Author Topic: Vsi govorijo o simbolih II  (Read 152372 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Vsi govorijo o simbolih II
« Reply #90 on: October 03, 2011, 11:59:22 AM »
Motor brez voznika- tako kot sem napisala, spusti prepričanja, spusti pričakovanja, spusti kontrolo,nadzor in boš svobodna, neodvisna...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Urška

• Uporabnik
  • **
« Reply #91 on: October 05, 2011, 11:05:55 AM »
Hvala sanjalka.
Mislim, da točno vem kaj me preganja. Vse se navezuje na to stvar.

Danes sem sanjala belo miš. Sodelavec mi jo je vrgel za vrat. Ko sem spoznala njegov namen in ko je miš letela proti meni, sem bila zelooo v strahu, paniki, ko pa je bila na mojem vratu, sploh ni bilo tako grozno. Strah je postal strahec. Seveda sem jo dala dol. Vendar ni bilo več take tesnobe kot prej.
Šele ko zmoremo, česar nismo pričakovali, odkrijemo sebe in premagamo dvom, ki je namišljeno strašilo.
Odpre se tisoč novih poti in samo od nas je odvisno, katero si bomo izbrali.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #92 on: October 05, 2011, 11:12:02 AM »
Saj imaš odgovor že sama napisan ;):

Šele ko zmoremo, česar nismo pričakovali, odkrijemo sebe in premagamo dvom, ki je namišljeno strašilo.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Urška

• Uporabnik
  • **
« Reply #93 on: October 05, 2011, 11:55:40 AM »
Ja, res je. Morda je čas, da ga počasi zamenjam oziroma pospravim v omaro  ;)

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #94 on: October 05, 2011, 11:57:31 AM »
Ti samo pogumno naprej!  8)
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #95 on: October 13, 2011, 07:01:36 AM »
Sanje o izgubi VSEH ZOB naenkrat. In to mlečnih. Pobirala sem jih po tleh, neka ženska mi je pri tem pomagala. In vse sva našli. Nič ni bolelo. Čist normalen občutek, ker sem vedela, da mi bodo novi zrasli.
Ampak vseeno... ima kdo kako idejo? ???

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #96 on: November 04, 2011, 07:51:12 PM »
Vedno sem (in še vedno) sanjala na veliko, v zadnjem času sem se pa tega bolj sistematično lotila.  :D Odkar vem za ta forum, vem, da se marsikaj, kar nas v budnem svetu bega, da razjasniti v sanjskem svetu, ko logično razmišljanje popusti in plane na dan (oziroma noč ;)) vsa naša domišljija. Vse samo je. In če se malo prepustimo, razlagati sanje niti ni tako zapleteno. No in odkar vem za ta forum, sem bogatejša še za eno spoznanje; in sicer, da obstajajo t.i. živalski vodniki ;D Mislim, da me moj ''lovi'' v zadnjem času. Dvakrat se je že zgodilo, da mi je v sanjah delil nasvete - bober. Ja, ne  :-X Prvič sem ga ignorirala, zato se niti ne spomnim več za kaj se je v bistvu šlo. Drugič pa sem se v sanjah sama zatekla k zdravniku v nekem gozdu (ker sem v sanjah baje imela bolnega ptiča), in ja, ta zdravnik je bil  - bober. Njegov nasvet - 6 dni in 6 noči mora ta moj ptičji prijatelj biti pri njemu...potem sem se pa zbudila, tako da ta del še moram dešifrirati  :D
Je pa zanimiva povezava, kako se stvari iz budnega sveta prelevijo v simbole... npr. ta ptič, ki sem ga prej omenila, je v bistvu meni zelo draga oseba, ki ima rada ptiče  ;) Zdravnika, ki je spet le prispodoba, sem iskala, ker se pa v budnem svetu, v trenutni situaciji ne počuti(va) najboljše in iščeva rešitve, kako naprej. Sanje pa velikokrat pomagajo videti situacijo iz druge perspektive. Še dobro.  :)