Author Topic: Naj ... dogodek dneva, 8. del  (Read 132172 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Naj ... dogodek dneva, 8. del
« Reply #600 on: March 01, 2013, 10:41:24 AM »
Ne vem, kaj je tako narobe. Napisali so si to pravilo. Še lastnik se more vpisat, oni pa ne. Mogoče samo hakeljc, da pobirajo denar. Ker posledic nima to nobenih. Umrl ni nihče, stroškov s tem ni ... Samo znak (-) bi pritisnila pa ga ni več v registru. OK, pa naj bo pravilo. Najbolj grdo tu je to, da delodajalec poterm stroške prenaša na zaposlene.
Pa če imam tako odgovorno delo, naj mi dajo kaj več kot kličevih 800€! Ne pa da si lahko več mesecev brez plače potem.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #601 on: March 01, 2013, 01:41:12 PM »
A, tista vodja. Vem, da je ena tupa, nisem pa vedela, da je to ista oseba.

Ma, sorry, samo če vodstvo ni obvestilo, potem bi po vseh pravilih imela dovolj dober razlog za pritožbo..
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #602 on: March 01, 2013, 01:49:31 PM »
Razlog je dober ... Ampak, če se pritožim in če slučajno pritožba ne bo sprejeta, bom zamudila še tisti rok, v katerem plačaš samo polovico kazni ...  >:(
9ZK 656

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #603 on: March 01, 2013, 03:49:41 PM »
Naporen tale  :Sa kajne? Takole se jaz doma hodujem nad nenavadnimi situacijami, ki se zgrinjajo nad mano. In potem pridejo dnevi, ko se sprašujem zakaj jaz, pa kaj sploh delam na tem svetu..

Nevem sicer kako je pri tebi, ampak opazila sem pri sebi da se je podobna situacija v preteklosti že zgodila (pribl. takrat ko je hodil čez  :Ma), ta nova, ki pa je zdaj, pa bolj pritiska in želi da spremenim svoj pogled. Vem, da me življenje preverja če sem se kaj naučila. Vem da lahko spremenim, če to zares želim..pač počasi, a vztrajno.

Sej bo Maja, malo še zdrži ;)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #604 on: March 01, 2013, 04:04:33 PM »
Možno ...
Ko je šel meni čez  :Ma, sem se isto tresla, kako bo s financami. Bila sem na prelomnici iz študenstskega dela k redni zaposlitvi in nisem vedela ali bom dobila pogodbo ali ne. Počutila sem se (s perspektive šefov) majhno, nevredno in zdelo se mi je, da je vse v rokah nekoga drugega. Isto zdaj ne morem nič pa če se na pol pretrgam.
Kaj pa se tebi dogaja?
9ZK 656

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #605 on: March 01, 2013, 04:22:22 PM »
Jah, kaj naj ti rečem.. :Lu :kon :NE me zmeri baše.. :Sa je spet aktiviral mojo 12. hišo in 5...idealiziranje, želja po varnosti, ugajanju..kaj čmo. Stokrat sem rekla, da morm energijo preusmert v novo (načrti ideje so ogromne, toliko jih je..) in se ne oklepat starega..ah kaj ko se je treba za to pomatrat hehe

Ko je  :Sa pohodu  :Ve sem nekoga spoznala..blo je fajn- super-skrivnostno-uničujoče..zdaj je tako..fehta me za denar, vidi me kot idealno žensko, a hkrati me uničuje..jaz pa temu fejst podležem..ljudje se mi zasmilijo ko imajo težave, prehitro skočim na pomoč, na sebe pozabim..potem pa spet depresije, itd..

nastala je prava čustena vojna in neke zarote proti meni od drugih..vse se dogaja na vidnem mestu (10.hiše)- problem tudi moje samopodobe..

in potem..zakaj jaz, počutim se drugačno od drugih..ampak potem na koncu ko se malo umaknem ven, analiziram..potem vidim kaj je narobe..ampak včasih je težko..ampak vem da sem v sebi močna..da spremenim..če le hočm

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #606 on: March 02, 2013, 09:59:55 AM »
joooj, Maja, tole pa je stala! >:(

mi je skor malo grozno napisat, da smo bili vceraj po 4,5 urnem sestanku povabljeni na kosilo in potem se v Lj na karting :o 8)
s strani direktorja... na vabilo za sestanek je pa napisal, da bo trajal predvidoma do sedme zvecer-in takrat smo res prisli nazaj.

tudi jaz se sele privajam(pa ceprav je minilo ze leto in pol, oziroma, ce odstejem bolnisko medcelo  nosecnostjo in podaljsano porodnisko skoraj 5 let) na normalne sodelavce, cloveskega direktorja, razumevanje, sproscenost v sluzbi

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #607 on: March 02, 2013, 10:25:45 AM »
Jaz si dobrih odnosov sploh ne znam več predstavljat!  :o
Pa da bi ti šel kdaj kdo na roko in ti pomagal - karkoli boš prosil, bodo naredili ravno kontra ...

Na bolniško grem za 2 dni ... Sem klicala, da mi najdejo menjavo, pa se nihče ne javi. Potem sem poslala kar SMS, da bo ja pravočasno. Pa vem, da jih bom potem, ko me bodo klicali nazaj, še slišala, češ, kako težko je menjavo dobit.  :(
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #608 on: March 04, 2013, 10:50:46 PM »
Izjava dneva, ki se je glasila nekaj v smislu, da je moj jezni pogled težje preživet kot posledice atomske bombe. Jao hahahaha :laugh:
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #609 on: March 05, 2013, 10:43:18 AM »
Jutri pa spet delat ...  :blank:

Še 10 šihtov do dopusta. Vse izmene. Itak.
9ZK 656

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #610 on: March 05, 2013, 11:46:42 AM »
Jutri pa spet delat ...  :blank:

Še 10 šihtov do dopusta. Vse izmene. Itak.

Maja potem pa izkoristi ta dan in odklopi službo  :) :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #611 on: March 05, 2013, 11:51:44 AM »
Ni problem. Imam pa danes še tako lušten dan pred sabo ...  ;)
9ZK 656

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #613 on: March 08, 2013, 11:36:50 AM »
Ne, to je nekdo drug, mene ni v medijih.  :laugh:
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #614 on: March 12, 2013, 09:55:45 AM »
Daaan!

Veste kaj, meni je zadnje čase prav izziv vse skupaj. Odkrivam svojo notranjost, jo spreminjam, opuščam stare navade. Res neverjetno.
9ZK 674