si bila deležna mnogih lekcij. Šla si že skozi nebesa in pekel.
On mi deluje kot človek, ki ima močan karakter - občutek daje, da je vsemogočen. Praktičen, sposoben, zanesljiv, trden. (V odnosu je lahko precej taktičen in odrezav. Ti pa premišljena.) In vse te lastnosti se skozi čas, ki ga preživljaš z njim, postajajo tudi tvoje lastnosti. Si pa s časom vedno bolj sama trdna, ne samo z njim - in to ti bo pomagalo pri tem, kar sem napisala v zgornjem odstavku (za 2013).
« Last Edit: January 13, 2013, 04:50:27 AM by Maja »
9ZK 656

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #268 on: January 13, 2013, 08:30:15 AM »

Glede odnosa, za katerega sprašuješ ... Zanimivo se mi kaže. Sta v tem času, ko si čakala na odgovor že zgladila zadevo ali pa sploh ni bilo nobenega konkretnega konca? Ne vidim, da se ne bi nadaljevalo. Je pa ta človek zelo pomemben v tvojem življenju. Skozi različne vzpone in padce si bila deležna mnogih lekcij. Šla si že skozi nebesa in pekel.
On mi deluje kot človek, ki ima močan karakter - občutek daje, da je vsemogočen. Praktičen, sposoben, zanesljiv, trden. (V odnosu je lahko precej taktičen in odrezav. Ti pa premišljena.) In vse te lastnosti se skozi čas, ki ga preživljaš z njim, postajajo tudi tvoje lastnosti. Si pa s časom vedno bolj sama trdna, ne samo z njim - in to ti bo pomagalo pri tem, kar sem napisala v zgornjem odstavku (za 2013).

Hvala za odgovor, Maja.

Midva sva se  v bistvu v dobro obeh, odločila, da ne nadeljujeva v parterstvu. Vezo sva končala že konec novembra...tam nekje...
Ampak on še kar vztraja, da sva v stikih, da me kliče - redno- , meni pa do tega ni več.Zdi se mi brez pomena, rada bi vse ali pa nič... Iz njegove strani čutim, da me noče spustiti iz svojega življenja, čeprav ni več zainteresirana za najino vezo..

Prav si ga opisala, tudi mene... ;)

V letošnejm ali vsaj v naslednjem letu bi rada nov začetek, novo vezo, nekaj, kar bi me navdušilo....Ali želim preveč?
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #269 on: January 14, 2013, 05:27:21 PM »
Lisa, meni je ves čas kazalo močno povezanost ...
Te kliče, ampak ti se oglašaš ... Res stojiš za tem, da sta končala?
9ZK 656