Author Topic: Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 110879 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #270 on: January 14, 2013, 05:29:18 PM »
V pijanosti bi morala kvečjemu dvojno videt odgovor.
Torej ste mi najbrž namenili mimobežnico.  :laugh:

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #271 on: January 14, 2013, 05:36:06 PM »
Nismo še utegnili.  ;D
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #272 on: January 14, 2013, 05:39:36 PM »
Nismo še utegnili.  ;D

Jp. Jz sem včerqj "sanjala", danes pa "friziram" ter se ravno spravljam v trgovino  ;D

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #273 on: January 14, 2013, 05:40:44 PM »
Jaz pa delam, delam, delaaaaam ... Bomo pogledali. Bolje pozno kot nikoli.  :P
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #274 on: January 14, 2013, 06:33:12 PM »
Uuuuuuf, Maja, glede na tvojo uro posta... bo odgovor lepo poštirkan.  :laugh:

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #275 on: January 14, 2013, 08:51:34 PM »
Lisa, meni je ves čas kazalo močno povezanost ...
Te kliče, ampak ti se oglašaš ... Res stojiš za tem, da sta končala?

ja, je močna povezanost.
ampak sva prišla do te točke, ko sva spoznala, da za naju ni skupne prihodnostii....

kliče pa me...kot prijateljico....ne pregovarja me, da bi bila spet skupaj, ali kaj podobnega...
ne vem, nekaj je za tem...ne morem ga razbrati...

hvala :)

http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #276 on: January 15, 2013, 11:27:13 AM »
Lisa, meni je ves čas kazalo močno povezanost ...
Te kliče, ampak ti se oglašaš ... Res stojiš za tem, da sta končala?

ja, je močna povezanost.
ampak sva prišla do te točke, ko sva spoznala, da za naju ni skupne prihodnostii....

kliče pa me...kot prijateljico....ne pregovarja me, da bi bila spet skupaj, ali kaj podobnega...
ne vem, nekaj je za tem...ne morem ga razbrati...

hvala :)

On te še vedno zelo ceni ... Občuduje ... Ampak to dobro skriva.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #277 on: January 15, 2013, 11:32:50 AM »
Preverila bi en biznis, prosim!
Hvala!  :-*
Sprva se bo potrebno kar potrudit, se dokazati pred konkurenco. Konkurenco obrniti tako, da iz tega potegneš korist, kontrolirati čustva, da ne boš prehitro odnehala, se zjezila. Ne smeš graditi na preteklih uspehih, oziroma se zanesti, da zadošča doslej storjeno. Storiti moraš mogoče še kaj drugače, če se da. Možen je nov začetek projekta, samo ne brez truda.

Zadetek!  ;)
Sem bila že vsa jezna dopoldne, pa se spomnim na vpogled.  :D
Delam po najboljših močeh... kar pač lahko.
Hvala še enkrat!  :-*

Rena, feedback... ;-)
Preveč sem računala na to, da je prvi uspeh pokazatelj drugega.  ;) Priznam.  :embarrassed:
Morala bi vsaj malo drugače zastaviti zadevo, obrnit stvari, prikazat drugače kot prvič. Pa še tajming je bil neugoden, tako da se bom potegovala za nov datum nekje sredi marca ali aprila.
Rezultat je 5x slabši kot prejšnjič, še vedno pa soliden.
Je pa zadeva za sabo potegnila novo priložnost, ponudbo, zelo mamljivo, seveda se bom pa morala dobro predstavit.  :D
 :-*

Tole se je odvilo po napovedih.
Zdaj delam na tejle novi zadevi. Zelo resno so zagrabili, vsaj tako izgleda. Je pa tujina spet.
Prosim za vpogled, če ima katera čas.

Pika, končno tudi zate ...

Tebi se bo kar dogajalo takole, da se bodo kazale priložnosti. Enkrat tu, drugič tam ... Hm, mogoče izbiraš malo glede nato, koliko truda je treba kje vložit. Ne pozabi, da se trud velikokrat izplača.  ;)
Pokaže se mi, kot da sploh nimaš 100% oblikovanih ciljev, kaj sploh želiš in kaj pričakuješ. Držiš se nekega znanega vzorca in ga ne spustiš. Potem te pa nosi sem ter tja - želiš si naprej, ampak vedno isto -  ni nekega konkretnega napredka. In to te že utruja. Drzni si iti naprej. Zaplavaj v neznane vode, novim svetovom naproti. Velja tudi za aktulano ponudbo.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #278 on: January 15, 2013, 11:51:50 AM »
Sprva se bo potrebno kar potrudit, se dokazati pred konkurenco. Konkurenco obrniti tako, da iz tega potegneš korist, kontrolirati čustva, da ne boš prehitro odnehala, se zjezila. Ne smeš graditi na preteklih uspehih, oziroma se zanesti, da zadošča doslej storjeno. Storiti moraš mogoče še kaj drugače, če se da. Možen je nov začetek projekta, samo ne brez truda.

Zadetek!  ;)

Rena, feedback... ;-)
Preveč sem računala na to, da je prvi uspeh pokazatelj drugega.  ;) Priznam.  :embarrassed:
Morala bi vsaj malo drugače zastaviti zadevo, obrnit stvari, prikazat drugače kot prvič. Pa še tajming je bil neugoden, tako da se bom potegovala za nov datum nekje sredi marca ali aprila.
Je pa zadeva za sabo potegnila novo priložnost, ponudbo, zelo mamljivo, seveda se bom pa morala dobro predstavit.  :D

Zdaj delam na tejle novi zadevi. Zelo resno so zagrabili, vsaj tako izgleda. Je pa tujina spet.

Tebi se bo kar dogajalo takole, da se bodo kazale priložnosti. Enkrat tu, drugič tam ... Hm, mogoče izbiraš malo glede nato, koliko truda je treba kje vložit. Ne pozabi, da se trud velikokrat izplača.  ;)
Pokaže se mi, kot da sploh nimaš 100% oblikovanih ciljev, kaj sploh želiš in kaj pričakuješ. Držiš se nekega znanega vzorca in ga ne spustiš. Potem te pa nosi sem ter tja - želiš si naprej, ampak vedno isto -  ni nekega konkretnega napredka. In to te že utruja. Drzni si iti naprej. Zaplavaj v neznane vode, novim svetovom naproti. Velja tudi za aktulano ponudbo.

Ja, bo držalo.
V bistvu ja, priložnosti levo in desno. Trud pa povsod, je pa res, da sem naveličana.
Je pa glede aktualne ponudbe tako, da res kolebam, ali se mi splača matrat okrog tega in koliko. V bistvu bi morala nekaj vložit pa ne vem, ali se mi splača. Ker je strošek, ki si ga ne morem kar tako privoščit.
Sem se pa zataknila, ja. Sem v nekem začaranem krogu. Hočem naprej, ne čutim pa napredka že nekaj časa in to me hudo frustrira.  ??? :-X
Tole je sicer na nek način neznana voda, na nek način pa isto kot par stvari doslej.
Glede 100% ciljev... trenutno se mogoče preveč držim enega samega, ker se mi zdi nujen za to, da si bom lahko postavila druge, nove. Mogoče delam s tem napako in me to omejuje. Itak sem se preveč naravnala na biznis, trpi pa zato ustvarjalni del, ki me dela živo, če tega ni, žrem čokolado.  :D
Hvala, Maja!  :-* :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #279 on: January 15, 2013, 12:46:29 PM »

Zadetek!  ;)

Rena, feedback... ;-)

Ja, bo držalo.
V bistvu ja, priložnosti levo in desno. Trud pa povsod, je pa res, da sem naveličana.
Je pa glede aktualne ponudbe tako, da res kolebam, ali se mi splača matrat okrog tega in koliko. V bistvu bi morala nekaj vložit pa ne vem, ali se mi splača. Ker je strošek, ki si ga ne morem kar tako privoščit.
Sem se pa zataknila, ja. Sem v nekem začaranem krogu. Hočem naprej, ne čutim pa napredka že nekaj časa in to me hudo frustrira.  ??? :-X
Tole je sicer na nek način neznana voda, na nek način pa isto kot par stvari doslej.
Glede 100% ciljev... trenutno se mogoče preveč držim enega samega, ker se mi zdi nujen za to, da si bom lahko postavila druge, nove. Mogoče delam s tem napako in me to omejuje. Itak sem se preveč naravnala na biznis, trpi pa zato ustvarjalni del, ki me dela živo, če tega ni, žrem čokolado.  :D
Hvala, Maja!  :-* :-*

Pika, poglej tvojo uro posta 11:51:50:

0  Stvarnikovo sporočilo ljubezni.

1  Bodite pozorni na svoje misli; zato razmišljajte samo o svojih željah, ne o strahovih, saj privlačite
         tisto o čemer razmišljate.

5  Obeta se vam pozitivna sprememba.

Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #280 on: January 15, 2013, 02:56:49 PM »
Petice tudi mene obletavajo ... Spremembe pa še čakam, da priletijo naokrog.  ;D
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #281 on: January 15, 2013, 03:29:04 PM »
Petice tudi mene obletavajo ... Spremembe pa še čakam, da priletijo naokrog.  ;D

Mogoče bodo pa res ... V službi se dogaja nekaj extremno Č.U.D.N.E.G.A.  :o :o :o
9ZK 656

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #282 on: January 15, 2013, 04:29:48 PM »
fajn čudnega ali grdo čudnega?!  ;D
(sem se ravno danes vprasala, kaj se dogaja s tvojo sluzbo)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #283 on: January 15, 2013, 04:30:45 PM »
Odvisno, kako se bo odvilo. Ali ne bo imelo vpliva name ali pa dobrega.
9ZK 656

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #284 on: January 15, 2013, 04:32:12 PM »
Irena pravi, da "vam ni treba skrbeti, ker se bo vse krasno izslo"

ijeeeee  ;D ;D 8)