Author Topic: KAKO SE UJEMAMO MED SEBOJ?  (Read 91693 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: KAKO SE UJEMAMO MED SEBOJ?
« Reply #15 on: December 13, 2007, 01:50:24 PM »
Tea. Poskušal bom odgovoriti preden pride Vojko.  Simbolizacija 858 in ujemaje le te, tebi lahko tudi nakazuje pot, da se vendarle dobro ujameš s prstmi. Torej ujela bi se tudi z dvojko in seveda petko, le tako je naneslo, da imaš s takšno kombinacijo izkušnje.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #16 on: December 13, 2007, 02:01:51 PM »
Tea. Poskušal bom odgovoriti preden pride Vojko.  Simbolizacija 858 in ujemaje le te, tebi lahko tudi nakazuje pot, da se vendarle dobro ujameš s prstmi. Torej ujela bi se tudi z dvojko in seveda petko, le tako je naneslo, da imaš s takšno kombinacijo izkušnje.

Andres

Hvala Andres.  :D

Z dvojkami se ujemam, ima jo moj sin 297.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #17 on: December 13, 2007, 07:31:28 PM »
Spoznala sem osebo 995. Me lahko taksna oseba oblikuje, ali je ze prevec ognja?
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Vojko

• Novinec
  • *
    • Devetzvezdni KI
« Reply #18 on: December 13, 2007, 10:30:31 PM »
Vojko, pa če te ne morim preveč. Imam še eno vprašanje, za katerega bi rada odgovor. Kako gleda DZK na takole zadevšno.

Primer:

Andres 858 - odlično sodelovanje, vedno se vse v miru zmenimo, brez nestrpnosti, vse gre po svojem delu in se podpiramo, kjer se moremo. Zaupanje tudi v osebnostnem smislu. Torej lahko rečem neke vrste prijateljstva že vsa leta

moj dragi 885 - takoj sva začutila, da se dogaja, načrtujeva dolgoročno skupno prihodnost. Do sedaj ustreza v vsem, kar pričakujem od partnerstva in življenja.

858 - oseba s katero sem na nek način morala imeti odnose kar nekaj časa. Pri vsem mojem prizadevanju nikakor ni šlo. Pa ne da navzven ne bi funkcioniralo. Tukaj sva se obe potrudili. Ampak ni bilo ustrezne povezave, odnos se je dokončno prekinil, ko so bili za to ustvarjeni pogoji. Prekinila sem jaz.

Upam, da nisem preveč zahtevna. Seveda pa vabim vse znalce, da mi pomagajo pri dilemah.

Tea

Kot lahko vidimo v naslovu, je Andres postavil zanimiv naslov teme: Kako se ujemamo med seboj.

Preden pričnem konkretno :

KI 9 zvezd, Feng Shui, Ba Zi in metode vse slovnijo na sledeči predpostavki, ki zadeva katerikoli del našega bivanja na Zemlji:

Usoda človeka je sestavljena iz:

1. - nebeške usode   - človek je ne more spremeniti  (1/3)
2. - človeške usode   - človek jo lahko spremeni - vpliva nanjo        (1/3)
3. - zemne usode; usoda okolja v katerem človek živi  -  človek lahko vpliva na okolje in si ga izbira, menja   (1/3)

- Kot vidimo lahko človek po tem konceptu vpliva na največ 66% svoje usode. Ker tudi svoje usode človek ni sposoben popolnoma spremeniti, saj so njegove lastnosti 'podane' z rojstnimi lastnostmi, nekaj odstotkov odpade tudi tukaj. Človek lahko na okolje vpliva več ali manj le delno, tudi, če ga zamenja, ima okolje vseeno svoj vpliv. Poleg tega ima svoj vpliv čas, ko je človek delal spremembo ali potoval. Ta je lahko ugoden ali neugoden.

- Človek lahko nase vpliva na različnih področjih življenja
- ko se človek rodi, vdihne energijo trenutka rojstva - nebno, človeško in zemno
- Kako intenzivno se človek (ne) razvija je odvisno tudi od okolja v katerem živi (starši)

*** To je le nekaj predpostavk iz katerih izhajam. Seveda je tukaj še kar nekaj materiala......
Pomembno se mi zdi tudi to, kako dojemamo pojem ujemanja.

Menim, da ima ujemanje različne dimenzije tudi glede na sledeče parametre

- v prijateljstvu
- v poslu v veliki firmi
- v poslu v majhni firmi
- v poslu v družinski firmi
- v poslu med ljudmi različnih firm, ki sodelujejo

- v ljubezenskh odnosih:
  - ko sta dva ljubimca (mlada)
  - ko sta dva ljubimca (z družinama)
  - ko dva postavljata družino (mlada)
  - ko dva postavljata družino (na osnovih izkušenj in sta zavedna)

- ko  cel dan preživimo skupaj
- ko je okolje takšno, da drugi vidijo, čutijo, poznajo našo intimo
In tako naprej.

Menim torej, da se da dokaj natančno pokazati in ugotoviti katera dva človeka se bosta dolgoročno ujemala med seboj,
poznati pa je potrebno vrsto odnosa za katerega skušamo pokazati ujemanje.

Kadar gledam kako se recimo sam ujemem s svojo hčerko, s katero že 20 let živim skupaj v isti hiši, jem podobno hrano,
pijem isto vodo (vsaj veliko časa v začetku njenega življenja)

je kljub vsemu drugače kot, ko gledamo ujemanje

moje hčere in njene matere - oni dve sta povezani še bolj in sklepati da se dobro razumeta samo zaradi energij, bi bilo po moje
preuranjeno, ne glede za katere pretvorbe gre. Tako svojim učečim svetujem, da primere skušajo vedno iskati zunaj svoje družine, pri ljudeh, s katerimi niso v direktnem sorodstvenem odnosu.

- Vsak odnos dveh ali več ljudi je po moje dobro gledati v okolju, kjer se ta odnos dogaja in v času, ko se dogaja.
Na ta način lahko vidimo, da imata lahko dva odličen odnos, dokler sta recimo sama in se odnos podre, ko pride nekdo tretji.
Dostikrat je lahko tudi obratno: da se dva boljše razumeta, ko pride tretji (odvisno od energije tega človeka in časa, ko se srečajo)

Seveda lahko vsaki pretvorbi pripišemo določene lastnosti. Recimo 8: trdnost, dolgoročni cilji, da vzamemo samo dve.

Zdaj pa poglejmo in pomislimo kaj se zgodi ko:

1. so cilji tega človeka podobni mojim

2. ko so cilji tega človeka, nasprotni mojim

Kakšen je moj pogled na tega človeka, moj občutek, ko:
- sva prijatelja
- sva znanca
- sva brata
- sva partnerja (poročena)
- sva partnerja (vsak od naju je direktor konkurenčne firme)
-
-
-

Sami lahko vidite, da se pogled spremeni takoj, ko spremenite vlogo.
Je to kaj podobno vsakdanjemu življenju?

Ali lahko odnos dveh sam vidim tako kot ga vidi nekdo tretji?

Torej vsak odnos gledam v svojem okolju.
Najdem, kdaj energija teče gladko.

Pa lep pozdrav vsem, Vojko

Vojko J Kalan   9KI:  6 2 9
vojko@9zvezd.com
+386 40 691 006
http://9zvezd.com
http://9ki.org
http://slo-biz.com

Offline Vojko

• Novinec
  • *
    • Devetzvezdni KI
« Reply #19 on: December 13, 2007, 10:33:45 PM »
Spoznala sem osebo 995. Me lahko taksna oseba oblikuje, ali je ze prevec ognja?

Azra

Rad bi ti odgovoril, vendar pa ne poznam tvojih podatkov.

Kljub temu, da tukaj v večini 'baratamo' s tremi KI števili, je poleg KI števil zaželen datum rojstva obeh zaradi preverjanja pravilnosti izračuna pa tudi zaradi tega, ker lahko upoštevam tudi dnevno in devetletno energijo.

Lep pozdrav, Vojko
vojko@9zvezd.com
+386 40 691 006

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #20 on: December 13, 2007, 10:35:58 PM »
Hvala Vojko za informacijo.
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Vojko

• Novinec
  • *
    • Devetzvezdni KI
« Reply #21 on: December 13, 2007, 10:58:32 PM »
Hvala Vojko za informacijo.

Azra

Če bi podatke raje zadržala zase, mi jih lahko pošlješ po e-mailu.
Če ti tudi to ni všeč, pa mi vsaj napiši KI števili tebe in njega.

Lep in prijazen večer ti želim, Vojko
vojko@9zvezd.com
+386 40 691 006

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #22 on: December 14, 2007, 07:37:09 AM »
Vojko, pa če te ne morim preveč. Imam še eno vprašanje, za katerega bi rada odgovor. Kako gleda DZK na takole zadevšno.

Primer:

Andres 858 - odlično sodelovanje, vedno se vse v miru zmenimo, brez nestrpnosti, vse gre po svojem delu in se podpiramo, kjer se moremo. Zaupanje tudi v osebnostnem smislu. Torej lahko rečem neke vrste prijateljstva že vsa leta

moj dragi 885 - takoj sva začutila, da se dogaja, načrtujeva dolgoročno skupno prihodnost. Do sedaj ustreza v vsem, kar pričakujem od partnerstva in življenja.

858 - oseba s katero sem na nek način morala imeti odnose kar nekaj časa. Pri vsem mojem prizadevanju nikakor ni šlo. Pa ne da navzven ne bi funkcioniralo. Tukaj sva se obe potrudili. Ampak ni bilo ustrezne povezave, odnos se je dokončno prekinil, ko so bili za to ustvarjeni pogoji. Prekinila sem jaz.

Upam, da nisem preveč zahtevna. Seveda pa vabim vse znalce, da mi pomagajo pri dilemah.

Tea

Kot lahko vidimo v naslovu, je Andres postavil zanimiv naslov teme: Kako se ujemamo med seboj.

Preden pričnem konkretno :

KI 9 zvezd, Feng Shui, Ba Zi in metode vse slovnijo na sledeči predpostavki, ki zadeva katerikoli del našega bivanja na Zemlji:

Usoda človeka je sestavljena iz:

1. - nebeške usode   - človek je ne more spremeniti  (1/3)
2. - človeške usode   - človek jo lahko spremeni - vpliva nanjo        (1/3)
3. - zemne usode; usoda okolja v katerem človek živi  -  človek lahko vpliva na okolje in si ga izbira, menja   (1/3)

- Kot vidimo lahko človek po tem konceptu vpliva na največ 66% svoje usode. Ker tudi svoje usode človek ni sposoben popolnoma spremeniti, saj so njegove lastnosti 'podane' z rojstnimi lastnostmi, nekaj odstotkov odpade tudi tukaj. Človek lahko na okolje vpliva več ali manj le delno, tudi, če ga zamenja, ima okolje vseeno svoj vpliv. Poleg tega ima svoj vpliv čas, ko je človek delal spremembo ali potoval. Ta je lahko ugoden ali neugoden.

- Človek lahko nase vpliva na različnih področjih življenja
- ko se človek rodi, vdihne energijo trenutka rojstva - nebno, človeško in zemno
- Kako intenzivno se človek (ne) razvija je odvisno tudi od okolja v katerem živi (starši)

*** To je le nekaj predpostavk iz katerih izhajam. Seveda je tukaj še kar nekaj materiala......
Pomembno se mi zdi tudi to, kako dojemamo pojem ujemanja.

Menim, da ima ujemanje različne dimenzije tudi glede na sledeče parametre

- v prijateljstvu
- v poslu v veliki firmi
- v poslu v majhni firmi
- v poslu v družinski firmi
- v poslu med ljudmi različnih firm, ki sodelujejo

- v ljubezenskh odnosih:
  - ko sta dva ljubimca (mlada)
  - ko sta dva ljubimca (z družinama)
  - ko dva postavljata družino (mlada)
  - ko dva postavljata družino (na osnovih izkušenj in sta zavedna)

- ko  cel dan preživimo skupaj
- ko je okolje takšno, da drugi vidijo, čutijo, poznajo našo intimo
In tako naprej.

Menim torej, da se da dokaj natančno pokazati in ugotoviti katera dva človeka se bosta dolgoročno ujemala med seboj,
poznati pa je potrebno vrsto odnosa za katerega skušamo pokazati ujemanje.

Kadar gledam kako se recimo sam ujemem s svojo hčerko, s katero že 20 let živim skupaj v isti hiši, jem podobno hrano,
pijem isto vodo (vsaj veliko časa v začetku njenega življenja)

je kljub vsemu drugače kot, ko gledamo ujemanje

moje hčere in njene matere - oni dve sta povezani še bolj in sklepati da se dobro razumeta samo zaradi energij, bi bilo po moje
preuranjeno, ne glede za katere pretvorbe gre. Tako svojim učečim svetujem, da primere skušajo vedno iskati zunaj svoje družine, pri ljudeh, s katerimi niso v direktnem sorodstvenem odnosu.

- Vsak odnos dveh ali več ljudi je po moje dobro gledati v okolju, kjer se ta odnos dogaja in v času, ko se dogaja.
Na ta način lahko vidimo, da imata lahko dva odličen odnos, dokler sta recimo sama in se odnos podre, ko pride nekdo tretji.
Dostikrat je lahko tudi obratno: da se dva boljše razumeta, ko pride tretji (odvisno od energije tega človeka in časa, ko se srečajo)

Seveda lahko vsaki pretvorbi pripišemo določene lastnosti. Recimo 8: trdnost, dolgoročni cilji, da vzamemo samo dve.

Zdaj pa poglejmo in pomislimo kaj se zgodi ko:

1. so cilji tega človeka podobni mojim

2. ko so cilji tega človeka, nasprotni mojim

Kakšen je moj pogled na tega človeka, moj občutek, ko:
- sva prijatelja
- sva znanca
- sva brata
- sva partnerja (poročena)
- sva partnerja (vsak od naju je direktor konkurenčne firme)
-
-
-

Sami lahko vidite, da se pogled spremeni takoj, ko spremenite vlogo.
Je to kaj podobno vsakdanjemu življenju?

Ali lahko odnos dveh sam vidim tako kot ga vidi nekdo tretji?

Torej vsak odnos gledam v svojem okolju.
Najdem, kdaj energija teče gladko.

Pa lep pozdrav vsem, Vojko

Vojko, najlepša hvala za tvoje obširno pojasnilo

Veš, tvoje razmišljanje mi je zelo blizu, kajti skozi "mojo" astrologijo se seveda s temi stvarmi srečujem vsak dan.
Seveda uporabljam pri tem planete, ti z DZK pa števila, kar pa je konec koncev enako: različne vrste simbolov pač pravajava vsak na svoj način in s svojim znanjem prevajalskih sposobnosti.

Ker sem začela zadeve nekoliko študirat /ti veš da se že dolgo pripravljam, mogoče je tale december -1- tisti, ki bo kazal smer/, ob tem pa me seveda navajenost, da pri astrologiji gremo v tako natančne podrobnosti, da me ti opisi z števili ne morejo zadovoljiti.

Ne da me ne prepričajo, pač pa mi dajejo neko asociacijo na to, da je podobno kot bi pri "moji" astrologiji opisovala človeka samo s Soncem, Luno in AS, kar je seveda veliko.

Vendar dinamika nekega človeka je potem opisana tudi skozi vse kote, ki jih ti in še ostali aspekti delajo.

Seveda svoje dvome pripisujem temu, da stvari enostavno ne poznam dovolj. Kajti ravno tako sem se tudi sama pri astrologiji srečavala z dvomljivci, ki so bili to, dokler zadeve niso poštudirali in videli, da zadeve delujejo.

Torej sem se namenila najprej se naučiti, vendar pa bom do takrat nekoliko "sitna" z vprašanji. Moj Merkur je namreč v Škorpijonu in v 9 hiši, kar pomeni, da hočem ne samo tisto kar se vidi, pač pa znati tudi tisto kar je skrito, seveda pa tudi vse tisto, kar je izven vseh omejitev /beri: ograj in plotov našega mišljenja/. In kot veš pri škorpijonih ni nič napol: je ali pa ni  ;)

Hvala za potrpljenje in razumevanje, pa se slišiva.
Lep dan ti želim
www.Astro-Star.net

Offline Vojko

• Novinec
  • *
    • Devetzvezdni KI
« Reply #23 on: December 14, 2007, 03:33:24 PM »

Vojko, najlepša hvala za tvoje obširno pojasnilo

Veš, tvoje razmišljanje mi je zelo blizu, kajti skozi "mojo" astrologijo se seveda s temi stvarmi srečujem vsak dan.
Seveda uporabljam pri tem planete, ti z DZK pa števila, kar pa je konec koncev enako: različne vrste simbolov pač pravajava vsak na svoj način in s svojim znanjem prevajalskih sposobnosti.

Ker sem začela zadeve nekoliko študirat /ti veš da se že dolgo pripravljam, mogoče je tale december -1- tisti, ki bo kazal smer/, ob tem pa me seveda navajenost, da pri astrologiji gremo v tako natančne podrobnosti, da me ti opisi z števili ne morejo zadovoljiti.

Ne da me ne prepričajo, pač pa mi dajejo neko asociacijo na to, da je podobno kot bi pri "moji" astrologiji opisovala človeka samo s Soncem, Luno in AS, kar je seveda veliko.

Vendar dinamika nekega človeka je potem opisana tudi skozi vse kote, ki jih ti in še ostali aspekti delajo.

Seveda svoje dvome pripisujem temu, da stvari enostavno ne poznam dovolj. Kajti ravno tako sem se tudi sama pri astrologiji srečavala z dvomljivci, ki so bili to, dokler zadeve niso poštudirali in videli, da zadeve delujejo.

Torej sem se namenila najprej se naučiti, vendar pa bom do takrat nekoliko "sitna" z vprašanji. Moj Merkur je namreč v Škorpijonu in v 9 hiši, kar pomeni, da hočem ne samo tisto kar se vidi, pač pa znati tudi tisto kar je skrito, seveda pa tudi vse tisto, kar je izven vseh omejitev /beri: ograj in plotov našega mišljenja/. In kot veš pri škorpijonih ni nič napol: je ali pa ni  ;)

Hvala za potrpljenje in razumevanje, pa se slišiva.
Lep dan ti želim

Hvala Tea za tvoje pisanje

Seveda razumem, da se na prvi pogled zdi, da je parametrov za natančno razlago premalo.

Če bi ti trije parametri - takšni kot so videti - razložili vse, potem bi tudi celotno kozmologijo lahko razložil na eni strani, v eni objavi na tem forumu.

Da bi razumeli na kakšen način lahko vidimo situacijo v večje detajle je tukaj še parameter čas.

(tu navedem primer le zato, da vidimo sliko, kako se možnosti razširijo, ko uporabimo še trenutni čas)

Na primer:

Moja KI števila so 6 2 9  (dejanska ki števila pa 9 9 6 2 2 3 in še življenjska pot 9)
Pri tem za splošni pogled  preskočimo prvo in drugo število - enainosemdesetletje in devetletje.

ostanejo 6 2 2 3

Za splošen pogled 'odrežemo' še rojstne energije dneva in ure (2 3)
Ko človek deluje - iz prvih dveh števil dobimo njegovo energijo delovanja, ki jo imenujemo tudi 'energijski jaz' ali življenjska smer.
(nekateri avtorji pri tem vzamejo iz Luo Shu-ja nasprotno število - v tem primeru bi bila to 1, vendar jo v tem primeru tudi drugače obravnavamo - prej je to 'življenjska smer', ko vzamemo nasprotno število, se to imenuje 'izzivi v življenju', ki jih 'mora' človek rešiti.)

Ko delamo podrobno analizo za človeka lahko uporabljamo tudi energijo devetletja, energijo enainosemdesetletja ima vsak praktik že tako obdelano v sebi, saj je skoraj za vse nas enaka.

Zdaj pa vzamemo energijo današnjega dne:

(9 4) 2 1 (4)
enainosemdesetletje - 9
devetletje - 4

leto - 2
mesec - 1

V tem primeru obravnavam le leto in mesec

(vedno je potrebno poznati osnovni razpored (hiše) saj je to vedno vzorec,
ki 'leži spodaj', ko ga narišemo ali ne)

4 9 2
3 5 7
8 1 6

(vedno upoštevamo še parametre 'starega neba', ki jih tukaj sploh ne 'rišem,
ker je njihov zapis drugačen in se ga upošteva na drugačen način)

Razpored v Luo Shu (magičnem kvadratu) ob mojem rojstnem letu (6( je sledeč:

5 1 3
4 6 8
9 2 7

Vemo:
- da je podznak (otroško, mladostno, karakterno, stresno) število tisto, ki daje energijo (podpira) osnovno število 6 (6 je podprto z 2) (to poznamo iz zakona petih pretvorb)

Vidimo:
- da v moji hiši gostuje rdeča kovina 7
- da je moj podznak (2) v hiši 1
- da je moj osnovni znak (6) v položaju, ko 'kontrolira' svoj podznak

v mojem rojstnem mesecu

1 6 8
9 2 4
5 7 3

vidimo:
- da je moje osnovno število (6) v hiši (vijoličnega ognja 9), ki podpira mladostno energijo 2
- da je moje osnovno število (6) v hiši (vijoličnega ognja 9), ki kontrolira hišo (energijo) svojega osnovnega KI števila
iz tega sledi
da kadar aktivno živim zunanje življenje lahko pretvarjam energijo, ki je zame načelno kontrolna (9), skozi aktivnosti - rojstno število 2 (mladostno število) v energijo, ki je dobra zame (6)

Zdaj poglejmo moje energije glede na leto in mesec danes

Vojko 6 2 9

v energiji

leta 2

Vojko letno
Osnovno ki število (energija)  6 v hiši  9

1 6 8
9 2 4
5 7 3

Vojko letno
mesečna energija (podznak) 2 v hiši 5

1 6 8
9 2 4
5 7 3

**

Vojko mesečno (mesec 1)
Osnovna energija 6 v hiši 1

9 5 7
8 1 3
4 6 2

Vojko mesečno (mesec 1)
podznak (energija) 2 v hiši 6

9 5 7
8 1 3
4 6 2

Vidimo lahko:
- da je letno moja osnovna energija (6) v hiši vijoličnega drevesa 9
- da je letno energija mojega podznaka v hiši 5 (karmični čas)
- da letno v hiši mojega osnovnega znaka gostuje mlado drevo 3
- da letno v hiši mojega podznaka gostuje energija bele prsti 8

poleg tega

Vidimo

- da je mesečno moja osnovna energija v hiši bele vode 1, torej pridobi njene lastnosti.
- da mesečno  v 'moji' osnovni hiši gostuje energija 2, ki je hkrati moja mladostna energija (podznak)

Vidim, da v hiši moje mladostne energije gostuje energija rdeče kovine 7
Energija rdeče kovine 7 ima poseben odnos z energijo 2, ki jo 'vidimo' v 'starem nebu', ki tukaj zaradi preprostosti ni zapisano.

Vse te parametre nato upoštevamo še v kombinaciji s starim nebom in energijami v njem.

Še bolj natančno pa se lahko naredi diagnozo ali pa napoved tako,
da 'razširimo' vsako število na 3 x 3 luo shu, in znotraj posameznih energij vidimo dogajanje.

(to je približno tako kot bi prej gledali stanovanje od zunaj, zdaj pa si vsako sobo stanovanja ogledamo in preskusimo naše počutje v vsakem njenem kotu posebej.

Tako za vsako od od devetih hiš dobim nov razpored 3 x 3, kjer lahko natančno vidimo,
na primer

- Kaj se dogaja v človekovem telesu in s katerim organom
- na kakšen način človek reagira v določenem trenutku
- katera smer selitve in/ali potovanja je ugodna in kaj s potovanjem/selitvijo dosežemo
- s katerim oziroma kakšnim človekom se bomo v določenem času razumeli in na kakšen način
-
-
-
-
-
-
-

Upam, da pomaga k temu, da vidiš širino.

Lep pozdrav, Vojko

meseca 1

vojko@9zvezd.com
+386 40 691 006

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #24 on: December 14, 2007, 03:38:33 PM »
Tudi meni so se v nekem obdobju zastavila ista vprašanja in res je, da na prvi pogled astrologija da več podatkov, ko pa globlje pogledamo vidimo, da vidimo samo enrgijsko situacijo osebe pa ne. Tudi v astrologiji ne vidimo konkretno osebo temveč samo njene možnosti, položaji ukažejo na možne dogodke ne pa dejansko kaj bo. Saj niti spola ne vemo dokler nam oseba tega ne pove. Torej ko vidimo karto vidimo odnose med energijami ne vidimo, pa kako bo konkretna oseba to udejanila.

Pa ne me narobe razumeti. Tudi sama lažje opredelim osebo in njene možnosti z astrologijo, ker je tam več opornih točk, tako kot si povedala Tea, poleg sonca lune in ASC je še veliko položajev in povezav, ki omogočijo dober vpogled tistemu, ki vidi. Rabiš pa karto, pa tranzite progresije in še kaj...

Pri DZK je navidezno manj podatkov in če ne poznaš ozadja ti se zdi, da niso vidne razlike. Če pa gledamo še podatke o energiji dneva in ure rojstva dobimo veliko novih možnost, sploh kadar upoštevamo še trenutne položaje energij dneva meseca leta devetletja lahko opredelimo možne dogodke kratkoročno ali dolgoročno...sama v DZK rajši gledam svoj položaj v dani situaciji in možnosti, ki so mi dane v povezavi z trenutno konstelacijo energij, ki so v določenem obdobju. Ko poznaš metodo ne rabiš pripomočkov. Vse "nosiš sabo" in brez kompliciranih izračunov imaš vpogled v energijsko situacijo.

Kralj in berač, ki sta rojena isti dan istočasno in na istem mestu bosta imela isto karto in različne možnosti, torej bo vsak izkoristil druge potencijale iz svoje karte, pa če tudi bosta srečavala podobne situacije, bosta jih razrešila vsak na svoj način.

in spet samo moje razmišljanje

zunaj pa sneži in lepo mi je v duši...

lp. M

...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #25 on: December 14, 2007, 03:39:49 PM »
Hvala za lepo, zelo detaljno razlago Vojko.  Obenem predlagam, da si to preberejo vsi, ki jih 9ZK zanima.  Malo komplicirano se zdi, vendar ko prideš iz perona na tir, gre že lažje.  :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #26 on: December 14, 2007, 03:46:01 PM »
Vidim, da sva z Vojkotom istočasno pisala tako da je moj post napisan na prejšnjo komunikacijo med njim in Teo.

Vojko, super, da si to tako temeljito razložil...mnogo komu bodo zadeve bolj jasne.

lp. M
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #27 on: December 14, 2007, 05:54:26 PM »
Zaenkrat Vojko hvala. Moram malo bolj natančno prebrat in potem dam še kakšen komentar.

Hvala tudi tebi Mavrica
www.Astro-Star.net

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #28 on: December 15, 2007, 09:58:48 PM »
ojej, koliko sem zamudila.... res me dolgo ni bilo tukaj in hitro moram ta vikend nadoknaditi zamujeno.... Vojko, Mavrica, Andres in Tea... veliko ste napisali in veliko sem dobila novega materiala za razmišljanje in učenje. Hvala vam  :)

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #29 on: December 15, 2007, 10:00:09 PM »
A veš, da imaš ista števila kot moja mama, Amfitrita /647/ in moja stara mama ima  196 /poglej tvojo mamo/ in tvoj oče ima isto kot moj sin /297/

Da nisi ti kakšna moja "izgubljena sestra"

:) ....