Author Topic: Vsi govorijo o simbolih II  (Read 152384 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Vsi govorijo o simbolih II
« Reply #30 on: December 16, 2007, 11:59:55 PM »
Nekje sem brala, da kaca v sanjah lahko pomeni tudi modrost, ne samo nevarnost pred "neprijatelji".
Hmmmmmm

Pred kratkim sem poslušala en pogovor z Domančičem, ki je rekel nekako takole: "Zdravilo je strup in vsak strup je zdravilo". Kačo, ki ravno zaradi take ali podobne razlage postane bolj razumljiv simbol v medicini, si na podoben način lahko predstavljamo tudi na vseh drugih področjih.
Azra, zadela si glavico na žebljico. ;D
« Last Edit: December 17, 2007, 07:14:51 AM by Regina »
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #31 on: December 17, 2007, 12:22:12 AM »
So dobrodosle taksne razlage.  ;D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #32 on: December 17, 2007, 09:59:15 AM »
Hmmm, težko vprašanje, apemaya.
Verjetno ima vsak svoj način, jaz pa simbolov sploh ne izluščim, ampak jih združujem. Zame so sanje "zgodba", ki jo berem kot roman, zato mi je tako pomembno, da se čim več napiše in da vsak svoje sanje sam opiše. To opisovanje mi namreč pove vse tisto, kar mi simbol v nobenem primeru ne more, sploh če človeka ne poznam. Temu jaz pravim "rdeča nit", ki jo vlečem od začetka do konca, kako sem do tega prišla, pa evo, tega ti sploh ne znam razložit.

Hvala, Regina! :)

Vem, da vcasih postavljam tezka vprasanja, ampak to samo zaradi tega, ker bi rada bolje razumela.  ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #33 on: December 17, 2007, 10:28:45 PM »
Saj nisem mislila težko kot "težko" vprašanje.  :) Ti kar sprašuj.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #34 on: December 31, 2007, 10:56:00 AM »
včraj sem sanjal ,svoj avto sem videl v sanjah, stal je tam nekje",videl sem ogledalo svojega avta,ki ga v bistvu sploh ni bilo, ker so ga vzeli",kar nekdo,neznani,hmmmm_ mirror is gone"
Regina?

Nekdo ti je ukradel "simbolični pogled v preteklost". Če gre za kakšen kompleks, je to celo dobro.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline klarus

• Mojster
« Reply #35 on: February 02, 2008, 07:36:03 PM »
avto....sem sanjala dvakrat....
prvič sem sanjala, da kopujem avto(let in pol nazaj) vsi so mi dobesedno težili kaj naj kupim..nasveti iz vseh vetrov..vsak bol pameten, kot drugi...js sem se pa odločla za getza(takrat niti nisem vedela, da ta avto sploh obstaja in tudi nisem mela kake želje po nakupu avta)
pol leta pozneje sem dejansko kupla getza...niti nobenga upoštevala...tudi dost so mi slolili pamet, kaj naj kupim, ker avto je boljši..vsi navijal za swifta.....in ta moja odločitev za nakup getza se je še tolk bol pokazala za pravilno, ko me je na AC zasukal za 180° (nobene škode)ker če bi kupila swifta.....bi bilo vprašanje kaj bi bilo :o

druge sanje  z avtom, so pa bile take, da sem z avtom vzvratno peljala navzol..moje stanovanje je bilo na hribčku....šla sem v službo...in takrat mi je en drug avto skor vzel prednost...par cm in bi bila prometna....stopim iz avta, cela v šoku........na moje presenečenej iz drugega avta stopi tip, ki mi je tisti čas zelo pihal na dušo ::)....presenečeno sem ga pogledala in se opeljala naprej.....

po teh sanjah sem to med nama malo zaustavla...bila bol previdna..nakoncu se pa je izkazalo, da je tip poročen ::)
« Last Edit: February 02, 2008, 07:38:11 PM by klarus »
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #36 on: February 02, 2008, 10:28:38 PM »
Tole je pa zanimiva "rdeča nit". Če predpostavljamo, da avtomobil simbolizira naše fizično telo in izraža način življenja, je vožnja z njim vse tisto, kar pojmujemo kot naš notranji motor oziroma motivacijo, s katero uveljavljamo svoje sposobnosti in način, s katerim se prebijamo skozi življenje. Avtomobil, ki ti je vzel prednost, je bilo opozorilo podzavesti, morda slutnja, ki si ji prisluhnila in jo vzela resno, zato si obšla "blokado" in odpeljala naprej.
Tudi znamka avtomobila je del tega, saj v glavnem namiguje na to, kaj si smemo ali ne smemo privoščiti.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline klarus

• Mojster
« Reply #37 on: February 03, 2008, 04:57:02 PM »
že enkrat v preteklosti nisem hotela poslušat samo sebe....pa sems e opekla..očitno so oni tam gor vidl mojo trmo in me še dodatno opozoril :)
There is
One Mind,
One Truth,

moja karta

9ZK 822

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #38 on: February 03, 2008, 09:32:05 PM »
že enkrat v preteklosti nisem hotela poslušat samo sebe....pa sems e opekla..očitno so oni tam gor vidl mojo trmo in me še dodatno opozoril :)

Prava škorpijonka.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline klarus

• Mojster
« Reply #39 on: February 04, 2008, 09:42:01 AM »
nekej mi pa more škorpionska narava ven usekat..ko sem drgač cela ribja ;D
There is
One Mind,
One Truth,

moja karta

9ZK 822

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
« Reply #40 on: March 01, 2008, 08:26:40 PM »

:)Kaj to pomeni

Tar_Mar

Offline star

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #41 on: September 20, 2008, 01:03:39 AM »
oi
js mam eno vprašanje. moj brat je zdaj že skoraj 1 teden v komi, ker je imel prometno nesrečo. pred kratkim se mi je pa sanjalo, da me je od nekje daleč poklical po imenu, jaz hodim nekje v eni temi, kar hodim nekam, še sama ne vem kam, občutek pa je takšen, moreč, ne prijeten, ko me pokliče se obrnem a njega nikjer
kaj bi to lahko pomenil ???

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #42 on: September 20, 2008, 10:33:00 PM »
Da te skrbi zanj in o njem veliko razmišljaš.
www.sepet-sanj.com

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #43 on: January 02, 2009, 12:09:00 PM »
čao . Dosti krat se mi sanja o kačah . Zanima me kaj to pomeni . V bistvu se mi sanja o grdih debelih. Občutek imam da me lovijo in jaz jim vedno za las pobegnem . Nemalo krat se mi je sanjalo tudi o zobu , da je ven zletela plombica . Bolelo ni nič in tuti krvi ni bilo . Lepo prosim , če mi lahko kdo obrazlžoi te sanje . Aja še sanje ki jih ne morem pozabiti - na nebu je bila luna , iz nj je kapljala kri , bila sem v neki stari hiši in okoli nje je bilo zelo veliko rastlinje- ovijalke  , slišala sem veter , kako je pihal in veje so se premikale . Ko sem pogledala skozi okno , je bila zemlja okoli mene črna . Luna temna iz nje pa je kaplja kri . To sem sanjala enkrat pred časom , samo sanje so tako ive , da jih ne morem pozabiti .
Lp hvala za odgovor

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #44 on: January 02, 2009, 01:21:37 PM »
Dosti krat se mi sanja o kačah . Zanima me kaj to pomeni . V bistvu se mi sanja o grdih debelih. Občutek imam da me lovijo in jaz jim vedno za las pobegnem .

Videnje kače v šamanizmu ameriških indijancev nosi naslednji pomen:

Kmalu boš šla skozi pomembne osebnostne spremembe, ki bodo tako intenzivne in dramatične, da bo v prenesenem pomenu tvoj stari jaz umrl, medtem ko se bo novi jaz rodil.
Čutila boš val energije, ki bo izostril tvoje čute, tvoje mentalne sposobnosti in ti odprl nove kanale zavedanja.
Kmalu boš razrešila dolgotrajno zadevo, ki je od tebe terjala veliko pozornosti, tako, da jo boš videla v popolnoma drugi luči.
Sedaj je pravi čas, da se začneš ukvarjati s tantra ali kundalini jogo.
Kmalu boš izkusila dramatično in nepričakovano psihično ali čustveno zdravljenje, ki bo prišlo iz nepričakovanega vira.

Izberi si tistega, ki ti je najbližje.

Goga
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif