IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Danes bi ponudila sporočila iz kompleta kart Druidsko živalsko preročišče.Če ima kdo vprašanje ali pa bi želel samo splošno usmeritev, sem na voljo.
Quote from: Maja on August 23, 2022, 10:26:43 AMDanes bi ponudila sporočila iz kompleta kart Druidsko živalsko preročišče.Če ima kdo vprašanje ali pa bi želel samo splošno usmeritev, sem na voljo.O jaas seveda.Jaz bi en nasvet za nekaj konkretnega.
Quote from: Missy on August 23, 2022, 11:45:59 AMBi prosila :*STRŽEK: Stržek nam dovoli videti odsev lepote boga ali boginje v vseh stvareh. Govori nam, da je lepota v majhnih stvareh in da samouresničitve ne najdemo v sijaju in očitni moči, pač pa v ponižnosti, nežnosti, tankočutnosti. Premetenost, povezana s šegavostjo in z dobrim namenom, je pot, po kateri dosegamo velike stvari z gospodarnostjo, trudom ter z varčno in pošteno rabo dosežkov drugih.
Bi prosila :*
A lahko še jaz? Imam vprašanje v mislih. Hvala!
Quote from: Gloria82 on August 23, 2022, 08:49:23 PMQuote from: Maja on August 23, 2022, 10:26:43 AMDanes bi ponudila sporočila iz kompleta kart Druidsko živalsko preročišče.Če ima kdo vprašanje ali pa bi želel samo splošno usmeritev, sem na voljo.O jaas seveda.Jaz bi en nasvet za nekaj konkretnega.ZMAJ ZRAKA: Srečanje z zmajem zraka je kot strela z jasnega za dušo in um, zato je treba postopati previdno in s precejšnjim spoštovanjem. Včasih vam zmaj zraka prinese vpogled in jasnost misli i predstav, ki se izrazijo z nenadnimi prebliski svetlobe. Kot sel božanske moči je zmaj zraka znamenje obiskovanja, saj je poslanec boga neba.
Quote from: sasa on August 24, 2022, 09:52:52 AMA lahko še jaz? Imam vprašanje v mislih. Hvala!LOSOS: Losos je v druidskem izročilu spoštovan kot izjemno sveta žival - je namreč "najstarejša žival" in nudi modrost in navdih. Losos se ob času parjenja pogosto z velikimi težavami vrača na mesto svojega rojstva. Če hočemo najti modrost, moramo tudi mi ponovno pregledati svoje življenje, potovati skozi zavest nazaj do svojih začetkov - v svoje otroštvo in morda preko, do svojega izvora v bogu ali boginji. Losos prinaša ne le modrost, pač pa tudi mladostno svežino in navdih. Toda ne pozabite, da ga boste to našli le, če boste ohranili odprtost in nedolžnost, ne pa gojili trmoglave odločnosti.
Bo kdo kaj vprašal, pa bom spodaj napisala: rig, krul, oink, grr, muu, bzz, čiv, beee ali kaj takega. Če ne bo odgovora, sem izvekla ribo, želvo ali kačo. Saj ne ... No, res, imam karte s sporočili.
A je MODRAs tudi vmes?No, prosim za eno živalsko v zvezi s čisto človeškim vprašanjem.Kaj me čaka tam v bodoče?Hvala!
Quote from: Maja on September 16, 2024, 09:21:19 AMBo kdo kaj vprašal, pa bom spodaj napisala: rig, krul, oink, grr, muu, bzz, čiv, beee ali kaj takega. Če ne bo odgovora, sem izvekla ribo, želvo ali kačo. Saj ne ... No, res, imam karte s sporočili. Prosim, prosim. Tako lepa tematika, bom prosila kar za leto 2025, kaj me čaka.
Quote from: cvetka on September 16, 2024, 09:55:06 AMQuote from: Maja on September 16, 2024, 09:21:19 AMBo kdo kaj vprašal, pa bom spodaj napisala: rig, krul, oink, grr, muu, bzz, čiv, beee ali kaj takega. Če ne bo odgovora, sem izvekla ribo, želvo ali kačo. Saj ne ... No, res, imam karte s sporočili. Prosim, prosim. Tako lepa tematika, bom prosila kar za leto 2025, kaj me čaka.Cvetka, tebe je prišel pozdravit krokar in ti prinaša posvetitev, zaščito in dar prerokovanja. Obeta se ti nekaj novega, novo poslanstvo, nova poklicanost, ki hkrati z rojstvom novega prinaša smrt nečesa. Krokar prinaša najglobljo obliko ozdravitve skozi proces "sprostitve nasprotij", ki omogoči rešitev konfliktov, pokopanih v nezavednem ali preteklosti.