Kolikor vem " profesionalci " večinoma prisegajo prav na Crowleyeve Toth tarot karte, ker je v njih veliko simbolike ( barve, numerologija, astrologija, arhetipi...) in naj bi bile najbolj poglobljene. Alistair in njegove knjige, karte, delo pa imajo večinoma negativen predznak, ker naj bi se on ukvarjal s črno magijo in ga povezujejo s tem...sam se pač moraš odločiti oz. karte začutiti in zakaj bi se človek v nekaj silil, če to ne čuti kljub temu, da cel svet dela in pravi drugače. Poslušati moraš sebe in temu slediti.
Jaz imam različne tarot karte / Raiderjeve, Cosmic in Crowleyeve / a ti povem, da kljub temu, da Crowleyeve niso okrašene z " lepimi sličicami", ampak so bolj mračno delujoče so meni najbolj všeč in privlačne. Vsako karto posamezno vzami v roke in si oglej vse simbole na njej ( barve, astro znake, like itd...) in boš odkrila koliko simbolike vsebujejo. Vzami hkrati slovar simbolov v roke.... S kartami se moraš spoznati, vzpostaviti stik z njimi.
Karte zloži po elementih / palice skupaj, čaše skupaj, meče skupaj, diske skupaj ) in opazuj barve itd...prav zanimivo je , ko povezuješ, opazuješ.
Če želiš karte kupiti, jih boš lahko kupila/naročila v založbi Esotheria iz Beograda - so pošteni, poceni in ažurni -jaz imam samo pozitivne izkušnje z njimi ( poglej njihovo net stran ) mogoče pa jih imajo že tudi v My Chi v Ljubljani ( na Celovški ) - če ne, jih bodo naročili. Pa ne pozabi jih očistiti!!!! In tudi na to, da karte vedno pokažejo kaj nosiš v srčku, ne glede na tvoje vprašanje

Prijetno spoznavanje same sebe skozi tarot ti želim, Lilith

pozdravček, Taja