Molitev za novo službo
Tukaj je samo eden od načinov, kako lahko angele prosimo naj nam pomagajo, če želimo novo službo.
Važno je, da je naša prošnja iskrena, da prihaja iz srca, besede bo pa že vsak zase našel prave in jih prilagodil sebi, ker to deluje bolj, kot pa neki "predpisani" obrazci.
Ko prosimo je pomembno točno izbirati besede in prositi tisto, kar si res želimo, tisto za kar prosimo, tudi dobimo.
"Dragi Bog/Stvarnik...
Prosim te za pomoč, da bom opazil/-a nove priložnosti, ki jih pripravljaš zame. Prosim te za jasne znake, ki me bodo vodili do nove službe, kjer bom lahko pokazala in izrazila vse moje talente. Prosim naj najdem tako službo, ki bo skladna z mojim življenjskim poslanstvom, zgodi se tako, kot je v moje najvišje dobro. Zgodi se božja volja in ne moja.
Prosim te pošlji mi angele, ki me bodo opogumljali in podpirali.
Hvala, amen."
Če pustimo široko odprte možnosti (zgodi se v moje najvišje dobro, zgodi se božja volja) se zgodi tisto, kar je za nas najprimernejše.
Če prosimo za konkretno delo, službo, če omejimo izbiro, če vizualiziramo, se zgodi to, kar smo vizualizirali, lahko pa da smo sposobni še za kaj bistveno boljšega, pa si z omejitvijo to preprečimo.
Dream big!
Zaslužimo si najboljše, zato tudi želje postavljajmo pogumno.