Vedno sem (in še vedno) sanjala na veliko, v zadnjem času sem se pa tega bolj sistematično lotila.

Odkar vem za ta forum, vem, da se marsikaj, kar nas v budnem svetu bega, da razjasniti v sanjskem svetu, ko logično razmišljanje popusti in plane na dan (oziroma noč

) vsa naša domišljija. Vse samo je. In če se malo prepustimo, razlagati sanje niti ni tako zapleteno. No in odkar vem za ta forum, sem bogatejša še za eno spoznanje; in sicer, da obstajajo t.i. živalski vodniki

Mislim, da me moj ''lovi'' v zadnjem času. Dvakrat se je že zgodilo, da mi je v sanjah delil nasvete - bober. Ja, ne

Prvič sem ga ignorirala, zato se niti ne spomnim več za kaj se je v bistvu šlo. Drugič pa sem se v sanjah sama zatekla k zdravniku v nekem gozdu (ker sem v sanjah baje imela bolnega ptiča), in ja, ta zdravnik je bil - bober. Njegov nasvet - 6 dni in 6 noči mora ta moj ptičji prijatelj biti pri njemu...potem sem se pa zbudila, tako da ta del še moram dešifrirati

Je pa zanimiva povezava, kako se stvari iz budnega sveta prelevijo v simbole... npr. ta ptič, ki sem ga prej omenila, je v bistvu meni zelo draga oseba, ki ima rada ptiče

Zdravnika, ki je spet le prispodoba, sem iskala, ker se pa v budnem svetu, v trenutni situaciji ne počuti(va) najboljše in iščeva rešitve, kako naprej. Sanje pa velikokrat pomagajo videti situacijo iz druge perspektive. Še dobro.