Author Topic: Angelski ABC  (Read 35997 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
Re: Angelski ABC
« Reply #15 on: November 19, 2007, 02:27:30 PM »
Nekaj sem ti prejle napisala na PM, tisto kar si spraševala.
Vstopila si v angelske energije in očitno so solze in globoko čiščenje preteklih dogodkov in travm tisto, kar najbolj potrebuješ.

Zdaj je pomembno, da se reševanja stvari lotiš postopoma, ne vsega naenkrat, toliko kot zmoreš.

Delaj z enim angelom naenkrat, za začetek najbolje z angelom varuhom, ki te najbolje "pozna" in za tisto težavo, za katero čutiš, da jo boš najlažje predelala v tem obdobju.

Če se prav spomnim je v kombinaciji včeraj trenutno zate nadangel Uriel, kot zdravilec čustev.
Če si včeraj začela delati z njim to nadaljuj na tistem področju, kjer si se težav lotila. Zraven pa prosi še angela varuha naj ti bo v oporo.

So pa nadangeli povezani z veliko močnejšimi energijami kot "navadni" angeli, zato je verjetno tudi tvoja reakcija toliko močnejša.

Saj se bo vse uredilo tako kot se mora, boš videla. Včasih nas silovitost dogodkov preseneti, sploh če nismo popolnoma pripravljeni, da angeli ali pa kakšne njim podobne energije res tako delujejo.

Vsak se pa sreča s tistimi energijami ki so mu blizu, ki jih lahko razume in uporablja, če se za to odloči. Zato pa v svetu duhovnosti tudi obstaja toliko različnih področij, da vsak, če želi, lahko najde nekaj zase.

Offline flower

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #16 on: November 19, 2007, 02:30:33 PM »
Hvala nensi, sedaj malo bolj razumem!
Celo zgodbo pa sem ti poslala na pm (še enkrat), verjetno jo boš iskala kot sestavljanko, ampak sem čustveno grozna, boš razumela zakaj...upam.

Hvala!
Angelčki naj vas čuvajo!

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #17 on: November 21, 2007, 01:43:30 PM »
Molitev za novo službo

Tukaj je samo eden od načinov, kako lahko angele prosimo naj nam pomagajo, če želimo novo službo.
Važno je, da je naša prošnja iskrena, da prihaja iz srca, besede bo pa že vsak zase našel prave in jih prilagodil sebi, ker to deluje bolj, kot pa neki "predpisani" obrazci.

Ko prosimo je pomembno točno izbirati besede in prositi tisto, kar si res želimo, tisto za kar prosimo, tudi dobimo.

"Dragi Bog/Stvarnik...

Prosim te za pomoč, da bom opazil/-a nove priložnosti, ki jih pripravljaš zame. Prosim te za jasne znake, ki me bodo vodili do nove službe, kjer bom lahko pokazala in izrazila vse moje talente. Prosim naj najdem tako službo, ki bo skladna z mojim življenjskim poslanstvom, zgodi se tako, kot je v moje najvišje dobro. Zgodi se božja volja in ne moja.
Prosim te pošlji mi angele, ki me bodo opogumljali in podpirali.
Hvala, amen."

Če pustimo široko odprte možnosti (zgodi se v moje najvišje dobro, zgodi se božja volja) se zgodi tisto, kar je za nas najprimernejše.
Če prosimo za konkretno delo, službo, če omejimo izbiro, če vizualiziramo, se zgodi to, kar smo vizualizirali, lahko pa da smo sposobni še za kaj bistveno boljšega, pa si z omejitvijo to preprečimo.

Dream big!
Zaslužimo si najboljše, zato tudi želje postavljajmo pogumno.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #18 on: November 21, 2007, 01:50:59 PM »

Tukaj je samo eden od načinov, kako lahko angele prosimo...
Važno je, da je naša prošnja iskrena, da prihaja iz srca, besede bo pa že vsak zase našel prave in jih prilagodil sebi, ker to deluje bolj, kot pa neki "predpisani" obrazci.

Ko prosimo je pomembno točno izbirati besede in prositi tisto, kar si res želimo, tisto za kar prosimo, tudi dobimo.

Molitev za izboljšanje odnosov v službi

"Dragi bog/angeli/vsi ki me čuvate

Zelo si želim biti srečna in uspešna v službi, prosim te za pomoč, da pri delu najdem mir, ki ga potrebujem. Prosim pomagaj, da me bodo razumeli in da bom jaz razumela druge, vse s katerimi prihajam v stik.
Prosim pomagaj, da se znebim strahov, ki ustvarjajo konflikte.
Prosim vodi me do takih zadolžitev, kjer se bo lahko najbolje izrazila moja ustvarjalnost, moje sposobnosti.
Hvala, amen."

Offline Princes

• Mojster
« Reply #19 on: November 21, 2007, 02:27:03 PM »
 :)Nensi, Hvala. Sem si sprintala obe molitvici in jih bom uporabila.
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #20 on: November 23, 2007, 09:40:18 AM »
Nensi,

eno vprašanje imam, ko naprošaš angele za pomoč imam jaz non-stpo v glavi, da naj bi govorila v sedanjiku ( sem zdrava, sem ljubljena...) čeprav mi to ne ratuje najbolje, ker potem nikakor nisem sproščena...še vedno zelo možgani delujejo ...ker enostavno mi grejo besede bolje v smeri - angeli prosim vas, da poskrbite da bom zdrava, da bom ljubljena...
Nisem prepričana kako bi bilo najbolje prosit angele...ker tudi po tvojih postih vidim da pri prošnjah uporabljaš prihodnjik..sem čisto zmedena... :-\

Lp, S

Offline breaker

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #21 on: November 23, 2007, 10:55:23 AM »
Jaz imam pa občutek, da jih preveč prosim...
No, ga preveč prosim, ker se obračam na svojega angela varuha.
A sem lahko preveč tečna?

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #22 on: November 23, 2007, 11:10:35 AM »
Nensi,

eno vprašanje imam, ko naprošaš angele za pomoč imam jaz non-stpo v glavi, da naj bi govorila v sedanjiku ( sem zdrava, sem ljubljena...) čeprav mi to ne ratuje najbolje, ker potem nikakor nisem sproščena...še vedno zelo možgani delujejo ...ker enostavno mi grejo besede bolje v smeri - angeli prosim vas, da poskrbite da bom zdrava, da bom ljubljena...
Nisem prepričana kako bi bilo najbolje prosit angele...ker tudi po tvojih postih vidim da pri prošnjah uporabljaš prihodnjik..sem čisto zmedena... :-\

Lp, S

Luise Hay v svojih knjigicah poudarja, da naj v afirmacijah uporabljamo sedanjik. Kajti beseda bom .... lahko pomeni enkrat v prihodnosti .... 

Če pa uporabljamo prihodnost, potem v mislih določimo točni datum do kdaj si želimo to realizirati
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #23 on: November 23, 2007, 12:58:45 PM »
 ;) no pa si me spomnila...nisem točno vedela ali sem to prebrala nekje kjer je bilo rečeno za angele in prošne njim ali za kaj drugega...res je...gre to pri Luise H. imam njeno knjigo "Življenje je tvoje"...

A je potem vseeno ali je sedanjik ali prihodnjih pri prošnjah z angeli??

Lp, S

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #24 on: November 23, 2007, 01:00:02 PM »
Nensi,

Lp, S

Luise Hay v svojih knjigicah poudarja, da naj v afirmacijah uporabljamo sedanjik. Kajti beseda bom .... lahko pomeni enkrat v prihodnosti .... 

Če pa uporabljamo prihodnost, potem v mislih določimo točni datum do kdaj si želimo to realizirati

živjo

jaz sem vedno v prošnjah, ki se tičejo okvirne smeri kaj želim (npr. tisti dve za službo v prejšnjih postih) uporabljala čas v prihodnjiku, ker mi je bilo pomembno, da se zgodi takrat, kot je to časovno zame ok, bolj po intuiciji, kot pa kakšnih pravilih.

So pa prošnje/izreki za manifestiranje dogodkov res po vsej literaturi v sedanjiku, kot da se je to že zgodilo, oziroma da to že imamo, vedno z navedbo časovnega okvira v katerem se to zgodi. Gre pa razlaga po principu, če manifestacije delamo v prihodnjiku pa z želim... potem bomo vedno to želeli in od vsega skupaj ne bo nič.

Na primer: najpozneje do 12. aprila 2008 sem našla delo, ki me osrečuje.... To pa ko konkretno vemo kdaj in kaj hočemo da se zgodi.

Kar se meni zdi še pomembneje je, da ko meditiramo, da se dobro prizemljimo, da vzpostavimo pretok energije, ker če nismo prizemljeni, potem vse skupaj ostane "v luftu" in če ni povezave z zemeljskimi energijami se tudi prošnje ne morejo materializirati, ostanejo v zraku.

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #25 on: November 23, 2007, 01:20:52 PM »
 ;) ok. torej bom kar konkretno napisala...

sedaj so moje misli predvsem usmerjene na zanositev...torej je ok. če pustim v prošnjah : angeli prosim pomagajte mi da zanosim...itd.

Ko pa bom zanosila...pa bi recimo lahko že bolj točno določila: Rodim zdravega otroka, porod potek brez problemov itd.

No saj jaz si to tako predstavljam... ::)

Mogoče celo preveč kompliciram...

Lp, S

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #26 on: November 23, 2007, 01:26:30 PM »
Mislim da sva enkrat to že gledali, pa da se kar dolgo že trudiš, če si pripravljena in veš da je to to in da imaš pri tem že dalj časa težave, potem določi kdaj in to manifestiraj.

... najkasneje do (datum) sem noseča, otrok se rodi zdrav in porod poteka brez težav...

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #27 on: November 23, 2007, 01:29:11 PM »
Jaz nekako se izogibam afirmacij, ki vključujejo druge osebe. Meni se zdi to vmešavanje v karmo, zato pustim pri miru. Afirmiram vedno le zase.

Otroška duša naj sama najde pot v tistem času, ki si jo sama izbere, da bo za nas vse najbolj ustrezno
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #28 on: November 23, 2007, 01:33:43 PM »
Se zelo strinjam s tabo, vedno je najboljše svoj občutek poslušat, zato jaz zase npr. časovno puščam naj bo to takrat, ko je najprimerneje.

Teorij je pa malo morje, tako kot knjig, vsak se mora pa sam odločit kaj bo izbral, saj ravno v tem je bistvo - svobodna volja.

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #29 on: November 23, 2007, 01:34:12 PM »
Jaz nekako se izogibam afirmacij, ki vključujejo druge osebe. Meni se zdi to vmešavanje v karmo, zato pustim pri miru. Afirmiram vedno le zase.

Otroška duša naj sama najde pot v tistem času, ki si jo sama izbere, da bo za nas vse najbolj ustrezno

Ni še neke hude panike...aktivni smo od julija letos - jaz sem bolj naspidiran človek ( luna in sonce v dvojčku), pa sem mogoče malo neučakana - pa ko gledam ta lepa mala bitja ( večino prijateljev že ima otoke) sem potem še bolj nestrpna  ;)