avto....sem sanjala dvakrat....
prvič sem sanjala, da kopujem avto(let in pol nazaj) vsi so mi dobesedno težili kaj naj kupim..nasveti iz vseh vetrov..vsak bol pameten, kot drugi...js sem se pa odločla za getza(takrat niti nisem vedela, da ta avto sploh obstaja in tudi nisem mela kake želje po nakupu avta)
pol leta pozneje sem dejansko kupla getza...niti nobenga upoštevala...tudi dost so mi slolili pamet, kaj naj kupim, ker avto je boljši..vsi navijal za swifta.....in ta moja odločitev za nakup getza se je še tolk bol pokazala za pravilno, ko me je na AC zasukal za 180° (nobene škode)ker če bi kupila swifta.....bi bilo vprašanje kaj bi bilo

druge sanje z avtom, so pa bile take, da sem z avtom vzvratno peljala navzol..moje stanovanje je bilo na hribčku....šla sem v službo...in takrat mi je en drug avto skor vzel prednost...par cm in bi bila prometna....stopim iz avta, cela v šoku........na moje presenečenej iz drugega avta stopi tip, ki mi je tisti čas zelo pihal na dušo

....presenečeno sem ga pogledala in se opeljala naprej.....
po teh sanjah sem to med nama malo zaustavla...bila bol previdna..nakoncu se pa je izkazalo, da je tip poročen