Author Topic: Modrosti živalskega preročišča  (Read 48760 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Modrosti živalskega preročišča
« Reply #75 on: November 02, 2017, 12:03:19 PM »
O tukaj bi tudi lahko malo oživelo. Kdo za sporočilo živalskega preročišča?  ;D

jaz ;D :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #76 on: November 02, 2017, 04:39:04 PM »
Ja prosim, če imaš še voljo in čas. Hvala.

Nensi, zate sporočilo Jelena. Ključne besede: ponos, neodvisnost, prečiščevanje.

Na energijo ali, lahko bi rekli totem, Jelena se nasloni, če se počutiš ranljivo ali pod drobnogledom. Prosi Jelena za zaščito in prinesel ti bo mir, moč, dostojanstvo, neodvisnost. Karta Jelena obeta tudi, če razmišljamo o novem podvigu. Povezan je namreč z rodovitnostjo (novi začetki) in spolnostjo, zato prinese podporo dostojanstva, miline, moči tudi v ljubezensko življenje.

Pri tem pretehtaj še, kako "uporabljaš" svoj ponos. Je to vrednota, ker si ponosna, da deluješ in obstajaš v najboljši luči? Ali za ponosom le skrivaš ranljivost, ki te ovira v napredku? Če ti ponos ne služi v pravem pomenu, ti Bog Jelen, kot gospodar lova in odgovoren za naravno selekcijo, pomaga pri procesu očiščevanja.  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #77 on: November 02, 2017, 07:51:05 PM »

Ti  ;D Bik! Ključne besede: bogastvo, moč, dobrotljivost.

Bik ti posreduje vpliv Taranisa, Jupitru podobnega boga pri Druidih. S svojo dobrotljivostjo ti ta bog nudi priložnost za življenje v bogastvu in izobilju. Bogastvo najdimo najprej v snovnem svetu, šele nato v fizičnem. Duh bika te bo podpiral, če tvoji cilji zahtevajo vztrajnost in delo v težkih razmerah in v daljšem obdobju.
Premisli, ali se morda preveč zadržuješ na enem mestu, trmasto kot bik. Manjka motivacije za dosego tvojih ciljev? Kako se odzoveš na draženje? Poseduješ veliko osebno moč.  Pazi, da na svoji poti to moč uravnano doziraš. Pravilno obrzdana in usmerjena je veličastna in te sijajno podpre za dosego ciljev, ponorel bik pa bi seveda podiral vse pred sabo. Pazi se torej trigerjev v obliki "rdeče rute"  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #78 on: November 02, 2017, 08:15:28 PM »

Ti  ;D Bik! Ključne besede: bogastvo, moč, dobrotljivost.

Bik ti posreduje vpliv Taranisa, Jupitru podobnega boga pri Druidih. S svojo dobrotljivostjo ti ta bog nudi priložnost za življenje v bogastvu in izobilju. Bogastvo najdimo najprej v snovnem svetu, šele nato v fizičnem. Duh bika te bo podpiral, če tvoji cilji zahtevajo vztrajnost in delo v težkih razmerah in v daljšem obdobju.
Premisli, ali se morda preveč zadržuješ na enem mestu, trmasto kot bik. Manjka motivacije za dosego tvojih ciljev? Kako se odzoveš na draženje? Poseduješ veliko osebno moč.  Pazi, da na svoji poti to moč uravnano doziraš. Pravilno obrzdana in usmerjena je veličastna in te sijajno podpre za dosego ciljev, ponorel bik pa bi seveda podiral vse pred sabo. Pazi se torej trigerjev v obliki "rdeče rute"  :-*

Hvala Rena :-*
Mi je vsec in ja vcasih se tezko premaknem naprej, mi zmanjka motivacije. Npr. za izpite...
Drugace pa se zavedam svoje notranje moci in mislim, da sem se je  z leti nekako tudi naucila balansirati...vsaj toliko, da se zavedam tudi svoje nemoci...
Uf, ja obilje in uzitke imam rada, prav obozujem vse kar disi po izobilju, od duhovnosti, ljubezni in vseh materialnih dobrinah... rada imam komoditeto :)
Na drugi strani mi ni tuja vztrajnost, odpovedovanje, delo... ko nekaj hocem vztrajam in grem do konca kot bik ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #79 on: November 03, 2017, 09:00:06 AM »
Še zame prosim  :-*
Hvala  ;)

Zate pa ena ptička, Stržek. Ključne besede: ponižnost, premetenost, bog.

Ta majčkeni potepušček ter hkrati stalnica tvojo pozornost obrača na majhne stvari. Govori ti, da je lepota v majhnih stvareh. Uresničitve ne boš našla v sijaju in očitni moči, pač pa v ponižnosti, nežnosti, tankočutnosti. Za dosego dobrega namena bodi pozorna opazovalka, šegava, premetena, na pozitiven način. Po tej poti in na ta način lahko s gospodarnostjo, trudom in fer delitvijo resursov dosežeš velike stvari. Po drugi strani pa, preveri, če se napram drugim ne postaviš še preveč nežno in milo, nevidno. Ker si v resnici ne upaš izraziti svojih bogatih sposobnosti.  :-*

Hvala draga  ;D
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #80 on: November 03, 2017, 09:36:28 AM »
Hvala Rena :-*
Mi je vsec in ja vcasih se tezko premaknem naprej, mi zmanjka motivacije. Npr. za izpite...
Drugace pa se zavedam svoje notranje moci in mislim, da sem se je  z leti nekako tudi naucila balansirati...vsaj toliko, da se zavedam tudi svoje nemoci...
Uf, ja obilje in uzitke imam rada, prav obozujem vse kar disi po izobilju, od duhovnosti, ljubezni in vseh materialnih dobrinah... rada imam komoditeto :)
Na drugi strani mi ni tuja vztrajnost, odpovedovanje, delo... ko nekaj hocem vztrajam in grem do konca kot bik ;D

Super. Sporočilo ti je torej potrditev in spodbuda  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #81 on: November 03, 2017, 09:37:03 AM »
Hvala draga  ;D

Zate vedno, sorojstnodnevnica  ;D :-*

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #82 on: August 23, 2022, 10:26:43 AM »
Danes bi ponudila sporočila iz kompleta kart Druidsko živalsko preročišče.
Če ima kdo vprašanje ali pa bi želel samo splošno usmeritev, sem na voljo.
9ZK 656

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #83 on: August 23, 2022, 10:38:57 AM »
Splošno usmeritev, prosim.
Hvala.

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #84 on: August 23, 2022, 10:49:07 AM »
Prosim, se bom rešila stvari, ki me obremenjujejo? Hvala

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #85 on: August 23, 2022, 10:50:37 AM »
Hvala.

OREL: Orel nam pomaga videti svoje življenje s širšega zornega kota, kar omogoči sprejemati odločitve jasno in stvarno začrtati svoje cilje. Orel je mogočen zaveznik: je pogumen in krepak, svojo moč črpa iz sonca. Če boste orlu dovolili, da dela za vas, vam bo posredoval čut za cilj in pogum, da ga boste dosegli. Usposobil vas bo za podvige na novih področjih. Dovolil vam bo, da se odcepite od vsakodnevnih vznemirjenj in skrbi in vam omogočil doumeti pretanjene pojme. Ko sprejmete orla, vam bo pokazal tudi, kako se obnovite in pomladite, predstavil vam bo umetnost potopitve (v ravno pravem trenutku) v jezero srca. 
9ZK 656

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #86 on: August 23, 2022, 10:54:24 AM »
Prosim, se bom rešila stvari, ki me obremenjujejo? Hvala

VOLK: Volk prinaša močan občutek za zvestobo, notranjo moč in intuicijo. Prinaša tudi učenje. Včasih je potrebno preskočiti ovire, se podati v tveganja, stopiti preko območja "normalnega" obnašanja, da bi se učili in rasli, čeprav se zdi prestop teh meja neprivlačen, celo boleč. ne bojte se notranjih sil in moči, ki jih čutite v samoti. Spoznajte svoje največje globine in celo v najtemnejših kotičkih boste našli pogum in duhovno tovarištvo.
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #87 on: August 23, 2022, 11:45:59 AM »
Bi prosila :*

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #88 on: August 23, 2022, 02:38:11 PM »
Bi prosila :*

STRŽEK: Stržek nam dovoli videti odsev lepote boga ali boginje v vseh stvareh. Govori nam, da je lepota v majhnih stvareh in da samouresničitve ne najdemo v sijaju in očitni moči, pač pa v ponižnosti, nežnosti, tankočutnosti. Premetenost, povezana s šegavostjo in z dobrim namenom, je pot, po kateri dosegamo velike stvari z gospodarnostjo, trudom ter z varčno in pošteno rabo dosežkov drugih.
9ZK 656

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #89 on: August 23, 2022, 06:52:04 PM »
Hvala.

OREL: Orel nam pomaga videti svoje življenje s širšega zornega kota, kar omogoči sprejemati odločitve jasno in stvarno začrtati svoje cilje. Orel je mogočen zaveznik: je pogumen in krepak, svojo moč črpa iz sonca. Če boste orlu dovolili, da dela za vas, vam bo posredoval čut za cilj in pogum, da ga boste dosegli. Usposobil vas bo za podvige na novih področjih. Dovolil vam bo, da se odcepite od vsakodnevnih vznemirjenj in skrbi in vam omogočil doumeti pretanjene pojme. Ko sprejmete orla, vam bo pokazal tudi, kako se obnovite in pomladite, predstavil vam bo umetnost potopitve (v ravno pravem trenutku) v jezero srca. 

Zelo na mestu.
Hvala.